עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HeroesCut,

רציתי לדעת אם אני יכול לבצע OC למעבד כאשר יש לי את הלוח אם הנ"ל.. הספק מאפשר OC טוב ויש קירור למעבד..

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by efee123,

אתחיל ואומר שאיני מבין גדול במחשבים. אני מעוניין לקנות מחשב עם לוח GIGABYTE P55-USB3 s1156. רציתי לדעת איך הלוח הנ"ל? המחשב מיועד בעיקר למשחקים, פוטושופ, ושימושים בייתים . ואיזה יציאות יש לו? דבר נוסף הוא לגבי הזכרונות, האם ההבדל בין ה 1333 ל- 1600 הוא מורגש? יש לציין שאין כזה הפרש במחיר ביניהם! והלוח תואם עד 2200 נכון? שאלה אחרונה, המארז v5 מתאים ללוח מבחינת היציאות? ומבחינת קירור? תודה וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by gil_8e,

אני רוצה לקנות את הלוח הנ"ל עם המעבד AMD AXP 2500+Barton... כנסו לקישור ותראו...... האם זה אומר שהלוח הזה לא תומך ב AMD AXP 2500+ (כי הוא לא מופיע ברשימה) וגם עם תיכנסו לקישור הזה: ותראו................... האם הלוח הזה לא תומך גם בזיכרונות (של TWINMOS (DDR 400\3200 כי כתוב שם רק WINBOND... מה זה אומר? הקישור למעבד: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/01.jsp הקישור לזיכרון: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/02.jsp כנסו לשניהם בקשה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by HeroesCut,

אני בזמן האחרון לומד כל מה שאפשר על מפרטי המחשב אבל אני לא ממש מבין את המפרטים הטכניים עכשיו אז רציתי לשאול, זה הלוח אם: http://www.systec.co.il/106782/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-Intel-X58SO-Smackover האם אפשר לשים עליו יותר מכרטיס מסך 1? בקטע של הסלוטים אני מבין אבל הסוקטים לא הבנתי ממש מזה? אם אפשר הסבר כללי בקצרה או איזשהוא מדריך שיתן לי ידע כללי לפני שאני קונה משהו להבין גם את המפרט הטכני, זה יהיה ממש סבבה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by openta75,

בס"ד בלוח אם שלי יש אפשרות להכניס כבל של 24PIN ATX Power Supply יש לי ספק עם כבל 20PIN רציתי לדעת עם יש אפשרות להשתמש בו בשביל להפעיל את המחשב או שזה בעיה קישור לדף של הלוח http://eu.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=897&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=44&LanID=10 מחכה לתגובתכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by maor5,

שלום! בחופשת פסח יום ראשון,אני עושה את הפרויקט שלי ;D עכשיו,בתכנון גם יש הוספת יו אס בי קידמי למארז אז שאלתי היא האם אפשר לחבר יו אס בי קידמי בלוח ששמו intel d845wn תודה מראש לעזורים!

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by MT99,

אני מעוניין לקנות את הלוח אם הזה ובפרטים של הלוח נתקלתי בשורה הבאה: When SATA3 / USB 3.0 (Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers) work at turbo mode, 1st PCIE x16 will work at x8 speed. מה זה אומר ואיך זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך (שאמור להיות מחובר לשם, לא?)? אחת הסיבות שאני קונה את הלוח זה בגלל התמיכה בUSB3 SATA3 אז אני לא רוצה לעשות טעות.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by zoman,

האם הלוח הזה - ASUS P5P800 LGA775 תומך במעבדים 64 ביט של אינטל ,ניסתי לחפש באינטרנט אך לא מצאתי תשובה ? http://noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=2333

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  9. Started by tal_levi1000,

בלוח החדש של אסוס יש 3 חריצי PCI-E השאלה היא היא האם אפשר לשים 3 כרטיסי GX2? 2 שיהיו ב QUAD SLI והשלישי שיהיה מיועד לעבוד פיזיקה ואז מתקבל 4 ליבות לעיבוד גראפי ו2 ליבות לעיבוד פיזיקלי אפשרי?

10. Started by galza,

ובכן הלוח המדובר הוא מה שבמפרט שלי.שמתי לב שיש לו 2 יציאות USB 3 מאחורנית ויש עוד כניסה בלוח של USB 3 לחיבור הקדמיים.המארז שלי הוא מארז מלפני המון זמן אבל משמש אותי כבר שנים של החלפת מערכות ואני באמת מרוצה.יש לו 4 USB קדמיים והכנסתי את כל היציאות בלוח כאשר לחיבורי הUSB 3 הכנסתי 2 מחברים ועוד שניים בשני כניסות הנותרות USB 2 . אני משתמש עם וינדוס 7 64 ביט והתקנתי את הדרייברים מאתר היצרנית של USB 3.האם באמת יהיו לי 2 USB קדמיים שיעבדו עם USB 3? או שאני צריך שמלכתחילה אני צריך מארז עם יציאות USB מותאמות לעבודה עם גרסה 3? תודה לעונים גל ;D

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  11. השאלה היא האם הוא תומך במעבד q6600 g0? ועוד שאלה קטנה שלא כ"כ קשורה לפורום הזה אבל חבל לי סתם לפתוח דיון אחר בפורום ספקים....האם liberty 500 יכול להריץ בכל העוצמה את המעבד הנ"ל + geforce 8800gt??? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by kaspersky,

השאלה: האם הלוח asus maximus formula תומך ב SLI?? כי כתוב שהוא תומך רק ב crossfire תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  13. האם לוח זה תמוך בכרטיס מסך 8800GT (לא במערך SLI) או שרק הוא תומך ב 8800GTX ו ULTRA?

