מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper CL5-5-5-15 זה הזכרון שלי כרגע, הוא כאמור צריך להיות 4 גיגה, וכתוב לי במאפיינים במחשב שלי "3.20 GB RAM" למה זה? אני משתמש בXP
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס זיכרון מסוג 2X1GB CL4 4-4-4-12 800MHZ Gskill אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה השאלה היא אם אני חייב להוסיף עוד 2X1GB מאותו סוג או שאפשר להוסיף סטיק אחד 1 של 2 ג'יגה מכל חברה אחרת, וכל מהירות אחרת שהיא 4-4-4-12 איך זה הולך בדיוק ההתאמה תודה רבה (לוח אם- P35-DS3L)
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני קניתי שני זכרונות של 1GB של מושקין מהירות 800 עכשיו אני מסתכל בתוכנה וזה נראה לי 400 למישו יש הסבר?
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום , אני מעונין לשדרג לויסטה .. בפעם האחרונה ששרגתי הרגשתי ש 1GB לא מספיקים בכלל ... אני רוצה לקנות עוד סטיקים של זכרונות, ויש לי כמה שאלות אם אני יקנה זכרון CL3 או CL2, איך כל הזכרונות יעבדו אם הזכרונות שיש לי במחשב הם corsair 1024MB value dualchennel CL2.5 ? וחשבתי שקניתי את המחשב שהמחירים של ה DDR ירדו כאשר יעבור שנה.. שנתיים .. אבל לא ירדו כמעט. מישהו מכיר איפה אני יכול לקנות זכרונות DDR 1 בזול ? ומה אתם אומרים על הזכרונות האלה http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=90&category_id=1c3fb8b4ef5582f1ad3df92f9c26fe69& ? או על 2GB ב970 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3020 תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
האם אני יכול לשדרג את הזכרון שלי על מחשב זה ? http://www.up2me.co.il/v.php?file=74669839.gifאם כן לאיזה אפשר ? עד כמה ?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשדרג את המעבד הנוכחי שלי(Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz) במעבד Intel Core 2 Quad Q6600. ורציתי לדעת: האם בשביל לשם את המעבד החדש צריך להחליף גם לוח אם? (לוח האם שלי הוא:Intel Avalon D915GAV) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא E8400 ב-OC קטן ל-3.6gHz. כרטיס מסך HD5850 (גם עם מעט OC), 4 ג'יגה זכרון על לוח אם של ג'יגהבייט EP43-UD3L. עד כאן הכל דבש, אבל לקראת באטלפילד 3 הבא עלינו לטובה, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך למשהו קצת יותר כבד כמו ה-GTX570 או HD6970. האם לדעתכם המעבד כבר יהווה פה צוואר בקבוק, או שיהיה בסדר? ואם כן, האם ולאיזה דגם כדאי לשדרג את המעבד, או שאנסה לדחוף את הנוכחי קצת יותר לכיוון ה-4gHz? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מוציא את הקרור של המעבד מהמעבד ובמעבד יש מישחה אני חייב להחליף מישחה?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מה הטמפרטורות המומלצות של מעבד ה4570 במנוחה ובזמן משחקים כבדים? העלתי תמונה של הטמפ' בזמן מנוחה בתנאי חדר ממוזג,איפה אני אמור להסתכל שם? יש כמה ערכים של טמפרטורה שקשורות למעבד,מה הכי נכון? תודה לעונים. http://www.interload.co.il/upload/3529358.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Venice 3000 .. עם BT.. ורציתי לשאול אם 30-32 מעלות במנוחה (במצב חלונות עם כמה תוכנות פתוחות..) זה נורמלי? הסיבה שאני שואל היא בגלל ששייפתי וליטשתי את המאוורר, הרכבתי אותו ומחרתי לפני זה משחת AS5 ככה ששמתי נקודה מעל הליבה ופיזרתי אותה ע"י השמת הגוף קירור על המעבד וסיבובו קצת.. רציתי לדעת אם הטמפרטורה בסדר למצב שלי? או שאולי היא קצת גבוהה מידי? ** ראיתי פה אנשים עם מעבד ומאוורר כמו שלי עם 27-29 מעלות במנוחה.. (אולי אני פשוט צריך לתת זמן למשחה "להיצמד" והטמפרטורה תרד תוך כדי שימוש?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם... כל הדגמים של מעבדי הAMD באים עם מס', כדוגמת 2800+ או 3600+. אבל זה לא הMHZ עליו המעבד עובד... אז איך בדיוק אני אמור לדעת על איזה תדר הוא עובד, אם לא כך..? או, במילים אחרות, איך אני אמור להשוות בין מעבדי אינטל, שיש להם תווית MHZ מול מעבדי AMD..?? ועוד שאלה אחת: אמרו לי פה שבכדי להגיע לאוברקלוק נכבד עם הA64 אני צריך זכרונות של 500MHZ... מה שהביא אותי למחשבה: הרי ישנם זכרונות RDRAM שפועלים על 1066MHZ... אז למה לא להשתמש בהם, וגמרנו..? תודה על ההסבר... נדב.
