מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
AMD Fusion - מתחברת לכרטיס המסך טכנולוגיית ה-Fusion החדשה של AMD תשתמש גם בכרטיס המסך הייעודי לצורך חישובים גרפיים. AMD כבר החלה בשיווק המעבדים הראשונים שלה אשר מכילים את טכנולוגיית ה-Fusion, טכנולוגייה שבאמצעותה מתאפשר עיבוד גרפי תומך DirectX 11 על גביי שבב הכלול במעבד הראשי. במשך זמן רב היה ידוע ש-AMD תייצר מעבדים אשר יכללו מעבד גרפי במעבד הראשי, אך רק כעת ידוע בוודאות שמעבד גרפי זה ישתף פעולה עם כרטיס המסך היעודי במערכת. באמצעות פלטפורמת ה-"Lynx" ניתן לראות איך מעבדים אלו נותנים תוצאות גרפיות בצמוד לכרטיסי סדרת HD5600, כח מרשים בשבב מובנה לכל הדיעות, אשר בהשוואה לשבבים המובנים במעבדי אינטל מדובר בהכפלת כח העיבוד בכמה מונים. החדשות הטובות הן שכח זה ישתלב יחד עם…
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
התקנתי אתמול לוח אם של GIGABYTE: GAK8NS-939 עם מעבד AMD 64 3000+ ו-2 זכרונות של GIEL 2X512MB. שום דבר לא השתנה, שום דבר לא נפל... כאשר חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, הBIOS לוקח מלא זמן, אומר שהDDR DUAL תקין, הוא מזהה את ההארד דיסק שלי בצורה תקינה ואז הוא עובר ל-VERiFYING DMI POOL - עוברות 15 שניות ואז הוא רושם BOOT DISK FAILURE... שום דבר לא השתנה בהארד דיסק, למה הוא לא מאתחל את חלונות?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
-
GIGABYTE GA-965G-DS3? כמה יציאות SATA יש בו ? האם הוא משתלם? האם הוא שווה ללקיחה עם מעבד E6750? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
עברתי על השאלות והתשובות הנפוצות ועדיין לא הצלחתי להבין: מה צריך לבדוק בהתאמת לוח אם ומעבד? לצורך העניין יש לי מחשב Dell D600 מה אני צריך לבדוק (חומרה ותוכנה) בהתאמה של מעבד חדש עבורו?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני שואל שוב (אחרי תשובה של Xtract ו-Avi952), ומאוד ספציפית לנושא, כדי להיות בטוח. אני רוצה ללכת על 4G או 8G זיכרון, עוד לא סגור. לוח אם P5Q Deluxe ומעבד Q9550. אני לא עושה OC, וקונה מארז די מאוורר. האם כל הזכרונות (4G, DDR2) שמופיעים פה בזאפ אותו דבר בשבילי? האם כל החברות שמייצרות אותם באותה רמה? האם כולן נותנות אחריות לכל החיים (במחשב של הבן שלי הלך עכשיו הזיכרון אחרי חמש שנים, נראה עכשיו איך Corsair עומדים באחריות שלהם)? הקרורים של הזכרונות משפיעים משהו? יש משהו להמנע ממנו, או פשוט לבחור את הכי זול? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 11:42:47 בכתבה שמצאתי ב-Tom's Hardware, אומרים (בתרגום שלי):אם אתה לא בעניין של OC, כל זכרון DDR2-800 של חברה רצינית (הם מציינים את Corsai…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
מה הם דפוקים אסוס? חצי עולם קונה את הלוח הזה והם עוד לא סיפקו דרייבר לויסטה!! יש רק דריבר אודיו בגרסת beta לויסטה, חוץ מזה כלום. מישהו רוצה לתקן אותי?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
Samsung began mass-producing its first 1Gbit DDR2 memory chips using 80nm process technology four months ago, and now Hynix has announced plans to start selling a new family of products based on its 60nm 1Gbit DDR2 chips in the first half of next year. As DigiTimes reports, Hynix's new products will include unbuffered DDR2 memory modules clocked at 800MHz with 1GB or 2GB densities. Hynix expects its 60nm process to allow it to cut costs by up to 50% when compared to first-gen 80nm production, which should hopefully translate to lower prices for 2GB and 4GB DDR2-800 memory kits. The company also says its 60nm process will also allow it to cost-effectively produce registere…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי לוח אם ועליו 3 חריצים להכנסת זכרונות 2 מתוך שלוש הזכרונות תפוסים עם זכרונות של כל אחד 64MB sdram סך הכל יש לי 128sdram.... השאלה היא: אני יכול לשים בחריץ האחרון שנותר לי זכרון שלם של 128sdram וזה יהיה בסדר אם בשני החריצים האחרים יש לי 64sdram ??? תודה על הערזה מראש
