מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
2 שאלות : 1. האם בטכנולוגיה של כיום ניתן להכניס כמיליארד טרנזיסטורים על גביי שכבת סיליקון אחת ? 2. אם נשווה את שני המחשבים הבאים - איזהו המחשב המהיר יותר: א. Cray 2 (שנת 93) ב. המחשב הנישא (לפטופ) המתקדם ביותר כיום בשוק. אשמח לתשובה מהירה, תודה, יוני.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני מתלבט ביניהם ולא יודע מה לקנות בבקשה מכם תעזרו לי לבחור ואם אתם יכולים תראו לי גם השוואות
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אם יש רק סטיק אחד של זכרון (נאמר DDR) - אז זה משנה אם הוא יהיה ב-DIMM 1 או ב-DIMM 2 מבחינת מהירות הגישה לזכרון ו\או משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני לוקח לוח אם שתומך בDDR II או ב SATA II אני יכול להרכיב עלהם זכרונות או דיסק כשיח של DDRI וSATAI בהתאמה אני מעריך שלא אבל אני רוצה להיות בטוח
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
היי, הרכבתי, בעזרת ChatGPT, רשימת רכיבים של מחשב חדש שברצוני לקנות. הנה הרשימה: CPU: AMD Ryzen 9 9950X3D CPU Cooling: be quiet! Silent Loop 3 (420 mm) and 3 x Noctua NF-A14x25 G2 PWM (to replace the original wing 4) Graphics card: ASUS ROG Astral LC - GeForce RTX 5090 32 GB (360 mm AIO variant) Motherboard: MSI MEG X870E GODLIKE RAM: G.SKILL Trident Z5 Neo 64GB (2×32) DDR5-6000 CL30 system drive: 1TB Samsung 990 Pro work drive: 4TB Corsair MP700 Pro SE Power supply: Seasonic PRIME TX-1600 (Titanium) [Make sure it's the ATX 3.1 / PCIe 5.1–ready SKU (native 12V-2×6/12VHPWR support)] Case: be quiet! Dark Base Pro 901 Dust filters: DEMCiflex Ma…
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום . אני מרכיב מחשב למשחקים כבדים , אני יודע שערכת ה X היא המומלצת ביותר , אולם אין לי תקציב מספיק עבורה . אם כן רציתי לשאול מה עדיף למשחקים ערכות ה H או ה P ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
הבנתי ש ADATA חברה יחסית טובה בזכרונות. קיט 4GB 1600 עולה 680 בTMS רציתי לדעת אם זה לא זול מידי ל ADATA אולי זה זכרון איכות פחות טובה? יש ב TMS 4GB 2000MHZ X ADATA ב 570 שח זה כבר נראה מחיר ממש הזוי. בכל מקום אחר זה בסביבות 800-900 שקל ראיתי בביקורות הוא מקבל ציונים טובים. האם זה זכרון שמתאים ל P55USB3 ו COREI5 750 מבחינת מתחים והכל?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD 3500 אם אני רוצה להחליף למעבד כפול ליבה, אני אצטרך להחליף לוח? יש לי GIGABYTE NFORCE 4 SLI
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
במידה ואיני מבצע OC לזכרונות - האם התזמון שלהם משנה/חשוב או שההבדל הוא מינורי ולא מורגש ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
בשביל חבר... זה המחשב שלו-מצ"ב תמונה 1. המחשב שלו נתקע בהתכתבות בפיסבוק כי זה אקספלוור 6 - לא מסתדר עם פיסבוק טוב . ולכן יש אפשרות או להתקין פרי פוקס או אקספלוור 7 . עדיף 7 בגלל ששם עובד ועולה כל הרכיבים ולא כל הזמן צריך לעדכן את זה כמו פרי פוקס שהיא בכלל לא מבינה נדה במחשבים . 2. יש לו בעיה עם העלאת תוכנות תמונות וקבצים , ואני אמרתי לו שלא נראה לי שכדאי להשקיע במחשב כזה ישן , מה דעתכם בנושא האם אפשר להוסיף לו RAM? והאם זה משתלם ? אם אני יסדר לו את המחשב : 1. אני ישדרג לו לSP3 שגם ככה יהיה לו אקספלוור 7 ויסתדר לו כל הבעיה עם האינטרנט וכל מיני בעיות דומות . 2. יכנס לmsconfig ויפסיק לו כל מיני תוכנות שעובדות פתאום בהדלקה עם המחשב . 3. מה אם RAM להמליץ לו לקנות , או לא שווה …
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
האיים הפער בין DDR400 ל DDR667 הוא כל כך גדול. נגיד, לדוגמא אם אני רוצה לקנות 1GB של DDR400 או 512MB של DDR667 מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על הלוח של גיגה בייט:K8NF-9,האם זה לוח חזק וטוב לאוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי לא היה מקום בכותרת,אבל אני צריך שהכרטיס מסך יוכל להריץ HD ושתיהיה אופציה לHybridCF עד 700 ¤ (צ'יפסט 780G ומעלה) תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC האחד הוא: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ASUS השני הוא: ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? למה כולם אומרים ללכת על הלוח הזה של ג'יגה בייט? מישהו יכול להסביר לי מה השוני ביניהם, מה יהיה אפשר לחדש בעתיד בלוח של ג'יגה בייט ולא אצל ASUS. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