• 0 תגובות
    • 408 צפיות
  14. Started by InFecT[0]r,

השאלה מופנת לשתי הגדמים DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D היבנתי שמתי ששמים שתי כרטיסי מסך אחד מהם עובד על 100% ושני עובד על 40% זה נכון? (ביגלל שזה 16X והשני 8X) והיבנתי שיצא 16X 16X אז הכרטיסים יעבדו על 100% שתיהם? ואם כן מתי?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by A1eX,

יש לי 1GB זיכרון DDR400, עכשיו בביוס זה היה על AUTO ושיניתי את זה ל400MHZ, כמובן שיש שיפור משמעותי.... האם ישנה סכנת שריפת הזיכרונות? (OC?)

• 8 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by abarbotel,

היי יש לי תדר לוח של 200 ראיתי בביוס שאפשר לשנות אותו לעד 350 חוץ מזה יש לי תדר זיכרון בביוס שרשום 133 אבל ראיתי שאותו אפשר לשים עד 200 רציתי לעשות ניסוי ואז שמתי את הזיכרון על 200 רציתי לדעת אם זה מסוכן לזיכרון? אחר כך שמתי את התדר בסיס של הלוח שהיה ב200 שמתי אותו על 230 ואז ראיתי שתדר הזיכרון ירד משום מה ל184 באופן אוטומטי למה זה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by ruff stuff,

האם יש סיבה מסוימת לזה שלפנטיום d לא מופיע בשום מיפרט? ואילו e6300 מופיע כמעט בכולפ מה ההבדלים המהותיים ? לא צריך משהו חזק במיוחד רק לאינטרנט וסרטים. האם d לא מספיק לזה?

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי שאלה לגבי מעבדים העם מה שנמצא מתחת לקופסאת מתכת(לא המאורור ) אז שם נמצא הציפ ולזה מתכוונים כשאומרים 90 ננומטר וכו'?? ועוד שאלה עם היום המעבד זה 90 ננומטר ומחר יוצא 60 ננומטר אז אני יכול לחבר אותו לסוקט שלי או שזה סוקט שונה שאלה אחרונה כשיצאו מעבדי ה64 ביט של אינטל אז הם יהיו בסוקט ה775 ואני יכול לשים את המעבד על הלוח הנוחכי או צריך לקנות לוח חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  19. שלום לכולם. אני קונה מחשב מהחברה איסטרוניקס, עכשיו 2 שאלות לי אליכם. Intel Core2Du Quad 2.4 q6600 8m 1066 יותר/פחות טוב מ Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box עכשיו, לי נתנו את הראשון(core2du) האם יש הבדל ביניהם? או שהם אותו דבר פשוט יש להם שם אחר? רשמתי נגיד בzap את המעבד הזה, זה לא מצא, ואת השני זה כן מצא. וגם ניסיתי לראות כמה m יש לאקסטרים, אבל לא רשום בשום מקום. ניסיתי לברר באתר הראשי של אינטל בקשר למעבד Core2Du, אין שום מעבד כזה בכלל אז בבקשה לא להגיד סתם, המעבדים האלו הם אותו דבר או שהם שונים? תשובה מדוייקת בבקשה ומפורטת.. 2. עוד שאלה קטנה בקשר ללוח אם, בחברה הנ"ל נתנו לי את הלוח אם הבא - Dragontailpeak ATX\DDR 2800\1333 האם הלוח אם הנ"ל טוב? בדקתי ב"מפרט הטכני" של ל…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by Moshik144,

יש לי את המעבד AMD 3800X2 DUAL CORE ושלחצתי קליק ימני על המחשב שלי למטה היה רשום לי את השם של המעבד שלי ו 2.00GHZ עכשיו לחבר שלי יש מעבד פחות טוב של אינטל 2.8 דואל קור ורשום לו 2.75GHZ אז איך זה יכול להיות ?????

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  21. Started by natinaf,

שלום יש לי כמה שאלות שאשמח מאוד לקבל עליהן תשובות שיעשו לי סדר אחת ולתמיד. אז נתחיל: 1. כמה ליבות יש ל-Intel core 2 dou? 2. המחשב שלי הוא core 2 dou והמהירות שלו היא 2.13, אז זאת אומרת שאני מכפיל את מהירות המחשב במספר הליבות? 3. האם כרטיס מסך nvidia 7300 gt יכול לספק את הדרישות ממנו בימנו? אני משוכנע ששאלו כבר על זה ואני מצטער מאוד שאני שואל שוב אבל אני ממש חייב לדעת כי זה משגע אותי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  22. Started by sha1823,

קיבלתי מחשב עם המעבד הנל ו1 גיאה זיכרון ראם עכשיו אני רוצה להוסיף לו סטיק נוסף של 2 gb ראם ככה שיהיה 3 גיגה ראם. האם כל זה יספיק לי להריץ windows 7 כמו שצריך ? (המעבד הנ״ל ו3 גיגה ראם ). תודה .

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by davokado,

שלום לכולם!!! קניתי לא מזמן את הכרטיס 4870X2 ואני מחפש מעבד חזק שיעבוד איתו... השאלה איזה מעבד כדאי לקנות..? Q6700, Q9550...? את אלה יש לי באופצייה לקנות, אז מה ההבדל ביניהם? מי הכי כדאי? אם תאכלו לפרט בהרחבה אני אשמח... תודה רבה לעוזרים!!!!

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by the kooks,

שלום רציתי לשאול כמה זיכרון קאש יש ל3400+ סמפרון ואיזה מעבד של אינטל הוא שווה בערך? ומה הת'דר שהוא עובד בו?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by hezi508,

היי לאיזה מעבד שולחני המעבד SU7300 מקביל האם הוא CORE 2 DUO או פנטיום תודה חזי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים