מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של אינטל, כיצד אני יכול לגלות את הדגם שלי?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם, אני מחפש לוח אם שיתאים גםלמעבד הישן וגם לחדש שיגיע בעתיד. המעבד הישן הוא e8400 ובעתיד מעבד מסדרת i. כם אפשר מעבד שמתאים גם לזכרונות ddr2 ddr3 אין חשיבות לאובר קלוק, לא סגור על התקציב כי אני לא יודע כמה עולה. משהו בדירוג ביינים הכי חשוב אמין
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה המחירים של הזכרונות עלו ב - 10-15% בשבוע האחרון ? ומתי זה יוזל שוב ?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש ואתמול הלכתי להתקין לו את כול הדברים. לאחר שתקנתי את מערכת ההפעלה התקנתי ישר תוכנת אנטי וירוס ולאחר מכן התקנתי את התוכנות שמגדירות את הלוח אם. (כמובן מהדיסק שבא עם הלוח) לאחר שכביכול הוגדר הלוח אם, בסוף ההתקנה היה רשום לי pleas reboot your computer. רציתי לדעת מה הבעיה ולמה אני צריך להתקין את הכול מחדש כולל את מערכת ההפעלה? אולי הבעיה הייתה בכך שלא הגדרתי ישר את הלוח אם לפני שהתקנתי את האנטי וירוס (דרך אגב זה אנטי וירוס של AVG)? ודבר נוסף הכרטיס קול המובנה שבלוח האם גם לא הוגדר שזאת גם בעיה... דגם לוח האם:Gigabyte GA-P35-DS3L תודה רבה אמשח לקבל תשובה בהקדם. אלדד כהן.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי ניסיתי לעבור מ AMI BIOS ל AWARD BIOS כמו שראיתי באתר וגם בדפי הסברים של העדכון, והשתמשתי ב FLHAS של AMI ואיתו צרבתי קובץ של AWARD הצריבה הצלחה אבל החולה מת.... ז"א הצריבה הסתימה יפה והמחשב עולה ומראה את הגירסה החדשה שנצרבה מסוג AWARD אבל הוא נתקע בעמוד הראשון, ומציג שיש מעבד מותקן אבל זה לא המעבד שיש לי בלוח אם, וכותב למטה לחץDEL בשביל SETUP אבל המקלדת לא מתקשרת עם המחשב היא כאילו עדין לא נדלקה... ניסיתי מחדש לחזור לגירסת AMI שהייתה לפני ע"י לחיצה של CTRL+HOME בעת עליית המחשב אבל גם זה לא עבד.... בקיצור המחשב לא מקשיב לי... מה לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לקחת זכרונות CL2.5 שאני לא ממש אוהב, מתחממים מאוד (Rambo) או זכרונות CL3 Samsung, Kingston וכו'. מה עדיף לי ? והאם ההבדל יורגש ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלוט אני מרכיב מחשב למשחקים, ורציתי לדעת איזה לוח אם בתקציב של 550 שקל בערך יש לAMD Athlon64x2 (AM2) 3600 חשוב לי שהיה לוח אם עם ביקורות טובות, ושיהיה לו יכולת לעשות OC לא גדול... אם תוכלו לתת לי 2 שמות של לוחות אם שמתאימים לדרישות שלי אני אשמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
תרשמו ביומן - 13 לאוגוסט!!! יש תאריך השקה של המעבדים 2950X וגם 2990X https://wccftech.com/amd-ryzen-threadripper-2990x-2950x-august-launch/amp/ (מקווה שזה אתר אמין ולא "שמועה". אם כן - מתנצל מראש על הפצת השמועה )
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור מישהו שיצא לו לנצל את האחריות כמה וכמה פעמים להחלפת לוח אם ואפילו מעבד במסגרת האחריות כשקניתי את המוצר בחנות ישראלית (בדרך כלל דרך האינטרנט), רציתי לדעת האם למישהו יצא לעשות את זה גם אם המוצר נקנה מחנות בחו"ל (Amazon או Newegg למשל)? צריך לשלם הרבה על משלוח מיוחד? יש אפשרות למשלוח למישהו בישראל? אני פשוט מחליף מחשב רק פעם בכמה שנים, ותוהה אם מחיר זול יותר בקנייה מחו"ל שווה את זה. תודה רבה, דורון.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
מפרט של המשחב שלי הוא כזה CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4S533-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Video) Motherboard Chipset SiS 651 System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) המחשב דיי ישן אבל אין לי צורך במחשב חזק יותר, אם כי הזכרון דיי קטן ודיי תוקע לי את המחשב, הייתי רוצה לקנות זכרון גדול יותר אני יותר נוטה לכיוון ה 1024. תביאו לי בבקשה כמה הצעות + מחירים של זיכרונות שאני יכול לקנות שיתאימו ללוח האם שלי. אני לא כל כך מבין בזה לכן אם אפשר הסבר קצרצר איזה טווחים של זכרונות אני יכול לקנות, מבחינת מהירויות וסוגים. אגב יש לי שני סלוטים לזכרונות, כל אחד עד ל 1024MB. ושאלה אחרונה, במידה ואני אקנה א…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני הבנתי שהיחסים בDDR הם הFSB מול המהירות האמיתית של הזכרון.. ז"א מעבד 200FSB וזכרון DDR400)200( יעבדו ביחס 1:1. אבל מצד שני יש את הבאס ואת המהירות הכללית של הזכרון..ז"א מעבד באס 800 לדוגמא עם Dual DDR 400 יתן יחס 1:1 אבל גם Single DDR 400 יתן 1:1 (לפחות ככה זה אצלי עם Dual DDR 333 ו167FSB אחרי OC)..איך זה מסתדר? זה לא אמור להיות יחס של 2:1? כי באס המעבד הוא 800 והזכרון רק 400. למה זה תלוי רק במהירות הבסיסית של המעבד והזכרון (למשל בבאס 800 זה 200)? עוד שאלה שיש לי זה איך התזמונים של הRDRAM פועלים. לחבר שלי יש מעבד P4 עם באס 400, 100FSB וזכרון RDRAM800, שזה 400 ממה שאני יודע לכל סטיק. האם בגלל שזה 400 ו400 זה 1:1? למה זה לא 1:2? כי הזכרון פי 2 מהמעבד (800 מול 40…
