מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
נא הכירו את הממשק החדש שאמור להחליף את ה bios שעבר את גיל ה 20. קוראים לו extensible firmware Interface או בקיצור efi. ה efi הינו פרי יצירתם של 2 ענקיות המחשבים microsoft ו intel שחיפשו מחליף לממשק הביוס הזקן שקיים עוד מלפני מערכות ההפעלה ועבר כל כך הרבה שינויים. המטרה היא כמובן להתקדם בטכנולוגיה, למעט הממשק הנוח והמשופר מערכת ה efi תוכל לבצע דיאגנוסטיקה לחלקי החומרה, לאבחן תקלות ותיהיה יציבה פי כמה ממערכת ה bios. למרות שזה לא הפעם הראשונה שיש תוכניות להחליף את מערכות ה bios, הפעם הדבר כנראה יצא לפועל ונראה את ה efi משולב עוד בשנה הנוכחית בלוחות האם. כמה עידכוני ביוס נכון ל 1/1/04 תוכלו למצוא פה: http://www.onlynewz.com/modules.php?name=News&file=article&sid=983 …
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
קיבלתי שתי הצעות מחיר, אחת עם הASUS ואחת עם הEPOX מישהו מכיר במקרה את שני הדגמים ויודע איזה מהם עדיף? תודה!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
בס"ד, בוקר טוב לכולם, יש לי מחשב פצצה ואני יכול לקבל או לוח אם H55M-usb 3 או P55-USB 3 מתנה. Intel core i5 760 2.80Ghz GTX 470 4G RAM 500GB x2 אז מה עדיף לי לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מעבד intel 3.0 ghz 2 mb 64 bit והחום שלו הוא במנוחה 60 מעלות ובמאמץ קל הוא עולה ל 65-67 . האם זה תקין? מה הטמפ' הממוצעת שאמורה להיות למעבד מסוג שכזה? תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
זה משגע אותי איך אני מוציא את הקליפסים האלו מהמעבד1?!!? זה דפוק!!! פתחתי את הקליפסים הלבנים אני מרים וזה לא יוצא... יש לי מקורי של אינטל....
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
היי חברים יש לי מעבד i3 עם סוקט 1156. אני רוצה לקנות לוח min ATX אבל כל מה שאני מוצא הוא תומך רק ב 1155. אני רוצה את המלצתכם בנושא. אני צריך לוח Mini ATX עם תמיכה בסוקט 1156. תודה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב AMD XP 2400 לוח של חברת ELITE זכרון DDR 400 בפתיחת המחשב מופיע המספר 200 ליד מהירות הזיכרון האם אמור להיות לי רשום 200 ? האם הזכרון לא רץ במהירות הנכונה ? ומה עושים.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם. אני מנסה להחליט בין שני לוחות אם שאני רוצה לקנות למחשב החדש שאני בונה שעצם משנים את המפרט במקצת תלוי בסוג של הלוח שאני קונה ASUS Rampage III Extreme שנכון שהוא 1366 אבל הוא יתאים ל-i7-990 שאני יכול לקבל, בעצם גורם לי לנצל את ה-Triple Channel שלו מבחינת הזיכרון ולבנות SLI 580GTX עליו. או ASUS Maximus IV שהוא 1155, ויתאים ל-2600K שאני יכול לקבל, אבל הזיכרון שלו יהיה "רק" ב-Dual Channel ולפי ההבנה שלי גם היכולות שלו לנצל SLI במלואו הם יותר נמוכות מאשר 1366. משום שאני לא הכי סגור בעולם איזה מהם יותר טוב (כל המידע שכתבתי הוא מטיול בפורומים ובערך הבנה של ההבדלים בין 1366 ו-1155), אז הבאתי את השאלה לפה שאולי אני אקבל עוד כמה דעות בשביל שהקנייה תהיה יותר משתלמת. ו…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח בסביבות ה-700-1000 ש"ח, תומך S-ATA, 4 סטיקים לזכרונות DDR, תמיכה ב-HT, פייאר-אוייר + כרטיס קול + 4 יציאות USB + כרטיס רשת מובנה... ושאר ירקות. אשמח לקבל עצות, ואם יש עוד משהו חשוב שצריך לדעת לגבי הקניה, אשמח אם תרעננו אותי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב מאייבורי עם מפרט שלי ורשמתי במפרט זכרון שלkingmax ואני יודע שאייובורי מחליפים רכיבים עם רכיבים של חברות אחרות אז רציתי לשאול איזה חברה לא לגעת בזכרונות שלה בכלל או איזה כדי לקנות
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
שלום! האם ה- Turbo Boost של ה Core i5 מופעל מההתחלה ועובד באופן אוטומטי לחלוטין? האם יש צורך לשנות הגדרות בביוס? האם יש צורך לבדוק שהוא עובד על מעבד חדש שקניתי? במדה וכן, ראיתי בנושא אחר שהבחור השתמש ב-Prime כדי לאמץ את המעבד ולהכריח אותו להיכנס ל Turbo Boost, השאלה היא, האם משהו כזה יכול להשפיע לרעה על המעבד? לקצר את אורך החיים שלו? לשרוף או לשבור משהו? מאוד מצטער על השאלות המגוכחות, אני משדרג את המחשב שלי בפעם הראשונה מזה 5-6 שנים ואיני מעודכן כלכך בדברים החדשים כיום
