מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע Mushkin Black (level 1) ברצוני להוסיף עוד זכרון למערכת ,אבל אני מבולבל בקשר לתאימות של זכרונות. אם יש לי כרגע מושקין אני יכול להוסיף זכרונות מחברה אחרת גם אם התזמונים שונים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם ללוח הזה יש תאימות עם זכרונות חדשים כמו לדוגמה: APACER Desktop Memory - DDR2 DIMM PC6400 @ 800MHz, 2GB רציתי לשדרג את הRAM וניסיתי למצוא את דגמי ה- PC3200 אבל כנראה שכבר אין כאלה וחוץ מזה המחירים כיום דיי ראליים וחשבתי לקנות משהו נורמאלי, כמו הדגם הנ"ל שנתתי הלוח - Gigabyte GA-K8NS סוקט 754 תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם יש בעיה להרכיב 2 כרטיסי זיכרון מחברות שונות והאם יש הבדל בין דגם אחד למשנהו (שני הכרטיסים הם DDR) יש לי מחשב ישן יחסים עם 512MB RAM ורציתי לעשות לו שדרוג קל, קניתי את כרטיס הזכרון הבא: Kingston KVR400X64C3A/512 DDR, 512MB, 400MHz PC 3200 64bit וכשאני מרכיב את השניים ביחד המחשב לא מזהה אותם כלל או שהוא מזהה רק אחד מהם.. יכול להיות שיש איזו אי תאימות בין השניים ? הכרטיס השני הוא: Memory DRAM Description: ADBGB1916, 512, 64MX64, 4B/SSTL2, 8K/64ms, 184, (32MX8)*16 Company: A-Data Technology אולי הוא לא PC3200 ? או שזה לא משנה ממש ? הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NS Bus Type AMD Hammer Real Clock 200 MHz Effective Clock 200 MHz Memory Bus Propert…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח הנ"ל http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS%20Ultra-939.htm# הוכב בעזרת חברי הפורום עם שאר המערכת עכשיו אני רואה שהוא AGP אבל כשהרכיבו לי את המפרט נתנו לי כרטיס PCI-E עדיין לא קניתי כלום, אז אני צריך ללכת לפי מה שהיצרן אומר ולקחת AGP?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, המצב הוא כזה: יש לי מעבד Q6600 ולוח GA-P35C-DS3R. המערכת לא מוכנה לעבוד עם זכרונות של שתי חברות גדולות (Crucial ועוד חברה) אבל כן מוכנה לעבוד עם זכרונות של KINGSTON. האם זה יכול להצביע על בעיה במעבד? או שמדובר רק בבעיית תאימות של הלוח מול הזכרונות? מה שיותר מוזר, זה שברגע שאני שם מעבד אחר (E8400) בלוח הנ"ל, הוא עובד פתאום גם עם הזכרונות של החברות האחרות. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. ברשותי יש לוח אם של ASUS מדגם P5N-D . קניתי אותו לפני שנתיים וחצי. עד עכשיו היה לי מעבד פנטיום 4 חד ליבה מסכן עד שהוא עלה בסערה השמיימה ;D (הוא נישרף אז זרקתי אותו) השאלה שלי היא שהיום אני רואה אותו לוח כמו שלי במחירון של SKY-PC או KSP ושם כתוב שהוא תומך במעבדי CORE 2 DUAL האם הלוח שלי תומך במעבדים הללו? אם חסרים פרטים אז תגידו לי אני אוסיף. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב חדש וכאשר הרכבתי מפרט ב2 חנויות שונות ניתנו לי כמה הצעות ובעקבותם שאלות: 1) לוח אם Gigabyte P35-DS3 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6550 וזיכרונות OCZ 800Mhz Cl 4-4-4-15 2) לוח אם Gigabyte P35-DS3 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6750 וזיכרונות 675Mhz Cl 4-4-4-12 של חברת Corsair עכשיו, איזה מעבד יעבוד יותר טוב עם איזה זכרונות? מה ההבדלים בהשפעת ה675 ל800 לעומת השפעת ה4-4-4-15 ל4-4-4-12? תודה מראש. (שימו לב שבין 2 ההצעות יש הבדל במעבדים. תתייחסו לזה פעם למעבד הראשון ופעם לשני ולשים דגש על הבדל הזכרונות...שוב תודה)