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
הכוונה לסקטורים פגומים ע"ג הצ'יפים, מהירות שניתנה ע"י היצרן והמהירות הממשית, וכאלו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום מחפש לוח אם MICRO ATX עם בקר RAID טוב, לא משנה לי איזה יצרן ולאיזה מעבד כרגע אם יש אחד שהוא מתאים לי המעבד יקנה בהתאם בסך הכל אני מחפש לוח כזה לבניית NAS ... אין הגבלה לסכום!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=392&MenuID=22&LanID=0 אני מאוד לא מחבב את החברה הזאת אבל אני צריך כמות גדולה של מחשבים למשרד ויש לי דיל מצוין דרך איזה ספק למחשב שכולל את הלוח הזה, מעבד סלרון 2667 מהסדרה החדשה (עזבו את AMD בצד), 256 זיכרון DDRAM 400, סי די רום של LG, מסך שטוח של PROVIEW, מארז וספק של TSUNAMI, הארד-דיסק 80GB של WESTERN DIGITAL, + כל הציוד הנלווה ב2300 שקל. האם לא הייתם נוגעים בלוח הזה בשום מקרה? מה החסרונות הבולטים שלו?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לפני קניית מחשב חדש ואני די סגור על המפרט. ההתלבטות העיקרית שלי היא לוח האם, לפני חצי שנה די ננעלתי על ה p5w deluxe. והיום אני רואה שכמעט לא מתייחסים אליו. אשמח אם מישהו יתן חו"ד עליו וימליץ (או לא) המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים ולשימוש ביתי. מתכנן בעתיד oc תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, אז ככה. התקלקל למישהי שאני מכיר לוח האם. התושבת היא AM3+ וראיתי שהמחירים כבר לא כל כך זולים ללוחות לתושבת הזו ולאור העובדה שהיא יחסית ישנה במונחים טכנולוגים חשבתי שאולי שווה כבר להחליף למעבד+לוח. אין ממש תקציב מוגדר. בתכלס המחשב הוא לעבודות משרדיות. כרגע יש כבר זכרונות DDR3 אז זו המגבלה היחידה מהבחינה הזו. יש כרגע 3 סטיקים ועוד סלוט פנוי אז עדיפות ללוח עם 4 סלוטים. חשבתי על אינטל אבל סומך עליכם אם תמליצו אחרת. בדוגרי אני יכול להסתדר לבד אבל אם יש איזה צימוד שאתם ממליצים אז אשמח ללכת עליו. מבחינת חנויות אני מעדיף באזור נתניה-חדרה ככה שעדיפות ל- TMS/KSP/Ivory. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה הלוח אם http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm אני צריך חדש או שזה יעבוד לי?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
ASUS M2N-E AM2 GIGABYTE GA-M55SLI-S4 AM2 זה סוקט AM2
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
קניתי מעבד i5 3570k בגרסת BOX מה שאומר שקיבלתי איתו גם את המערכת קירור של אינטל. השאלה היא האם להשתמש בה או להשקיע קצת כסף במערכת קירור רצינית יותר (חשבתי על scythe katana 4) למרות שאני לא מתקוון לעשות לו OC בעתיד הקרוב?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אם אני אעשה עידכון לביוס שלי (אסוס A7N8X) מה זה יתן ואיך אני עושה את זה? זה מסובך?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
במעבד am 3000 וינצסטר 64 Hש 512 קאש ? ובליבת ווניס? ורציתי לדעת אם יש הבדל רב בין 512 קאש ל1024
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
הוא רוצה ליקנות מעבד AMD כניראה 2500 והוא צריך לוח הכי עמיד ואם יש דבר כזה שמיועד לעיבודים כבדים...
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
בכנס שערכה היום אינטל על ארכיטקטורת המעבדים העתידיים שלה (לא רק למען האמת, גם מאיצים גרפיים ועוד) התגלה לא מעט מידע מעניין. מה שישר קפץ לי לעין הם 2 דברים, העובדה שב 2019 יהיו מעבדי 10NM, והעובדה שרק ב 2021 הם יגיעו ל 7NM (להזכירכם AMD תהיה שם ב 2019). כמו כן קיבלנו עוד מידע על המאיצים הגרפיים העתידיים של אינטל, שיקראו Xe : https://www.anandtech.com/show/13699/intel-architecture-day-2018-core-future-hybrid-x86 כמו כן אינטל נוטשת את הגישה המונוליטית של שבב אחד גדול ועובדת ל"שבבונים" (CHIPLETS) מאוד בדומה לגישה ש AMD נקטה עם רייזן: https://www.anandtech.com/show/13699/intel-architecture-day-2018-core-future-hybrid-x86/6
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש דרך לשנות את זה? אני ראיתי בדף של הלוח אם שלי שכאשר יש שני זכרונות אז הם עובדים על 300MHZ אז למה אצלי עובד על 200? ואיפה בלוח אם אני משנה את זה(חיפשתי ולא מצאתי מקום לשינוי של זה) דרך אגב הלוח שלי הוא DFI NF3 250GB תודה
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
האם הלוח הזה תומך DUAL CANNEL? DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-