מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
על AMD? שמעתי המון שמועות לגבי זה אני פשוט רגע לפני קנייה של השילוש הקדוש (מעבד,לוח אם,זכרון) ופשוט מפחד לקנות שאני לא אפול בפח בגלל שמשהו לא עולה לי אם אפשר תשובה מהירה אני לחוץ על קנייה!! תודה
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת הם המעבד 3500+ עם רק 512K cache שווה ביכולתו ל-FX.. או עם OC קטן ? כי כפי שאני רואה מחירו כרגע הוא 2300 שקל.. בסיבות... ככה שבמידה והוא נותן את ביצועיי הFX זה מעבד שווה במיוחד אפילו עם נדרש OC של כמה הרצים קלים ? אז מה אתם אומרים ?
-
- 16 תגובות
- 991 צפיות
-
-
תגידו איך AsRock ConRoeXFire יש לו איזה חיסרון? אני לא מתכנן OC ולא כלום אני רוצה שהמחשב יעבוד טוב ומהר! זה כל מה שחשוב אז אתם חושבים שזה יספיק? דרך אגב זאת המערכת: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח הזה מגיע עם פלטת תמיכה מאחורה שמאפשרת חיבור גוף קירור גדול בעזרת חורי העיגון או שמא פלטה כזו מגיעה רק עם גופי הקירור?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הלוח הזה , אבל אני לא בטוח אם עדיין יש עליו את ה-PAT (או MEM) כי הבנתי שהיו בעיות עם אינטל לגבי כל הסיפור הזה.... מישהו יודע מה נסגר עם זה? חסמו את הPAT על ה-P4P או לא? תודה.
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. כמה סלוטים של כניסת זיכרון יש לו? 2. ה-se מציין secend edition או גרסה מוחלשת?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הלוח שציינתי בכותרת תומך במעבדי 45 ננו-מטר ? ושאלה נוספת,האם כדאי להשקיע בלוח אם זה במקום בP35-DS3L של GB במטרה של CF עתידי ?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
התקנתי מחשב חדש... WIN XP PRO ותמיד לוקח זמן ללוח להתאפס על עצמו בכל ריסט . התקשרתי לחנות אמרו לי שהוא עושה בדיקה כל פעם ובודק מה מחובר אליו עכשיו לדעתי זה לוקח יותר מידיי זמן מה אפשר לעשות, ואם בכלל אפשר לשלוט על זה ולקצר את הזמן עלייה של המחשב?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
רק רציתי לדעת האם MSI גם ישתתפו בייצור ושיווק של הלוח הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה עם אני שם מעבד כזה על לוח מבוסס VIA KT333 הוא יעבוד בFSB של 166 כי הוא מותאם גם, אבל יש לי זיכרון DDR PC2100 אז אני הצטרך להחליף לזיכרון PC2700 ??? בשביל שיעבוד או שאני אוכל להשאיר אבל לא תהיה תמיכה מלאה מצד הזיכרון ?!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שאלות פשוטות לגבי זיכרונות וbios : מה זה Rom ? האם זה כרטיס או שבב? שיושב על הלוח אם כמו הRam? ואומרים שהbios יושב על הrom מה זה אומר? איך הוא יכול לשבת עליו? ואך bios יכול להחשב rom כשאפשר תמיד לשנות אותו? האם מה שאני אומר עכשיו הוא נכון: כשמפעילים את המחשב עולה הbios שזה התוכנה הראשונה שעולה אוטמטית במחשב והיא קובעת את סדר כוננים שיעלו קודם היא מפנה אל כונן הארד דיסק שבו מצוי הwindows וכשזה מתחיל הwindows מועבר אל הזיכרון הפנימי ( שזה כרטיס זיכרון שאפשר לשלוף ולשדרג) ונשאר שם עד שהמחשב נכבה , וכהוא נכבה הwindows נעלם מהזיכרון ) אך עדין נמצא בהארד דיסק כך גם כל הפועלות שהחלטתי לשמור תודה
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של ASUS מדגם A7V333 (בלי רייד ו FireWire) הייתה לי גירס תביוס 1007, ושידרגתי לגרסה 1012.004 (גרסאת בטא). רציתי לשאול אם עוד מישהו ניסה את הגירסה הזאת, כי אני לא הכי מרוצה ממנה, אני כנראה ישדרג לגירסה 1011, כי היא לא בטא, למישה יש המלצות, הערות, הערות או כל דבר שיכול לעזור, אני ישמח לשמוע, תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לוח אם וראיתי לוח אם במחיר טוב של חברת Biostar...מישהו מכיר אותם(אולי קנה משהו שלהם) ויכול להגיד לי האם חברה אמינה ונחשבת טובה? אני לא רוצה לקנות לוח של חברה לא טובה...
-
- 12 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הציעו לי שתי מערכות לקנייה: אחת עם i5 2400 והשניה עם 2500 לפי בדיקת מחירים ב TMS יצא לי הכי זול אבל ב TMS יש 2400 TRAY ו 2500 BOX, הבוקס עולה יותר ומישהו אמר לי ש בוקס זה עם קירור מובנה. ובמפרט שלי יש לי scythe ninja 3. 1. מה הבדל בין tray ל box 2. הבדל בין 2 מעבדים שהזכרתי הנ"ל הוא 148 ש"ח עכשיו זה הבדל זניח מבחינה כספית השאלה אם הביצועים יורגשו?