-
- 11 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם CF של 4870 8גיגה של זיכרון מעבד כנראה Q6700 ל-OC. עכשיו השאלה שלי היא מבחינת ביצועים האם ללכת על לוח: 1. gigabyte X48 DS4 או 2. DFI LANPARTY DK X48 T2RS
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מיועד רק לגלישה באינטרנט, ועבודה עם תוכנת פוטושופ. לא מעניין אותי סרטים, מוזיקה ומשחקים. השאלה היא האם צריך כרטיס מסך מיוחד בשביל עבודה עם פוטושופ? במידה ולא, האם ניתן להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח האם? ואיך בכלל אני יודע אם בלוח האם שאני מעוניין בו (כנראה של ג'יגה-בייט או אסוס) כרטיס מסך מובנה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שבוע טוב, שאלה קטנה - שאני מתלבט אם שייכת לפה או לפורום כרטיסי מסך - בגלל שמדובר בלוח אם אז אני שואל פה. אני מעוניין לרכוש HTPC - שיערתי שאני אשמש בכרטיס מסך המובנה ואשים לו מתאם לHDMI - העניין הוא - האם ואיך הסאונד יצא דרכו ?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-VSTA&s=775 כמו שאתם רואים הם טוענים לתמיכה במעבדים שעובדים ב FSB של 1066M, אבל שורה אחרי זה הם טוענים שניתן לשים DDR2 עד 667M האם זה בגלל מחלקים. האם ניתן לשים זכרון 800M שיעבוד על 667M או שחבל על הכסף, הלוח ישמש אותי בשלוש שנים הקרובות לפחות.
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי ספק כוח חדש של 400W שרצתי להחליף בספק הנוכחי שלי של 250W. לוח האם שלי הוא (MSI RC410M (MS-7173 וקיימות בו 28 כניסות כאשר בספק החדש החיבור ללוח האם בעל רק 24 (ספק הקודם בעל 28). האם אפשר לחבר אותו ללא חשש שהלוח יישרף?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפני קניית מחשב חדש הייתי רוצה לשאול שלה או כמה 1.עד כמה GHZ הוא יכול להגיע בOC עם קירור סטוק של E6300? 2.הוא מתאים לOC? (לא מציני,משהו קטנטן) 3.הוא שווה 505 ש"ח? למי שיש את הלוח או שהתנסה בו,בבקשה תכתבו ביקורת!!! תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם :].. אני בימים אלו בונה מפרט, בהתחלה הלכתי לכיוון של AMD אבל קונרו גירה אותי יותר מידיי :\ מה שבעיקרון יכיל המחשב זה 7600GS וג'יגה זיכרון רגיל של TwinMOS ו E6300 במידה ואני מחליט ללכת על קונרו. עכשיו, חפרתי בפורום על ביקורות ללוחות שתומכים בקונרו, גם על גוגל לא פסחתי והיו לוחות לא בדיוק בתקציב שיש וכמה שכן.. האסרוק הנ"ל, אני יודע שהוא לא ה-לוח, אבל הוא מאוד תקציבי וממה שהבנתי הוא לא ממש רע, אך לא הבנתי את הקטע של PCI-E 4x, האם 76GS ינוצל במלואו? --- --- המחשב מיועד לעבודה משרדית אך גם למשחקים, ואני מעדיף שהמשחקים ירוצו חלק - אבל אני לא משתגע על 204950x948390 רזולוציה וכל הפילטרים :], אז אולי בכלל עדיף ללכת על 3800X2, אני דיי מבולבל. ובנוסף, אני ממש ל…
-
- 13 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי שאלה פשוטה, האם הלוח ASUS A8R32-Deluxe שמבוסס על הRD580 יכול לפעול עם 4 סטיקים ללא ירידה ל333MHZ או ל2T? ברשת חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא, אני זוכר אבל שAnandTech בדקו את הRD480 והוא פעל עם 4 סטיקים ללא איבוד ביצועים. האם רק בסטוק הוא יורד ל333MHZ\2T ובעצם ידנית אני מעלה ואין שום בעיה או שבכלל אי אפשר לעבוד איתו על 400MHZ T1? תודה.
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מצאתי את המפרט של הלוח: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/D865GBF/sb/cs-008984.htm רשום שם: [AGP 3.0 (4X & 8X Speed 1.5 and 0.8 Volt Only) השאלה שלי האם כרטיס מסך - רדאון 9200 הוא במצח הזה? 1.5/0.8 VOLT...?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
Asrock 775DUAL880-PRO נכנסתי לאתר שלהם באינטרנט: http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm וראיתי שכתוב שם :PCI Express Graphics and AGP interface to adopt both PCI Express and AGP Display card AGP - זאת אומרת אני יכול לחבר ללוח הזה את הכרטיס מסך הקודם שלי (חיבור AGP X4) ואז בהמשך לשדרג את הכרטיס מסך שלי? ועוד שאלה : Hybrid Booster - ASRock Safe Overclocking Technology זאת אומרת אני אוכל לעשות לו אוברקלוק בעתיד?
-
- 7 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 4200 ובלוח אם שלי asus m2npv-vm יש כמה חוטים קטנים אדומים של SATA.(אם אני לא טועה יש להם בסוף חיבורים שטוחים קטנים).. הכונן קשיח שלי הוא 120 G ואני לא רואה שאפשר לחבר לו את החוטים האלה רק את הפס השחור הגדול ואת החשמל.צירפתי תמונה מה שמסומן בצהוב זה החיבור שאני מתכוון אליו ואם מישהו יודע מה זה החיבור שמסומן באדום אני שמח לתשובה . אז מה זה בעצם SATA? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
זה הלוח אם שלי.. יש לי כרטיס קול אונבורד.. והוא אממ קצת נדפק .. הוא התחיל לשדר רק במונו.. עכשיו אומרו לי שהלוח אם הזה תומך בהוספת כרטיס קול נוסף זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-