עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TsahiBY,

הרכבתי מפרט בפלונטר וראיתי שם את הזיכרון הבא: 512MB DDR2 667MHZ CL5 המחיר שלו הוא 223 שקלים בלבד, והוא זול משמעותית ממקביליו... האם זו מציאה גדולה או שמא מדובר בחברת קש ואני צפוי ליפול עם הזכרון הנ"ל?? אודה לכם מאוד אם תשיבו. חג שמח!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by popai,

רציתי לדעת האם הזכרונות מסוג DDR2 ReaperX 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 טובים לפי ניסיון של אחד ממכם ? כמו כן רשום באתר החברה שאי אפשר לשים אחד ליד השני|(בגלל הגודל של הקירור) אבל האם אני יכול לשים זכרונות אחרים לא מאותו סוג(אבל אותו מהירות תיזמון וכד') ליד הזכרון שלהם במידה ואני ארצה לשרדג ל 8 גיגה בעתיד

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  3. אני מעוניין לדעת אם למשל במחשב שיש כמות לא גבוהה של זכרון, ולמשל משחק שדורש כמות גבוהה ממה שיש למחשב להציע, האם המחשב ישתמש בזכרון שעל הכרטיס מסך כדי לנסות להצטמצם? למשל אם יש לי 256 מגה זכרון במחשב וכרטיס מסך עם 256 מגה בייט, האם המחשב ישתמש בזכרון שעל כרטיס המסך בשביל משחקים?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by Dvich,

ערב טוב, חבר שלי קנה זכרון של חצי גיגה של סאמסונג, על הצ'יפים היה כתוב TCC3, איך הצ'יפים האלה בOC? איך הם בהשוואה לTCCC? תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by STi,

שלום,יש לי שאלה לגבי זיכרונות שעובדים יחד כ-DUAL ומכפילים את המהירות. בד"כ מוכרים אותם בזוגות,לפי מה שראיתי. השאלה היא האם מוכרים אותם אם בבודדים ואני יכול לקנות אחד ואח"כ לקנות אחד נוסף והוא יעבוד במהירות כפולה על DUAL.אמרו לי שזה תלוי בעצם בלוח עצמו,כאילו לא משנה איזה זיכרון זה הלוח עצמו אחראי על אפקט ה-DUAL. תודה רבה! מתן

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  6. האם dual ddr זה עובד בזוגות תמיד? כלומר נניח שיש לי 2 של 256 שעובדים על 400 mhz . אם אני מוסיף 1 אז האם המהירות חוזרת ל400? ואם אני מוסיף 2 האם גם אז המהירות חוזרת ל400? בכל מקרה איזה זכרון 512 סביר מומלץ לקנות ? (אני לא הולך לעשות איתו אוברקלוקינג) ועוד דבר אחרון , שמתי לב שלחלק מהזכרונות כתוב שיש אחריות לכל החיים , האם בארץ באמת נותנים אחריות לכל החיים?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by AlphaAndOmega,

שלום, לפני כ-שבועיים קיבלתי מחשב מ-skypc שכולל את הזכרונות הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm הורדתי את CPU-Z כדי לוודא האם קיבלתי את מה שקניתי ושמתי לב לדבר הבא: הזכרונות שקניתי הם CL4 ו- 800 MHz (400x2) אבל בCUP-Z רשום כך: http://allyoucanupload.webshots.com/v/2002279460578101809 רציתי לדעת אם זה בסדר או לא. תודה .

