מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי, ביטוי כמו 2-2-2-5 מתייחס למאפיינים בסדר הבא: 1) Cas# Latency 2) Ras# to Cas# delay 3) Ras# Precharge 4) Cycle time השאלה שלי היא כזאת.. בביוס שלי השמות לא מופיעים ככה, אז לפני שאני אשנה משהו (הכל על אוטו', אני מקבל בcpu-z תזמונים של 2.5-3-3-8, עם הזכרונות שבמפרט. אני רוצה להדק זכרונות ל2-2-2-6 או אפילו 2-2-2-5. אתם יכולים להגיד לי בבקשה איזה מאפיינים בדיוק אני אמור לשנות? מצורפת תמונת מסך של הביוס. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח הזה, ולשים עליו שני סטיקים של 512MB, מסוג DDRII. האם אני אוכל בעתיד להוסיף עוד שני סטיקים? אמרו לי שיכול להיות שהלוח תומך רק בשני סלוטים ב- DDRII. האם יש אמת בדבר?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
יש לי שאלה שלא ממש מצאתי תתשובה אליה נגיד יש לי בלוח 4 סלוטים ואני שם 2 סטיקים של 512 ועוד 2 סטיקים של 256 כולם הם PC3200 400MHZ עכשיו השתי סטיקים של ה512 זה אותה חברה סתם נגיד סמסונג והשתי סטיקם של 256 אותה חברה נגיד A-DATA עכשיו דול הם יעבדו? המחשב יעבוד ככה כאילו יעלה והכול יפעל רגיל? או רק לאחר שאני יתאים את התזמונים של כול 4 הסטיקים לאותם תיזמונים הוא יעלה ?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים , אחד פנטיום II 333 השני פנטיום 3 450.. את כל הרכיבים שעל הפנטיום 333 אני מעוניין לשמור לעצמי. את הפנטיום 450 אני רוצה ממנו רק את המעבד והלוח אם. השאלה שלי היא, האם ההחלפה בין לוחות האם והמעבד דורשת התקנה משמעותית של משהו? האם הווינדוס יעלה לי חלק בלי בעיות? או שיעשה בעיות בגלל הלוח אם והמעבד החדשים?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
ציטוט של: jambo7 ב 10.06.2005 בשעה 17:57:15 אני הייתי הולך על ויניס בגלל: 1 הוא לא מוריד את הזכרונות ל 333mhz כשעובדים בדואל 2 קיימת אפשרות מכובדת לאוברקלוק 3 פליטת חום קטנה יותר מווינצ'סטר 1. נכון רק כשמשתמשים ב 4 סטיקים של זכרון וגם אז עובד רק ב 2T ולא 1T 2. תלוי בסטפינג 3. לא נכון בדיוק אותה פליטת חום של 67W השאלה שלי נוגעת לסעיף 1 אם אני קונה מחשב עם מעבד ויניס ושם 2 * 512 הם לא יעבדו ב 400mhz ?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות... אני צריך לבחור מעבד+לוח ואני לא יודע מה האופטימלי בשבילי... לפני שאסביר מה השימושים של המחשב אציג כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות בחיפוש: מעבדים 1.איזה דגמים של את'לון64 קיימים ומה ההבדלים ביניהם(כל הסוקטים למיניהם* 2.איזה דגמים של פנטיום 4 קיימים? אילו סוקטים? 3.מה ההבדל בין DDR,DDR2,DDR400,DUAL DDR, מה יותר טוב ולמה??? אני צריך לוח+מעבד בעיקר לתוכנת אוטוקד ייתכן ובעתיד אשלב תלת מימד עם ADT, המחשב יהיה גם לשימושים של אינטרנט ומולטימדיה ואופיס, אבל בעיקר עבודה על אוטוקד וADT... אשמח לקבל הלצות אבל אני רוצה להגיע לבד למסקנה מה עדיף לי ובשביל זה אני צריך לדעת מה ההבדלים בין הדגמים שיש בשוק... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם. רציתי בבקשה אם תוכלו לקשר אותי ללינק שמראה את ההבדל בין דורון,סמפרון ל סלרון מבחינת ביצועי שולחן עבודה ( עבודות אופיס ) ועבודות כבדות יותר. ואת ההבדל בין האתלונים לפנטיום 4 .. ועוד משהו..