מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אוקיי חבר'ה שמעו יש לי כרטיס מסך 7950GX2 ואני קונה עכשיו לוח אם asus p5b deluxe אז השאלה היא אם הלוח יתאים לכרטיס? כי כמו שכתוב באתר של אסוס הלוח לא לומך ב SLI אלה רק בCROSSFIRE. והמוכר אמר שהוא חושב שהכרטיס מסך יכול לא להתאים ללוח האם כי הכרטיס מסך הוא בעצמם שני כרטיסי מסך המחוברים בכבל SLI והלוח לא תומך בטכנולוגיה הזו. האם אתם בטוחים שזה יתאים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע מעבדי ה-AMD כמו שלי(AMD ATHLON XP 2000) אמורים לעבוד ב-266mhz נניח הפנטיום 4 עובד ב-800! עכשיו רשום לי ב-3D MARK שהמעבד עובד ב: EXTERNAL CLOCK 133MHZ מה זה??? אני מקווה שלא קרה משהו למעבד שלי!???
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שמעתי שהמעבדים העתידיים של AMD גם יהיו בסוקט AM2 .. וכל הלוחות AM2 יתמכו במעבדים החדשים ע"י עידכון הביוס. זה נכון ? אם כן, הייתי ממליץ לכל מי שחושב לשדרג את המחשב (כנ"ל לגבי) את האופציה של AMD, מכיוון שבעתיד יתאפשר שידרוג טוב יותר ללא שידרוג לוח האם..
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן pentium 4 2000 MHz ויש עליו זכרון 256ddr אני רוצה להוסיף זכרון . הבעיה היא שהיום כל הddr1 הם 400MHZ וכשבדקתי ב everest הוא רושם שהלוח אם asus p4s533-vm תומך רק עד 333MHZ . רציתי לדעת אם זה אומר שהוא פשוט לא יפעיל את הזכרון או שהוא ישתמש בו במהירות 333MHZ. ועוד שאלה קטנה.. לעשות dual channel זה פשוט לחבר 2 זכרונות מאותו חברה ומהירות ביחד? לא צריך להגדיר משהו?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
יש ברשותי 2x256MB שעובדים בדואל, אני רוצה להוסיף עוד 2x256, האם ה2 הסטיקים הנוספים שאשים חייבים להיות בדיוק אותם סטיקים כמו השנים הראשונים? או שאפשר לשים 2 מאותו חברה ועוד 2 מחברה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
זהו למעשה הפרמטר הקריטי ביותר מבחינתי לגבי עתיד כפולי הליבה של AMD - האם זכרון המטמון שלו יהיה 4MB לפחות ומעלה בדור הקרוב שישווק ? ואם כבר אז נהייתה התבהרות כלשהי בנוגע לתאריך שיווקו בחנויות (בארץ כמובן ) ? תודה רבה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי במחשב 1gb של זיכרון ddr 2 ,אני מעוניין להרחיב אותו בעוד 2gb ddr2,האם אני יכול? דגם לוח האם שלי הוא intel tappen 945gtp או שאני יכול להרחיב אותו בזיכרון אחד של 1gb או 2gb והאם זה ייתן לי תוספת בביצועים ודרך אגב,הזיכרונות הרצויים הם בתדר של 667mhz תודה.