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מסתכל על המעבדים של אינטל באתר הרשמי שלהם. הסתכלתי על מעבדי i7 דור חמישי וראיתי שיש להם 6MB בזיכרון הcache... אני רציתי להשוות את זה למעבד שיש לי כיום שהוא intel i5 760 2.80Ghz וראיתי שיש לו 8MB ב-cache... זה לא נראה לכם טיפה מוזר שמעבד מלפני חמש שנים מחזיק ביותר cache? -נכון שהליתוגרפיה שלו בטוח פחות טובה וכל שאר הפרטים שבאים מסביב אבל אני לא כל כך מבין בזה ולא רואה את הסיבה שיהיה להם לפחות אותו cache למעבדים יותר מיושנים מסדרות שהם גם פחות חזקות כביכול... *כדי להיות ספציפי המעבדים שמופיעים לי באתר של אינטל הם אלה - http://ark.intel.com/products/87718/Intel-Core-i7-5775R-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz http://ark.intel.com/products/8…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האים הציפסט הזה יצא רק עם לוחות MICRO ATX או שיש גם לוחות ATX רגילים? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בחנויות של זאפ משמע ש CL3 זה 5-5-5-15. האם זה יכול להיות? זה נכון? או שיש שם טעות וזה CL5?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
תקשיבו קניתי CL4 כמו שצויין בכותרת ויש לי גם CL5...השאלה היא האם זה בסדר שהCL4 עובד על 5-5-5-18 ולא על 4-4-4-12 כאילו מה שמדאיג אותי זה ב CLOCK האחרון ה 12 וה18...זה בסדר שזה ככה לא יקרה כלום?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
למה רשום לי שהזיכרונות פועלים ב-2T ולא ב-1T? ודבר נוסף: עבור סטיקים של זיכרונות, אם מצוין על סטיק שהוא עובד במתח שגדול מ-1.8, צריך להגדיל את המתח בביוס בשביל שיעבוד במהירות מקסימלית? או שהלוח אם מתאים את עצמו לבד? (העלאת מתחים כזאת מסוכנת?)
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם זה נכון שבזכרון ddr 2 התוכנה מראה רק חצי מהתדר,כלומר: רשום לי 266 mhz ובפועל יש לי 533?
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום. הורדתי CPUZ , סתם בשביל לראות מה בדיוק אני מקבל מהמחשב שלי.. קראתי קצת בפורום , וזה מה שהבנתי: FSB = מכפלה * תדר ראשוני. אבל, כשאני מתסכל על פלט התוכנה, אני רואה דברים מוזרים מאד.. למשל, איך התדר הראשוני יכול להיות גדול יותר מהFSB? אולי מישהו יועיל בטובו להסביר לי מה אני רואה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי GA-P55A-UD3 gigabyte ועליו GTX460 ו i5 עכשיו בפרטיס של הלוח אם ראיתי שהוא תומך בcrossfire אבל לא כתוב שהוא תומך ב SLI יכול להיות מצב כזה? מישהו יודע אם הוא תומך ב SLI ??? אני חושב להוסיף עוד GTX460 לקראת היציאה של BF3 אם הוא תומך בכך... תודה מראש ברק
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב בן 5 עם לוח אם D915GAVL וזיכרון DDR1 512MB 400MHZ למרות שהוא ישן הוא עובד אחלה והבעיה היחידה היא איטיות. תוכנות אופיס ודפדפנים רצים עליו בסדר גמור. התחלתי לעבוד עם תוכנות גרפיות (InDesign, Illustrator, Photoshop) והייתי רוצה להוסיף עוד זיכרון RAM. כמה כדאי להוסיף ובכמה זה יוסיף לאורך חיים שלו? אני לא מעוניינת כרגע לקנות מחשב חדש. חוץ מזה, האם WIN7 ירוץ טוב על מחשב כזה? והאם כדאי בכלל לעבור? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי לכולם לחברה שלי יש מחשב 2700 AMD עם ג'יגה זכרון לוח של NFORCE אבל מה המחשב איטי בטירוף ביחס לשלי גאשר לי יש 2000 AMD עם חצי ג'יגה זכרון ולוח פשוט של ג'יגה בייט עשיתי לה פירמוט... ועדיין אחר כך המחשב נחנק שוב פעם אחרי פעולה של כמה שעות דבר שלא קורה אצלי. בדקתי וחיטטתי בעזרת CPU-Z במחשב שלה ונדהמתי לגלות שהזכרונות שלה הם 166MHZ עם שם מוזר של DDR-SDRAM , בעוד שלי יש זכרונות של 333MHZ DDR. הידע שלי במחשבים הוא מאוד נרחב לגבי תוכנה אז אין מצב שהמחשב איטי סתם ככה בגלל תוכנה מסויימת, אבל שאלתי היא לכיוון הזכרונות: האם הגיוני שהזכרונות שלה גורמים למחשב שלה להיראות כמו שהוא כרגע...? האם שווה להשקיע על זכרונות מהירים יותר והתוצאות יהיהו בהתאם?.. יש מצב שזה גם נוגע לרכיב אחר של…
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לוח אם של ג'יגהבייט nForce4. והשאלה שלי היא אם אני יכול לקנות זכרונות DDR2?? וגם בדרך אם אתם יכולים להמליץ לי על שני סטיקים של זכרונות 1024x2 תקציב של 1400 ש"ח תודה לכל העונים...
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-