עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by iDrA,

מאחר והתקציב שלי בקנטים, אני נאלץ להצתמצם ללוח אם במחיר מיניאטורי. GIGABYTE GA-8I945GZME-RH Asus P5L-MX GIGABYTE GA-945PL-S3 מה ההבדל בין השלושה? מה הטוב מבניהם? והאם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בגודל המחיר שלהם? מחירו של ה945P S3 עולה על שלושתם, מה הסיבה לכך? תודה מראש, עידן.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  2. Started by rsl,

שלום לכולם, לפי הפוסט הזה: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2159674 ניתן להשתכנע שצריך ללכת על הגירסא של ה-PRO אני לא מצאתי עוד דיונים בקשר לעניין הזה לכן אני פותח כאן דיון חדש כדי לשמוע את הדעות שלכם האם יש סיבה אמיתית ללכת על הגירסא של ה-PRO שעולה קצת יותר. (אין תכנון ל-SLI / CF, אוברקלוק בינוני+ מתוכנן לעתיד הרחוק) ושאלה נוספת היא האם עדיף ללכת על GA-P67A-UD3-B3 או על מה שנאמר לעיל? מכמה פוסטים שקראתי באינטרנט הרבה המליצו דווקא על ה-ASUS בעיקר בגלל ה-BIOS שהרבה יותר מגוון ונוח. הולך לשבת על זה כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 Ti ומעבד i5 2500k 3.3ghz בתוך מארז CM690 II ADVANCED דעתכם?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  3. לפני כמה ימים הרכבתי מחשב מחלקים ישנים שהיו על המחשב שלי, ומספר רכיבים חדשים שקניתי, בכל מקרה, לוח האם הוא asus p4b533 והתקנתי עליו זכרון corsair twinx 400mhz שלא השתמשתי בו, כמובן שהלוח לא תומך במהירות אבל בעת התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה על memory dump או משהו כזה, ואני לא חושב שהזכרון אמור לגרום לבעיות, בנוסף לכך התקנתי מעבד p4 2400b, והמכפלה נעולה על 13, מה שגורם למעבד לעבוד במהירות נמוכה ממה שהוא אמור לעבוד עליה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. האם הGPU המובנה מספיק חזק להריץ autocad? של אינטל או של AMD? זאת התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המערכת. תודה

5. Started by Bartleby,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=11053 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=9511 מה ההבדל ומי מהם יותר חזק? שאלה נוספת: ראיתי שבמפרט שלהם (שכתוב בעמודים שצירפתי) כתוב: "טמפ' מקסימלית: 65" למה הכוונה? לטמפ' המקסימלית המומלצת?

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  6. Started by guy vaturi,

שלום, קניתי לפני שנה לפטופ asus vivobook 14" TP410U בעל 8GB RAM , חשבתי על לשדרג אותו בעזרת הוספת זיכרון נוסף. האם כדאי לקנות זיכרון של 16GB או שתיים של 8GB ואם כן איזה? (האם קיים סלוט אחד או שניים במחשב זה?) אשמח להמלצה על דגם ממולץ. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  7. יש איזה תוכנה?? ואם זה דרך הביוס אז הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI DELUXE

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  8. Started by tlwc,

?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Budabeh,

שלום יש לי לוח של ג'יגה בייט GA P35-DS3 ורציתי לדעת אם הוא תומך בזכרונות ddr3 בתוכנת everest רשום שהוא תומך אבל באתר שלהם לא ראיתי תודה רבה דן

10. Started by yaronmina,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות מחשב חדש,לוח אם: Asus P5K/EPU, מעבד: Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M. רציתי לדעת איזה זכרונות כדאי לקנות OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 או לקנות 4 גיגה של DDR2 4GB 800Mhz Kingston השאלה היא האם עדיף 2 גיגה עם 1066MHZ או 4 גיגה עם 800Mhz אשמח לקבל תשובה בהקדם.