מחפש כרטיסי זיכרון בתדרים של 800MHZ או 1066MHZ שיתאימו ללוח-אם שצוין בכותרת מחיר עד 200 ש"ח למערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 32BIT לכן אני לא צריך יותר מ3GB ועד כמה שאני יודעלוח זה תומך במתחים של 1.8V לזיכרונות בתןדה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי המעבד Athlon 64 4200x2 לוח אם: Gigabyte K8NF-9, ביוס עודכן לאחרונה תחילה היו לי 2 סטיקים של 512MB שפעלו שניהם על PC3200 או 400Mhz אפקטיבי עכשיו הוספתי 2 סטיקים של סאמסונג וכל המהירות ירדה ל-333 למרות שהסטיקים החדשים גם הם PC3200 תמונות לתיאור המצב: אברסט : ImageShack - Hosting :: ramvc3.jpg ביוס : ImageShack - Hosting :: dsc01041zv6.jpg למה זה ככה והאם יש פתרון ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
לפני כמה ימים גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד והחלפתי אותו , מאותו רגע החיישני טמפרטורה של המחשב לא מתפקדים ומציגים טמפרטורות לא הגיוניות : מעבד -6 מעלות ציפ 125 מעלות . השאלה שלי היא האם למעבד עצמו יש חיישן אחר שמתריע על חום ? משום שמאז המאוורר של המעבד עובד באופן קבוע על 3000 סל"ד ולא עולה או יורד כשאני רגיל שבמאמץ הוא מגיע ל4500 ואני חושש מנזק . והאם לדעתכם התקלה היא בלוח אם או במעבד ? המחשב פועל כך מספר ימים , כיבוי או ריסט לא עוזרים . המעבד הוא של אינטל 3.2 P4-540 הלוח גם של אינטל - D915PCY
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87022.0
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמעבד הזה או תמעבד 3400 של אינטל השאלה שלי מה כדי לי ללכת אמרו לי בחנות שאינטל הרבה יותר טוב לAND יש תקלות וכל זה שאוברקלוניג יהיה קטו לעומת אינטל בקיצור זבלו לי תמחו יש לטענות אלו בסיס ואם AMD יותר חזק
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
עיינתי הרבה באינטרנט ושמתי לב שלקינגסטון יש הרבה זיופים עכשיו השאלה היא איך אני יכול לזהות את המקוריות של המוצר?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון. ירשתי לאחרונה לפטופ דל ווסטרו 1310. (אחלה ללפטופ - לאט לאט הוא הופך להיות מחשב ראשי אצלי) כרגע יש לו 2 גיגה זיכרון, ורציתי אולי לשדרג את הזיכרון ל-4 (כנראה אקנה באיביי) השאלה שלי בעצם איך אני יודע איזה זיכרון אני צריך? כמה MHZ הזיכרון הנוכחי שלי? (או איך בודקים את זה בעצם? - לפתוח את המכסה לפרק את הסטיק ולקרוא מה כתוב?) איזה יצרניות מומלצות בקטגוריית זכרונות למחשבים ניידים? ברשותכם עוד שאלה, אני רוצה בנוסף להזמין דיסק קשיח עבור הלפטופ (כרגע יש 160) האם כדאי לקחת סיכון ולהזמין מאיביי דיסק קשיח? בהנחה שאני מוצא מוכר אמין שמתחייב למכור דיסק קשיח חדש - האם יש חשש שהמוצר יפגם במהלך ההובלה לארץ? (אם אני לא טועה דיסקים קשיחים מגיעים בניילון אטום ככה …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג את הזכרון ראיתי שהשלוח תומך ב 667MHZ ו 533, וכתוב Up to 4GB והשאלה האם הוא תומך ב4 GB או פחות, במחשב הישן שלי יש לוח שכתוב Up to 2 GB והוא לא תומך באמת ב 2.. (בסטיק אחד) http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/d946gzis/d946gzis-overview.htm
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הייי המחשב לא מזהה את סטיק זכרון הראם החדש שהוספתי לו. זה מחשב עם מעבד i7-920, כרטיס מסך 4850 ושישה חריצי זיכרון בלוח האם. היה לו 4 ג'יגה זכרון והוספתי סטיק של 2 ג'יגה והוא לא מזהה את הסטיק החדש, CPU-Z מזהה שיש 6 ג'יגה במחשב, אך windows והBIOS מזהים רק 4 ג'יגה. ניסיתי לשים את הסטיק של ה2 ג'יגה בכל הסטיקים אך שוב, רק cpu-z מזהה אותו. כל הסלוטים עובדים (בדקתי עם הסטיקים הרגילים (1*4 ג'יגה)). עוד משהו, הזכרון נקנה מדל ארה"ב (אני יודע שזה לא קשור), וזה אותם תזמונים מתח וכו'. מתנצל על חוסר הפרטים (שם לוח האם) והניסוח המבולגן של ההודעה. תודה לעוזרים ושבוע טוב, דובי. עריכה: מערכת הפעלה ויסטה SP2 64BIT
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת בכמה רם הלוח אם תומך?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-