עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by m.l,

אם אני קונה מעבד E6300 או E6400 ולא מתקים במחשב שהמעבד יהיה מותקן בו מערכת הפעלה של 64 ביט אז אני נישאר עם מעבד רגיל ומהירות שעון נמוכה לא?! כלומר הE6300 הוא 1.86GHZ ניראה לי ככה שזה לא מהיא אם זה רגיל.....זה באמת ככה או שהוא עדיין חזק אפילו אם אני לא מתקין עליו XP 64BIT או VISTA??

• 7 תגובות
    • 484 צפיות
  2. Started by poop,

שלום ושבוע טוב. ראיתי ששאלו כאן לפני חודשיים איך אפשר לדעת איזו גירסה של מעבד יש וכתבו עם תוכנת CPU-Z. אבל רציתי לדעת איך אם בכלל ניתן לדעת לפני שקונים, האם על הקופסא איפה שיש מדבקה וכתוב את התאריך ייצור וכו' האם יש או במקום אחר זה כתוב או שא"א לדעת ללא התוכנה? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  3. שלום. בשבועיים האחרונים ביצעתי עשרות או מאות ריסטים (בעקבות ניסונות אין ספור למצוא ולכוון את ה OC המתאים). תוך עדי כך, שאלתי את עצמי האם פעולת הריסטרט היא פעולה שמכבידה על הלוח אם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by elad_rabi,

שלום... קודם כל אני די חדש בעסק אז להתייחס בהתאם..... השאלה שלי....היא קניתי מעבד AMD 2800+ XP Athlon 2.08 GHz עכשיו איך אני יודע איזה סוג זה... (רק עכשיו גילית שיש סוגים) AMD Athlon XP Palomino AMD Athlon XP Toroughbred AMD Athlon XP Barton איך אני ידע????

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  5. ראיתי את הסרט התקנה, יש קטע שצריך להוריד את הידית השחורה,צריך קצת כח אבל זה מעקם את המתכת שעוברת באמצע ומצמיד אותה על הצד נראה לי מוזר לכן אני שואל,

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  6. https://semiengineering.com/the-race-to-next-gen-2-5d-3d-packages/

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by Fkl0ster,

מה טוב יותר לאוברקלוק? ה i850 או ה i845D ? מאחר ומחירי RDRAM לא מי יודע מה יותר גבוהים מ DDR מקביל (PC2700 ומעלה) , ומאחר שהפנטיום 4 רגיש מאד ל FSB שלו, ולרוחב פס הזיכרון, האם עדיף לרכוש את ה 4T2H על פני ה 4BDA? האם גם לו (i850) יכולות המהרה מרשימות,כאלו שיקחו Northwood 1.6 לגבולות ה- 2.4, כאשר הוא נמצא בלוח כמו ה 4T2H של אפוקס? 10x

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אם תוכלו לתת לי איזה תאריך או בערך מתי אודה לכם

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  9. שלום אני מחר הולך לקנות 256 מגה זיכרון ורציתי לדעת מה כדאי לי לקחת SDRAM או DDR יש לי אופציה לשניהם על הלוח אני רוצה לדעת מחירים של יחידת 256 לכל אחד מהם, ומהירויות... וכמה שיותר מהר, ומה יותר שווה לדעתכם יש לי P4 1.7GHz תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gania23,

השאלה שלי היא כזאת .... יש לי לוח אמ gigabyte 945p-s3 ורציתי לדעת כמה מקסימום זיכרון אני יכול לשים בכל סלוט כי אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 2 גיגה אבל אני פוחד שהסלוט לא יכול לקבל סטיקים שגדולים יותר מג'יגה אחד ... ועוש שאלה קטנה : הלוח אם שלי תומך בדואל צ'אנל ויש לי 4 סלוטים אז אם אני ישים שתי סטיקים של 512 ו2 סטיקים של 1 גיגה אז עדיין יהיה לי דואל צ'אנל?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by Canter-Points,

Asus p4t 533-c intel pentium 4 @533 MHZ 2.26GHZ 2*256 RDRAM pc 1066של איזה חברה?? GEforce 3 TI200 V8200 Asus 60 Gb 7200rpm pioneer DVD richo 16*10*40 antec 380 W?? תגובות\מחירים\מה שיש לכם להגיד על זה...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ffetetg,

שלום חיפשתי לוח למעבד בולדוזר שתומך ב- PCI-E 3.0 ולא מצאתי לוח עם PCI-E 3.0 http://www.amtronics.co.il/catalog/productsCat.aspx?maincat=7&cat=5&subcat=65

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by vsync,

כן כן, ה AMD 1800 שלי מת, אחרי חודש מהקניה. הוצאתי אותו כדי לנקות אותו מה Thermal paste שהיה עליו, יותר מדי לדעתי, ניקיתי לגמרי. החזרתי חזרה ללוח אם, הדלקתי את המחשב, הגעתי עד ל BIOS, ושם נתקע. אחרי Reset לא עלה כמובן, אחרי הפעלה מחדש גם לא, ופעם השניה עלה ריח של שריפה.. כל זה היה ביום שישי, היום אני אמור לקבל מעבד חדש וסף סוף אני יוכל להשתמש במחשב שלי שוב, אפשר למות בלי מחשב..באמת.

