מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני רואה את המעבדים האלה בהמון חנויות מחשבים אך לצערי לא הבנתי מה בדיוק ההבדלים שלהם מה Axp הרגילים שהם לא Mobile
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-
ה 6300 יכול להפעיל ויסטה ומשחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme עוד כמה זמן אני יכול למשוך עם המעבד הזה עד השדרוג הבא? ???
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הלוח הזה: DFI LANPARTY UT NFORCE 3 250GB והוא תומך במעבדי ה DTR 64 ביט עכשיו השאלה שלי אך הם יחסית למעבדי ה 64ביט השולחניים ב OC ?? ומה הממוצע שלהם ב OC ?? מדובר ב 3200+... היסתכלתי קצת ב XTREMESYSTEMS ולא ממש מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב של אח שלי מותקן מעבד INTEL E4500, ומערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT, שאני מריץ פריים המעבד קופץ ישר ל 100% מאמץ, לפי מה שאני זוכר/יודע, כדי שמעבד DUAL CORE יפעל ב 100% מאמץ צריך לפתוח שני יישומים במקביל, לדוגמה 2 פריים ביחד... השאלה אם זה תקין ? כי משום מה בזמן האחרון המחשב מתקשה לעשות שני פעולות כבדות במקביל, גם אחרי התקנה חדשה של המערכת הפעלה... ( במחשב יש 4 ג'יגה זכרון ) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מהירות השעון שלו היא 1.86 עכשיו לא הבנתי משהו.. זה כאילו כפול 2 ? 1.86X 2 = 3.72 ואז זו מהירות השעון או שמהירות השעון היא 1.86 ואז השאלה היא איך הוא יכול להריץ משחקים חדשים ?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 allendale, זה המעבד שיצא יחד עם הקונרו הוא בעל תדר של 1.86 ג'יגה הרץ היום החזרתי את האוברקלוק ל3 ג'יגה הרץ והוא שוב טס, זה אוברקלוק בסיסי של העלאת FSB ל430 ו0.2 וולט לזיכרונות ומצב של 1:1 זה הכל, די יציב האמת השאלה שלי היא: נגיד אחרי האוברקלוק הזה, יש הבדל ביצועים בין המעבד הזה לE8400 מבחינת ביצועים במשחקים וניצול כרטיס מסך? האם יש יותר פה חוץ מכמות הג'יגה הרץ? אולי הבדל משמעותי של קאש?
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי את כל החלקים ואני כמעט מוכן להתחיל את ההרכבה אני פשוט לא יודע אם משתלם לי לעשות אובר קלוק למעבד הזה ספציפי E6650 intel core 2 dou ובנוסף קניתי מאוורר Freezer 7 Pro ועכשיו כשאני שם לב אני רואה שהמאוורר שקיבלתי עם המעבד הוא אותו גודל רק הצלעות קירור טיפה יותר קטנות עכשיו השאלה היא אם אני צריך לותר על המאוורר שקניתי ולהחזיר אותו או שלא לותר ולהרכיבו? ואם שווה לעשות אובר קלוק?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה חודשים מחשב חדש עם E6750 וראיתי שהמעבד מגיע לטמפ' של 30 מעלות. האם יש סיבה לכך? ואם כן יש דרך לשנות זאת? :s05:
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שיחקתי אצל חבר שלי WORLD OF TANKS יש לו מעבד G2020 והמחשב התאמץ במשחק היה על 70-80 אחוז מאמץ וזה מעבד כפול ליבה חדש איך אתם מסבירים את זה ? מוזר לא ? זה מעבד הרבה יותר חזק מהפנטיום D שלי למה הוא כל כך מתאמץ ? בדקתי יש לו גם 8 גיגה זיכרון . המעבד שלי קיבל 600 נקודות והמעבד שלו קיבל 2700 נקודות באתר CPUBENCHMARK ועדין במשחק הוא ממש עבד קשה מוזר לא ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, רכשתי באמצעות התייעצות באתר מחשב חדש שהמעבד שלו הוא כאמור הנ"ל, i5 3470 וכ"ס מסך 7870 xt. המחשב עצמו עדיין לא הגיע, אז אני מנצל את הזמן ללמוד קצת על החומרה החדשה. ראיתי שמעבד הזה יש כ.מסך מובנה hd 2500. הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי שאנשים מריצים משחקים כמו סקיירים, בגרפיקה די נחותה אמנם אבל בצורה סבירה. האם מדובר בכ.מסך סביר לאור המשחקים שהוא מריץ (כמו באטלפילד 3)? כמו כן, אני בספק אמנם, אבל יש סיכוי שהוא מוסיף לביצועי כ.מסך שיש לי במערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
