מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2503 נראה מעניין ביותר! אין ממש פירוט המ החידושים אך לךקם כבר ידועים... הפנטיום 5 אמור להיות מוכרז רשמית בסתיו.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
התלבטות קשה יש לי נכון? והאם צריך להוסיף מאווררים לאחד מהם כדי שאחד יהיה יותר מהיר? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD 2600+.... לוח אם של GIGABYTE RZ-7VT600P יש לי זכרון 512 במחשב...אני לא כל כך בטוח איזה...(DDR וכו'...) 2 שאלות... 1.איך אני בודק איזה זכרון בדיוק יש לי.... 2.איזה זכרון לקנות כדי להגדיל את הזיכרון לג'יגה.... האם זה צריך להיות אותו זכרון כמו זה שיש לי כבר...באותה מהירות? אותו היצרן? בבקשה תעזרו לי... אלון
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
היי........ הורדתי את כל הדרייברים האפשריים מהאתר של MSI דרך Live Update (לצערי התוכנה הזו מאוד באגית לכן היא מורידה לך תוכנות שיש לך כבר, אבל לא משנה) ומהאתר של נווידיה את הדרייברים של הצ'יפסט. אז בקיצור ב- DeviceManager הוא מזהה לי את ה- REALTEK כמו שצריך הכל טוב ויפה אך את הקונטרולר של נווידיה הוא לא מזהה לי בכלל. מישהו יודע מה הבעיה \ איך אני פותר? ומישהו יודע מה זה ה- 1394 האלה ולמה יש לי 2 ??? תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
ומה הירידה בביצועים כתוצאה מכך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
צריך זכרונות מיוחדים או שכל שתי סטיקים יכולים לפעול בדיואל עם הם אותו גודל וmhz
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי יש לי לוח IWILL MPX2 עם שני מעבדים שהוא בגדול לוח לשרתים בלי יותר מדי פיצ'רים חדשים. מהירות הבאס שלו היא 133 - כלומר הוא אמור לעבוד עם זכרונות DDR 266. בזמנו חשבתי שאני אוכל לעשות OC לכל המערכת ולכן קניתי זכרון corsair xms במהירות 400Mhz שיוכל לעמוד ב OC. בסוף הסתבר לי שכרטיס ה RAID שלי לא יכול לעמוד במהירויות ושמכפיל ה PCI לא נעול בלוח הזה ולכן נאלצתי להשאיר את הבאס על המהירות הרגילה והמשחק היחיד שיש לי זה עם המכפלה של המעבדים. בכל מקרה, כרגע הזכרון 400Mhz שלי עובד רק על 266 ונראה לי שהוא די מרוצה עם זה. עכשיו אני רוצה לקנות עוד סטיק זכרון של 512MB בנוסף לקיים, אבל ברור לי שהוא לא יצטרך לעבוד במהירות שעולה על 266MHZ כך שחבל לי להשקיע בזכרון מהיר יותר. האם כדאי לי לקנ…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
קראתי קצת (כמו המאמר בראש הפורום), אבל לא ממש ברורים לי סוגי המהירויות השונות של מעברי הנתונים. יש מהירות הבס - מה זה בדיוק ? המהירות שהמידע זורם מלוח האם אל המעבד ואל הזכרונות ? מהירות זכרון - ? * מישהו יכול להבהיר את סוגי המהירויות השונים ? * איזו תאימות צריכה להיות (כולם באותו מהירות ?) ובין אילו רכיבי חומרה ? (רק זכרון ולוח אם ?)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , ברשותי כרטיס זיכרון של Kingston 512MB DDR 400 CL3 . הכרטיס מותקן ב - DIMM 1 , כרטיס יחיד . ( לא מפוצל ל - 2 כרטיסי 256MB ) כאשר אני מעלה את CPU iD ע"מ לבדוק את תקינות כרטיס הזיכרון ( בחוצץ SPD ) התוכנה מציינת :שאכן זהו כרטיס זיכרון מבית Kingston PC3200 אך המהירות המצויינת הינה 200Mhz . Module Size : 512 MB Max BandWidth : PC3200 (200MhZ Manufacturer : Kingston אשמח לקבל תגובה במהירות האפשרית ע"מ שאוכל לחזור לחנות ולהחליף את הכרטיס במידה והינו פגום. בתודה מראש , HyBr33D
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
עבדתי על המחשב הזה... Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU Asus P4P800-E Deluxe 865PE Motherboard =512 X2 DDR-RAM 256MB 3200 Hynix Original Memory קידדתי סרטים עם המערכת הזאת... לקח לי בערך קידוד של סרט ממוצע של שעה וחצי > כ 40 דקות אני רוצה להזמין מחשב ורציתי לדעת אם אני יקנה 1G DDR=512X2 זה ישנה תזמן של הקידוד ...בהרבה..?.. ואם אני יקח מעבד AMD.. שבערך תואם במחיר ובמהירות עבודה.. עם 512 ..זה יתן אותם ביצועים.. כי 40 דקות לסרט זה מספיק טוב בשבילי (עם המחשב שבחתימה שלי לוקח לי 10 שעות שזה הבדל ענק חח ..)