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name Intel Maryville D850MV (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM)
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מחפש לוח אם אם כרטיס מסך O.B (הכי מתקדם שיש כולל DVI)(למשחקים קלים בינונים GTA 4/5 , UT2003 וכ"ו) עדיף עם השבבים הכי חדשים שיצאו אם יצאה אחת לפחות IDE (לצורב ודיסק קשיח ישן שיש לי) אם יציאות SATA כמה שיותר עם יציאות USB כמה שיותר וכול מה שיש בלוח מתקדם מקסימום לוח / מינימום מחיר תודה
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
מתי יצא המעבד החדש של AMD (קלוהאמר) והאם כדאי לי לחכות לתאריך יציאה שלו או לקנות כבר עכשיו מעבד חזק כמו 2400
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
יש לי אותו כרגע,ואני רוצה לשאות קודם כל, מה דעתם על הלוח הספיציפי הזה. ועוד משהו, אני שוקלת לעדכן למעבד 4 ליבות וכרטיס מסך מהסדרה של 9000 של ג'יפרוס-האם ניתן להתאים את זה על הלוח הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד אינטל בסביבות מהירות 3 גיגה רציתי לדעת האם יש חשיבות מאד גבוהה ללוח אם ואם כן, איזה מומלץ לעבודה מהירה וסינכרון טוב, לוח עד 1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מישהו שמוכר זכרון כזה שמותאם לP3 ורציתי לדעת עם מישהו פה מוכר כזה זכרון... בחנות הוא עולה 384ש"ח וברצוני לקנות כזה זכרון במחיר סמלי של 150 עד 200 ש"ח. תודה,
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זכרון: kingston 2GB DDR2 800MHZ עכשיו יש לי במחשב לוח אם ASUS P5QPL-AM, ומותקן זכרון של 2GB DDR2 800MHZ MUSHKIN... האם אני יכול להרכיב את הכרטיס זכרון, או שהוא לא מתאים? (אותם נתונים, חברה שונה) תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
Hi i bought a new mobo and it didnt come with a gameport connector however on the motherboard there is an optional gameport connector. Is there a place in IL that sells mounting plate with a connector and a piece of cable so i would be able to connect my joystick and once again play the friendly sky windshear
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד PENTIUM DUE CORE על הלוח GA945P-S3 אני רוצה לקנות מעבד ב 500 שקל ככה [אפילו יד שניה] איזה מעבדים מומלץ ללוח כזה?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני מחפש נייד משומש שישמש אותי באוניברסיטה בעיקר חישומיי אופיס פשוטים ואינטרנט. הציעו לי נייד של קומפאק עם מעבד דורון 1000 256 RAM. האם הוא יתחמם ויעשה בעיות? או שלשימושים כאלה זה לא כ"כ משנה? איך המעבדים האלה מבחינת צריכת אנרגיה וסוללה (אם מישהו מכיר..) תודה רבה! אילון
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
יש לי G.SKILL 512 MB X2 DUDEL CHANNEL ואני רוצה לשדרג ל 2 GB . -אני חייב לקנות אותה חברה ואותו דגם? -לקנות 1 STICK או 2 כך שיהיה 4 סלוטים מלאים בלוח?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום.... יש לי ת'לוח הזה בערך כבר שנה... ומאז ומתמיד הוא עשה בעיות לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. אני לא יודע בדיוק ממה זה נובע.. אבל זה מעומס על המעבד.. או על הסאונד.. זתומרת ש.. אני שומע מוסיקה.. מדבר בסקייפ.. או סקייפ עם משחקים... (סקייפ - Skype) :\ הקיצר.. אני יודע שזה לוח פצצה ופופולרי.. ואני יודע שיש פה להרבה אנשים אותו.. אז רציתי לדעת.. אם גם לכולכם לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. לא ממש יודע איך להגדיר.. הסאונד נדפק.. ולא משמיע שום דבר... ורק אחרי שאתה עושה רסטרט זה מסתדר.. אבל עד שאני לא עושה רסטרט... פשוט יש שקט.. כאילו אין שום דבר.. והמחשב עובד רגיל... זה מצב דפקה אחד.. והשני זה.. שהסאונד פשוט מתעוות כזה.. ואני שומע את הרעשים באיטיות.. כמו מפלצות כא…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש הבדל ששווה 190 שקל בין: Athlon 64 3000 S-939 + ABIT AV8 ו Athlon 64 3000 S-754 + GIGABYTE K8NS אני לא עושה אובר-קלוק אז נתונים כאלה לא מעניינים אותי..
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-