עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם. אני עובד כרגע על מפרט מחשב עבור מעבד E6600 שקניתי והתחלתי לחקור קצת על זכרונות. אני מחפש לקנות 2GB של זכרון בטווח מחירים של עד 800 ש"ח. עכשיו, במאמר שקראתי כאן: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=1964&articID=472 הבנתי שבcore2 יש בעייה שקשורה לתזמונים כמו שהיה למעבדי AMD בזמנו, ובגלל שהFSB עובד ב1066MHZ אז זכרונות של 553x2 הם אידיאלים עבורו וזכרונות מהירים יותר יכולים אפילו לפגוע בביצועים בגלל שהם לא מסונכרנים. גם מבחני הביצועים מראים נפילה בביצועים ב667MHZ ואפילו ב800MHZ השיפור אינו משמעותי. השאלה הראשונה שלי היא עד כמה זה מדוייק? מבירורים בזאפ ראיתי שמחירי זכרונות במהירות 667MHZ כמעט זהים לזכרונות 553MHZ ולכן רצ…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by tk-hunter,

קיצר הזיכרונות שקניתי הם 2.5.3.3.6 עכשיו זה מה שעשיתי בביוס- http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/t/h/e/h/u/n/t/e/r/1/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310280835163209/200409122052076440/546.JPG רציתי לדעת אם עשיתי את זה בסדר כי יש שם עוד משהו שהוא 11T אני לא יודע מה הוא... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  3. Started by Bar1234,

מה עדיף לי לשים במפרט שלי? זיכרון G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL שעולה 730 ש"ח..... *********** או ************* זיכרון אחר של 2*512 ??? שלא יעלה מעל 700 ש"ח... תמליצו לי על חברה טובה וחזקה.....

• 15 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by deelad,

הזיכרון הזה טוב לאובר, הוא יעבור את ה500. Corsair Memory 2 x 1 GB PC3200 twinx20483200c2pt תודה.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  5. Started by israelnba,

אני מעוניין להחליף את הזיכרון שבמחשב שלי. במחשב שלי יש זכרון מסוג DDR במהירות של 133MHZ והשאלה שלי היא האם אני יכול לקנות עכשיו כל כל רכיב זכרון שהוא העיקר שהוא יהיה מסוג DDR ולא מסוג .DDR2 לדוגמא אני מעוניין לקנות 512DDR MB במהירות 400MHZ האם זו תהיה בעיה כי הלוח אם שלי מותאם רק למהירות של 133 ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by mrsph666,

שלום חברי פורום יקרים! יש לי שאלה לגבי זכרונות של Kingston: מה ההבדל בין Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory לבין Kingston 512MB DDR 3200 HyperX CAS2 Memory ? כמות הזכרון והמהירות זהים, אך המחיר של ה - HyperX הוא פי שניים, כשהראשון עולה 499 ש"ח, והשני עולה 929 ש"ח! ההאם ההבדל מורגש במשחקים? אודה לכם מאד אם תענו, ואודה לכם עוד יותר אם גם תפרטו לי! תודה רבה! 8)

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by CASSPY,

שלום ! מחפש הסבר לגבי זכרון שעברהגהה revised מה זה אומר על טיב הזכרון נתקלתי במושג בחיפוש אחרי זכרונות זולים למחשב ב-e-bay בתודה -כספי

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by flesh2,

יכול להיות שאני משיג את הזכרון הזה עם צ'יפים של BH5, אני רק צריך לדעת את הקוד של הזכרונות בשביל להבדיל בין BH5 לCH5 אני יודע שהקוד הוא משהו בסגנון: KHX3200A וnon A אני פשוט לא זוכר בדיוק ואני חיב לדעת במדוייק את הקוד בשביל לבקש אותו בחנות. ועוד משהו, יש מקום בארץ שמוכר את המושקין בלאק לבל 2 pc3500 בסטיקים של 256 במחירים הגיוניים? אם אין את הקינגסטון אני צריך ללכת למושקין ואני לא מצאתי שום מקום שהמחירים שלהם לא יקרים מידי. תודה רבה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by no nick,

1.קניתי זכרון של קינגסטון הכל כתוב קינגסטון קופסא זכרון הכל... אבל באברסט הוא קורא סמסונג... עבדו עלי או שזה אכן חברה בת או משהו בסגנון....? 2. באברסט הוא גם רושם לי זכרון מוחלש, לעומת הזכרון שהוא רושם נורמלי, יש בו אולי תקלה, אני צריך להחליף אותו...?

