מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
-
אני כרגע עובד בCAS 2-2-6-2@T1 עם זכרונות XTREME DDR PC2700 256MB יציב. עכשיו, בגלל שאין לי 450 שקל ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256MB, חשבתי לקחת WINBOND PC2700 256MB במחיר 280 ש"ח. האם הם יעמדו בתזמונים הללו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
לאחר שמצאתי את כל הדרייברים וכל זה אני ניכנס לתוכנה ואני רואה את זה (כמובן בדוס, פשוט פה שמתי תמונת מסך דרך הווינדוס): עכשיו file name to program זה שם הקובץ סבבה אח"כ בא לי איזה משהו באיזה קובץ לשמור את זה... מאיפה אני אמר לדעת? מה אני אמור לרשום שמה? זה שם הקובץ של העידכון: 91i-11m2.bin
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני מתכוון למאמר מקצועי-מדעי , לא מאמר שיסביר לי מינוחים כלליים כמו מה זה sdram או ddr אלא משהו יותר מקיף , ברמת האלקטרוניקה והפיסיקה של העניין.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגהבייט GA-7VAX ואני רוצה לקנות זיכרון אחד של 512 במחיר סביר למחשב עם שימושים סטנדרטיים. לאיזה מהירות זיכרון מקסימום אפשר להגיע עם הלוח הנ"ל איזה זיכרון מומלץ לקנות? ( חברה ודגם ). בהמון תודה YAR26
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם לP4 2400 C ואני לא יודע איה לוח עדיף. האינטל המקורי החדש שעולה קצת פחות אך אני לא מכיר את הכרטיס קול שלו, או את ה GYGABYTE שלו כרטיס קול די טוב לטעמי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי: מעבד AMD 2500 512MB זכרון DDR400 ההתלבטות היא לגבי הלוח: אני רוצה לוח עם חיבור רשת , 1394 והרבה חיבורי USB מה מומלץ: ASUS A7N8x delux ABIT NF7SL MSI K7N2 Delta או שיש לכם המלצות אחרות OC עדין אם בכלל תודה שלומי
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני צריך לקנות זכרון 512MB PC3200. אבל אני לא בדיוק מבין את המשמעות של שאר הנתונים (CAS,LATENCY, תזמונים וכ"ו). מה זה אומר אם כתוב שהזכרון הוא CAS2 3-3-2 T1 ? מה ההבדלים ? האם מישהו יכול להסביר פה בפירוט מה אומרים הנתונים האלו, איזה נתונים נחשבים טובים ? או אולי לצרף לינקים למאמרים שמסבירים את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
ראיתי בדובים כי רשום שבלוח הנ"ל יש שני כרטיסי מסך הגיוני לא הגיוני טעות של החנות? מחיר 1200 ש"ח נחמד ללןפרטי
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שמעתי שהיו הרבה בעיות ב 2.41 ואז יצא 2.42 ו זה לא פטר אותם אני לא יודע מה ניסגר בסוף אתם יכולים לעזור לי להחילט מה להתקין תודה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי לאחרונה שאינטל הוציאו שני ציפסטים 865 ו 875 מה ההבדל ביניהם ? כמו כן מה עדיף ? מה ההבדל בין PE ל G? והשאלה האחרונה איזה ציפסט של SIS מקביל אליהם ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מה תגידו עח התוצאות המדיהימות של המחשב החדש שלי?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת עם לוח Gigabyte 8SG800 FSB533/SIS648/DDR400/AGP 8X/Audio/USB 2.0 תומך ב Hyper Threading ועד איזה מהירות מעבד זה תומך ??? שמעתי שיש אפשרות עתידית לשים עליו גם מעבדים של 400 לא רק 533 האים זה נכון ??? ועד כמה זה רלוונטי למעבדים גירסא c ???
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P מיועד למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי מחשב 866 MH עם 128 RADEON 9000 PRO, RAM WIN XP PRO. אם אתם צריכים לדעת עוד משהו אז תגידו. אני רוצה להוסיף לי עוד 128 ראם , אז תמליצו לי על משהו(לא יקר מדי!) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
-
הטמפרטורה הנורמלית של המעבד שלי היא בערך 40 מעלות אבל לפעמים הוא מתחמם בלי סיבה. בלילה השארתי אותו דולק והוא הגיע ל48 מעלות כשלא פעל שום ישום שיכול להעלות את הטמפרטורה שלו והצי'פ שלי הגיע בערך לאותה טמפרטורה (אין אוברקלוק על המחשב הזה). מה יכול לגרום לזה כי השארתי בכלל את המארז פתוח בלילה ואני לא רואה סיבה לכזאת עלית חום
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לזיכרונות: דבר ראשון האם יש הבדל גדול בין 333 ל 400 ועד כמה גדול והאם זה שווה תכסף. ומה ההבדל בין 256MB Kingston לבין 256MB Kingston CL2 ואם זה שווה תכסף
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב לוח אם חדש למעבד שלי, Pentium 3 800MHz. אני מעוניין כי לוח האם יספק ביצועים טובים, ובמחיר זול(אני מניח כי מכיוון שלוח האם הוא ישן, הוא יהיה זול). לוח האם אשר ראיתי עד כה הוא Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T AGPset. האם הוא טוב? יש לכם המלצות אחרות? תודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
כרגע יש לי זכרון של 256MB DDR 333MHz, ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 256. עכשיו, מישהו יכול בבקשה להסביר לי את עניין הCL, ומה עדיף? אני מתאר לעצמי שכמה שיותר נמוך יותר טוב, אבל האם זה כל כך קריטי?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לקנות זכרונות של CRUCIAL בארצנו? אשמח לקבל שמות של חנויות, כתובות אינטרנט וכו'
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם הציעו לי את הלוח EPOX 8K5A מישהו מכיר ? איך הוא ? מחפש תשובה גם ממי שיש לו אותו בתודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הורדתי עכשיו את העידכון האחרון של דרייברים ללוחות nForce2 האם יש צורך או ממולץ להסיר את הדרייברים הקודמים לפני שאתקין את החדש ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-