מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת אם P5Q תומך תמיכה מלאה בRAID 0, אני מתכוון בלי יצאה חיצונית לE-SATA כמו שיש ב P5K ואיזה לוח עדיף לקנות למטרת אוברקלוק טוב+. יש ליE6750& Freezer 7 pro ואני רוצה להגיע ל 3.4 מה עדיף הP5Q של ASUS או GA-EP45-DS3R של GIGABYTE לאוברקלוק אני רואה ש הASUS בא עם קרור יותר רציני, או שבכלל עדיף ללכת על P35 ולבחור GA-EP35-DS3R, אני צריך את הלוחות הנ"ל גם בשביל RAID 0 וגם אוברקלוק. תודה לכל העונים,
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
עם יציאת מעבדי סדרת ה50 בעלי FSB של 1333MHZ ב22 ליולי רציתי לדעת האם יש קשר כלשהו בין הFSB למהירות הזכרון. כלומר במידה ויש לי זכרון 800MHZ עם מחשב מהסדרה החדשה האם נוצר כאן צוואר בקבוק כלשהוא ? או שאין שום קשר ישיר בין שני הגורמים.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרחיב את נפח האכסון בלוח, בלוח קיימים 2 חיבורי M.2, השאלה שלי, האם החריץ התחתון, תומך פועל באותה המהירות, של החריץ העליון?. כי מערכת ההפעלה מותקנת על החריץ הראשון M.2. ועד איזה מהירות כרטיס, דגם הלוח הזה תומך?. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני להרחיב את הזכרון שלי בעוד גיגה נוסף אך אינני יודע איזה זיכרון יתאים למחשב שלי מה שמטעה אותי הוא שהזיכרון שלי רץ ב200 mhz וכל הזכרונות שיש היום בשוק הם על 400 mhz כמו כן ישנו נתון (CL) אינני יודע למה הוא מתייחס אני מצרף נתוני מפרט של המחשב שלי והזכרון שברשותי ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי איזה סוג של זכרון לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ( 1 גיגה בלבד ) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום! המפרט שלי בכללי הוא: E6750 OC 3.2MH P35DS3L 4X1GB OCZ WD CB 500GB השימושים שלי הם עבודה כללית ומשחקים אבל אני רוצה שהמחשב שלי יתמודד עם הכל ולשנתיים הקרובות אני לא מתכנן שידרוג משמעותי אני רוצה לקנות SSD 60GB למערכת הפעלה והבנתי שעל מנת להאריך את החיים שלו כדאי לשדרג את הזיכרון מ 4GB ל8GB לפחות כדי לבטל את הpagefile ובגלל זה יש לי כמה שאלות האם הביצועים של המחשב יעלו וזה ישתלם? במידה וכן לכמה זיכרון כדאי לשדרג? ואם כדי לי לשדרג את הזיכרון ולבטל את הpagefile בלי קשר לזה שאני יקנה SSD?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מעוניין להרחיב את ה-RAM במחשב הנייד שלי (Dell vostro 3560) כרגע יש לי 4GB על בסלוט יחיד, ויש לי עוד סלוט פנוי. רציתי לדעת איזה זיכרון אני בדיוק צריך? האם יש הבדל בגודל של הסטיק בין זיכרון של מחשב נייד לבין זיכרון של מחשב נייח. הנה המידע מ-CPUZ באיזה תדר אני צריך לקנות את הזיכרונות? האם חשוב שהסטיק השני יהיה מאותה חברה כמו הסטיק הראשון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט של המחשב. הוא אמור לשמש את הילדים למשחקים בעיקר (אבל הם צעירים מלהיות גיימרים...) מסך ברזולוציה 1280X1080, בעיקר משחקים מSTEAM כמו MK Komplete edition ומשחקי פעולה אחרים. כל השאלות מתבססות על כך שהבנתי שעדיף לי להתקין WIN7 64 BIT ולא 32 - 1. האם הכרטיס תומך בהרחבת