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  10. זכרון עם תזמונים כלו הוא טוב? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 מה צריך להיות יותר נמוך או יותר גבוה - זכרונות זה לא הצד החזק שלי ועוד שאלה קטנה - אם כרגע יש לי 2*512 מה עדיף לקנות סלוט אחד של גיגה או עוד 2*512

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. Started by .dreyfus,

שלום לכולם, אתמול הזמנתי מחשב ואמרו לנו שהזכרונות של OCZ יותר טובים משל KINGSTON [רמה אחת מעל, כך אמרו לנו] הייתי רוצה לדעת מי יותר טוב , איזה חברה יותר טובה ? [כדי להיות בטוח] תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by snop,

אם יש לי שני כרטיסי זכרון שכל אחד מהם 1GB והמספר שלהם זה 667 - אני יכול לרכוש כרטיס זכרון 1GB נוסף אבל במהירות 800 או שאסור ואני חייב רק של 667 ? תודה רבה על העזרה ושיהיה ערב טוב.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by ZASUS,

אני חושב לקנות את הזכרון הזה: TWINMOS DDR MEMORY 1024MB,400Mhz CL2.5 OEM Pack PC3200 והלוח אם שלי: http://www.baber.com/motherboards/asus/asus_p4xp-x.htm האם זה יעבוד? ומה זה בכלל PC3200?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by zy2000,

שלום . יש לי מחשב פנטיום 4 עם לוח אם ga-vm900m . היו לו שני זכרונות ddr2 667mhz כל אחד של חצי גיגה. אחד הזכרונות הלך אני רוצה לדעת איזה זכרון לקנות כדי שבוודאות יתאים לזכרון הקיים. האם כל זכרון של חצי גיגה של ddr2 667 יתאים או שיש פה עניין תזמונים שצריך להתאים לזכרון הקיים ? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  15. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי במחשב 2 כרטיסי זכרון DUAL כול אחד של 256 במהירות 533 של חברת INFENON יש לי שאלה אני מעונין להוסיף עוד 2 של 256 השאלה האם כדאי ללכת על אותה חברה??? או משהו טוב כמו KINGSTONE??

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by trxman,

שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר לזיכרון RAM ולזיכרון Level2 של המעבד. כפי שידוע לי, הזיכרון המטמון במעבד בא לקצר את פעולת המעבד בלקיחת נתונים מהראם, ולכן הנתונים משוכפלים לזיכרון המטמון. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: יש יישומים שתופסים כמה מגה ב RAM ואם הם משוכפלים ל - L2 (שהוא למשל, 512K),איך בדיוק כל המידע עובר עליו אם זה Over? או שבכלל אני מבלבל בין ימין לשמאל. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by manga05,

היי, קראתי את הכתבה שב"דביק" אודות זיכרון, די מורכבת, מקווה שהבנתי נכון, הבעיה היא כזאת : נתונים מ EVEREST front side bus properties bus width 64bit real clock 200mhzQDR effective clock 800mhz Memory bus properties bus type dual ddr-sdram bus width 128bit real clock 200MHZ DDR effective clock 400mhz וה bandwidth של הזיכרון ושל ה FSB שניהם 6400MB/s (שוב לפי אוורסט) עכשיו לשאלה : השעון האפקטיבי של ה FSB הוא 800 ושל הזיכרון 400, לפי מה שהבנתי מהכתבה במקרה כזה היעילות היא חצי, אז איך זה שה BANDWIDTH הוא אותו דבר? ובכלל, אשמח לקבל הסבר על הרעיונות שעומדים מאחורי הנושא, אם מישהו יכול לדבר איתי במסנגר/אייסיקיו/סקייפ (יש מיקרופון) ולעזור לי להבין, זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה להקים מערך וירטואלי על המחשב עם 10 שרתים המערך שלי כרגע זה i7-930 והזכרון הוא F3-10666cl9t 12 ג'יגה 4 ג'יגה לזכרון אחד http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771035 עכשיו אני כבר התקנתי 3 שרתים ועוד תחנה והזכרון כבר עומד על הקצה , אני רוצה מקסימום ניצולת , הלוח אם שלי הוא dk x58 של DFI . עכשיו לקנות עוד 3 זכרונות כאלה זה משהו שאני אעשה מאה אחוז , השאלה היא האם כדאי להחליף את הזכרונות במהירים יותר והאם זה יתרום בצורה משמעותית או שהדיסק קשיח (SATA רגיל) עדיין יהווה צוואר בקבוק למערכת כזאת אז שווה רק להוסיף את 3 הזכרונות האלה .