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
כנראה שאני ילך עליו בגלל המחיר האטרקטיבי-560 שקל אפשר בבקשה חוות דעת עליו? לאיזה מעבד הוא מקביל מסדרת האתלון xp?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום בידי הלוח שבכותרת DFI INFINITY NF2. ולמרות שהוא לוח נהדר עם פ'יצרים מעולים (מתח לdimm עד 3.3v, לצ'יפסט עד 1.9, ולמעבד עד 2.0 וכו') כמה דברים שהפריעו לי: - המתחים המוצגים לי(גם בביוס וגם בתוכנה) שונים בהרבה מהמתחים הנמדדו דרך מולטימטר. מה אפשר לעשות? מה בעצם דפוק? איך בדיוק מקבל הלוח הערכה לגבי מתחים- אשמח לקבל הסבר שאולי יעזור לי בפתרון הבעיה - בקרת המאווררים דפוקה- הלוח מציג את המאוורר שמחובר על הלוח כ cpu fan כ-chasis fan ושאר טעויות מעצבנות- האם יש בכלל משהו לעשות נגד זה? - אין מקום בו אפשר לראות את המתח שמקבל הצ'יפסט בפועל- האם מישהו יודע משהו בנושא זה? יכולים להמליץ לי? תודות, נדב
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי שנ סטיקים של 128 ג'נריים והוא רוצה לקנות עוד 256 אז כמובן שזה לא יהיה סטיק של אותה חברה אז השאלה היא אם זה יעשה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איזה צ'יפסטים של אינטל כדאי היום לקנות , מה ההבדלים בינהם ואיזה לוחות אם כדאיים? אני יודע שעכשיו כולם יקפצו ויגידו שהכי כדאי זה לרדת מאינטל ולקחת AMD . אפשר להרגע , אני כבר יודע את זה , אבל חבר שלי מתעקש על אינטל - אז לפחות שיהיה לו לוח אם שווה.... האם כדאי לקחת PCIe ? איזה לוחות תומכים בזה? ומה לגבי ההתחממות , איך מטפלים בזה? המחשב לא ייועד להמהרה בשום שלב
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
מכיוון שזה לא פורום מפרטים השארתי את הרכיבים החשובים לשאלה. AMD Athlon 64 3200+ BOX CPU 1266.92 ¤ 1 1266.92 ¤ Asus K8N-E DELUX nForce3 250 935.39 ¤ 1 935.39 ¤ 1 מה טוב יותר לAMD64 סטיק גיגה או 2 של 512 ? ואם סוקט 754 לא תומך בדואל אז מדוע רשום בלוחות אם שהם כן ?? אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא הזה 2 עכשיו בשביל להריץ אפליקציות - מה יהיה יותר טוב : Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory או סמסונג אורגינל 512 או שמא חבל על הכסף וללכת על משהו פשוט כמו 2 סטיקים של adata 3 ולמה יש זוגות של סטיקים כמו geil שבאים ביחד - האם הם שווים רכישה ?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שמתי לב שהם מאוד זולים..אז רציתי לדעת איך הם אולי ארכוש.. מצאתי 512MB 400MHZ DDR ב420 כולל משלוח..
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שחכתי תשם של התוכנה לקירור הצ'יפסט של ה NFORCE 2, מישהו מוכן לתת לי לינק? והדרייבר החדש הזה לסאונדסטורם? באתר של נוידיה זה 4.57, זה זה?
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
שלום רב ותודה יש לי בעיה די רצינית : המחשב שלי זה :pissed:AMD Athlon processor 1400 Ghz אבל המהירות שהיתה פעם 1400 ירדה מלפני מספר שבועות פתאום ל 1050ghz ואני כמה שלא ניסיתי לשחק בביוס כלום לא עוזר המחשב עקשן מה לעשות תודה??? למחשב אין אחריות כבר
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
כמה "Cache" יש ל AMD Athlon 64 3200+ ??? K האם זה שונה מה 3000+ ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
200Mhzx2 נכון? עד היום חשבתי ככה ומישהו אמר לי אחרת והתחלתי לפקפק קצת
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
תראו יש לי תקציב של עד 450 ש"ח ללוח... אני מחפש לוח טוב לאוברקלוק... והכי חשוב שיהיה לו על הלוח חורים לבלוק מים!! כי בלוח האחרון שלי לא היה וממש הסתבכתי איתו... gigabyte GA7N400L חשבתי על Abit NF7 המחיר שלו זול יחסית אבל הבנתי ששהוא די טוב... ויציב לאוברקלוק מה אתם אומרים?! בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-