מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי מעבד 64 ביט, לדוגמא Athlon 64 , ואני משתמש במערכת הפעלה windows xp professional , אז המהירות המירבית של המעבד לא מנוצלת? אני שואל את זה בגלל שראיתי שיש מערכת הפעלה windows x64 , וחשבתי שאולי רק עם המערכת הפעלה הזאת המהירות המירבית של המעבד באמת מנוצלת. זה נכון? תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במעבד amd האתלון 64 ביט יש סוג שנקרא טריי ויש סוג שנקראה בוקס מה ההבדל???????? והאם טריי שווה משהו..........
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. מישהו יכול אולי להגיד לי מה הטמפרטורה האופטימלית של העבד AMD Athlon 64 3000+ S-754 ? ואיזה טמפרטורה היא כבר יותר מידי? תודה מראש..
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בטח סתם פארנויה - הרצתי אברסט קיבלתי את התוצאות הבאות במעבד יש לי gigabyte knf-9 + amd 3200 939 Field Value Processor Properties Manufacturer AMD Version AMD Athlon 64 Processor 3200+ External Clock 201 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 2010 MHz Type Central Processor Voltage 1.7 V Status Enabled Socket Designation Socket 754 מדוע מופיע 754 בתיאור המעבד ? גם אצלכם ?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש וצריך להיות לי AMD 64 3000 939 איך אני יכול לבדוק אם זה באמת מה שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מה ה 3200 + אומר אם זה רושם לי שהתדר שלו הוא רק 2000 MHZ ?
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המחשב שלי היום והייתי רוצה לשאול משהו במעבד שקיבלתי שמתי לב מתוך החלון של המארז שהמעבד בא עם מאוורר של טרלמטק גדול השאלה שלי היא יש הבדל גדול בין המאוורר הזה לבין המאוורר המקורי של AMD כי אני מפחד שסידרו אותי .... (אני ביקשתי שיביאו לי מאוורר מקורי ).. ??? והאם הטמפרטורות גבוהות מידי במצב מנוחה לחלקים של המחשב שמראה האוורסט ??
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי קיים במעבד הזה ליבה בשם:Santa Rosa עשיתי חיפוש בקשר לליבה הזאת אך לא מצאתי מידע מועיל. מישהו יכול לספר לי קצת מה המשמעות של Santa RosaCore? תודה, רז.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז כנראה שבסוף אני אלך על המעבד של AMD Athlon 64 3200+ CPU BOX ובפירוט שלו רשום 1600FSB ובלוח M שאני לוקח Gigabyte GA-K8N Pro nForce 3 150 Motherboard (A64,AGP8X,1394, SATA/IDE RAID,5.1 Sound, G-LAN,USB 2) רשום 800FSB. אז רציתי לדעת מה זה אומר, ואם אני צריך בשביל המעבד הזה לוח M שיש בו 1600FSB??? אם אני לא צריך לוח שיש בו 1600FSB אז רציתי לדעת גם אם הלוח הזה מספיק טוב??! ואם לא אז תביאו המלצות בבקשה. תודה מראש לכל לעוזרים! עריכה: הלוח M שציינתי מספיק טוב?? אם לא אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח M טוב בתקציב של 600-700 ש"ח למעבד את'לון 64 ????? (אם אפשר תביאו גם לינק)
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
טוב ראיתי את זה: [url=]http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1103893272,729, זה אומר שאם יש לי SP2 ומעבד AMD64 תהיה לי הגנה מספיק טובה בהשוואה לאנטי וירוס רגיל?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הפנטיום המקביל למעבד 1000 AMD... תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המעבד AMD Athlon 64 3000+ (S-939) שמוכרים בKSP בא אם מאוורר, ואם כן איך הוא?
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בקיצור.. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום שהפעלתי אותו היה רשום CPU Clock Frequency: 200 Mhz רציתי לדעת האם זה באמת אמור להיות ככה?
