מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אז ככה ישנם 4 מעבדים 1. q6700 2. e8400 3. q9300 4. q9450 אז ככה אני ממש מתלבט באיזה מעבד לבחור אני מעוניין בהמהרת המעבד עכשיו לא איכפת לי המחיר של כל אחד ואחד מהם אני פשוט רוצה את המחשב הטוב ביותר שאני יכול לקבל מתוך המעבדים האלה כולל אוברקלוק אגב המחשב הוא למשחקים . לגבי קירור למעבד חשבתי על Thermaltake V1 דעתכם בנושא +תשובה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזו, או אולי צרכנות. אם לא מתאים אשמח אם אחד המנהלים יעביר. רציתי לדעת אם אני רוכש מעבד i7-4790K מארה"ב, האם בארץ יש לי אחריות עליו? האם בכלל יש אחריות עליו? כלומר האם לשלוח אותו לארה"ב לאינטל או שאני חייב לשלוח למוכר שממנו רכשתי את המעבד? ובנוסף, האם אפשר בכל זאת לעשות ביטוח OC למעבד? ממה שמצאתי אצל אינטל, אפשר לבדוק לגבי אחריות רק בהקלדת מספר זיהוי של המעבד שרשום עליו, אבל אם הקופסה סגורה אין לי אפשרות לדעת האם יש עליו ביטוח או לא. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בשלבים הסופיים לפני קניית המחשב ויש לי שאלה לגבי המעבד. אני מתכוון לקנות P43GH , אבל כששוטטתיברשת , נתקלתי בתופעה משונה.... חלק מהחנויות מציעות אחריות לכל החיים , בעוד שאחרות מציעות אריות רק ל-3 שנים. איך זה יכול להיות? האם זה תלוי בספק שהם קונים ממנו? לכל ספק מדיניות אחריות שונה?! (זה לא ממש נשמע הגיוני...) ??? אני אשמח לקבל תשובה (רצוי חד משמעית... ) לגבי האחריות.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, אני בונה עכשיו מפרט למחשב החדש שאני יקנה ועכשיו הגעתי לקטע של הזכרונות: הלוח שאני קונה הוא ASUS P5B שיש לו תמיכה עד 1066MHZ למהירות של הזכרונות, אז עכשיו נתקעתי בשלב של הCL,ראיתי שיש הרבה CLים אז ראיתי שיש הבדל משמעותי במחיר בין CL5 לCL2 (ש2 הוא יותר טוב) שזה הבדל של מחיר של לפחות 200 ש"ח, אז זה שווה להשקיע עוד 200 ש"ח (מינימום) בשביל לשדרג מCL5 לCL2? ויש הבדל משמעותי במהירות בין CL5 לCL2 שהוא מצדיק את המחיר שלו?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שידרגתי את המחשב ושמתי לב בזמן ההרכבה שיש ללוח Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 החדש חיבור מתח שונה מ SLI-DR שהיה לי לפני זה. במקום חיבור של 4 פינים של 12V יש 8 פינים של מתח 12V שנמצא מעל המעבד http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/mb_productimage_ga-ma770t-ud3p_big.jpg עכשיו לספק כוח שלי אין חיבור שכזה וחיברתי רק 4 פינים לתוך השקע של ה 8 והמחשב עובד מצויין האם צריך לחבר את שני החיבורים ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
טוב, הביצועים של המחשב החדש שלי לא מרשימים מדיי אז חשבתי אוליי זה בגלל משהו בביוס, יש שם שתי אפשרויות (מבוטלות) שאולי הן הסיבה, אתם יכולים בקשה לומר לי מהם ומה הם עושות? 1) Performance Mode (Auto Standard or Turbo)x זה כרגע על אוטומטי, מה זה? האם זה ישפר ביצועים להפעיל? והאם יש סכנות? 2)Memory Acceleration Mode (Auto or Enabled)x שוב, זה נמצא על אוטומטי, מה זה לעזאזל עושה, האם זה ישפר ביצועים ומה הסכנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות AMD 3800 X2 עם הלוח הנ"ל רציתי לשאול לגבי הזיכרונות אני מעוניין לקנות 1.5 GB זיכרון מורכב מ : 1GB + 512MB האם זה אפשרי ??? או שצריכים 512X3 ?
