עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dnco,

שלום. יש לי לוח אם של גיגבייט GA-MA785GMT-UD2H REV 1.1 איני מצליח לחבר את הHDMI כיציאת קול מופיעה לי לא מחובר (יש לציין שתמונה כן יש אבל ללא סאונד)ואיני מצליח לשנות את ההגדרה הזו.יש לי וינדוס 7 X64 כמערכת הפעלה .אודה לכם אם תעזרו לי להגדיר את יציאת הקול שתהיה פעילה. תודה מראש. נ.ב הגדרתי בביוס IGX את הHDMI במקום הDVI ועדיין זה לא עוזר .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by yirmi_opp,

הורדתי את התוכנה sandra, ולפי הניתוח שהיא עשתה למערכת שלי אז החום של הלוח אם שלי הוא 216 מעלות, נראה לי לא הגיוני. מישהו יכול להסביר?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by TipX-Bomb,

אהלן, היום הגיע אליי הלוח EPoX 8RDA3+ REV2, הוא לוח מיוחד, הלוח 8RDA3+ עצמו לא מיוחד, אלה גרסה2 שלו. המשלוח של הגרסה2 היה אמור להגיע לארץ לא מזמן, אבל הוא בוטל, ואלכס מ-PCHARDWARE הצליח להביא לי (ooo i feel so special ) אחד. ההבדלים בין הגרסאות: **ב- 2 יש כרטיס קול הרבה יותר טוב, אני חושב שאין אותו בראשון, אבל גם אם יש, הוא לא כמו ה-nFORCE2 הרגילים, הוא יותר טוב. REV1: REV2: אני חושב שכרגע אני היחיד מכאן שיש לו את הגרסה2. מכיוון שקיבלתי אותו הערב, וביום שלישי בבוקר אני נוסע לטיול שנתי (אילת, 3 ימים ) אז אני לא יספיק להתקין אותו., ולעשות עליו ביקורת. על הלוח נמצא ה-AXP2500 החדש שקניתי, שאני מתכנן לעשות עליו OC. אבל זה סיפור אחר... וכבר כולם מכירים אותו. מה ש…

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by InFecT[0]r,

את\ה חובב של?

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Nirkaw,

ש הבדל גדול בין הE5300 לE2160? ואם יש הבדל גדול, יש הבדל גדול בין הE5800 לבין E5300? אני אוכל לעשות לו OC טוב עם הלוח אם Asus P5G41C-M LX? אה... ונגיד אני אקבל את המעבד, אני פשוט שם אוות במקום המעבד הקודם? לא צריך לעשות שום דבר מיוחד?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by kayben,

מעבד: i5 - 4590 לוח אם: asus h81m-k תמונה מהביוס: הוא מזהה את 2 הזיכרונות, אחד בתדר 1600 ושני בתדר 1333 מצורפת תמונה. במחשב הווינדוס לא מזהה, אני צריך לשנות איזו פונקציה בביוס / בווינדוז?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מנכ"לית AMD חושפת שיטת ייצור חדשה להגדלה משמעותית של זיכרון המטמון במעבדיה - ומכריזה כי העתיד ורוד יותר מששיערנולכתבה

8. כן, שומו שמיים אני קונה AMD, רק כדי להתנסות ולראות מה החרא הקטן שווה ( ;D). כמקובל כיום אני אבחר ב-1700+ 0.13 מיקרון משולב עם איפוקס עסיסי, וכאן נכנסת הדילמה, מה כדאי יותר ? איפוקס מבוסס נפורס 2 או KT400 ? כאשר אני בהחלט לא צריך את הכרטיס המסך המשלוב אלא אפשרויות אוברקלוקינג נדיבות מאד, וביצועים חזקים. ללוח יצורף סטיק זכרון PC3200 של קרוסאייר.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני מתלבט בקניית לוח אם בגלל שכרטיסי המסך הבאים שיצאו יתמכו בAGP8 והלחותו האם עדין לא האם כדאי קודם לחכות ללוחות אם כאלו על מנת לקבל את היכולות בשידרוג? או שזה לא שווה את זה ? ואם תוכלו להגיד לי איזה לוחות אם תומכים ומתי הם יצאו

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ברק דדון,

שלום לכולם, המפרט שלי מעבד I9 10900K לוח asus z490 maximus hero xii זיכרון 2X16GB G-SKIL 3600MHZ כרטיס מסך ASUS STRIX RTX 3080 TI OC ספק כוח 1300W השאלה שלי האם המעבד שלי יספיק לזמן הקרוב שהטכנולוגיה מתחדשת אני רוצה או לשדרג את המעבד שלי ל11900K האם כדאי האם זה יתן שיפור בביצועים משמעותי? או שעדיף למכור את הלוח והמעבד ולקנות דור 12 ? אשמח לייעוץ ועזרה מה כדאי ומה הכי מומלץ?