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  8. שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי מחשב חדש והיום הרצתי את התוכנה HWiNFO32 בשביל לראות שאכן כל החלקים שהזמנתי אכן קיבלתי. כל החלקים היו בסדר למעט הזכרונות, אני הזמנתי את הזכרונות הבאים: G. Skill DDR3 4096MB (2x2GB) 1333MH/z CL7-7-7-21 Ripjaws וכעת אני מסתכל בתוכנה ורואה שתחת ה TAB של הזכרונות אכן יש 2x2gb אבל ה SPEED הוא 670mh/z במקום 1333mh/z ואני חושב שזה לא תקין. מצורפות תמונות האם זה באמת לא תקין? במידה וזה לא תקין מה אפשר לעשות בנושא? אולי צריך לשנות הגדרות בביוס וזה הכל? האם החנות שמה זכרונות אחרים ממה שביקשתי? תודה לעוזרים עריכה- בנוסף לשאלה הקודמת יש לי עוד שאלה, רכשתי מעבד AMD Phenom II X4 965 3.4GHz הורדתי את התוכנה CPU-z וב Core-Speed רשום לי רק 803mhz במקום 3400mhz…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  9. יש לי לוח p4s533-vm ולפני כמה חודשים קניתי זיכרון 512 333 mhz.רציתי ב400 mhz אבל המוכר אמר שזה לא יתכן כי יש לי לוח שתומך ב133\333\533.האם יש קשר? הרי ראיתי הרבה פעמים בלוחות 400\533\800 אנשים ששמו זכרון על 500 mhz,מישהו יכול לשפוך אור על הנושא בבקשה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. אם אני קונה זכרונות 1066MHZ CL5 האם אני יכול לכוון אותם כך שיעבדו ב800MHZ CL4/677MHZ CL3?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by Gliding,

אני מנסה לחשוב אם אני רוצה לעשות אוברקלוק...משעמום כמובן... לגבי הצ'יפסט בשביל זה אני רוצה להבין כמה דברים לגבי המעבד, הזכרונות והצ'יפסט. כמובן לגבי המחשב שלי (שמפורט בתחתית ההודעה) הערוץ שבו מתקשר המעבד עם הצ'יפסט בלוח שלי נמדד ב...מה? אני יודע שהוא נקרא HyperTransportation וכרגע עומד על 800 Mhz. בגלל שזה מעבד AMD למעבד יש גישה ישירה לבקר הזכורונות...אז השאלה עם מה משפיע רוחב הערוץ הזה. מעבר לזה. למה הוא נמדד ב Mhz, ומה תעשה העובדה שאני אשנה את המכפלה מ-4 ל-5 לגבי הזכרונות הזכרונות שיש לי היום לא מאפשרים שינויים, לדעתי גכמעט בכלל בתזמונים. השאלה איך שינוי במהירות השעון שלהם מ-200 ל-166 תוריד את התזמונים? כי יעברו פחות נותנים בשנייה ואז תהיה אפשרות לטפל בפחות…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by R@mi,

שלום, אני קונה מפרט חודש הזה ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ 1.8ל 3.0 עכשיו זכרונות ולוח אם זה דבר חשוב מאד אני קונה את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה (מצויין בתמונה האם הזכרונות יגבילו אותי ? תודה..

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by galCool,

שלום המחשב שלי הוא אינטל 820 ולוח אם של Gigabyte... רציתי לדעת אם הזכרונות האלו מתאימים לי? והאם הם יחסית טובים? : NEW G.SKILL 1GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5400) Unbuffered System Memory Model F2-5400PHU1-1GBNT - Retail F2-5400PHU1-1GBNT

• 15 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by eh50,

אם אני שם זיכרון של ג'יגה בסטיק אחד ולעומת זאת ג'יגה בדואל צ'אנל , יהיה הבדל בתוצאה שאני אקבל ב3dmark??

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by tk4,

יש לי שתיים מהסוג הזה Corsair CMX512-3200C2 עכשיו בEVEREST וCPUZ כתוב לי 200 MHZ למרות שזה אמור להיות 400 לא? ועוד שאלה... האם כדאי לעשות לזכרונות OC או שלא כדאי עם אלה...

