עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NuXeR,

שלום, הגיע לידי סטיק זכרון 512MB שנראה ג'נרי.. בהסתכלות על הצ'יפים ראיתי שכתוב CEON. חיפוש של הקוד בגוגל העלה 2 שמות: CEON ו-NOVAX. השמות מופיעים ברשימות ה-Memory Compatibility List של כל היצרני לוחות הגדולים אז נראה לי שזהו חברה *קצת לפחות* מוכרת.. מישהו שמע עליה? יכול לתת דעה על טיב הזכרונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. הכוונה לטבלה שמשווה מהרות של שני מעבדים סתם לדוגמא נגיד אטלון 3000 מגה הרץ שווה ל3 מגה הרץ של אינטל. בתודה מראש פרש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Carlito,

טוב אז ככה יש לי כמה שאלות חשומות מאוד והייתי שמח אם אפשר למצוא מצדכם תשובות א. מה זה כל ה-90nm, 130nm וכו' של המעבדים.. מה זה אומר?? ב. שאלה בקשר לזכרונות מה זה התיזמונים של הזכרונות? מה זה משפר? מה זה נותר? ומה זה ה-CL2, CL3 בזיכרונות ממש תודה לכל מי שירחיב קצת... נ.ב. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז אל תציאו לי תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  4. התקנתי אתמול לוח אם של GIGABYTE: GAK8NS-939 עם מעבד AMD 64 3000+ ו-2 זכרונות של GIEL 2X512MB. שום דבר לא השתנה, שום דבר לא נפל... כאשר חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, הBIOS לוקח מלא זמן, אומר שהDDR DUAL תקין, הוא מזהה את ההארד דיסק שלי בצורה תקינה ואז הוא עובר ל-VERiFYING DMI POOL - עוברות 15 שניות ואז הוא רושם BOOT DISK FAILURE... שום דבר לא השתנה בהארד דיסק, למה הוא לא מאתחל את חלונות?

5. Started by SweeT_EviL,

יש לי זכרונות Spectek (עד שגיליתי מה יש לי..) מי הם? ואני רוצה לדעת איך הם? איזה איכות? כי ראיתי בזאפ שהם יקרים יחסית... אני מתכוון למכור אותם (2 של 256) ב300 ואחרי שראיתי שזאפ שאחד כזה עולה 300 דעתי השתנתה או אולי זה פסדר?

6. Started by roshim,

gigabyte: GA-8I945P-G או GA-8I945G-MF??

7. שלום מה ההבדל בין שני הלוחות הבאים של gigabyte GA-K8NMF-9 GA-K8NF-9 הבנתי שלשני יש יכולת רשת יותר טובה (לא 10/100 אלא 1000?? ) האם זה נכון והאם יש עוד בתודה מראש

8. Started by semi-t,

היי ביום ראשון אני מקבל לוח אם חדש, מבוסס nForce 4 שיחליף את הלוח הנוכחי (הזמני) שלי שמבוסס צ'יפסט של ATI. הבנתי שהדרייברים של ה-SATA שלו יהיו אלה של Nvidia שהם שונים מהדרייברים הנוכחיים שלי של Silicon שמתאימים ללוח הנוכחי ואותם התקנתי בהתחלת התקנת ה-XP.. האם לאחר החלפת הלוח אני צריך לפרמט שוב שאת מחשב ולהתקין את הדרייברים החדשים שבאים עם הלוח החדש? תודה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  9. עומד לקנות מחשב עם מעבד אינטל 3GHZ (יש כמה סוגים?) המחשב לא מיועד להיות מחשב עיקרי לעבודת פוטושופ. השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ולעיתים רחוקות פוטושופ ומשחקים של ילדים קטנים (לא גיימרים) מתלבט בין שני סטים ללוח אם +כרטיס מסך 1 - לוח אם intel 915 400DDR הכרטיס מסך O/B (לא נאמר לי איזה דגם הלוח אם) בכ- $90 2- לוח אם ASUS P5S 800VM + כרטיס מסך FX5200 128MB בכ110$ אשמח לתשובה מהירה תודה

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  10. מחפש מדריך להתקנת מעבד בפרט ל-939, גריז טרמי וגוף קירור

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  11. יש לי שתי מעבדים פנטיום 1.7 MHZ 4 ו3 1000 MHZ חסרי שימוש בבית וציוד הכיפי רק לוח אם חסר

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  12. Started by DJPOWER,

שלום. רציתי לבדוק אם מה שמגביל אותי באובר זה הזיכרון אז אמרתי שאני יוריד סטיק של V DATA וישאר אם היוניקס שעושים 600 מגה הרץ הוצאתי ועולה עד למתי שאמור לעלות הווינדוס ואז יש מסך שחור! בבקשה עזרה תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  13. Intel Pentium 4 P4 3GHz 64bit 2MB Cache 775LGA דגם 630 איך ה64 ביט של אינטל?! הוא ינעשה את העבודה!? רוב מה שאני צריך זה שלא יהיה עמוס וקצת משחקים אני חיים תעזרה שלכם תודה לעעוזרים

