מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
סתכלו בתמונה לפני שאתם קוראים את ההודעה תגידו לי שזה לא מה שאני חושב המעבדי 2.4 זה פשוט אוברקלוק טהור של מעבד 1.8A אתם רואים את המכפלה של המעבד הלו היא 18 המתח עומד על 1.75 כמו במעבדי וויליאמט למרות שהוא מבוסס NW כדי לתת יציבות למחשב מה שבעצם קורה פה זה מעבד 1.8A שעבר אובר במפעל כאשר העלו את הבאס ל133 ושמו קירור יותר חזק אני לא מבין מרמים את הקונים או מה?!?! הרי ה2.4 עולה לפחות ב50% יותר מה1.8 זה באמת נכון שאם אני יקח פשוט לוח של 533 ויעשה אובר רק למעבד 1.8 שלי וישים את הקירור שבא עם ה2.4 זה יהיה אותו דבר???
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קודם כל תדעו שהרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אז סליחה מראש השאלה שלי היא האם מהירות השעון שרשום בהם היא מהירות לכל ליבה או המהירות הכוללת של שניהם ביחד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כמו שכבר נאמר פה , הרבה תוכנות אינן מנצלות את ריבוי הליבות כדי לבצע חישוב מקבילי ולכן אין יתרון משמעותי ל 4 ליבות על פני 2 ליבות , השאלה שלי האם זה משנה בכלל? האם לא יותר חשוב שהמתזמן של מערכת ההפעלה (schedualer ) הוא זה שידע לנצל את ריבוי הליבות? כי הרי אף פעם אין לנו ת'רד בודד שרץ במערכת אלא כמה עשרות ( פיירוול , ווינדוז , אנטי וירוס וכו' ) , ולכן בכל מקרה ריבוי הליבות ינוצל. מקווה שהייתי ברור בשאלה...
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798/ ולא כל כך הבנתי כמה דברים 1) המעבדים האלה (בפרט המעבד Q9450), פחות יקרים מהמעבדים הסבירים Quad שיש היום והמפרטים שלהם יותר מרשימים ממה שיש היום? איך זה יתכן? 2) אם הם באמת יותר טובים ממה שיש היום, למה אינטל לא תוריד את המחירים של המעבדים הנוכחים? ( אם הם יותר יקרים ופחות טובים - מי יקנה אותם?) 3) מתי יצאו המעבדים האלה לארץ? (כתוב שבנובמבר משיקים אותם אבל השאלה שלי מתי הם יגיעו לארץ והאם באמת הם יעלו ככה) 4)האם יצאו מעבדים של AMD שיוכלו להתחרות עם המעבדים במחיר סביר (Quad) של אינטל (מבחינת מחיר וביצועים)? 5)אני רוצה לקנות מחשב חדש בטווח של החודשיים הקרובים, כמה שיותר מהר יותר טוב, כדאי לי לחכות למעבדים ה…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש פורום שילד ביקש מפרט של מחשבים למשחקים.. והוא רוצה מעבד Core 2 Duo מה יותר טוב למשחקים הסדרה החדשה של AMD או Core 2 Duo אני חושב AMD ככה אמרו לי כולם אז תשובה בקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם אינטל 3.0 נגיד זה כמו AMD 3000? או איך זה הולך בכלל ?AMD3200 זה כמו אינטל 3.2 ?????תסבירו בקשה !!!??? :screwy:
-
- 13 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי נעשה השימוש הראשון במעבד של מחשב ומתי נעשה השימוש הראשון במעבד בתכלס (מחשבון ודברים בסיסיים כאלה) (סליחה שהשאלה קצת לא קשורה אבל היא בשביל עבודה לבית ספר) אם אתם לא יודעים באיזו שנה ספציפית נעשה השימוש הראשון במעבד (למחשבון וכדומה) או במעבד מחשב מספיקה לי אפילו המאה בה נעשה השימוש (המאה ה-18, ה-19 וכד') תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה יותר טוב לעריכות סרטים ועריכה גרפית cleron d או סמפרון ? למשחקים? מה יותר טוב celeron רגיל (775) או samapron ?למשחקים ולעריכה...... תחשבו שהכל מדובר במעבדי 2.6 יש מעבד של ליבת נורטהוד שהוא סוקט 775 ?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
השאלה: ------ אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ATHLON XP, המחיר של ה-ATHLON 2000+ הוא 1000ש"ח, ושל ה-1800+ 650ש"ח, מה יותר משתלם? ההפרש בביצועים שווה את הכסף? (אני מעדיף ממישהו שניסה את שתיהם, אבל גם מי שיודע בתור ידע כללי) לבקשה: ------ עם למישהו יש איזה מקום שאפשר לראות השוואה בין ביצועי מעבדים אז אני רוצה שיתן לי את הכתובת, גם השוואה בין האטלונים, וגם השוואה בין אטלון לפנטיום4. תודה מראש, gonzila
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר למעבדים. למה המעבדים הבאים מקבילים למעבדים של INTEL? AMD 4800+ AMD 5000+ AMD 5200+ תודה.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה להרחיב את הידע שלי במעבדים. אז אני רוצה לשאול אותכם, אם אתם יכולים להגיד לי את כל סוגי המעבדים שקיימים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
