עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המפרט הנוכחי הוא- D920 P5WD2-E גירסאת הפרימיום עם ציפסט 975, נותן לי אופציית אוברקלוק מטורפת. 4 סטיקים של 512 DDR2 800MHZ מתוכם 2 של G.SKILL עם קירור ו2 קינגסטון שתיהם CL5. כ.מ 7600GT עכשיו המעבד מחזיק בלי תקיעות את סרטי הבלו ריי ב720P אז אני לא יודע אם שווה להשקיע במעבד. עכשיו השאלה אם אני ישדרג לויסטה אולי עד 4 גיגה? או ש2 יעשו את העבודה גם בויסטה? עכשיו אני צריך קירורים שישתיקו את המחשב כי כיום הוא רועש ואני צריך פתרונות לזה. לא משחק משחקים בכלל!!! רק אינטרנט, מוזיקה וHD. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  2. היי ישנו ילד שקיבל מחשב מחברת HP עם מפרט די עלוב CELERON D 1.6GHZ 512MB RAM DDR 2 250GB HD O\B GPU ויש לי כמה חלקים להרכיב לו. יש לו לוח של חברת HP עם חיבור PCI-E עליו הבעיה התחילה כששמתי לו כרטיס מסך GF6200,המחשב לא עלה כאשר שמתי אותו. הכרטיס תקין לחלוטין. בהגדרות BIOS שמתי את חריץ הPCI-E ראשון (שיזהה אותו קודם ללוח אם מחובר כרטיס) הבעיה המשיכה. כעת אני רוצה להרכיב לו חלקים נוספים כגון PENTIUM D 3GHZ וקיט זכרונות שיש לי רק שאינני יודע מה הבעיה שגרמה לכרטיס לא לעלות והאם בכלל הלוח יקבל את שאר החלקים. האם HP "חסמו" את האפשרות להרכיב רכיבים חיצוניים בBIOS ולכן הוא לא מקבל את הרכיב? אשמח לעזרתכם,רק רוצה לשמח את הילד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gtlv79,

חברה בבקשה אני צריך עזרה יש לי דיורן 1300עם ו זכרונות pc 133 sdram ואני מחפש לוח אם עם יש המלצות אני ישמח עם אין לsdram אז גם לddr טוב אני מחפש לוח שהכול על הלוח (כ.רשת כ.מסך כ.קול)

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  4. Started by sonic4002,

שלום לכולם, יש לי לוח אם מדגם GA-M61PM-S2 , מעבד AMD Athlon 64 +3800, 2462 MHz (ליבה אחת) זכרונות של GEIL 2GB וספק 300W אין לי מושג איך לברר אם הלוח הוא REV1 או 2 ולא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם... בנוסף לא הצלחתי לעדכן את הלוח כי לא מצאתי עדכונים שמתאימים ל-WIN7 64BIT תוכלו לעזור לי למצוא עדכונים מתאימים? הלוח תומך בסוקט AM2 , האם כדאי לקנות מעבד dual core ? האם הספק ייתמוך במעבד? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  5. Started by Ding Ding Dong,

יש לי כרגע 4G זיכרון 800MHZ(נקנה ב2009). אני רוצה להוסיף לו 2-4 ג'יגה 1333MHZ, זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  6. יש לי מעבד amd 6000 ואני לא מרגיש שהוא חזק היה לי 4400 AMD ואני לא מרגיש שינוי משהו מוזר איך אפשר לבדוק אם המעבד באמת מנצל את היכולת שלו יש לציין שהמחשב אחרי פרימוט יש למישהו רעיון

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. Started by za-david,

חברים בתור אחד שכל הזמן היה קונה מחשבים עם מעבדי אינטל אין לי מושג במעבדי AMD והמחשב הבא שלי הולך להיות עם מעבד AMD, עם זאת אין לי מושג במעבדים מסוג זה אז אם מישהו יוכל להסביר או להפנות אותי לאתר שיכול לתת הסבר או כל דבר אחר שאתם חושבים שיכול לעזור יהיה טוב תודה מראש....!!!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. Started by Fank-Zr,

עצות ללוח אם כי הלוח אם שלי הלך לעולמו. משהו לא יקר בערך עד700 שח מעבד - intel i7 7700K 4.2Ghz כרטיס מסך - gtx 9704gb g1 ספק - antec 750 דיסק קשיח - 128gb SSD +1TB 7200RPM ראם - 16GB (לא יודע מעבר המחשב לא נדלק) תודה רבה לכל העוזרים

9. Started by dudu26,

רב סרן שמועתי טוען שה-DS4 ואפילו ה-DQ6 סובלים מחרדת נטישה מאת ג'יגבייט : 1. עבור OC בינוני עם 6400, האם כדאי להוסיף 100 ש"ח על ה-DS4 ולעבור ל-P5Bdlx? 2. האם ל- P5B dlx יש קירור נורמלי או שכדאי להוסיף לו? תודה, אני כמעט מתמוטט עקב נסיונות פענוח של אתרים ביפנית ובגרמנית העוסקים בנושא... ו-אין לי זמן לחכות ל roundup המדובר של anadtech...

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. Started by phil,

שלום לכולם! תראו אנשים, כרגע יש לי AMD ATHLON XP 3200-SOCKET 462 כמובן. איתו יש לי לוח-אם מתאים של ג'יגהבייט- ו512 - 3200 זכרון של גייל. עכשיו, יש לי שאלה. האם ההבדל במעבר בין ה-3200 שיש לי, למעבד + 64 לוח אם של סוקט 939 יהיה מורגש ומוצרך? שאלה נוספת- מה הוא ההבדל האמיתי בין DDR ל-DDR2, והאם יש צורך לשדרג? תודה רבה לעונים.