• 53 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. Started by ZXY1,

שלום מה ההבדלים בין לוח אם Gigabyte H67MA-UD2H ל- לוח אם Asrock H61M / H61MVS או: לוח אם MSI H61M-E23 מבחינת ביצועים ? / עלות / תועלת ? / יציאות ? / כרטיס המסך המובנה (HDMI בעיקר) ? תודה

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. וכן - זה באמת עובד וללא תוספת תשלום. הכל מוסבר בוידיאו הבא (אשתדל לעדכן את הת'רד כשתשוחרר הגירסה הסופית של התוכנה):

16. Started by idanohh,

התזמונים המקוריים מה שכתוב על השבב הם 2.5-3-3-6 שזה לא רע. אני יודע שיש אתרים באינטרנט שנותנים מידע עד כמה בערך המקסימום שאפשר להגיע איתם ועם כמה מתח להוסיף . מישהו יכול לעזור פה איך בודקים ומה רושמים ב GOOGLE בדיוק ?

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  17. למקרה ואתם לא יודעים מה זה OT זה אומר offf topic= מחוץ לנושא וזה השאלה שלי אני לפניי 3 חודשים החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש ואני קניתי באותה תקופה את הלוח הזה: MSI P4N Diamond NF4 SLI DDR2 Socket 775 NVIDIA® nForce4 SLI Intel Edition Chipset http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 והבעיה כמו שאתם רואים שהוא צ'יפ של אינטל ואני רוצה מחשב לגיימר שמשחק במשחקים הכי כבדים שיש! אז הבנתי שטעיתי כי היתי צריך AMD גם כי הם יותר טובים וגם בעיקר בגלל זה שהם יותר זולים כי כדיי שיהיה לי אינטל טוב אני צריך 3.8ET64 שעולה 3500 שקל ובמקום זה אני יכול לקחת דברים טובים בהרבה מאוד של AMD בפחות מחיר אז הפסקתי לבנות את המחשב למזלי ברגע הנכון עכשיו ל…

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by WiSe-Man,

לוח האם הוא GA-EP43-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#ov כרגע יש שני סטיקים של 2 GB מהסוג הזה: OCZ Reaper HPC Edition 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2RPR800C44GK DDR2 800 (PC2 6400) Timing 4-4-4-15 Cas Latency 4 Voltage 2.1V רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 2 GB איזה אני יכול להוסיף? והאם הם יכולים להיות שונים מהשניים האחרים. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  19. וגם איזה מאוורר אני יכול לשים לסוקט הזאת

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני עובד כרגע עם לוח אם של ג'יגה בייט K8NS עד עכשיו היה לי מעבד AMD 64 3000? היום החלפתי למעבד X2 4200 ומי שאני מפעיל כל תוכנה במחשבהמאוורר עובד ממש על כל העוצמה וזה ממש מפריע נראה לי שהוא לא מקרר מספיק את המעבד תשפטו אתם לפי התמונה: תודה רבה לעוזרים [= [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי 256 זכרון עם מהירות 200.מה עדיף להוסיף 512 עם מהירות 400 או להעיף את ה256? כי אם אני ישאירק את ה256 זה יעבוד לי על מהירות 200 ואם אני ישאיר אני יהנה מ256+512 אז מה כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בתור אחד שרצה (וכבר לא) לשדרג ללוח מיינסטרים (AMD או intel), לא נראה לי מה שמוצע בבורדים החדשים של היום, עם הקימבונים והפאצ'ים האחרונים. הצ'יפסט היחיד בלוחות אינטל ש"עובד" סביר עם ההתקנים החדשים הוא ה-X58 היקר מאוד והמיועד לשוק הגבוה ובלוחות ל-AMD תינתן כנראה תשובה רק בצ'יפסט 890 שייצא מי יודע מתי ויעלה מי יודע כמה. למרות שאין כרגע התקני USB3 ו-SATA3 זמינים, ברור לכל, שזו "הקפיצה המשמעותית" הצפויה והחשובה ביותר בטווח השנים הקרובות במיחשוב ביתי. הכל יהיה תלוי וכרוך בזה: החל מסקנרים וצילום וכלה בשלטי בית חכם. אבל מסתבר שכלום לא סגור. לא חומרה ולא תוכנה (יש תקן סגור ממש?) ולא לב המערכות האלה שזה הבורדים. אז איך אנשים מתכוננים/קונים היום משהו כל כך חשוב אבל ערטילאי ומקומבן, ב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shloosh,

אתמול שיחקתי במשחקת פשוט ביותר, והמחשב בתאום כולו פשוט נתקע כולל העכבר,והיה צורך ב-RESET כדי להתחיל מחדש,היום שיחקתי ב-WARCRAFT 3 ועוד פעם זה קרה לי!! מה זה יכול להיות והאם זה קשור למעבד ??? זה קורה לפעמים גם ב-WINDOWS XP PRO שלי ואותו דבר גם לחבר שלי (ב-WINDOWS) יש לי: AMD Athlon xp 2000 VOLCANO 6 SUMA Geforce 4 TI4200 DDR 256 333MHZ

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tusik,

nVIDIA התימרו מתישהו בזמנו להוציא לוח שיקרא k7n415 שיקבל את רוב התכונות של הצ'יפסט k7n420p רק שלא יהיה מובנה כ.מסך וכך נחסוך את ההתמודדות המעיקה עם geforce-mx2 וביצועיו הירודים . למישהו יש אולי מושג אם הדבר הזה יצא בקרוב ?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  25. שלום לכולם, הזמנתי לפני כשבוע מחשב וקיבלתי אותו בשעה טובה. בדקתי לגבי כל המפרט שמדובר בחלקים שהזמנתי, והכל נראה בסדר. חוץ מהמעבד, הזמנתי Q6600 stepping g0 ואני לא בטוח אם קיבלתי אותו או Q6600 רגיל... איך אני יכול לבדוק את זה??? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.