מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום בקרוב אני יקנה מחשב חדש(בינואר) המחשב יהיה בנוי למישחקים כבדים ועבודה עם סרטים סוג המעבד יהיה Q9550 וסוג הזיכרון הוא mushkin DDR2 4096 (2048X2) 1000Mhz cl5-5-5-15 xp redline סוג הקירור למעבד הוא thermalright ultra-120 extreme השאלה שלי אליכם היא איך הלוח אם הזה מבחינת oc עם המעבד הזיכרון והקירור שרשמתי למעלה בתודה מראש לכל המשיבים
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום כאשר אני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט מופיע לי תפריט של ה Express Gate השעלה שלי היא עם מישהוא יודע מה כל אופציה שיש לי שם אומרת ומה אפשר לעשות דרך שם בתודה מראש לכל המשיבים
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אם בעתיד אני ארצה לשדרג את המעבד או את הכרטיס מסך למשל לכפול ליבה או לדור החדש של הכרטיסים של רדאון הלוח אם יתאים לשדרוג? גם אם בעתיד אני ארצה לקנות כרטיס מסך 7800 הלוח אם יחזיק אותו?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לדעת עם הלוח אם DG965LTCK LEMONT INTEL יתמוך בintel core2 duo תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם הלוח אם 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E תומך במעבד E6750 ....ואם כן האם הוא הכי משתלם או שיש משהו עדיף?
-
- 10 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הסתכלתי על הרבה לוחות אם ורק על הלוח הזה ראיתי את הדבר הלבן הזה על הAGP מה זה? אם אני הבנתי לפי מה שאני רואה זה בשביל שהכרטיס יתפס יותר חזק על התושבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלוח אם הזה יש ATA133... מה אני יכול לעשות איתו??? :
-
- 4 תגובות
- 441 צפיות
-
-
קניתי את הלוח אם הזה לפני שנה ושכחתי בכמה קניתי אותו (נדמה לי בסביבות ה400). קניתי לוח אם חדש לפני כמה ימים ומצאתי מישהו למכור לו את הלוח אם הישן שלי, השאלה שלי היא בכמה כסף כדאי לי למכור לו אותו? הלוח אם עם USB 2.0, תומך בAMD ATHLON XP ושל חברת GIGABYTE.
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
תגידו הלוח אם Gigabyte DQ6 P965 תומך ב CF 16X16X בן אדם אחד אומר לי שהוא תומך 16X4X והשני אומר לי שהוא תומך 16X16X תודה מראש יניב...
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח הזה לפני יומיים ויש לי שאלה קטנה עליו... איך אני יודע שה dual ddr עובד? שאני מפעיל את המחשב יש מתחת לאיפה שרשום את המהירות של המעבד רשום : "DUAL DDR :SINGLE 128 BIT MODE" ובלוח אם ה4 מקומות של הזיכרונות מחולקים לשניים כלומר שניים ואז יש רווח ואז יש עוד מקום לשניים אני חיברתי סטיק זיכרון אחד ב1 מהשניים ובשניים האחרים חיברתי עוד אחד.. אתם מבינים? אז רציתי לדעת אם חיברתי נכון והאם זה עובד עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח i845e של אינטל וברצוני לקנות מעבד חזק יותר, השאלה שלי היא מה היא המהירות המקסימלית של מעבד שאני יכול לקנות עם הלוח הזה.. אני יודע שזה לוח אם ישן,אבל אין מה לעשות בנתיים אני חייל שחוזר פעם בשבועיים-שלושה לבית..
-
- 11 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני לא מבין... באתר של אינטל כתוב שהוא תומך ב-lga 775 אבל לא כתוב את core 2 duo שהוא גם משתמש בתושבת הזאת אז הוא תומך או לא? עזרו בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הזה שנתיים+ וראיתי פה שירשור שאומר שזה לוח לא טוב ושהוא מחזיק 3 שנים בערך.. האמת זה קצת הלחיץ אותי....שאלתי האם יש ביסוסים לטענה זו?או אולי זה רק מקריות?יש כתבות מאתרים בחול וביקורות שאומרות שהוא לא לוח טוב ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
משהו יודע אולי האם המעבד E7200 יעבוד על הלוח הזה.....צ'פסט Intel 925X ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
הכ.ק שבלוח אם שלי תומך בסראונד של 5.1? הנה אשכול שלי כנסו ותקראו אם יש לכם זמן ותגיבו לי בבקשה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337437.0 פתחתי תאשכול בשביל לדעת אם צריך לקנות כ.ק חדש או ששלי מספיק טוב לעשות סראונד...
