מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
-
האם הלוח שלי (MSI 915P COMBO) מספק מספיק מתח כדי להשתמש בזיכרון Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory ואני אשתמש בשניים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
מה הסיפור של ה צ'יפסט 955 ב P5WD2 Premium ועל איזה לוח היתם ממליצים לעריכת וידאו בשילוב עם מעבד P-3 dual core 830
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
האם אפשר לשים זכרונות DDR2 3200 במקום זכרונות DDR 3200?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
צריך להיות מפנדה, משם ההזמנה שלי, הזמנתי Fatal1ty של ABIT בשביל כל ה Fancy אני כנראה אשאר איתו אבל הציעו לי לשקול לשנות אותו בגלל חוסרים אישית נראה לי שאני אקח בסופו של דבר את הפטאלטי אבל שואל בכל מקרה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי לוח מחורבן מאוד (ga s8rx sis 645) רציתי לדעת האם יש סט של ג'יגה זיכרון(לא בדואל) בתצורת DDR 333 תקציב עד 600 -700 :
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN8+Ultra&fMTYPE=Socket%20939 נראה לי חבל על הזמן
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי AMD 64 -300 ולוח MSI K8MM-V אני רוצה להוסיף זיכרון פנימי איך אני יודע איזה זיכרון מתאים למחשב שלי
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אנא דרגו את 4 או 5 לוחות האם הטובים ביותר, לדעתכם, הקיימים היום בשוק לאותו מעבד (INTEL / AMD), מהטוב ביותר לפחות טוב. אנא ציינו שם מותג, דגם וצ'יפסט (סדר גודל של מחיר אם ידוע לכם), בנוסף ציינו האם מתאים ל OC. תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אנשים שלום חבר שלי קונה את הכרטיס מסך X800GTO2 אנא המליצו לי על לוח אם המתאים לכרטיס. תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום . רציתי לדעת איך הלוח אם בכלליות ( אני לא מתכוון לעשות oc וכו' ) : Gigaybyte GA-K8N SLI nForce4 SLI Motherboard והאם הוא מתאים ל sata 2 או להסתפק ב sata רגיל . ועוד שאלה קטנה על הדרך - מה עדיף wd או maxtor או משהו מומלץ אחר ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
רצוי הכי טוב שאפשר במגבלת תקציב של עד 550 ש"ח.תומך SATA
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
כל המידע על הצ'יפסטים יהיה כאן, וכאן בלבד, כל ת'רד אחר בנוגע לצ'יפסטים יינעל הקדמה נכתב ע"י: shklak לוח האם (mother board) הוא לוח מעגל מודפס (PCB או Printed Circuit Board), אשר מהווה את הבסיס לכל מחשב באשר הוא. לוח האם מתווך למעשה בין כל רכיבי הליבה שמהם מורכב המחשב. כל רכיבי המחשב (פנימיים וגם חיצוניים), מתממשקים ומתחברים ללוח אם באופן ישיר או עקיף. הרכיבים אשר נכללים בכל לוח אם שהוא (רכיבי הליבה), והם גם הרכיבים העיקריים בו, הם : 1. סוקט למעבד 2. ערכת שבבים (מורכבת בדר"כ מרכיב אחד או שניים) 3. סלוטים לזיכרונות 4. תושבות (סלוטים) לכרטיסי הרחבה (דוגמאות : כרטיסי מסך, קול, מודם וכו') 5. ממשקים לאמצעי איחסון (IDE, SATA, Floppy, SCSI וכו') 6. יציאות/כניסות של אמצע…
-
- 1 תגובה
- 15.1k צפיות
-
-
האם הלוח הזה תומך DUAL CANNEL? DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני חשבתי על זה AMD Sempron 64 Bit 2600+ Socket 754 Tray CPU 1 385 ¤ GeIL 256MB DDR 3200 w/Heat Spreader CAS 2.5 Value Memory 1 180 ¤ לוח אני לא יודע מה כדיי לבחור לפי דעתי תראשון לא ?! AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard Albatron KM400A Pro + VGA Micro ATX Socket A Motherboard Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
כמה כדאי לשלם על זכרונות יד שנייה PQI 3200 טיימינג של 3-3-3-8 2 סטיקים של 1024 כל אחד.. (2 גי'גה דואל) יש לי כרגע במחשב 512*2 של KINGSTON וגם ככה חשבתי לשדרג אז כדאי לי להחליך לזכרונות שהציעו לי ולמכור את שלי? ובבקשה לא סתם "לא" או "כן" תסבירו למה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
-
אני מעונין לקנות מחשב ואני לא יודע האם לחקות ללחות הm2 שלamd או לקנות עכשו את האסוס פרימיום
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי סטיק 1 512MB של KINGSTONE עם הצ'יפ של Elpida ויש לי כמה שאלות: האם זה צ'יפ טוב לAMD? מי יותר טוב Elpida או Hynix? אני רוצה לקנות זיכרון VALUE נוסף, איזה חברה ואיזה צ'יפ מומלצים למעבד ולזכרון כדי שיעבדו טוב ביחד?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה את המעבד Intel Pentium D 3.0 2X1Mb 830 ואני רוצה לוח אם תותח שיתאים לאוברקלוק להכל שיהיה סוס ראיתי שתי לוחות אם של ASUS דומים אחד לשני: הראשון : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7693 יותר זול מהשני ואני יכול להביא אותו בקצת יותר זול השני : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7147 יותר יקר מהראשון וגם אותו אני יכול להביא בקצת יותר זול עכשיו אני צריך שתמליצו לי על איזה לוח שאתם רואים לנכון שכדאי בשביל המעבד הזה דרך אגב התושבת היא LGA775 ... ואני רוצה שבלוח שלי יהיה DDR2 דואל וPCI-E ושיהיה מקום בין המיקום של ה-PCI-E כדי שאני יוכל להוסיף לו קירור לכרטיס מסך..... ואם אתם יכולים תמליצו לי גם על זכרונות על 2ג'יגה אבל שייצא זול ת…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב חדש עם Opteron 146 וLANPARTY-ULTRA D ויבוצע בו גם OC אך בינתיים OCדי בינוני וגם עדיין אין לי בכלל ניסיון בזה. בנוגע לזכרונות:הוצעו לי זכרונות Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline אבל אני רוצה עוד אופציות ויותר מידע עליהם-הזגרונות האלה עולים 1200 ש"ח ןוולי הייתי רוצה משהו קצת יותר זול אבל גם טוב. איזה זכרונות ממולצים של G.SKILL? ואיזה עוד אופציות יש? שמעתי שגם PQI טובים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום.. איזה זיכרונות יותר טובים??? OCZ EL DDR 400MHZ PC-3200 2048 Dual Channel Platinum או CORSAIR TWINX 2048MB DDR 400MHZ 3200 C2PRO הם בערך אותו מחיר.... :-\
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
היי! אני מאוד מקווה שזה הפורום המתאים אם לא סלחו לי! כיצד אני נכנס "לביוס" במחשב מאוד ישן? ניסיתי להכנס עם DEL או F1 אך לא הולך יש עוד הצעות? המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 512 מגה 533 mhz DDR2 של YHNIX עכשיו השאלה שלי אם אני קונה עוד 2 סטיקים של אותה חברה אני צריך לראות גם שהקבוביות השחורות האלה שיש על הכרטיס יהיו אותו דבר בדיוק ?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
מחפש לוח אם עבור מעבד amd 939 3000 או 3200 לא מיועד לאוברקלוק בסכום של עד 500- 600 שח שאר החלקים המתוכנים כרטיס מסך 6600gt pcie זכרון 500 מ"ב טווינמוס תודה
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-