11. שלום רב, אחותי רכשה מחשב לפני כשנה מספק מסויים שהיה קיים במשך הרבה שנים, אולם בחודשים האחרונים סגר את הפעילות שלו. לעיניינו - המעבד של המחשב שבק חיים - המעבד הוא מעבד אינטל Q9500 - Core 2 Quad 2.83GHZ/6M/1333/85A השאלה היא - האם יש טעם לנסות להשיג מאינטל החלפת מעבד? הלכתי לKSP ושאלתי אם יש להם כזה - וענו שהוא ישן והחלפת מעבד דורשת גם החלפת זיכרון, לוח אם - טענה די מוזרה לדעתי.. האם אין מעבדים שיוכלו להתאים?? אודה לעזרה בנושא, תודה רבה על הסבלנות בקריאת פוסט זה. תוספת ששכחתי להוסיף - בדקתי את המחשב בעבודה שלי - יש לנו טכנאי מחשבים - הוא בדק את המחשב ועלה על המעבד - ניסינו לשים מעבד אחר ואזי המחשב הצליח לעלות. כאשר פתחנו את המחשב התברר שאיזה חוט מחשב נתקע במאוורר של המעבד …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין 2 הלוחות האלה?: Gigabyte'>http://tms.co.il/product/9285"]Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 ₪723 Gigabyte'>http://tms.co.il/product/9286"]Gigabyte GA-P67A-UD3P-B3 for socket 1155 ₪939

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מחפש זיכרון ללוח והמעבד שהיו בהגרלה אני לא הולך לעשות OC מטורף אבל אשמח אם תהיה אפשרות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח, אבל אין בעיה לחרוג אם יש משהו בסביבה הקרובה שיש לו תיזמונים ממש טובים אם בא עם קירור טוב יותר.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון למחשב הבא, להלן המפרט: AMD Athlon II X3 440 - מעבד G Skill F3-10666CL8-2GBECO , 666.7 MHz DDR3-1333 / PC3-10600 - סה"כ זיכרון של 4GB שמחובר ע"י 2 יחידות של 2GB ב Dual GIGABYTE GA-880GM-UD2H - לוח אם עכשיו אני לא יודע איזה זיכרון כדאי לקנות, האם שווה להשקיע 8GB או שמספיק רק להוסיף 4 ? יש לזכור שזה מחשב טיפה ישן האם כדאי לשמור על עניין ה Dual , זה דרמטי או שפשוט רק לדחוף כמה זכרון שאני רוצה להוסיף? בזמנו שקניתי את המחשב...התייחסנו למשהו שנקרא CL , האם זה עוד רלוונטי? אני חשבתי אם אני משקיע כ 350 ש"ח בערך על 8GB ...אז לפחות שזה יהיה זכרונות מהסוג חדש...כדאי שזה ילך למחשב אחר במידת הצורך...או שכבר החיבורים השתנו וזה כבר לא יתחבר ..…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

מישהו יודע אולי מה ההבדל בין מעבדי ATHLON MP ל-ATHLON XP? תודה מראש, gonzila

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by zeevlevi,

אני מאוד מעוניין לקנות את ה-NEO2 של MSI אבל הבנתי מחבר שלא שווה להשקיע בו כי אין בן PCI-E . מצד שני ה-NEO4 לא יהיה כאן בחוש הקרוב (והזמן די קריטי כי אני אוכל לקנות את המחשב גג עד השבוע הראשון של חודש פברואר). חוץ מזה האם שווה להשקיע במעבד AMD מסוג 939 3200 או להתפשר על ה-3000 ? תודה מראש,

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by uzana2004,

בס"ד שלום לכולם! על הלוח אם שלי יש כניסה ליציאת COM ואני צריך לדעת מה הכבל שאני צריך לקנות שממחבר בין הCOM1 שעל הלוח אם החוצה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. בספסיפיקציות של הלוחות של אסוס כתוב תמיד: *Due to OS limitation, when installing total memory of 4GB capacity or more, Windows® 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Install a 64-bit WindowsWindows® OS when you want to install 4GB or more memory on the motherboard. תמיד חשבתי שמערכת הפעלה 32bit יודעת להתמודד עם עד 4GB של RAM בחומרה. למה כאן אסוס בעצם אומרים שפחות מ 3GB יעבדו בפועל? אני חייב לעבוד עם מערכת הפעלה 32bit מכל מיני מגבלות, אולי לא כדאי לי לקנות לוח של אסוס?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. ובשונה מהSLI של (3Dfx )nVIDIDA הdualGFX מאפשר חיבור מקבילים של כל כרטיס, מכל יצרנית, גם של ATi http://www.hkepc.com/hwdb/k8t890driversli-1.htm גרסאה מתורגמת: http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hkepc.com%2Fhwdb%2Fk8t890driversli-1.htm&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&ie=UTF8 אם הלינק לא עובד תשתמשו במתרגם של אלטה-וויסטה, http://babelfish.altavista.com/ תתרגמו מסינית מופשטת לאנגלית.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. או שאינטל תמשיך לשלוט בשוק ובביצועים ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ahbarush,

זה הלוח אם שלי: http://www.msi.com/product/mb/P43-C51.html#/?div=Basic השאלה היא כזו - יש לי 4 סלוטים שאני אשכרה יכול לשים עליהם זיכרון? והאם זה יתמוך בלוח אם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10319 אם יש משהוא יותר זול - חברה יותר מוכרת / טובה אשמח לשמוע. עריכה: אם אני אשים 4 סלוטים של 2 GB זה עדיף / לא עדיף על סלוט אחד של 8 GB?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by sim,

מדובר במעבדי I5 ו I7 דור שישי אומרים שהמשתמש לא ירגיש הבדל גדול בין המעבדים ולכן נשאלות השאלות הבאות. 1 איזו השפעה יש לתדר mhz כשאחד הוא 3.5MHZ והשני הוא 4MHZ . 2. איזו השפעה יש למספר הנימים והליבות. אחד הוא בעל 4 ליבות והשני בעל 8 ליבות. 3. איזו השפעה יש לזיכרון המטמון שלאחד יש 6MB ולשני יש 8MB.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני מתלבט בין מספר לוחות אם - והלוח שהכי מעניין אותי זה Fatal1ty H97 Killer השאלה אם העובדה שלוח זה תומך רק ב DDR 3 מהווה חיסרון לעומת לוחות חדשים שתומכים ב DDR 4 דעתכם בנושא ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by the_lighting,

זה 32bit או 64bit???

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.