זיכרון ? (והאם יש הגיון בכך?) 2. לא מצאתי בשום מקום ברשת כולל EBAY כרטיס זיכרון דומה - CEON 2GB 800 MHZ CL5, והבנתי שכרטיס דומה זה משהו קריטי. יש לדעתכם מותג אחר אני יכול להתקין במקום ? אשמח לשמוע עצות ותשובות, תודה Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name MS…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי חבר ויש לו כרטיס זכירון של KINGSTON 256 MB מהירות 266MHZ (pc 2100). אני רוצה להוסיף לו עוד כרטיס אחד באותה מהירות והכל וגודל של 256 MB אבל זה של חברה בשם NCP (נראה לי משהו ישן) האם כדאי להרכיב שני כרטיסי זכרון מחברות שונות. האם זה יכול לפגוע בכרטיס הנוכחי שלו? לשרוף אותו לגרום לנזק למעבד ללוח אם? אם יש סיכוי שמשהו יכול לקרות למחשב שלו אני לא רוצה לנסות אבל אם אפשר לנסות ובמקרה הגרוע זה פשוט לא יעבוד אז בסדר. אפשר את דעתכם בבקשה בהקדם? תודה רבה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות לוח אם שהוא Asus P5KPL-CM עכשיו היתי רוצה לדעת עליו קצת פרטים אם הוא טוב או לא ועוד שאלה אחת מה מיוחד בציפ של לוחות שמספר הציפ הוא 945 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם אני יכול להרכיב סטיק 1 של giga או שניים של 512 MB מסוג ddr2 במהירות של 533 Mhz אם קיימים בלוח אם שלי שני סטיקים במהירות דומה של 533 של 250MB כל אחד? אגב יש לי על הלוח אם 4 מקומות מתוכם שניים תפוסים ומה שאני לא בטוח לגביו הוא שיש שני מקומות שהפלסטיק במרכיבים עליו את הסטיקים הוא בצבע צהוב ושני מקומות שהוא בצבע אדום... שני ה-256 מורכבים על שני הצהובים. זה אומר משהו לגבי ההרכבה או שזה לא משנה?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק לנייד אטלון xp2800 או סנטרינו 1.3 של אינטל ? (לפי הבנתי הamd יותר חזק בעוד שהסנטרינו יותר חסכוני בחשמל וחוסך בבטרייה)
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני אתחיל מזה שאני לא מעודכן אפילו בכאילו לגבי מה יש היום בשוק, אז אני מבקש מקסימום פרוט בתשובות. בעתיד הלא ממש רחוק אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת מספר פרטים: - איזה צ'יפסטים טובים יש היום לOC (קל עד בינוני)- גם בשביל AMD וגם בשביל אינטל (לדוגמא, אני זוכר שבזמן שאני קניתי בו את המחשב שלי הצ'יפסטים הנפוצים לOC היו של VIA ושל אנוידיה, כשאנוידיה היו משמעותית טובים יותר...) - מה מהירות התעבורה (באס) הממוצעת - האים זכרונות DDR3 כדאיים או שהם עדיין יקרים מידי ביחס לביצועים - איזה חברת משווקות את הלוחות והזכרונות היותר יציבים\ כדאיים (לא ג'נריים שהדרייברים שלהם לא מסתדרים אחד עם השני...) זהו לבינתיים, תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה- Gigabyte PCIE*1 וספק כוח HEC 475. הלוח עובד עם מחשב ATX2 עם חיבור של 24 פינים, ואני לא בטוח שהספק כוח גם עם 24 פינים. יעבוד לי כמו שצריך? לא תיהיה בעיית תאימות?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה. אני מעוניין לקנות לוח Asus A8V-MX VIA K8M800 939 ולפי מה שראיתי הלוח תומך ב SATA 2. הבעייה שהדיסק קשיח שלי הוא SATA 1.(הרגיל) אז השאלה האם הם יוכלו לעבוד יחד??