11. Started by k_700,

אתמול מישהו פה אמר לי שAMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX וAMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY הם אותם מעבדים. עכשיו קראתי בכל מיני אתרים וגיליתי שגירסת הbox מגיע עם מאוורר למעבד ואילו הTRAY לא מגיע עם מאוור למעבד, האם זה נכון? ובכל מקרה על מה שווה להשקיע?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK - ב 910 ש"ח מפרט המחשב שאני קונה , ונעול עליו כבר - מיועד ל OC מעבד Q6600 G0 לוח ASUS BLITZ FORMULA זיכרונות : למעלה מה שהראתי לכם 1066 OCZ כ' מסך : 8800GTS XFX XXX EDITION שאר הפרטים לא חשובים תגידו מה דעתכם על הזיכרונות מבלי לחסוך כסף ומבלי להגיד לי מיותר בבקשה ... זה 1066 זה טוב עם המפרט שלי למשחקים ול OC ??? תודה חבר'ה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. Started by guyx77,

האם יש הבדלים משמעותיים בביצועים של הדגמים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by aviram20,

יש לי מחשב דיי מהיר 2.8 אבל אני לא מסתפק בו מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב מהיר? אבל מהיר מהיר מהיר הכי מהיר שיש מטוס שיהיה אני גולש באינטרנט משחק מדי פעם וכאלה מה ממומלץ עד 3 אלף שקל

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. Started by yolh4f,

מעבד - Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo 325 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 280 זה מה שאני רוצה לקנות יש אפשרות להחליף תלוח והמעבד באותו סכום מחיר ובצועים לא פחות טובים ? פשוט אני אוהב את AMD יותר

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  16. לפתור את הבעיה של פער מהירות הבאס (לוח 1066, מעבד 1333 נדמה לי)? :s05:

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. Started by HellBoY,

תגידו מתי אמורה לצאת הסוקט הזאתי לAMD ?וגם אןפורס 4 מתי מגיע לישראל תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. כפי שחזו לנו הדלפות שונות במהלך החודש האחרון, למפתחת השבבים האדומה יש שלושה דגמי XT חדשים עם תדרים משופרים שיסייעו לגוון ולשפר את ההיצע הקיים בחנויות עד שיגיע דור חדש לגמרי לכתבה

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  19. התקנתי ויסטה לא מזמן ועכישו בדקתי בCPU-Z את המהירויות של המעבד והתזמונים של הזכרונות וגילתי שהם נמוכים ממה שציפיתי. מדוע הם לא במהירות המקור,ואיך מתקנים את זה, משנים משהו דרך הביוס לא? אשמח לקבל פתרונות . http://img362.imageshack.us/my.php?image=1600mhzkk0.jpg

20. Started by Frequency,

אני מעוניין לרכוש עודכ 1G זיכרון למחשב הנייח שלי בשל איטיותו עכשיו, מתי אני צריך CL5/4/3 ומתי המהירות\ תדר ישנה משהו לזיכרון? והאם כדאי קירור? יש לי בינתיים 1G (2 של 512) של 667MHZ בלי דואל כי אני לא יכול לעשות (לא יודע למה), אמרו לי שאי אפשר. יש לי 4 חריצים לזיכרונות. בקיצור מה אני צריך? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. Started by SupeRnovA,

שמעו אנשים אני הולך לקנות מחשב עוד מעט, ממש עוד מעט עכשיו אני סגור כבר על לוח אם הכוונה לאיזה חברה אבל אני לא סגור על מעבד ( אני די בור בנושא הזה ) איזה מעבד כדי לקנות ( 3000mhz , cache 512/1m ) amd או intel אני לא יודע? חלק אומרים לי זה יותר טוב וחלק זה.. מה לעשות?!?! :s05: המחשב הוא למטרות משחקים אולי קצת כבדים וכל השאר הפעולות של המחשב אבל שגם יתפקד טוב בעתיד ויעבוד אולי אפילו גם עם הוינדוס החדש שיצא בעתיד..

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. שלום אני חדש פה כפי שאתם רואים עכשיו הבעיה... לחבר שלי יש כרגע במחשב סטיק זיכרון אחד של 256DDR של PC2700 עכשיו הוא בקרוב קונה סטיק נוסף של 512MB של A-DATA מ-KSP של PC3200 אז אני יודע שאם הוא ישים אותם ביחד ה-DDR400 יעבוד ב-DDR333 (הלוח תומך ב-400) אז מה אתם אומרים כדאי לעשות להשאיר את ה-256 או להוציא אותו? כלומר איזה תצורה תביא יותר ביצועים ? 512MB@DDR400 256+512@DDR333 תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. Started by ofir123,

ההודעה הזאת מופיעה בכל פעם שאני פותח את המחשב בהתחלה. מה היא אומרת? בלוח GA-7DXC

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  24. אהלן שמתי לב שבמצב LOAD המעבד שלי מגיע ל-67 מעלות. יש לי OC ל-4.4GHZ וקירור של NOCTUA. באתר של אינטל רשום שה-T CASE המקסימלי שלו הוא 67 מעלות. יכול להיות שהגיע הזמן להחליף לו משחה טרמית? עברו כבר 4 שנים בערך... תודה X

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. התקנתי את הקיט החדש של 4 ג'יגה Geil Black Dragon CL5 2*2GB. משתמש במעבד AM2x2 4200 64BIT. בביוס כתוב לי שסה"כ זיכרון 4 ג'יגה וזיכרון שימושי 3.5 ג'יגה בלבד. אני יודע על כל העניין של מערכות 64BIT ועבודה מלאה עם 4 ג'יגה. מה יקרה עם אני אתקין את הויסטה 64BIT עכשיו? לא ידע לנצל את כל ה-4? האם צריך לבצע שידרוג ביוס?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.