אני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לבניית מחשב. פשוט מצד אחד מעבד של AMD 754 הוא מצויין אבל הלוחות שמתאימים לתושבת שלו ממש מתקדמים ביחס למה שאני צריך לעצמי וללקוחות שלי. AGP מספיק לי כרטיס מסך OB מספיק לי אני לא זקוק ל PCIE וכו' , יש לוח של 754 שיש עליו כרטיס מסך OB שהציפסט שלו לא של VIA ? ועוד משהו היבואן שלי הציע לי מעבד AMD XP 2600 ב 84 $ לא כולל מע"מ שאחרי מע"מ בשקלים זה 433 ש"ח. *ללא צלעות קירור. בתוספת של לוח אם מתאים SOCKET A וזיכרון של 512 MB , דיסק קשיח של 40 או 80 גי…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי שאת לוח האם שלי מזמן הפסיקו ליצר. החלטתי לשדרג לגמרי את המחשב לחליף מעבד ולוח אם. כרגע נדבר רק על המעבד ועל לוח האם: לוח האם הנוכחי שלי משתמש בזכרון מסוג RDRAM . האם ישנם לוחות כל שהם התומכים בזכרון מסוג זה עדין או שעלי להחליף גם את הזיכרונות? והאם זכרון RD יש לו גם 184 פינים כמו ל DDR?והאם זה משנה בכלל או שזה לא משנה כלום? rhin0
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 אני יודע שלסטוק הם מצויינים. השאלה היא האם יש להם פוטנציאל O.C בכלל?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
Asus P5WD2 Premium האם הלוח תומך מעבדי 64BIT ? כי רשום שהוא תומך במעבדים כפולי ליבה ושהזיכרון המקסימלי שאפשר להכניס לו הוא 8GB . . .
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע במחשב 256*2 של קינגסטון 400 ורציתי לשדרג ל 1024 וראיתי את RXP PC3200 256 ב 99 שח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1203&lg=0 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
הסיבה העיקרית לעליה בשימוש מעבדי AMD היא האפשרות לOC שלא כמו במעבדי אינטל אם הבנת טוב ואם לא אז אתה יותר טמבל ממה שאתה חושב ! ןבפעם הבאה שאתה קם הפוך לך לפורום אחר חוץ מזה שעד עכשיו דווקא אינטל שלטה כביכול בשוק המעבדים בגלל מניעים עסקיים של מיקרוסופט בארץ וכשל שיווקי ידוע שלAMD חוץ מזה שלא צריך בנצ"מרקים מספיק לטייל ברשת כדי להבין ש AMD היא מתחרה קשה של אינטל מזה שנים והיום תופסת את מקומה בשוק הישראלי בחו"ל AMD מחזיקה נתח שוק מכובד שלא נופל מאינטל ואפילו עולה עליה בכמה מדינות הסוף למונופול של אינטל+מיקרוסופט הגיע אלינו גם בברכה שתוק ולמד הפורומים באתר הטובים ברשת יום נעים לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש את הדגם של לוח אסוס שיצא לאתלון XP - ברטון 2500 הלוח מבוסס NFORCE 2 ויש עליו גם FIREWIRE - האם יצאו כמה דגמים כאלה, האם זה הדגם עם SOUND STORM ? חשוב לי מאוד לדעת למרות שזה מידע מועט - אנא פרטו לי את הדגמים אם יש יותר מ אחד. דרך אגב קראתי שלוחות של אסוס לאתלון XP הם לא מוצלחים ואפילו בעייתיים - האם זה נכון או שהלוחת האלה הם איכותיים כמו עם מעבדי אינטל?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב לי מחשב "צנוע" (מבחינת יכולות ומחיר) והומלץ לי בין השאר על השילוב של הלוח Abit NF7-M + GF4ob עם המעבד Sempron 2400. היום אמרו לי בחנות מסויימת שהלוח והמעבד הנ"ל לא הולכים ביחד!! הסתכלתי בכל מיני נתונים של הלוח בחנויות + נתונים באתר של Abit וגם שם נאמר שהלוח מיועד לעבוד עם מעבדי ברטון ואת'לון. אז רציתי לשאול אותכם, מאחר וחלקכם המלצתם על מפרטים משולבים כאלו, אם אכן ידוע על בעיה שכזו או שסתם אמרו לי את זה מחוסר ידע, או חוסר אידיאליות של ההרכבה. אשמח לתשובה בהקדם, תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם זה באמת מתשלם להשיקע בלוח עם NF4 ULTRA..... שמעתי שרק איתו ניתן יהיה ללכת על ליבות DUAL CORE בעתיד-האם זה נכון?? ובכל מקרה: גי'גה בייט K8NF-9 שמעתי שמתחמם יותר מידיי-האם זה נכון?