לחברי הפורום ערב טוב, לאחרונה חבר שלי רכש מחשב חדש שכולל בתוכו: מעבד I7-930, זכרונות OCZ 6GB בתדר של 1800MHZ שעובדים ב TRIPLE CHANNEL ולוח אם של ASUS שכרגע אני לא זוכר את הדגם המדוייק. היום שהוא קיבל את המחשב הוא בדק ב-BIOS וגילה שתדר העבודה של הזכרונות עומד על 1066 השאלה שלי האם זה תקין ועם לא אז מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש, ושיהיה לילה טוב
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כמה שווה המעבד i7-6700K הערכה שלי 50-70 שקל גג , רוצים עליו ברשת בין 100-200 שקל זה יקר מאוד נכון ? , חשבתי לחבר אותו ללוח אם H110 קיים , היה ביד 2 I7 7700 מישהו רצה עליו 100 שקל חטפו את זה דיי מהר חבל שלא קניתי , ה 6700K ו ה 7700 בערך אותו כח אפילו ראיתי מקומות שה 6700K קצת יותר חזק , הבעיה היחידה שמפחידה אותי שהוא גירסה K מקווה שהוא לא עבר התעללות של OC
-
- 5 תגובות
- 417 צפיות
- 3 followers
-
-
מה הביט של המעבד הזה 64 או 32? מעבדINTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ CONROE OEM - http://www.skypc.co.il/pl_product~INT-CP-E6750~3~0.htm
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היי, 1.האם מעבד זה,שמצוין בכותרת הוא מעבד מסוג:Sandy Bridge,והאם כל מעבד של אינטל,אשר מתחיל ב***2 הוא מעבד מהסוג החדיש Sandy Bridge? 2.הזמנתי מחברת אייבורי את המעבד המצוין בכותרת,עכשיו הם מצידם טענו,שאת המעבד המסוים מסוג זה,הם מוכרים אך ורק בצורת Tray,ואינם מוכרים אותו בצורת BOX,כך שהאם להאמין להם ב100%,שאקבל מעבד חדש לגמרי,ושאינטל תכיר בו כמעבד חדש ותספק אחריות מלאה בעבורו? 3.האם במעבד זהה רק בתוספת K ל2500 - ישנה סכנה לפגיעה טוטאלית ושריפתו בעת ביצוע .O.C,אפילו אם בוצע ע"י טכנאי מחשבים מוסמך,והאם ההבדל היחידי בין הדגמים,שמסתיימים ב2500,לבין 2500K - הוא,שבדגם 2500K ניתן לבצע .O.C,וחוץ מהבדל זה - הם בעצם זהים לגמרי באיכותם ופעולתם? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו קניתי את המעבד הזה עכשיו פתחתי ואני לא רואה שום חומר שצריך למרוח על המעבד, מה שכן אני רואה על הגוף קירור למטה יש ריבוע ככל הניראה שזה מחליף את את המשחה התרמית. עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקנות משחה תרמית הוא שהריבוע הדבוק מתחת לגוף הקירור באמת מחליף אותו... שלא יקרה לי נזק בהתחממות יתר... ???
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ה cpuz מראה את הנתונים הבאים: Core Speed: 3006.9-3006.7MHZ Multipiler x 15.0 FSB 200.4-200.5Mhz Bus Speed 801.8Mhz האם זה בסדר? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד Q8200 QUAD , כשהסתכלתי ב- TASK MANAGER ב- PERFORMANCE ראיתי רק שני חלונות של עבודת המעבד, האם ככה זה צריך להיות ? או שאני אמור לראות 4 חלונות? תודה מראש אופיר :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המעבד הזה מספיק טוב בשביל לפעיל משחקים כמו battlefield 2 ,fear,q4 וכדומה ברמה סבירה?
-
- 14 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי שאלה . . . אולי זה ישמע קצת טפשי . נכון יש את המעבד של א.מ.ד 3200 ולפניו בא הדגם של ה-3000 אז רציתי לדעת מה בא לפני הדגם של ה-3000 ?? פשוט המעבדים הנ"ל מאוד יקרים ואין לי את הכסף לרכוש אותם . תודה לכולם !
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי 2 מעבדים 1. אינטל 820 פנטיום די תושבת 775 2. אמדי 3800+ 64 ביט חד ליבה תושבת AM2 רציתי לדעת מה מהם יותר חזק אז נעזרתי ב 2 תוכנות 1. SUPER PI 2. באתר CPUBENCHMARK יש תוכנה שמורידים לבדיקת ביצוע מעבד Perfomance test בתוכנה הראשונה SUPER PI האמדי ניצח 42 שניות לעומד אינטל 47 שניות אבל ! בתוכנה השניה PT אינטל ניצח 670 נקודות מול אמדי שקיבל 580 נקודות אז במה להאמין ? איזה מעבד חזק יותר ? כל תוכנה מראה אחרת ואני רוצה לבחור אחד מאלה לעבודה , תודה .
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו מסדרה 3000 עם מעבד כפול ליבה ונאמר לי שWINDOWS XP HOME לא תומך במעבד האם זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב +,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-