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 256 DDR במהירות של 266 אם אני יוסיף עוד 256 DDR במהירות של 400 זה יהיה בסדר? או שחייבים אותה מהירות? תודה
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני לוקח לוח אם שתומך בDDR II או ב SATA II אני יכול להרכיב עלהם זכרונות או דיסק כשיח של DDRI וSATAI בהתאמה אני מעריך שלא אבל אני רוצה להיות בטוח
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג למעבד E6400 ורציתי לדעת אם הכרטיס שיש לי לא יצור צוואר בקבוק מה שנקרא... כי הוא חלש ?? http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=1267 תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
טוב ריציתי לדעות מה התפקיד של כל חלק במעבד אני מתכוון ל KASH(1 מה זה ומזה זה עושה 2)ריציתי לדעת מהתפקיד של הביטים במעבד ועם יש הבדל רציני בין 32 ל 64 ביט 3) איזה מעבד כדי לקנות בתקציב של בערך 2000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-K8NS ועד כמה שיודע לי יש לי עליו סטיק זיכרון אחד בודד של MICRON DDR 512 PC3200 מכיוון שאני לא בטוח העתקתי לפה את מה שרשום באוורטס. השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להוסיף עוד סטייק של 512\1024 (יש לי עוד שני חריצים פנויים) שהוא DDR PC3200 ומחברה אחרת בעל תיזמונים אחרים? לדוגמא 512MB A-DATA שיש בKSP ב370שקל או שעכשיו אני תקוע עם המיקרון הזה? Memory Module Properties Module Name 51046732119 Serial Number None Manufacture Date Week 33 / 2003 Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rat…
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול בו, אבל הוא נראה לי הכי מתאים כי השאלה שלי קשורה למעבד: לאחרונה אני חושד שהמעבד שלי לא פועל טוב(יש לי דרופים איומים במשחקים- ואני לא חושב שזה הכרטיס הגרפי כי ב-3DMARK אני מקבל 5863-תוצאה טובה), ורציתי לשאול אם בשביל המערכת שלי (חתימה) התוצאה 4095 היא טובה. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי, ובמגה בנצ'מארק של המעבדים של TOMS HARDWARE, יש רק תוצאות של PCMARK04 (לי יש 05). אני אשמח לקבל לינק לאתר שיש בו בנצ'מארק של המעבד שלי (באתר הרשמי אפשר להשוות רק תוצאות של 3DMARK). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הבנתי שהתושבת הזאת אינה תומכת ב-SLI או CF מלא מה זה אומר בעצם? זה משהו משמעותי? מורגש בביצועים? אין אף לוח בתושבת 1156 שתומך ב-SLI 16X על 16X?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם מצטער אם הכותרת לא בסדר לא היה לי משהו יותר מתאים לשים. בכל מקרה השאלה שלי אם יש לי לוח סוקט 478 של אינטל ומותקן עליו מעבד 2.4 עכשיו יש בידי מעבד 3GHZ גם סוקט 478 כמובן אחרי עדכון ביוס ללוח שיש לי asus p4s8x (כן כן אני יודע חרא של לוח...חחח) הוא תומך עד מעבד 2.8. אם אני ינסה להכניס את המעבד 3GHZ בעל אותו סוקט אני יודע שפיזית זה יכנס השאלה מה ייצא לי מזה?מה המחשב ירשום? מה הוא יזהה ואם בכלל? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה בקשר לזיכרון בתוכנת EVEREST מופיע לי שהזכרון הוא ב2T מה זה אומר והאם בגלל שיש לי סלוט אחד של זיכרון הוא לא אמור לעבוד ב1T? ומה אחוזי השיפור בין 2 ל 1T? ובביוס אין לי דרך להגיע לתזמונים האלו GA-7VAX של ג'יגהבייט כמובן.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לא הבנתי את הקטע...מה זה בדיוק תזמונים?ככל שזה נמוך זה יותר טוב?והאם זה כזה קריטי לגביי הזיכרון או שהמהירות חשובה יותר?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
