מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש איזה מאמר שמראה הבדלים ? ואממ כמה גיגה הרץ זה ? כי כתוב על 6400 2.13 ועל 6300 1.8 משו כזה מצטער אם זאת שאלה דפוקה אני פשוט מתכוון לקנות מחשב עם CORE DUO ואני חדש פה אחלה פורום ד"א =] ועוד שאלה מה אומר בדיוק DUAL CHANEL זה יעני במקום כרטיס זכרון של גיגה זה שתיים של 512 וזה עובד יותר מהר ?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין השניים ? האם ההבדל בזכרון הפנימי (2 מול 4) מורגש ? האם התזמונים של הזכרונות חשובים בכלל בקונרו ? אני מתכנן OC בכל מקרה תודה
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה ההבדל ומה עדיף לגבי הפנטיום D 3.0 ולמתמודד שלו באותה קטגורית מחיר הקונרו ?? Core 2 duo 1.8 (E6300) ?? בהתחשב בעובדה ששניהם Dual Core ??
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תקשיבו אני צריך מעבד טוב ומהיר שיפעיל את הדברים כמו שצריך בלי בעיות. אני באמת לא מבין בכל הדברים האלה שקשורים למעבד, אני סה"כ רוצה שהמחשב ירוץ טוב. אז מה אתם אומרים לקנות E6300 או להשקיע קצת יותר בE6400? ואני מתחנן שלא תשאלו אותי על מונחים מסובכים כי אני לא יוכל לענות לכם!
-
- 9 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אם יש הבדל גדול בביצועים בין E6300 לE6400 ??? נגיד כמו ההבדל בין E6400 ל E6600 ובערך בכמה אחוזים יותר טוב בביצועים הE6400 מ E6300 אני מתכוון בסטוק לא ב-OC
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
אני לפני קניה של המעבד הנל, ואני מעוניין לדעת איזה סטפינג הכי כדאי, ואם יש משהו ששווה להתעקש עליו
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה, קנו לי 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד עם המעבדים הנ"ל.. רציתי לדעת אם המעבדים זהים מכיוון שהT2400 גם במהירות שעון 1.83 גה"צ אז חשבתי שהוא המקביל לE6300 רק למחשבים הניידים. ואם לא, איך הT2400 בפני עצמו למחשבים ניידים?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות AMD 64 X 2 3800, אבל שאני מסתכל על המחירים אני לא יכול שלא לנסות איכשהוא לגייס עוד כסף ולנסות לקנות E6300 בכל זאת לפי מעבד מדובר בפער של סך הכל גג 350 ש"ח שאלתי...איפה הקאץ'??? אם אפשרי כבר כיום לקנות לוחות מתאימים בכ-550 ש"ח לערך לE6300 הפער הכולל במחירים של מעבד+לוח מאוד קטנים מדוע AMD לא מורידה עוד את המחירים? איזה אינטרס יש ללקוחות כמוני ללכת דווקא על הAMD ולא לשהקיע עוד 300 ש"ח לערך בשביל הקונרו. בתור אחד שלא!!! מתכוון לעשות OC למניהם...אני לא יכול שלא להרגיש תחושת החמצה במידה ואני אכן אקנה את ה-AMD... למרות שמבחינת הגיון אני יודע שאפילו ה-AMD הנ"ל + כרטיס גרפי סביר יעשו בשבילי את העבודה.