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  14. Started by finish,

?AV8 (s939) sata,GBL? או ?K8NSC-939 (s939) nForce3? ורציתי לדעת אם יש בעיה אם אחד מהם תודה

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  15. יש לי מעבד VENICE 3500 שנקנה לפני 4 חודשים וראיתי שעכשיו הוציאו דגם חדש שלו אם איזה בקר זכרון משופר.. אבל מה בדיוק השתפר בו... למשל ב ווינצ'סטר\קלוהמר היה בקר שברגע שמחברים יותר מ 2 סטיקים של זכרון (3 או 4) אז מהירות הזכרון היתה יורדת מ 400MHZ ל 333MHZ - ושהוציאו את הוניס זה אחד הדברים העיקרים שתוקנו בו (כמובן גם היה מעבר ל 90NM) אז מה הקטע עכשיו מסתבר שעדיין הבקר זכרון דפוק??? מישהו יודע אולי בדיוק מה קורה פה.. האם שווה לנסות להחליף את המעבד ב CDLOG שם הוא נקנה...

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  16. Started by er0101,

לחבר שלי יש לוח gigabyte ga7vm400ams והוא מחפש ג'יגה זכרון. הלוח הזה לא DUAL, האם להמליץ לו על סטיק אחד? איזה זכרון אתם ממליצים לתוכנות של עיבוד מוזיקה (cubase למשל). הוא הקציב 1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  17. Started by smit,

שלום לכולם, סתכלו בבקשה בלינק: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={CD9B37AE-F3CC-4517-8DD2-1BCA5FDF7B33}&details_type=1&itemid={BBFBFC39-6A52-4265-8F84-57BC6E1C1729} הדגם של המעבד שרשום שם הוא Intel PIV 2.66GHz 1MB 533FSB LGA775 Box # 506 64Bit רציתי לישאול אם הדגם של המעבד הזה הוא באמת 64ביט או לא ?.. למה אחרי בדיקה באתר של אינטל אני קצת לא בטוח וצריך את עזרתכם תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 396 צפיות
  18. Started by semi-t,

שלום... יש לי לוח מסוג MSI K8N Neo4 Platinum שעליו מותקנים 2 דימים של זכרונות Twinmos 512 * 2 Dual DDR 400Mhz הם מותקנים על Dimm1 + Dimm3 ומשום מה הלוח מזהה אותם כ- Single DDR 64bit 200Mhz במקום Double DDR 128bit 400Mhz כמו שהלוח הקודם שלי זיהה.. אולי לא הרכיבו אותם טוב? איך אני אמור להרכיב אותם? כי זה קצת מבלבל כל האופציות בהרכבת הזכרונות.. http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4_Platinum&class=mb

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  19. Started by eizik26,

שלום אנשים לחבר שלי יש לוח אינטל 845 עם מעבד 2.66 +זיכרון 256. כל זה עובד במהירות 266 mhz השאלה שלי היא האם הוא יכול להוסיף עוד סטיק של 256 אבל במהירות 400 mhz? תודה לעוזרים

20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. לי יש את המחשב שבחתימה ולאשתי יש אתלון XP 2200 שנינו מרוצים מהמחשבים שלנו משרתים אותנו יופי. אני אמור לקבל ממישהו כרטיס מסך רדאון 9600 XT שיחליף את ה רדאון 8500LE שלי, או שבמקום זה אני יכול להחליף את האתלון 2200 והלוח אם שלו לאתלון 64 3000+ או 2800+ עם לוח אם שאני עדיין לא יודע איזה. מה לפי דעתכם עדיף: כרטיס מסך נחמד אך לא שיא הטכנולוגיה או שדרוג של המחשב לאתלון 64 וזה יהיה כרוך בלהישאר בינתיים עם הרדאון 8500 LE .

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. האם הזיכרון הזה (OCZ EL PC4800 Platinum) ברמה של הFF??.כמה הוא סוגר?? איזה T מובטח 1/2??

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  22. חבר שלי מחזיק בכרטיס מסך Geforce 6600GT AGP הוא רוצה לקנות לוח אמ של ג'יגה בייט s-939 אשר תומך ב-AGP האם קיים כזה לוח אם? תודה מראש.

23. Started by DarkSight,

יש לי כרגע זכרונות של ADATA עם DDR400 CAS3 512MB ורציתי עכשיו לקנות עוד 512 במטרה שזה יעבוד בדיואל איזה זכרונות לקנות? האם זכרונות פשוטים של KINGSTON שעולים בסביבות ה300 שקל איכותיים?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. Started by nadavov,

שלום אני מיתלבט ליקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה קדאי לי יותר SATA1 או SATA2 ?? מה יותר טוב מה יותר כדאי ליקנות?? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.