מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
הלוח האם החדש לקונרו הולך עם חלקים מובנים כמו כרטיס רשת 10/100/1000 מובנה על לוח האם כרטיס קול 8 ערוצים מובנה על לוח האם 8 חיבורי usb2 הוא כולל בתוך הלוח אם ?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין השניים הנ"ל השימוש : משחקים וורד גלישה מוסיקה הורדות מסרים מידיים - בקיצור , מגוון. המחירים שלהם דומים- כ- 100 ש"ח הבדל האם ה Q מתחמם יותר? המחשב אמור לשמש אותי כמה שנים , כאמור לשימוש מגוון. תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
-
אשמח לדעת, מכיוון שאני מתלבט בין כמה לוחות אם שההבדל העיקרי בהתלבטות האם לשלם תוספת כסף עבור לוח הכולל soundstorm...? מה זה בדיוק....(אני יודע שזה איזו יציאה אופטית של כ.קול..?) ומה השימושים שאני יכול לעשות בזה..?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר אורגן למחשבב שלי שיתחבר למידי. אני חושב אבל שאין לי שקע במחשב. הכרטיס קול שלי הוא מובנה על הלוח אם (nvidia, אני חשוב, או שאני מתבלבל בשם של רכיב אחר במחשב), איך נראה השקע? אם באמת אין לי שקע, איך אפשר אז לחבר? יש מין מתאם או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
כלומר, האם יש מקום פנוי על הלוח?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות מחר את המפרט הבא ב-SkyPC: אבל עכשיו נעלמו פתאום הזכרונות של סמסונג מהאתר ("מוצר לא חוקי או לא פעיל."), אני מניח שזה אומר שהם לא זמינים יותר.. :-\ מה אתם ממליצים לקנות במקום? (אפשר להעלות מעט את מחיר הזכרונות במקרה הצורך) תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא DG965SS השאלה שלי : אני רוצה לקנות כרטיס מסך עכשו אם אני קונה משהו שהוא express 2.0 או 2.1 זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי 2 כרטיסים HIGH END שאני לא ממש מצאתי תהבדלים בניהם זה http://shopping.com/xPC-OCZ_Platinum_PC_3200_1024MB_DDR_SDRAM_Dual_Channel_Enhanced_Latency_Memory_2_x_512MB_400MHz_Bus_Clock_Rate_Random_Access_Memory_OCZ4001024ELDCPE_K וזה http://shopping.com/xPC-OCZ_DDRAM_2x512MB_OCZ4001024ELDCPER2_K
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
השאלה בנושא. המעבד הוא Q6600. אם אפשר גם הסבר למה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
העברתי את זה מפורום תמיכה טכנית אולי מישהו פה יכול לעזור? ???
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שמתי לב בפירוט של צ'יפסט Nvidia 680i SLi שרשום: PCI Express 46 lanes 9 links Configuration 16, 16, 8, 1, 1, 1, 1, 1, 1 אבל בלוח האם של EVGA (היחיד עדיין נדמה לי) יש רק 5 חיבורי PCIE (שלושה של x16 ושניים של x1) תמונה בעצם זה אומר שהצ'יפסט תומך עד ל-9 חיבורים אבל בלוח אם המסוים החליטו לשים רק 5 והשאר לא פעילים? (ובאמת למה שמישהו יצטרך 9?)