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל ויש לי בו 2 כ.זיכרון של 1GB ראם 800MHZ של החברה KINGSTON יש לי מקום בלוח להכניס עוד 2 כ.זיכרון כאלה בלוח שיהיה לי 4 ג'יגה ראם? תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
הזמנתי חלקים למחשב חדש שכולל את הלוח אם P5N-E. הלוח בעל צ'יפ של nforce NVIDIA, ורציתי לשאול אם זה יכול לעשות בעיות אם יש לי כרטיס מסך של ATI? התייעצתי בקשר למפרט של המחשב ולא אמרו לי שיכולות להיות בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח.. תודה.[br]פורסם בתאריך: 21.07.2007 בשעה 16:52:49 :-[אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה את המחשב..בבקשה תענו..
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
תציעו לי לוח אם הכי טוב שאפשר של אינטל בתווך המחירים 300-400 ש"ח... שאלה נוספת- האם הירידה הדרסטית של המחירים של המעבדים נוגעים גם ללוחות אם ולכרטיסי מסך? תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם שנקרא: intel dragontailpeak או משהו כזה... הוא עולה 607 ש"ח... מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
msi v2 945gm5-f 1333 האם בלוח אם הזה נכנס ddr2 800mhz
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגבייט ga-945gzme-rh ויש לי 1 ג'יגה זיכרון די די אר 2 667 שניכנסתי לאתר של הלוח אם היה כתוב שהלוח פועל הכי טוב עם 533 אבל היה כתוב שהוא גם תומך ב-667. המחשב גם נורא איטי יחסית למחשב עם 1 ג'יגה זיכרון ואני לא מעמיס עליו מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה????
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הלוח אם הזה: GA-6VXE+ של ג'יגה בייט תומך סוג אחר של זיכרונות חוץ מ SDRAM? תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי שאלה: הזיכרון הבא הוא 500 MHZ GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 4000 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit 500 Mhz !!! ויש לי את הלוח אם הבא Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) וכתוב מתחת לשם של הלוח אם: Dual DDR 400Mhz memory compatible [PIV/DDR] אז: אם המהירות של הזיכרון היא 500 MHZ וכתוב בלוח אם Dual DDR 400Mhz memory compatible האם זה יאט לי את הזיכרון ? או יגרום למשהו לא רצוי???
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB והבעיה שאני לא יודע איזה לוח אם עדיף לי??? על בסיס 945 או 946 המחשב לא מיועד למשחקים (אני אפילו לא קונה כרגע כרטיס מסך...אולי בעתיד) ולא מתוכנן אוברקלוקינג ???? בנוסף רציתי לדעת האם כדי לי להשקיע בזיכרון 800 או ש677 יספיק לי (DDR 2 כמובן) ??? ושאלה אחרונה אני מתכן לקנות סטיק 1 של 512 ובעוד תקופה של חצי שנה אולי שנה עוד סטיק (בשביל ה DUOL)אך שמעתי התנגדויות (זה לא יהיה אותו פס יצור ועוד...) מה דעתכם בנושא???? ושוב תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני כמה שנים שכבר לא מספק אותי. המעבד הוא Intel Pentium 4 1800Mhz. אני רוצה עכשיו לשדרג ללוח אם חדש (כי שלי לא תומך בDDR וכללית הוא דפוק) וזכרונות. השאלה שלי היא, על איזה לוח אם אתם יכולים לוח אם אתם יכולים להמליץ לי עם הדברים הבאים: -תומך בDDR....לפחות 3 כניסות של זיכרון -כרטיס קול סביר על הלוח -בעל מאיץ גרפי כמה שיותר טוב על הלוח (זה יוצא הרבה יותר זול מלקנות כרטיס נפרד, ונחשו מה, הGeForce 2 MX 100/200 64 MB SDRAM כבר לא מספק משהו) -הכי זול שיש (אבל אמין) ביחד עם זה, כנראה אני אצטרך מארז חדש... אז אם יש משהו באמת פשוט, בלי אורות ודברים אתם יכולים להמליץ? באותה הזדמנות חגיגית אני גם אצטרך זיכרונות חדשים. אני מחפש 512 DDR, שיתאימו להכל, מהירות 400 (או מה שזה …
-
- 14 תגובות
- 812 צפיות
-