-
-
צריך המלצה ללוח אם בין 400-600 שקל ושיתמוך בעתיד במעבד מרובע ליבות .. האם ניתן בכלל לשדרג ממעבד כפול ליבה למעבד ארבע ליבות בעתיד ?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
קניתי מחשב ישן עם 4 ג'יגה זכרון 2*2048 של G-SKILL CL-4-4-4-12. האם שווה להוסיף זיכרון ישן 2*512 מגה CL2.5 DDR 400MHZ PC3200U. בעצם אני שואל האם זה משהו שיכול לפגוע במהירות או רק להוסיף? אין לי מה לעשות עם הזכרונות לחבר או לא?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
באתר cpubenchmark מופיע שבהרצות שלהם למעבד e6500 יש ציון גבוה יותר (2075 ) מאשר למעבד e7500 שלו יש ציון (1997) האם זה אומר שהמעבד e6500 עם הנתונים הנחותים יותר 2m cache ,2.93mhz,1066 fsb יהיה מהיר יותר ועדיף על המעבד e7500 עם הנתונים 3m cache ,2.93mhz,1066 fsb מה ההסבר לכך והאים עדיף לקחת את ה e6500 . http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Pentium+Dual-Core+E6500+%40+2.93GHz http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Core2+Duo+E7500+%40+2.93GHz
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי על המעבד שלי כתוב 2ץ33 ghz מזה ומה זה על מה זה משפיע ואם היה מספר אחר איך מזהים מה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 7k צפיות
-
-
ספיד פאן לא מזהה לי את המחשב מה אני יכול לעשות
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף ביוס למחשב כי לביוס שלי אין אפשרות של שינוי מתח למעבד ואני צריך את זה לOC. ניסיתי לעדכן לעדכון הכי חדש אבל זה לא הוסיף לי שינוי מתח. או אם הבעיה קשורה ללוח אם שלא תומך באפשרות כזו. המחשב שלי ממש ישן אבל אני עושה עליו OC כתחביב: mobo: intel d845ebg2 processor: intel p4 2.0 northwood bios: ami....... תתעזרו לי אם אתם יודעים תודה...
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
-
אם אני משלב כרטיס מסך נניח GT 9800 בלוח עם צ'יפסט מתקדם וכרטיס מסך מובנה האם הכרטיס המובנה עדיין תורם לכוח העיבוד הגרפי או שהוא בטל ואני נשאר רק עם הכרטיס הנפרד?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
תנו לי הוצעות לכמה לוחות אם שיתאימו לAMD 64 BIT וגם שיהיו די זולים בין 400-550 ודי אמינים.............. ועוד שאלה.......איך יודעים מה הטמפרטורות במחשב?????????????
-
השימושים שלי במחשב הם משחקים, סרטי HD וקצת עריכה. יש לי מחשב כרגע, ואני לא צריך מחשב דחוף, השאלה היא האם שווה לי לחכות שיצא הI5, או שזה לא יתן לי משהו משמעותי? אם לא, איזה מרובע ליבות יתן לי את התמורה למחיר הכי גדולה וגם יתאים לי (אם אפשר הצעה גם מאינטל וגם מAMD) עוד שאלה: למה המעבדים של AMD נחשבים פחות טובים, ואם זה נכון שהם עובדים טוב ביחד עם כרטיס של NVIDIA? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שדרוג ב2000 שח מה דעתכם! ברשותי כרטיס מסך cd בארנר ו2 הארד דיסקים מה אתם אומרים על במפרט וכמובן על המחיר לו אם Albatron KX18D Pro II Nforce 2 מעבד Athlon XP 2500 זכרון 512 OCZ 400MHZ DDR + HEATSINK מארז 400W +USB +3 FAN בצבע שחור עם הכנסה מיוחדת של הארד דיסקים ודלת שקופה כרטיס קול o.b בהוספת 120 שח אני יכול להוסיף לוח אם A7N8X DELUXE ASUS כל ההצעה היא 2000 שח אני חייב תגובות! תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
פורסמה לא מזמן כתבה בוואלה שבא רשום שאיזה צעיר מהעולם הצליח בצורה מסויימת להריץ את המעבד שלו למהירות 7000 GHZ נראה לכם רציני?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-