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by HardTom,

כידוע rdram הוא הזיכרון החזק כיום..במיוחד rdram 512 800 mhz אבל הוא עולה המון.. שאלתי היא כזאת מה בעצם כדי ובכמה rdram יותר טוב...מהddram ומה אתם מצעים ddr 2 עם 533 mhz למרות שעדיין rdram יותר טוב בהרבה וddram 2 תופס 2 סטוקים על כלום...?

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by fit3,

שלום אנשים אני יש לי במחשב שני סלוטים של 256 שעובדים דואלי במהירות 533 השאלה אם בשני סלוטים הריקים שלי אני יוסיף שניים של 512 במהירות 533 זה יהיה בסדרר? או שמומלץ לשים עוד שנים של 256?

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by idani1983,

יש לי 2X512 בDUAL כשהסתכלתי ב EVEREST ראיתי תחת OC שלושה תזמונים לזכרונות 5-4-4-12*266MHZ 4.4.4.12X266 3.3.3.9X200 מה הכי טוב בשבילי ?

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  22. Started by EyalOnn,

אני הסתכלתי בתוכנות PC wizard 2006 ו-EVEREST, וכתוב לי שיש לי זכרון מסוג DDR-SDRAM, עכשיו לא אמור להיות לי או SDRAM או DDR?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by poop,

שלום! רציתי לשאול ואודה מאוד למי שיוכל לעזור: מה ההבדל בזכרונות קינגסטון בין הסדרה הרגילה לבין HYPER-X, מה זה HYPER-X ולמי זה נועד? 2. ראיתי בהרבה מקומות שכתוב על הזכרונות TIMINGS, רציתי לדעת מה זה התזמון בקצרה, ומה יותר טוב כמה שהמספר יותר גדול 5-5-5 או קטן יותר למשל 3-3-3 וכו'? תודה רבה מראש למי שיעזור!

• 13 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by oranShoshany,

חבר שלי רוצה לקנות זכרונות והוא רצה את אלה: Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 איפה הוא יכול להשיג אותם בארץ מישהו יודע? ואיך הם שמעתי שהם זכרונות ממש טובים? מישהו יכול לעזור לי זה די דחוף למחר? וגם מה הזכרונות הכי טובים לOC בתקציב של 1800 שקל?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  25. Started by Kukishin,

יש לי 2 ג'יגה שהם נמצאים בלוח שבו יש ארבע סלוטים. שני הסטיקים ממוקמים בסלוטים באותו צבע כדי שיפעלו על דואל צ'אנל. אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של זכרונות מאותה חברה רק תיזמונים קצת פחות טובים בגלל המחיר. אני מבין שזה ימשוך את הזכרון עם התזמונים היותר טובים לעבוד ברמה של הפחות טובים. ויש לי שתי שאלות: אחת - האם הסטיקים החדשים יעבדו לי בדואל למרות שהם שונים מהישנים? ושניה - עד כמה הירידה ברמת התזמונים משמעותית ביחס לעליה הכללית בכמות הזכרון(מ2 ל4 ג'יגה). הסטיקים הישנים הם G.SKILL 2GB 800MHZ HK הסטיקים החדשים הם G.SKILL 2GB 800MHZ PK כמו כן אני מתכנן אוברקלוק. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.