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  16. Started by RomanKr,

ניסיתי למצוא את הפירוט של סוג הזכרונות הזה g.skill 2X2gb ddr3 1333mhz pc3-10333 kit f3-10666 cld9-4gbnq ואני לא מוצא בדיוק את הדגם הזה. אם אפשר לינק לפירוט של הזכרונות האלו, וגם על איזה מתח הם עובדים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by barzanger,

אני רוצה לבנות מחשב HTPC חמוד לחבר לטלוויזיה ולהעביר לו סרטים ולראות אותם עכשיו אני רוצה שזה יצא מינימום אז ככה מצאתי אחד שימכור לי יד שניה אומנם אבל חומרה לא הכי ישנה אני רוצה דעות האם שווה ביחס למחיר מעבד אינטל E2200 כולל קירור (באחריות) זכרון DDR2 800 גיגה חברה טובה לא זוכר לוח אחריות שנתיים Asrock MotherBoard LGA775 Chipest 945 וכרטיס מסך 7300GT הכל יד שנייה הלוח ומעבד היו בשימוש קצר יחסית השאלה שלי היא האם המחשב יספיק לדרישות שאמרתי אינטרנט וסרטים וגם לא שימוש אינטנסיבי כמה לדעתכם אני צריך לשלם על חומרה כזו?

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by pavlo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את החלקים הבאים. Pentium 4 550 3.4Ghz HT- LGA 775 - 1 MB L2 cache - 800Mhz front side bus Intel D915PB Motherboard Windows XP service pack 2 אני יכול לקנות את הכל, חדש ב 2000 ש"ח פלוס מינוס, מביאים לי את זה מארה"ב. אבל אני לא יודע אם כדאי ????? מה דעתכם ? ? ? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 43 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי, אני מריץ את התוכנה OCCT כדי למתוח את הזכרונות לגבול שלהם, ולבדוק את הניצול שלהם, ואני רואה שהניצול המירבי עומד על 1.73GB. אני לא קורא את הנתונים טוב, או שפשוט זה המצב? זכרונות: G.Skill 4GB

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by tom123,

יש לי במארז יציאות USB וצריך לחבר את זה ללוח אז יש לי בלוח כמו בתמונה פה... עכשיו אני לא יודע אם לחבר ל-5 פינים או ל- 4 תעזרו בבקשה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  21. האם לוח אם כגון הDFI LANPARTY NF4 ULTRA D זקוק לספק עם 24?או שאפשר להסתפק עם ספק של 20 פינים?

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by slimshady21,

שלום, יש לי לוח אם dfi infinuty nforce4 אם שני סטיקים של זכרונות pqi 400MHZ 512MB . והשגתי עכשיו מאיפה שהוא סטיק hynix 400MHZ 256MB אז רציתי לדעת אם אפשר לחבר גם אותו? כאילו אם יש מקום בכלל, כי הבנתי שיש בלוח בעצם רק שני סלוטים של DDR ושניים של SDRAM, אבל אני לא בטוח

• 13 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by D-Bang,

אם אני קונה עכשיו 2 ג'גה זכרון, עדיף לי לקחת סטיק אחד של 2048 או דואל 1024? מה ההבדלים/יתרונות?

• 13 תגובות
    • 684 צפיות
  24. שלום חיבורי esata ו firewire עוד בכלל רלוונטיים? אני שואל לגבי האם כרטיסי קול חדשים נגיד עושים עוד שימוש בfirewire? ונגיד דיסקים קשיחים חיצוניים עוד עושים שימוש בesata? ואם כן תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם טוב שיוכל להתאים למפרט הבא שחבר פה בפורום בשם שניצקי יצר לי במקום הלוח האם שהוא המליץ עליו כלומר אפשר לעלות במחיר גם עד עוד 800 שח ללוח אם בערך Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪931 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3754 Gigabyte GA- B75M-D3H Socket 1155 B75 Chipset VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪427 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3696 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7,…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  25. שלום, החלפתי כרגע לוח לסוג ASROCK P4I65G עכשיו אני מעוניין לחבר את החיבורי USB שיש בחזית של המארז ללוח אם החדש אני מנסה לחבר כמו שכתוב בספר הבעייה שלא רשום כלום על הכבלים,יש 2 כבלים שמחולקים כל אחד ל-4 שבכל רבעייה יש את הצבעים אדום לבן ירוק שחור. איך אני יכול לדעת מה מסמן כל כבל אם לא רשום עליהם כלום? תודה רבה מראש על העזרה!!

• 6 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.