מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות לוח שיש לו Onboard Raid controller. זאת מכיוון שיש לי ארבעה HDDs ושני Cd-R. אני לא הולך להשתמש באף פונקציונאליות של ה-Raid, מלבד האפשרות לחבר התקני IDE נוספים. אני יודע שעל רוב הבקרים אי אפשר לחבר התקני ATAPI, אבל האם אתם מכירים לוח שיעשה לי בעיות בחיבור דיסקים קשיחים (כמובן בלי אף תצורת Raid!)?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
אז ככה. חבר שלי נוסע ליפן, וביקשתי ממנו שיקנה לי חלקים למחשב חדש, כרגע אני מתעניין בלוח האם הזה (של MSI). השאלה שלי היא כזאת, אני מעוניין לרכוש גם בזכרונות של חברת OCZ. בטכנולוגיית DD3 עכשיו העניין הוא שלפי MSI. הלוח אם הזה תומך עד 1.5 וולט חשמל בחיבורי זיכרון. וכאשר הדגם שאני מעוניין לרכוש של OCZ, הוא כאמור במתח של 1.9 וולט! (הדגם: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_14400_reaper_hpc ) מה עושים בנידון ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לנו לוח אסוס P5W DH DELUXE פה תמיכה של עד 8G זכרון הבעיה היא שכשמכניסים 3 זכרונות מופיע 3G זכרון כשמכניסים את הרביעי מופיע 3.2G הזכרונות כולם תקינים וזה נבדק גם על לוח נוסף....מאותו הדגם....בכל לוח זה נבדק עם ובלי עדכון ביוס אחרון.... בשניהם תוצאה זהה...אשמח לדעת עם מישהו נתקל באותה תקלה או ששמע על פתרון אי-מייל נשלח בנושא לאסוס אך ללא מענה עדיין
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
האם הזיכרונות הנ"ל יתאימו לאחד הלוחות ds3 או p5b ? http://shop4.outpost.com/product/4784759?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום ואני מקווה שאני במקום הנכון. אני מתעתד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט ברמה העקרונית בין לוח H81 לבין B85. המחשב יהיה בשלב הזה עם כרטיס מסך אונבורד אבל אני חושב להוסיף לו בעתיד כרטיס מסך בסדר גודל של 7750 או R7 250 ולכן רציתי לדעת האם יש הבדל בין PCI-E בסטנדרט 2 שיש בלוח H81 לבין PCI-E בסטנדרט 3 שיש ב- B85. אני יודע ברמה התאורטית שההבדל הוא ברוחב הפס אבל מה שרציתי לדעת האם כרטיסי מסך בסדר גודל כזה יכולים לנצל את מה שהסלוט של ה- PCI-E יכול לתת והאם זה שיקול שצריך לקחת בחשבון כאשר אני בוחר לוח.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי בכמה לוחות שיש שקע חשמל molex ליד הpci-e למה זה נועד?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
האם ניתן לשים כרטיס PCI רגיל בחריץ של PCI-X (כתבתי נכון, השאלה היא לא לגבי PCI-E) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, אחרי חפירה עמוקה בפורומים בחו"ל עדיין לא הצלחתי להבין משהו: ניקח לדוגמה 6700K + Z170. הבנתי שיש חיבור ישיר בין המעבד לpcie X16 lanes. ובנוסף לזה יש עוד 20 קווים של PCIE שמגיעים מהצ'יפסט. 1) איפה אותם קווים? אם מחברים SLI שתופס 2 קווים של 8, למה נשארים רק עוד 4 קווים? איפה ה16 הנותרים מהצ'יפסט? 2) האם הלוחות אם שעומדים לנחות עלינו z270, הולכים לתמוך ב24 קווים מהצ'יפסט? 3) אם אנחנו מדברים על 6850k עם 40 קווים, אז כל הPCIE יישבו על המעבד הזה? בלי תוספת מהצ'יפסט? 4) השאלה נובעת מהעובדה שאני רוצה לקנות kaby lake + 1080 sli + ssd m.2. האם לא יישאר לי יותר שום מקום לכרטיס הרחבה נוסף? עם הZ270 אפשר שני SSD? 5) אול…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה ממליצים עליו? ראיתי השוואה שלו עם מעבדים אחרים והוא פשוט גרוע! הוא וסלרון בתחתית הבנצ'ים שראיתי, כל השאר מעליו.. למה ממליצים עליו בכלל? כפול ליבה תקציבי? זה עוזר בכלל כשלא הרבה דברים תומכים בזה? לא עדיף איזה A64 3500+?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא אמור לעבוד ב3000mhz אבל על פי cpuz הוא עובד לי על 800mhz בdesktop זה נורמלי ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