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
לוח 946/945 GZIS של אינטל (לא זוכר בדיוק) בהדלקת המחשב מוצג הלוגו של אינטל ולאחריו 5-7 קוביות מוצגות בתפזורת על המסך כאשר חלקן מהבהבות. במידה ואני מוציא זיכרונות יש ציפצוף, ניתן להיכנס לתפריט הביוס ע"י לחיצה על F2 אבל מעבר לזה כלום! הוצאתי את הבטריה... לא עזר, הפעלתי במצב restore (ע"י ג'מפר) לא עזר, האם אפשר להגיד שהלוח שבק?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
האם יש חברה שיש לה נציגות בארץ ובמקרה של תקלה אני יכול לשלוח אליהם במקום ישירות לחו"ל לארץ שממנה קניתי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שידרגתי את המחשב ושמתי לב בזמן ההרכבה שיש ללוח Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 החדש חיבור מתח שונה מ SLI-DR שהיה לי לפני זה. במקום חיבור של 4 פינים של 12V יש 8 פינים של מתח 12V שנמצא מעל המעבד http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/mb_productimage_ga-ma770t-ud3p_big.jpg עכשיו לספק כוח שלי אין חיבור שכזה וחיברתי רק 4 פינים לתוך השקע של ה 8 והמחשב עובד מצויין האם צריך לחבר את שני החיבורים ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני בשלב של בדיקות לפני רכישת מחשב חדש. אמרו לי שלאור יציאת המעבד החדש של אינטל (3.06), יש לצפות לירידת מחירים של המעבדים הקיימים. אינני משתמש כבד ולכן חשבתי ללכת על מעבד בסדר גודל של 2.26 -p4 א. מנסיונכם, בכמה אחוזים המחירים יורדים בד"כ? ב. תוך כמה זמן הם יורדים?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
האם RAID זה כמן IDE RAID? חשבתי שללוח GIGABYTE 8SQ800 ULTRA יש RAID אבל באתר כתוב שיש רק ב- ULTRA 2 - GA-SINXP1394 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/ComparisonSheet_ChipsetType_SiS+655.htm ומה זה S.ATA? בכלל חוץ מ-RAID, מה ההבדלים בין ה- 8SQ800 הרגיל ל-ULTRA (לא 2)? ואיזה צ'יפסט הכי טוב היום חוץ מה E7205 החדשים והיקרים? מי שיענה על כל השאלות יזכה בתודה והערכה רבה ובמחשב NEWRON, שלא תגידו..... ;D
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום . ראיתי בלוח אם שאני מתעניין בו שכתוב .CPU x 1 / System x 4 FAN connectors מה זה אומר? זה אומר שיש חיבור למאוורר אחד למעבד וארבעה חיבורים למאווררים שבאים עם המארז, או שחוץ מהמאווררים שבאים עם המארז אפשר לחבר עוד ארבעה מאווררים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מסתבר כעת שב 4 ל 4 רק הוסר ה NDA מעל הווניס והסוקרים אשר חפצו בכך יכלו לפרסם את הסקירות שלהם כפי שחלק מהם אכן עשו. ההשקה של הווניס והסאן דייגו תהיה ב 15 לחודש 4. בקטנה: באג הקור המוגזם מאוד (40 מעלות מתחת לאפס ודרומה) נמצא בטיפול של AMD וייפתר. מקור: משתתף בפורום שלא מעונין בחשיפה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59236 הערה: נשמע סביר אבל לא מדובר בדובר רשמי של AMD או משהו כזה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
דבר ראשון מזה אומר דאבל ליבה? אני יודע שזה מחלק את המשימות של המחשב בין שניהם אבל... אני שולט על זה איך שהו? או שאני פשוט מפעיל שתי דברים וזה יחלק את זה בין שניהם? גם נגיד אני רוצה להריץ שתי משחקים שונים באותו הזמן... זה אפשרי? זה לא יהרוס לי תמחשב או משהו? שני המשחקים לא דורשים הרבה.. משחק אחד אני רק רוצה להיות AFK ולמכור דברים ובמשחק השני פשוט לשחק... המעבד שיש לי זה INTEL 930D
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
ה 4200 של AMD או ה- e4300 של אינטל בלי קשר ליכולות האוברקלוקינג שלהם
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
או שיצאו? (אם כן, ידוע לכם מתי? וכמה יעלו?) בהנחה שיצאו כאלו לוחות, מחירם יהיה מתחת ל-1000 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם לפלטפורמה X99. יש לי אופציה לרכוש את Gigabyte GA-X99M Gaming 5 או ASRock Fatal1ty X99M Killer. קריטי לי בעיקר נושא האמינות, מי אמין יותר מבינהם. ובכלל מי הייתם בוחרים מבין השניים ולמה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת... נניח אני עכשיו הולך לקנות מחשב ל-3 שנים... האם בעוד שנתיים ככה המעבד 3000+ יהווה צוואר בקבוק במשחקים או אם אני ירצה להחליף כרטיס מסך? ואם זה ככה אז האם שווה שלי להקיע ב-3500+ שהוא לא יהווה צוואר בקבוק כמו ה-3000 או שהוא גם יהווה? ואני מדגיש אני חושב על העתיד!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-