תסתקלו לי במפרט רשום שם הכל אין לי OC הזיכרון על 166 וראיתי באתר של CORSAIR שיש לי תזמונים של 2-2-2 1T איך אני קובע את זה? כי הלכתי לאיבוד בBOIS בגלל יותר מדי אפשרויות אז מה לשנות שם? תודה לכל העונים!!!!!!!!!!!!!!! ;D
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שתי דברים 1. cas katency (cl) זה זמן התגובה של הזיכרון?? 2. מה זה אומר נגיד 2-3-3-2 הראשון cl ומה זה כל השאר?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני רואה זכרונות באינטרנט רשום CL5 או CL4 או משהו כזה... הבנתי שזה תזמונים, מה זה אומר? ורשום גם נגיד CL 5-5-5-18 או CL 5-5-5-15 או כל מיני צירופים אחרים... מה זה CL5 או CL4 או כל CL אחר? מה הכי טוב? ככל שהמספר גבוה יותר או נמוך יותר? מה זה הרצף הזה (CL 5-5-5-18)? מה הכי טוב? ככל שהמספר בסוף גדול או קטן יותר? עד עכשיו ידעתי להשוות בין זכרונות בנפח, במספר הסטיקים (נגיד 2GBx2 או סטיק אחד של 4GB), במהירות (MHZ) ובחברה (אני הכי אוהב את OCZ כי זה הכי משתלם כמעט תמיד). אשמח לתשובות, תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
איך בידיוק אני יודע מהם התיזמונים שלי בבקשה תעזור לי אני קצת חדש בעסק הביוס ואני מנסה ללמוד אותו אולי יש איזה מדריך על תיזמונים ? נ.ב אני מרכיב מחשב חדש ואני מזמין את החלקים לחוד יש לי כבר את הלוח MSI 925X Neo Platinum והזמנתי זיכרון DDR2 CORSAIR CM2X512A-4300C3PRO 512Mb 533Mhz אולי דרך השם תוכל להגיד לי בידיוק מה למלות במקום הזה של הביוס (בתיזמונים) איזה בעסה שאני לא מבין בזה כלום יאללה..!! טוב תודה לך...
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכורונת 400MHZ , והמעבד הוא 333MHZ. עכשיו כמובן שהלוח מפעיל את הזכרונות כ 333MHZ, ורציתי לדעת עם כדאי לי לעלות אותם ל 400MHZ (ה DEFAULT) שלהם או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו ? או מה הכי מומלץ לשים אותם כדי לקבל ביצועים מירבים ?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
זכרונות עובדים טוב יותר כ4 סטיקים של גיגה או 2 של 2 ג'יגה?(בהנחה שאלו אותם זכרונות בדיוק וללוח יש אפשרות לעבוד בDC) חוץ מזה איזה משמעות יש לתיזמונים??זה משנה אם זה 4-4-4-12 או 5-5-5-15?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
לשאלה,במאמר הזה שליאור הביא,כתוב שם שלמשל יש בשורה 1024 תאים,והצ'יפסט לוקח משם את כל המידע הדרוש,עכשיו לשאלה,שיש 1024MB ראם,זה אומר שיש 1024 תאים בשורה? עוד שאלה,אם נגיד בשורה הזאת אין מספיק מידע,או יפתח עוד שורה?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
הסתכלתי באוורסט וכתוב שם שהמעבד שלי תומך 64BIT וזה לא נשמע הגיוני אז אתם בבקשה יכולים להסביר לי? ודרך אגב, בלוח אם כתוב לי שהמעבד הוא בסוקט 478 ובמעבד כתוב שזה סוקט 775 אז מזה?
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-