11. Started by roeiw,

למישהו יש מושג למה לא מוכרים לוחות אם של Aopen בארץ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  12. מישהו שיכול לעזור לי בבקשה צריך ביוס הכי טוב ללוח p4p800 e deluxe למה עשיתי עידכון ומאז המחשב כל המהירות ביצועים ירדה וגם נדפקה איזה תוכנה שלא מתפקדת יותר בגלל זהיא לא תואמת לגיסא של הביוס שיש השם של התוכנה Ai Booster רציתי גם ביוס שיעבוד איתה ולא מצאתי בבקשה עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  13. Started by BONO,

ומה ה CPU CLOCK הנורמלי שלו?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. לאי אמ די 2000 אז זה אומר שהסטפינג שלו בכל מקרה יהיה יותר טוב מהנוכחי שלי? או שאני יכול להתקע עם סטפינג של agoga כי אמרו לי שכל המעבדים האלו של 1900 הם בעצם downclock של 2100 אי אמ די בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  15. Started by A-10,

יש כמה דברים מומלצים, בתקווה שהנזק עדיין לא נגרם. בכל מקרה, גם אם כן, הכל מוסבר בסרטון הבא. לידיעתכם ! https://www.youtube.com/watch?v=YDCCFu5y1rE

16. שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: GIGABYTE Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED CORSAIR H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד SEASONIC X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא INTEL 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). התקציב הסופי הינו כ2000…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  17. Started by nir1992,

הבנתי ש-burst mode זו דרך של המעבד לפצות על הלייטנסי של ה-ram אבל לא הצלחתי להבין בדיוק איך זה עובד, כנ"ל לגבי pipelining שממש לא הבנתי מה זה ועוד יותר לא ברור לי איך זה עובד ???. וכמה שאלות בקשר לציטוט הזה (מהאתר המופלא howstuffworks.com העמוד השני בנושא איך עובד זיכרון מחשב): Burst mode depends on the expectation that data requested by the CPU will be stored in sequential memory cells. The memory controller anticipates that whatever the CPU is working on will conti to come from this same series of memory addresses, so it reads several consecutive bits of data together 1. מה זה "memory controller"? 2. memory adresses ? 3. ומה כוונת המשורר כשהוא כותב : "it reads…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  18. שלום, אני יודע שהיה לפני שבוע שאלה דומה אבל לא רציתי להקפיץ את הנושא הקודם וגם לא הצלחתי להבין את ההבדלים בין הלוחות. יש הפרש לא קטן בין הלוחות ורציתי לדעת מה ההבדל בנהם. (GA-965P-DS3 ) תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. קניתי מעבד core 2 dou דגם 4600 זיכרון ג'יגה של kingston DDR2 לוח אם Asus P5GCMX וספק 500 ואט ומארז של atx הרגיל השחור עם יציאות usb קדמיות כל זה ב 1000 שקל זה שווה????

• 1 תגובה
    • 390 צפיות
  20. Started by papa duck,

אני רוצה להבין קצת יותר בנושא אמרו לי שזה בעצם לא FSB 800 אלא FSB 200 כפול 4 אני לא הבנתי למה הכוונה בדיוק איך בדיוק זה נכפל ב-4? יש 4 מיקרופרוססורים? מה גודל הטרנזיסטור במעבדים אלה? האם לא מסוכן לעשות להם OC יותר ממעבדים אחרים כיוון שהם כבר ככה - "חמים"?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. Started by Gil28,

טוב ל-oc? http://www.skypc.co.il/pl_product~18466~10~0.htm

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  22. Started by Anonymous1,

אני מעדיף לקנות את לוח האם, של Asus לתושבת AM2 דגם M2v-TVM. ואני לא יודע אם הכרטיסים המובנים בו, נתמכים על ידי ויסטה. אמנם באתר ASUS, ללוח זה לא מופיע מנהלי התקן, אבל יש שם גם לוח אחר שלא מופיע ואני יודע ש Microsoft הכינו עבורו מנהלי התקנים. אני מבקש עצה או עזרה ממישהו שיש לו לוח כזה, שיבדוק עם Vista Advistor. אם מישהו יודע אם הלוח הזה יוצר לפני Vista זה גם יעזור לי להחליט. בתודה, גוגל.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. Started by omers1,

אז ככה, האופציות הן Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 או MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 בעיקרון לא מתוכנן אוברקלוקינג, אולי בעתיד משהו בקטנה, אבל איזה לוח עדיף בכל זאת? ולמה תודה

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  24. יש לי לוח אם ASUS שגם P4B266-C הלוח תומך בזיכרון DDRAM במהירות 266 MHZ וזה מה שמותקן בלוח אם (סטיק אחד של 256 MB של חברת KINGSTON) אני מעוניין להוסיף זיכרון של 512 MB אבל המהירות 400 MHZ האם הזיכרון יזוהה על ידי הלוח אם ? כמו שצריך ? לא יהיו בעיות לקנות 400 MHZ זול יותר מאשר לקנות 266 MHZ וגם יהיה בו שימוש עתידי אם אני ישדרג את הלוח אם. אז מה אתם אומרים ? מה לקנות ? איזה חברה ? או כל דבר אחר

• 1 תגובה
    • 464 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.