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון. השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz? הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים אז ככה אתמול נשרף לי הלוח אם והמעבד שלי (2000AXP + לוח) ונותרתי עם כרטיס מסך 9700P שעד עכשיו שרת אותי נאמנה ... אין לי תקציב כמעט בכלל אולי מקסימום 1000-1100 (גג שבגג) חשבתי לעצמי שאני רוצה לקנות לוח אם תומך במעבדים חדשים (64 ביט) + לוח אם תומך AGPלכרטיס הנוכחי שלי (9700P) וגם שתהיה לי אופציה לשדרגו עתידי במינימום כסף כלומר משולב עם PCI-E חשבתי ללכת על זה: ASRock 775Dual-880Pro VIAPT880Pro AGP+PCIe LGA 775 הלוח עולה 350 שקל ובקשר למעבד חשבתי ללכת על זה : Intel Pentium 4 2.66GHz LGA775 1MB 533Mhz EM64T 506 Tray עולה כ660 שקל יחד זה יוצא בערך 1000 שקל מה אתם אומרים על המעבד יחסית למעבדים אחרים .. (הוא 64 ביט) ומה בקשר ללוח האם ?? מחכה לתשובות שלכם חברים ...…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון.השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz?הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הזיכרונות הנ"ל: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special 3-4-4-10 שתיי סטיקים של 512, כיום ישנם כבר משחקים/ובקרוב מערכת הפעלה שדורשים יותר מזה (ואני כבר מרגיש את זה). אני כבר משתמש בכול הג'יגה שיש, ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה (שני סטיקים של 512) שיעבוד בדואל.) עכשיו השאלה שלי אם הזיכרונות האלו: OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 יעבדו בצורה טובה עם הזיכרונות שיש לי, יש לציין שאלו DDR2 ומה שיש לי זה DDR. אני לא רוצה שזה יתנגש אחד עם השני או משהו דומה לזה. יש לציין שמהחנות שאני קונה את הזיכרונות לא הצלחתי להשיג עוד שתיי סטיקים של מה שיש לי כי לאותו הזמן זה היה מהדורה מוגבלת שאותה חברה שחררה (OCZ) אז אלו הזיכרונ…
-
- 6 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אמרו לי שהמחשב שלי ממש גרוע ושהוא אפילו לא יריץ את דום אני חייב לדעת אם זה נכון הנה המפרת המלא למחשה שלי : מעבד:INTEL P4 2400 533 512K לוח:ASUS P4XP-X 533 זכרון: 512 DDR על 333 הרדיסק:(W.D 800JB(7200 8m כ.מסך:PALIT GFORCE FX 5600 256DDR כ.קול: SOUNDMAX ON BOARD האם המחשב שלי באמת גרוע וכמה הייתם נותנים לו מ1 עד 10 ?????? :-[
-
שלום לכולם, בעוד כמה שעות אני הולך לקנות לוח, אחרי שקיבלתי המלצה פה בפורום לגבי ה ABIT AB9 Pro שהוא בתקציב עד 800 יש לו אפשרות סבירה לגבי אוברקלוקינג, ובעל יציאה אופטית. השאלה שלי היא לגבי היציאה אופטית, אם אני מחבר כבל אופטי למגבר שברשותי, האם אני באמת מקבל את האפקט של 5.1 ללא חיבורי RCA למניהם? חלוקה נכונה ושווה. בתודה..
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני לפני קנייה והחלטתי כמעט על בטוח על תצורת אינטל - השאלה המרכזית שלי היא: האם לקחת את מעבד הפרסקוט ה"מתחמם" במהירות 3 ג'יגה עם 1 מגה-קאש או לקחת את מעבד ה-3 ג'יגה מסוג נורטווד עם חצי מגה-קאש? אני לא מעוניין לבצע איזשהו אובר-קלוק....ככה שאם פרסקוט מונע ממני לבצע אוברקלוק יעיל...זו לא בעיה, מה שחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית, ושיעבוד כמו שצריך בצורה אופטימלית... איזה מהמעבדים עדיף? אני מדבר על עבודה מול משחקים כבדים כמו -HALF LIFE 2, DOOM3 וחבריו לפחות... (וכמובן משחקים שייצאו בעתיד) בתודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב. אני רוצה אותו חזק וטוב.... רציתי לדעת האם כדאי לי ללכת אל E6300 1.86 או על am2 3800+ אני רוצה מחשבים למשחקים בעיקר. אני מעוניין לדעת מה ההבדל ומה כדאי לקחת. נ"ב לקחתי את הכרטיס מסך x1950pro256 משחקים לדוגמא: FEAR COD2... וכו' תודה מראש אבישי