האם יש אלטרנטיבה אחרת במחיר דומה?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2*512MB זכרון ג'נרי של Princeton 400Mhz www.princetonusa.com בתזמונים 2.5-4-4-8 היום קיבלתי עוד 2*256MB של חברה אחרת נקראת TakeMS 400Mhz http://www.takems.com/ בתזמונים 2.5-3-3-8 עכשיו השאלה לפי מה שאני מבין הזכרונות של TakeMS יותר טובים בגלל שהתזמונים שלהם קצת יותר נמוכים אם אני ישלב את הזכרונות של TAKEMS עם הזכרנות של PRINCETON הכל יעבוד טוב? או שתיהיה ירידה בביצועים (דוגמה: הזכרון יעבוד פתאום ב 166MHZ במקום ב 200MHZ) ??? תודה מראש לכל מי שעונה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
מחפש מאמר השוואה של צ'פסטים עבור סוקט 939
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
האם 53 מעלות זה גבוה? ומה הטמפ' המומלצת ללוח אם msi k8n neo4 platinium nf4ultra
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות של kingston 512 3200/400mhz x2 תגידו הזכרונות של קינגסטון טובים?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש והלוח אם כפי הנראה יהיה K8NF-9 של ג'יגהבייט עכשיו אני קונה יחד איתו סטיק של 512 ויש לי אופציה לקמבן עוד סטיקים של 256 בלי כסף.. האם משתלם לשים עוד סטיקים? האם זה אפשרי בכלל? האם הנפח הגדול לא יבוא על חשבון ביצועים של הקיים? תודה מראש לכל מי שיעזור (אגב, אם אפשרי, אל תיכנסו להסברים טכנולוגיים מטורפים ונסו להסביר לי בשפה פשוטה, כי אני לא הכי מבין בקרביים של הזיכרון וכו')
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום כל שנה הסיפור חוזר על עצמו - אני נדרש לקניית מחשב או להמלצה על אחד ( עבורי או מישהו אחר) ובכל פעם כשאני מתחיל לקרוא על זה אני מגלה socket חדש בשוק והאמת - אין לךי מושג מה כל אחד מציע. למשל כיום יש לי לוח אם מבוסס Springdale 865E ונתבקשתי להמליץ על לוח אם עדכני. מה הסטנדרד הנוכחי אצל אינטל (775 ?) והאם כדאי לעבור ל AMD ? ואילו זכרונות מתאימים ? השימוש העיקרי: משחקים קלים (מה-ג'ונג ואחיותיו) גלישה SKYPE בתודה ניר המפרט שלי: http://users.actcom.co.il/sysoft/myrig.html
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
מה זה אומר תזמונים של זכרונותולפי מה שהבנתי כמה שהתזמון יותר נמוך זה יותר טוב ואיך אני בודק התוכנות סנדרה או אוורסט תיזמונים של זכרונות?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה למעבד Athalon 64 3000. יש שם אפשרות של D.O.T. שזה ראשי תיבות של Dynamic Overclocking Technology, שהלוח אם מבצע לבד OC אם הוא רואה שיש עומס על המעבד. מישהו מכיר את זה? שווה לנסות את זה או שזה סתם?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... לפני שנה קניתי מחשב [מפרט בחתימה] אבל המעבד הוא בסוקט 754,והלוח אם [מן הסתם] הוא עם כניסת AGP כרגע זה ממש לא משנה לי,כי יש לי GF6800 ומחשב מספיק חזק כדי להחזיק משחקים לזמן הקרוב,ובעתיד היותר רחוק אני אעשה סופטמוד לכ. מסך ואוברקלוקינג למחשב... אבל בכל זאת-בשביל אופציות שידרוג לעתיד,קצת מגבילה אותי הכניסת AGP שלי,כי פחות ופחות כרטיסי מסך תומכים בזה... ובעתיד-אני בספק אם בכלל יושקו כרטיסים בתקן AGP... גם קניית לוח אם תומך בPCI-E נהייתה בעייתית בשבילי,כי יש לי AMD ATHLON בסוקט 754... האם יש לוחות אם כאלו?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-