-
- 14 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מעבד ATHLON XP 2600+ BARTON שמוחלף תחת אחריות. הוצע לי בהתחלה מעבד ATHLON XP-M 2600 עם נתונים זהים (FSB 333 ו 512KB L2) עכשיו נאמר לי שניתן להשיג רק את ה ATHLON XP-M 2500 שעליו אני לא מוצא נתונים, כמו כן נאמר לי שהמפרט שלו זהה... האם באמת יש לו FSB 333 והמפרט זהה ? האם המעבד הנ"ל משמעותית גרוע יותר מהמעבד שקניתי ולא שווה לי להחליף אליו ? נאמר לי שההבדל היחיד בין המעבדים XP ו XP-M הוא שה MOBILE עובד בטמ"פ יותר נמוכות ולכן טוב יותר ל OVERCLOCK, שאני לא מתכוון בכלל לעשות.. מה עוד אני יכול לעשות במקרה זה? אין לי ממש ברירה בגלל שהמעבדים היחידים שיש להשיג ללוח כמו שלי זה סמפרונים..
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המעבד הזה- athlon64 3800+X2 השאלה שלי היא האם הוא יעבוד מהיר ולא יתקע כל הזמן אני רוצה ליקנות מחשב חדש והשאלה שלי היא האם אני יקבל ביצועים טובים איתו.. אשמח לכמה שיותר תגובות.. תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה את המעבדים האלה בהמון חנויות מחשבים אך לצערי לא הבנתי מה בדיוק ההבדלים שלהם מה Axp הרגילים שהם לא Mobile
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
ה 6300 יכול להפעיל ויסטה ומשחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme עוד כמה זמן אני יכול למשוך עם המעבד הזה עד השדרוג הבא? ???
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הלוח הזה: DFI LANPARTY UT NFORCE 3 250GB והוא תומך במעבדי ה DTR 64 ביט עכשיו השאלה שלי אך הם יחסית למעבדי ה 64ביט השולחניים ב OC ?? ומה הממוצע שלהם ב OC ?? מדובר ב 3200+... היסתכלתי קצת ב XTREMESYSTEMS ולא ממש מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב של אח שלי מותקן מעבד INTEL E4500, ומערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT, שאני מריץ פריים המעבד קופץ ישר ל 100% מאמץ, לפי מה שאני זוכר/יודע, כדי שמעבד DUAL CORE יפעל ב 100% מאמץ צריך לפתוח שני יישומים במקביל, לדוגמה 2 פריים ביחד... השאלה אם זה תקין ? כי משום מה בזמן האחרון המחשב מתקשה לעשות שני פעולות כבדות במקביל, גם אחרי התקנה חדשה של המערכת הפעלה... ( במחשב יש 4 ג'יגה זכרון ) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מהירות השעון שלו היא 1.86 עכשיו לא הבנתי משהו.. זה כאילו כפול 2 ? 1.86X 2 = 3.72 ואז זו מהירות השעון או שמהירות השעון היא 1.86 ואז השאלה היא איך הוא יכול להריץ משחקים חדשים ?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 allendale, זה המעבד שיצא יחד עם הקונרו הוא בעל תדר של 1.86 ג'יגה הרץ היום החזרתי את האוברקלוק ל3 ג'יגה הרץ והוא שוב טס, זה אוברקלוק בסיסי של העלאת FSB ל430 ו0.2 וולט לזיכרונות ומצב של 1:1 זה הכל, די יציב האמת השאלה שלי היא: נגיד אחרי האוברקלוק הזה, יש הבדל ביצועים בין המעבד הזה לE8400 מבחינת ביצועים במשחקים וניצול כרטיס מסך? האם יש יותר פה חוץ מכמות הג'יגה הרץ? אולי הבדל משמעותי של קאש?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי את כל החלקים ואני כמעט מוכן להתחיל את ההרכבה אני פשוט לא יודע אם משתלם לי לעשות אובר קלוק למעבד הזה ספציפי E6650 intel core 2 dou ובנוסף קניתי מאוורר Freezer 7 Pro ועכשיו כשאני שם לב אני רואה שהמאוורר שקיבלתי עם המעבד הוא אותו גודל רק הצלעות קירור טיפה יותר קטנות עכשיו השאלה היא אם אני צריך לותר על המאוורר שקניתי ולהחזיר אותו או שלא לותר ולהרכיבו? ואם שווה לעשות אובר קלוק?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה חודשים מחשב חדש עם E6750 וראיתי שהמעבד מגיע לטמפ' של 30 מעלות. האם יש סיבה לכך? ואם כן יש דרך לשנות זאת? :s05:
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-