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב חדש לשימוש מסיבי ב-MATLAB (חישובים כבדים הן מבחינת כמות ה-DATA והן מבחינת כמות איטרציות) בעבודה אני משתמשת בפנטיום 4 3.6GHz ו-2GB זכרון, ואני מעוניינת לקנות מחשב נוסף הביתה שיהיה טוב יותר בביצועים הבעיה היא ש-MATLAB הוא ישום single thread ולכן יודע לנצל ליבה אחת בלבד. השאלה - האם כדאי לקנות פנטיום 3.4GHz D שכל ליבה שלו היא במהירות 3.4GHz או שגם במקרה הזה ה-Core 2 Dou E6300 יהיה יותר טוב? תודה רבה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אחרי בעיה שהייתה לי איתו אני רוצה לדעת אם יש בעיה אם במתח הזה לתדר בסיס(מתחת הוא לא יציב), התדר 1.86.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי שמועות מחברים נאמר לי שלא כדאי לקנות E6300 בגלל שהוא לא יותר חזק מהמעבד הכפול ליבה הרגיל של ה-950 3.4GHZ..? יש משהו בדבריו? או שללכת על הקונרו...ובבקשה..שיענה רק מי שיודע בוודאות..תודה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
בשונה מתוצאות הביקורות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106685 [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהנחה ויש לי כרטיס מסך ממש חזק, ואני בעל המעבד הנ"ל, האם במשחקים מסויימים המשחק לא ינצל את מלוא הכרטיס מסך כיוון שיווצר צוואק בקבוק מהמעבד הנ"ל, ולכן הכרטיס מסך ינוצל רק בחלקו? עד כמה משפיע המעבד על משחקים כבדים? האם E6300 לא מספיק להריץ משחקים כבדים? ועוד שאלה, איך הכרטיס הנ"ל לשימוש של עיבודי תמונות raw בפוטושופ לצלם מקצועי? מספק? צריך מעבד חזק יותר?
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112119 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112077 Believe it or not
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay ו http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1114 יש ביניהם הבדל מחיר לא קטן האם שווה את הביצועים או אפשר להתפשר? אם נוסיף גם קירור למעבד ועם OC האם ההבדל יצומצם?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
את ה-6300 אני יכול לקנות ב-1050 ואת ה-4300 אני יכול לקנות ב-950. השאלה היא אם כדאי לחסוך את המאה ש"ח האלה? עד כמה ההבדל ביניהם גדול בסטוק? במידה ומתוכנן OC לא מטורף. ולגבי הלוחות: את ה- GA-945P-DS3 אני יכול לקנות ב-520 ואת ה-GA-965P-DS3 ב- 640 מה ההבדלים בין הלוחות? האם יש הבדלים באפשרויות השידרוג? שאר המפרט: Kingston KINGSTON 1GB 677MHZ X2 Palit GeForce 7600GT Sonic Western Digital 250GB SATA II Gigabyte Poseidon Enermax Liberti 400W (אם זה משנה, אז השימושים הם בעיקר תוכנות גרפיקה, וקצת משחקים) תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אז המתחרים: E6320 E6400 Athlon X2 5600 בעיקרון, אשמח לדעת גם את הטוב מבין השנים הראשונים בלבד. עוד דבר - איך מעבד AMD ישפיע על המחשב? האם יש מעבד יותר זול שיותר שווה את המחיר שלו?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם המעבד הנ"ל חזק מספיק כדי להריץ סרטי HD ברזולוציה של 1080p? אני עומד לקנות HTPC ועדיין מתלבט בקשר לאיזה מעבד לקנות. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, רציתי להתייעץ לגבי שדרוג המעבד ולוח האם שלי (ראו במפרט שלי). לאחרונה אני מרגיש שהביצועים של המחשב שלי כבר לא כלכך טובים. במיוחד במצבי Multi-Task (לדוגמא פתיחת קובץ ZIP גדול + גלישה באינטרנט). מה גם אני די בטוח שיש לי צוואר בקבוק במשחקים. הייתי רוצה לשפר את הביצועים (בלי לבצע אוברקלוק). מה לדעתכם כדאי לעשות? האם שווה לשדרג את המעבד ולוח האם? האם שווה לשדרג רק את לוח האם לאחד שיתמוך בזכרונות מהירים יותר? מצפה לתגובותיכם. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
איזו קונפיגורציה עדיפה במצב סטוק, ללא OC, לחסוך על המעבד ולהוסיף לזכרונות או שעדיף בכל זאת להשקיע במעבד?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה יותר טוב ? והאם הלוח אם של ג'יגה בייט P31-DSL תומך ב 6550?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-