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
טוב אז ככה המפרט שלי כולל AMD 2500+ crossair 512 twinx Gforce fx5900 nf7-s אז אני חושב על לקנות עוד זוג של 512 לזכרונות ואני רוצה לדעת כמה זה בעצם יעזור לי במשחקים ובווינדווז נ.ב. המעבד בOC ל-3.2
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
שלום זה ממש חשוב לי לדעת עם יש בעית התחממות של המעבד הזה . כי שמעתי על קיבוץ שלם שהחזיר מחשבים בשל התחממות של מעבדי amd אני לא יודע איזה סוג. אתם יודעים אם תיהיה בעיית התחממות במעבד הזה? אפילו בעיה קטנה? זה ממש חשוב לי אז בבקשה ממכם רק מי שבאמת אבל באמת מבין בזה שיענה לי. תודה רבה ועוד שאלה איך המעבד הזה: 755 3.4 (650) pc800 2mc box
-
- 12 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לום! כרגע נודע לי שהלוח אם שלי שהוא P55 UD3 הוא עם סלוט X16 וסלוט X4 השאלה שלי אם אני יעשה מערך SLI של 460GTX1GB תהיה בעיה עם זה? זה יפגע בביצועים אם כן בכמה האם זה שווה ? זה די דחוף לפני שאני מזמין עוד אחד!
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קודם כל איך החברה בזכרונות? דבר שני, אני קונה מחשב עם kingston 2GB , כי פשוט ב-ksp לא מציעים kingston 2X2GB וה- crusair 2X2GB מאוד יקר לעומת ה- kingston, הבדל של 200 שקל בערך, תכננתי לקנות את המחשב עם 2GB זיכרון ולקנות בזאפ רכיב נוסף של 2GB ולהוסיף לבד, מומלץ או לא?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה המשמעות של כרטיס מסך מובנה בלוח אם כאשר המחשב מיועד למשחקים יש לו מעבד e6400 ולוח של אינטל DQ965GFEKR (נא לא לחוות דעה על הרכיבים) אני מתכנן לפחות גיגה זיכרון dual במהירות 667 או 800 השאלה היא אם הכרטיס המובנה מפריע למערכת או שהלוח מתעלם ממנו לחלוטין? אני מתכנן לקנות כנראה את ה 7800 עדיין לא יודע איזה גרסה
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני יודע שיש עכשיו את הטכנולוגיה החדשה שהמעבדים באים עם 2 ליבות במקום אחת! עכשיו נניח יש מעבד כפול ליבה 3800+... האם הווא מתפקד בעבודה שוטפת טוב יותר או פחות טוב מ-3800+ חד ליבתיי! אותו דבר במשחקים... כי הרי זה מעבד שבנוי בשתי לבות של 2.0 והרי כל חת עובדת לחוד...
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם: NVIDIA ASUS nForce4 P5N32-SLI X16 1. הוא טוב? 2. הוא הכי טוב של nvidia?? 3. יש לוח אם יותר טוב ממנו??? 4. יש בו משהו מיוחד???? כמה הוא עולה????? אני מקווה שמישהו יענה על השאלות זה חשוב תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 3000 ואני יודע שיש לו 1800 מגהרץ וראית שיש משחק שהדרישות שלו זה 2400 מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב ומבורך לפני כמה ימים , הגיע אליי לוח אם GA-P67A-UD4 של חברת גיג'הבייט כאשר פתחתי את התושבת הסוגרת את המעבד בסגירה ארמטית , שמתי לב שהפינים של התושבת עקומים ויש חלקם שחסרים , קשה מאוד להבחין בנזק שנגרם או זה שבירה או נעקם כי הם מאוד קטנים ממש מאוד ! האם נזק של פינים בתושבת המעבד בלוח האם מצריכה החלפת לוח אם לחדש ? או שיש דרך לתקן את זה ? לכל מי שלא הבין העלתי לפה המחשה , שימו לב לזה בבקשה השאלה היא האם צריך להחליף לוח אם לחדש ? אני מבקש רק מומחים שיענו תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-