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני קונה זיכרון Kingston Original (K2G667DC) 2x1GB DDRII 667Mhz ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח אם Gigabyte GA-P35C-S3
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
היי אני רוצה להןסיף 256MB זכרון כרגע יש לי kingston 256mb ddr333 השאלה מה כדאי לקנות סטיק של kingston של ddr333 או של ddr400 תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש. וחשבתי ללכת על אחד מסדרת ה-8800. אני לא מבין גדול ולכן רציתי לדעת קודם אם הוא בכלל יתאים למחשב שלי.ראיתי במפרט שלו שהוא עובד ב ddr3, ועוד כל מיני דברים שאני לא בטוח שיתאימו למחשב שלי. אני רושם כאן את המפרט של המחשב ואשמח מאוד אם תוכלו לומר לי אם הכרטיס הזה יעבוד אצלי. תודה ! מעבד: intel p-d lga775 dual core 915 2.8ghz לוח אם: abit ip-95, via p4m890 , 1-pci express , 1-pci expressx16, 2-pci (אם צריך עוד מידע רלוונטי אני אוסיף)
-
- 6 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצןמי לרכוש מחשב עם לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E של גיגהבייט וברצוני לדעת אם הוא תומך בכרטיס זכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel למה שהסתכלתי בטבלת הזכרונות שאפשר לשים ללוח האם לא מוזכר שם הדגם הזה אך הבנתי שזאת לא טבלה מלאה ויכול להיות שזה כן מתאים אשמח לתגובה עם מישהו מכיר את הלוח אם או הכרטיס זכרון
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וברצוני לרכוש את הזכרונות מסוג: ocz ddr2 4gb reaper 1066 mhz(dual kit) כמו כן את הלוח: gigabyte ga-ex38-ds4 ויש לי שאלה לגבי התאמת הוולט. לפי אתר היצרן של הזכרונות הם פועלים ב 2.2 וולט עכשיו באתר יצרן של הלוח אם רשום ואני מצטט: 4x1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם הוולט כי בלוח אם רשום 1.8 והזכרונות אמורים לפעול ב2.2 האם זה יפגע במהירות הזכרונות או יגרום לכל בעיה אחרת ? או שהלוח אם יוכל לתת לזכרונות 2.2 וולט בכל זאת?
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המרכיבים הבאים: מעבד: C2D E8400 לוח אם: Gigabyte EP35C-DS3R זיכרון: Kingston 2GB DDR2 800MHZ ברצוני להחליף את הזכרונות הקיימים בחדשים של DDR3 במהירות 1333MHZ. מבדיקה שעשיתי(בחוברת), לא אמורה להיות בעיה. חשבתי להתקין את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~PT-D3G4K-13C7~15~0.htm האם זה באמת יתאים? למישהו ידוע על בעיה כלשהי שיכולה להתעורר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס ומהירות הזכרון בו היא 333 DDR . הבעיה היא מה קורה אם אני מוסיף זכרון שעובד ב400 DDR . האם הלוח יכול להפגע או שזה לא מפריע לו ????
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם (512MB (2x256 333Mhz 2700 ובנוסף אני רוצה להרכיב עוד 2 זכרונות של 256 אבל הם לא זהים והרצים שונים(Hz), אחד 133 ושני 266 השאלה שלי אם זה אפשרי או שזה עלול לגרום לתקלות במחשב?? בגלל שהם לא אותם כרטיסים (חברות) ולא אותם הרצים
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זיכרון 1GB 533Mhz cl5 האם אפשר להוסיף עוד זיכרון של 1GB 533Mhz אבל עם cl4 בלי שיהיו בעיות?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אין לי זמן לעשות חיפוש כי KSP פתוחה היום עד 2 אז אני צריך תשובה מהר יש לי זיכרון Twinmos 512MB DDR 3200PC ואני רוצה לקנות עוד זכרון של 512, זה משנה איזה חברה/תזמונים/MHZ? כאילו אם זה יהיה שונה מהזכרון שכבר יש לי עכשיו, זה יעבוד בסדר? ואם כן אז איזה זיכרון אתם ממליצים מהאתר של KSP במקסימום 350 שקל? תודה רבה רבה מראש!
-
- 14 תגובות
- 914 צפיות
-
-
המעבד הזה: P4 3.0GHz 800MHz 630 2MB Cache- LGA 775 64Bit מתאים ללוח הזה: GA8S648FX Gigabyte ? והאם הלוח הזה בסדר? תקציב 400 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-