בשעה טובה באמת קניתי את Q6600 האכזרי ביחד עם לוח P5K של אסוס וזכרונות 2 ג'יגה (שדרוג חלקים),משום מה באמת לא ראיתי שינוי מסיבי בביצועים שלו על XP לעומת ה P4 HT שהיה לי,וזה עוד לאחר פירמוט,מוזר נכון... שיחקתי בדמו של COD4 והוא צלע על הגדרות גבוהות (מה שממש לא הגיוני) ולמען הדיוק יש לי GEFORCE 6600... בסוף התקנתי את ויסטה Home Premium והמחשב עף!! כולל המשחק השאלה היא איפה ההגיון שמערכת יותר כבדה מXP היא למעשה יותר מהירה עם Q6600??? ועוד שאלה קטנטונת אני אוכל להריץ את קריסיס על הכרטיס מסך שיש לי? (או על 7300 se שיש לי בצד)
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום חברים, מישהו יודע אם Q9770 שעובד ב-BUS של 1600 יעבוד על לוח ASUS P5K-E שעובד ב-BUS של 1300?? תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
על הלוח יש 6 חיבורי SATA: 4 חיבורים כתומים שנשלטים ע"י ה-NORTH BRIDGE 2 חיבורים סגולים שנשלטים ע:י בקר SATA של GIGABYTE. כשלוחצים CTRL-G ומגיעים ל-RAID BIOS מוצגים רק הדיסקים שמחוברים לחיבורים הסגולים. האם משמעות הדבר שלא ניתן להשתמש בכתומים ל-RAID0? עברתי על החומר מהאתר של GIGABYTE ולא מצאתי תשובה ברורה. אשמח לעצה בעניין מבעלי ניסיון. תודה
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד 2.4 עכשיו הלכתי לבדוק אם זה 800 MHZ (fsb( וכתוב שם 1.7 GHZ!!! יש לו זכרונות RDRAM אני כמעט בטוח שזה בגלל זה תוכלו להסביר לי?
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בלוחות של ASUS יש את כל הנושא של AURA SYNC בלוחות של GIGABYTE יש את RGB FUSION 2.0 בלוחות של ASRock יש את POLYCHROME SYNC השאלה שלי נגיד ואני קונה לוח של GIGABYTE, ויש לי כרטיס מסך של ASUS שתומך ב Aura Sync, ה RGB שלו יוכל לעבוד אם אני בוחר לוח של GIGABYTE? או שהלוח חייב להיות של ASUS?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול אם יש לי דיסק קשיח וצורב DVD שניהם בחיבור SATA, איך אני מחבר את הדיסק ואיך את הצורב. אני מתכוון לסדר האם צריך לחבר ב- SATA0 את הדיסק וב-1 את הצורב, או שהסדר לא משנה? לפי מה שאני זוכר ב-IDE, היה PRIMARY ןSECONDARY וגם בהם היה SLAVE ו- MASTER, האם כך זה גם ב- STA? תודה רבה לכל המשיבים.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי סלרון 850 עם 256mb sdram 16chip, אני רוצה להוסיף עוד 256 האם אני צריך 16chip או שניתן להתקין גם 8chip ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מוכרח להודות שאני איש שמאד מאד אוהב מחשבים, ומחפש רק ללמוד כל הזמן. עכשיו תסלחו לי על בורותי אבל אין לי מה מושג מה קורה עם כל העניין הזה, או למה SOCKET כך וכך יותר טוב מ SOCKET אחר. הייתי רוצה לדעת מה קורה עם כל העניין הזה, אני יודה מאד למי שיסביר כאן בקצרה או אפילו יתן לינקים לכתבות. תודה רבה רבה לכולכם. :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IP35-E עם סטיק אחד של 2GB אני רוצה להוסיף עוד 4 גי'גה בשני סטיקים נוספים של 2(זהים לראשון) יכולה להיווצר איזושהיא בעיה?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מעבד I5 3470 עם לוח אם z77m-d3h. כמה שאני יודע, טכנולוגית הTurbo boost עבור המעבד שלי עובדת באופן הבא: 1core -3.6 2cores -3.6 3cores -3.5 4cores -3.4 וככה זה גם מוגדר בbios ווידאתי שturbo boost לא מכובה. כשעשיתי בדיקה בprime 95 ובמקביל בתוכנה עם אינפורמציה על הליבות קיבלתי שכל הליבות פעלו בתדר של 3.6. מה אני מפספס פה? אגב, כשאני מעלה את התדרים לx40,x40,x39,x38 בbios אז כולם עובדים על 4ghz באופן דומה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים משחב חדש. יש לי 3 כניסות USB 3 במארז- אחד מקדימה ו2 מאחורה. הUSB 3 הקדמי לא עובד!! (לידו יש 2 USB 2 שכן עובדים) אתם יכולים להגיד לי בבקשה אם הלוח אם בכלל תומך בUSB 3 קדמי? (ה USB 3 האחורי עובדים) מדובר בלוח אם: ASRock H67M ddr3 1155 micro ATX http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H67M
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם לגבי הלוח: X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E האם מדובר בלוח איכותי יחסית למחירו? ובלי קשר למחיר מה ההיתרונות שלו ולמה הוא כל כך יקר? תודה
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-