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שרושמים מעבד AMD 4200+ TRAY מה זה אומר ה tray הזה? כי קנינו מעבד והמוכר אמר שיש לו רק גירסאת tray ואני רואה בקופסא שזה עם מאוורר. :\ אז מה זה בעצם?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, האם המעבדים נמצאים על מעגל מודפס או לא? Core ix למיניהם תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה זכרונות הכי מומלצים לשימוש עם E8400 ועם לוח GA-EP45-DS3 ?אני מתכנן OC בגבולות הסביר עם קירור אוויר (שלושת הזכרונות כוללים גופי קירור). G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 (שהם CL5 ולא CL4) G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 (שהם CL5 ולא CL4 אבל 1000mhz ולא 800mhz) או שכדי לבחור זכרון של חברה אחרת/ סוג אחר ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
1. איזה דגם הכי זול מבחינת עלות תועלת של ג'יגבייט שתומך במעבד של אייאםדי 720 ובג'י טי איקס 260?ואים יש יותר טוב מג'יגה בייט בטווח מחירים אז גם טוב ובנוסף שיתאים גם לשדרוג עתידי של המעבד? 2.איזה משחקים שיצאו עד עכשיו וגם בעתיד תומכים יותר משתי ליבות? 3.עד כמה אוברקלוק בצורה בטוחה ומבלי שיפגע בתוחלת חיים של המעבד 720 אפשרית(עד איזה תדר הכי בטוח)? 4.האם \Phenom II x4 Quad-Core 945 Socket AM3 3.0Ghz 45nm Tray עדיף על ה720? 5.האם עדיף ה Phenom II x4 Quad-Core 945 על ה955 יש ל955 תדירות של 3.2 וזיכרון מרמה שלישית ול945 יש 3.0
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי בביוס באפשרויות רשום PCIEXPRESS והוא מכוון על X1 X1 ואני עובד עם CF יש שם גם אפשרות 4X AN מזה האפשריות האילו חיפשתי בספר של הלוח ולא מצאתי הלוח הוא DFI LANPARTY UT P35-T2R . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של החברה ביוס עם סיומת FA ובחוברת של הלוח אם כתוב שאני צריך קובץ של FBA כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה שלו. האם הקובץ שהורדתי הוא הקובץ שאיתו אני מעדכן את הביוס של הלוח? הורדתי את הביוס המתאים בדקתי שזה של הלוח והכל. פשוט אני תוהה לגבי הסיומת של הקובץ שהיא שונה ממה שכתוב בחוברת של הלוח אם. תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח שבחתימה בצד, וראיתי את המאמר הזה: http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=65&page=3 שעסק בלוח ג'יגבייט (בלי קשר שהוא של AMD ). ראיתי שהוא אמר שם לבטל את בקר RAID. על פי מה שאני יודע RAID זה אם יש לי 2 הרד דיסקים ביחד (אני צודק?). שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה משהו של רייד שלוקח כמה שניות אבל הוא לא מוצא כלום.. האם גם אני יכול לבטל את זה? אם כן איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן, פתחתי תראד "במשחקים" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319189.msg2774915#msg2774915 על כך שמשחק רץ מהר מדי... רציתי לדעת אם ישנה תוכנה שמבטלת את אחד המעבדים ללא הפעלה מחדש של המחשב, כל פעם להפעיל מחדש בשביל להפעיל את הנסיך הפרסי לאחי הקטן זה קצת מטריד.. תודה!
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 64 3000+ GIGABYTE K8VT800 Pro ATI Radeon 9800 Pro 128 כרגע יש לי 512 זיכרון פנימי, שכמובן בעתיד הקרוב אני ישדרג ויוסיף. קניתי את המחשב לפני כחודשיים, ויש לי שאלה איך אני הולך לשדרג אותו בעוד כשנה? (לא כולל הזיכרון פנימי שאני יודע שצריך לשדרג). מישהו אמר לי שבעוד כשנה שייצאו משחקים כבדים המחשב שלי ייתקע מדי פעם, כמו משחקים יותר כבדים מ-DOOM3 למשל, ויכול להיות שאני יצטרך לשדרג אפילו מעבד או לוח אם (ונבהלתי!) האם הוא צודק?
-
- 11 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כמו שאפשר לראות בחתימה, יש לי לוח ועליו שני סטיקים של זכרונות בגדלים שונים. השאלה שלי: נגיד שאני מוציא מהלוח את ה-256mb, האם ביצועי המחשב ישתפרו? ובמלים אחרות, האם כרגע הזכרונות "מפריעים" אחד לשני?
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל תשובה לגבי מספר שאלות כדי להיות בטוח: 1. איזה כרטיס מסך מובנה יש בלוח אם GA-H55M-S2H? (יציאות VGA, DVI, HDMI) 2. הלוח אם והמעבד יכולים להריץ ביחד סרטי 1080P בלי בעיה? (מדובר ב-2 או 4 ג'יגה זיכרון שיהיו בלוח אם) 3. האם המעבד i3 530 הוא דומה לQ9550 מבחינת ביצועים? (אני יודע שהייצור שונה, זיכרון מטמון וכל זה) יש לי הערכות מסוימות אבל תמיד עדיף להיות בטוח. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע 4GB זכרון, לפי מה שאני רואה מערכת ההפעלה לא מגיעה לשימוש בכל הזכרון אלא למקסימום של 3GB מתוך ה-4GB שיש. במידה ואני אשים עוד סטיק של 4GB, האם זה ישפיע על משהו? (זה יוכל להשתמש ביכולות הדואל צ'נל).
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת אם יש הבדל בביצועים של DDR בשני המצבים הבאים: 1. סטיק אחד של 512MB וסטיק שני שסוגר אותו. 2. 2 סטיקים של 256MB. תודה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. האם לוח בגודל MICRO ATX יתאים לכל מארז או שצריך מארז בגודל מיוחד בעבורו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט k8nf-9 ועליו 2 סטיקים של 512 DDR 400 של ADATA אשר עובדים בדואל צ'אנל. תהיתי, במידה וארצה להוסיף עוד גי'גה ראם, האם עליי לרכוש גם A DATA זהים לאלו שיש לי כרגע כדי שהכל יעבוד בדואל ? או שמספיק עוד זוג של ג'יגה של חברה אחרת, כלומר 2 של ADATA ושניים של חברה אחרת למשל... טווינמוס.. זה יעבוד בדואל צ'אנל ? או שזה יתפקד בסינגל צ'אנל ? אשמח לקצת הסברים.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
האם חייב שהזכרון יהיה אותה חברה? בשביל דואל צ'אנל? ושיהיו אותם תיזמונים?
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-