האם המעבד הזה של אינטל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_1193&products_id=9446 חזק יותר ממעבדים החדשים של AMD לפי מה שהבנתי שניהם 64 ביט או שמה שאינטל לא 64 ואם כן מהו ? תודה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מופיע שם x86-64, האם זה אומר תמיכה מלאה ב64 ביט? או יותר נכון האם אפשר להתקין על זה את חלונות בגרסה 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
האם זה נכון שעדיף מעבד 2 ליבות 8400 במקום 4 ליבות 9600? ההפרש במחיר גדול מאד האם משמעותי זכרון במהירות 1066 לעומת 800? שוב ההפרש במחיר גדול
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שאני מפרמט מחשבים שהם לא שלי ואין לי דיסיקים של דרייברים יש תוכנות או שיטות למציאת הדריבריים כמו שצריך ? כי זה תמיד סיפור... תודה מראש חגי.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
היום הוצאתי תסינק של המעבד במטרה למרוח משחה חדשה אבל גיליתי שאין לי אלכוהול :-X אז באיזה חומר אחר ניתן להשתמש? (יש לי אלכוהל רפואי וכל מני מסירי צבע, אציטון)
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו היה ברשותי AXP והמריחה הייתה פשוטה, וכרגע יש לי מעבד 64 ביט ורציתי לדעת מה השיטה למרוח עליו משחה טרמית בצורה בטובה ביותר ? כי הבנתי שצריך לשים את הסינק ולסובב אותו על המעבד ??? ועוד שאלה אחת שאוליי לא הכי קשורה םשוט לא רציתי לפתוח נושא חדש... יש לי DFI LAN PARTY UT NFORCE 3... עכשיו יש שם המון המון המון !!! אפשרויות לשחק עם התיזמונים ( שלא כמו ה NF7 הקודם שלי ) 2.2.2.5 היצלחתי לשים, השאלה איזה מהאפשרויות הכוונה ל T ? ( כאילו T1 אתם יודעים ) תודה מראש. ;D
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz 6MB Cache @ 3.6Ghz Overclocked מה זה אומר? שהמעבד במקור היה 3 גיגה הרץ והמהירו אותו ל3.6? מה זה cache? תודה
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן מאוורר לפנטיום 4 של זלמן... קיבלתי איתו משחה טרמית... אפשר למרוח אותה גם על מעבד של מחשב נייד של AMD? תודה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר? :} אני שואל כי אני קונה לוח אם חדש , מעבד חדש, וזכרונות חדשים.. אבל אני לא רוצה להחליף כרטיס מסך בגלל שיש לי 6600gt.. אבל הוא ל AGP :[ אם אין מתאם כזה ויש לכם פתרון אחר אשמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שיש על לוח אם של asus , יציאה של 8 פינים (במקום 4), אני יודע שניתן לחבר את ה4 ו4 ישארו ריקים וזה יעבוד. רציתי אבל לשאול אם מישהו מכיר מקום שמוכרים מתאם מ 4 - ל 8 פינים , לא מצאתי בשום מקום וחנות בארץ (בחו"ל מצאתי באתרים) אני יודע שניתן לקנות ספק עם יציאה כזו כבר, אבל יש לי ספק מאוד יקר וחבל לי עליו , אני רק רוצה מתאם, מישהו מכיר חנות ? שמוכרת את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח ASUS Z690 HERO ומעבד I9 13900K יש לי שאלה רציתי לדעת אם זה לא גורם נזק למעבד שהוא במנוחה אז המתח לא יורד לאזור ה0. משהו גם שהגדרתי מתח AUTO בביוס וגם ששינתי תוכנית צריכת חשמל התדר של המעבד לא יורד וגם המתח אז שיניתי למתח ידני 1.26 וLLC5 כרגע הכול יציב מבחינת ביצועים משחקים וכו' השאלה שלי עכשיו שהמעבד בIDLE המתח נשאר בין 1.23 1.22 משהו כזה ולא זז במצב עבודה אז הוא יורד אבל כל עוד המעבד במנוחה המתח נשאר באזור 1.23 האם זה איכשהו גורם לבלאי מואץ למעבד או סוג של נזק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי P3 733 שרוף, אשר נקנה בעתיד מחשבים לפני שנתיים... רציתי לדעת אם יש לי בכלל למה ללכת לחברה לבקש אחר או שאני ייקבל את אותו מעבד? כי אם את אותו אחד אז אני יזניח את המחשב הזה שוב מי כבר דפק P3 וניצל אחריות ואיזה מעבד הוא קיבל?
-
שלום, כרגע יש לי 1ג'יגה במחשב ואחרי שהמחשב עובד כמה שעות רצופות על אימיול ודפדפן וכמה דברים.. הניצול של הזיכרון מגיע ל75 אחוז שזה גבוהה אני רוצה לדעת האם שאני יתקין ווינדוס ויסטה ויוסיף עוד 1 ג'יגה.. הממחשב יעבוד לי בסדר ויסחוב עם 2 ג'יגה זיכרון את כל היישומים שאני מפעיל כרגע בXP? אני מפעיל בד''כ אימיול,אייסיקיו,דפדפן ומדייה פלייר ומידי פעם גם NERO. האם זה יספיק והמחשב יסחוב כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-