עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתלבט בקניית לוח אם בגלל שכרטיסי המסך הבאים שיצאו יתמכו בAGP8 והלחותו האם עדין לא האם כדאי קודם לחכות ללוחות אם כאלו על מנת לקבל את היכולות בשידרוג? או שזה לא שווה את זה ? ואם תוכלו להגיד לי איזה לוחות אם תומכים ומתי הם יצאו

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. ללא ספק מעניין ומאיר עיניים, על עד כמה פלטפורמה בשקל תשעים משנת 2010, משחקת במגרש אחרי 9 שנים:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by evman007,

מישהו יודע אם יש דבר כזה שמחברים לתושבת pci שהופכת אותו ל agp? יש דבר כזה או שאני קצת משוגע...?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by eitany245,

שלום,מה ההבדל בין QUAD לבין QUATTRO? ידוע לי שלשניהם יש 4 ליבות אך גם ידוע לי שבמהלך יישום ה-QUATTRO משתמש ב-2 ליבות וה-QUAD משתמש בכל 4 הליבות שלו בשביל היישום,משהו כזה... ה-QUAD זה בכללי,זה יכול להיות I5 וזה יכול להיות I7 או כל מעבד אחר בעל 4 ליבות,ה-QUATTRO זה הסוג עצמו של המעבד שהוא מהמעבדים הישנים בעלי 4 ליבות. אני לא בטוח אם זה נכון ולכן אני צריך שתפרטו לי יותר על המעבדים בשביל לדעת בוודאות את ההבדל ביניהם ובשביל לדעת יותר לעומק,אני צריך יותר פרטים,יותר הסבר על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by TalG,

בהמשך לthread הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479053.0, יש לי לוח אם (AMD ga-m61p-s3) ששבק. אני מחפש לוח שיתאים למעבד הנוכחי שלי (AMD Athlon64 X2 4800) מסוג AM2 אך שאוכל גם לשדרג לו את המעבד בעתיד הלא רחוק. איזה לוח מתאים לי? (אני מעוניין להשקיע עד 350 ש"ח). תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by איל-24,

מה יותר טוב לגרפיקה לוח אם וכרטיס מסך של msi או של Gigabyte ברמת מחיר 2500-3000 ביחד מה כדי לבחור?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני מרכיב עכשיו מפרט על בסיס I5 2500K. בהתחלה התכוונתי לקחת Asus P8P67-B3 Pro, אבל מצאתי בפורומים הרבה מאוד תלונות על issues שונים. האם מדובר בתופעה? חשובה לי אמינות, יהיה OC עם קירור אוויר (Noctua NH-D14), יש לי הרבה מתקני USB ו-SATA. בחיפוש אלטרנטיבה שמתי לב ל-Asrock P67 Extreme6, כל התגובות שמצאתי, הן מצוינות. איך הלוח הזה ביחס לאחרים שהזכרתי? בינתיים ראיתי שהיגיעה Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3, אולי כדאי לעבור ל-Z68? כול הלוחות נכנסות לתקציב (1000 +/- ש"ח).

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני מחפש זיכרון ללוח והמעבד שהיו בהגרלה אני לא הולך לעשות OC מטורף אבל אשמח אם תהיה אפשרות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח, אבל אין בעיה לחרוג אם יש משהו בסביבה הקרובה שיש לו תיזמונים ממש טובים אם בא עם קירור טוב יותר.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

מישהו יודע אולי מה ההבדל בין מעבדי ATHLON MP ל-ATHLON XP? תודה מראש, gonzila

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שדרגתי את המחשב שלי ללוח אם והמעבד המפורטים בכותרת ובבדיקות ביצועים של AIDA64 בכל המבחנים התוצאות נמוכות מאשר לוח האם ומעבד הקודמים GA-H55-USB3 עם מעבד i5-760 בעשרות אחוזים ואם אני משווה לתוצאות של מעבדים מאותה משפחה עם לוח אם דומה http://hwzone.co.il/reviews/mb/corei7_performance/4 ההפרשים הם אפילו גדולים עוד יותר 50-60% לרעת השילוב הנ"ל. הביצועים היחידים בהם התוצאות של השילוב הנ"ל לעומת השילוב הקודם הם טובים יותר (בהפרש לא גדול) הם בקריאה / כתיבה לזכרון (העברתי את הזכרונות DDR3 1066 בין הלוחות). הגדרות ה-BIOS איפסתי לברירות המחדל, ללא שינוי. איך ייתכן שלוח אם תותח כזה עם מעבד חזק נותנים תוצאות כל כך גרועות? אני מפספס משהו? הגדרות? אשמח לכל עזרה בנושא.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. ערב טוב, קיבלתי מחשב נייח עם מערכת הפעלה ויסטה. אני מנסה להחליף אותה בוינדוז 10 דרך USB. 1. הורדתי את כל קבצי ההתקנה לדיסק און קי ולאחר שאני מעדכן בביוס שיאתחל משם הוא אומר לי שהוא לא מזהה אותו בכלל. 2. אני לא מוצא בביוס או בסטאפ מקום בו אני יכול לעשות רבוט למערכת. אשמח לעזרה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. כאשר המחשב של אבא שלי היה אצל הטכנאי לצורך טיפול, הטכנאי כיבה בביוס אופציה בשם Green LAN, מתוך טענה שהדבר מוריד את ביצועי הגלישה באינטרנט (כאילו בגלל שהמתאם עובד בצורה חסכנית באנרגיה). על כן, הינני רוצה לברר מה משמעותה של האופציה הזאת, ואם היא צריכה להישאר על Disabled או שאני יכול להעביר אותה ל-Enable. תודה על העזרה. לוח האם של המחשב של אבא שלי הוא Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו Bios בעזרת התוכנה WinFlash יש את הקובץ הזה N4D623-3.zip שפותר את הבעיות: 1. Patch Dual-Core CPU performance problem. 2. Add Errata 123 option. 3. Add ACPI SRAT option יש מישהו שעידכן לעידכון הנ"ל?

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. איך אני "מציל" את החצי ג'יגה ומשמיש אותה? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by dima_s,

היי! יש לי בביוס כמה אופציות לשינוי C1 C3... STATES. שיחקתי עם זה וזה לא נותן כלום לא לרעה ולא לטובה. יש למישהו מושג מה זה ובישביל מה זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ravid,

הנה לינק,לא בשפה ברורה אבל כמו בכתבה בשער בסינגפורית גם סינית מקובל. http://www.computerdiy.com.tw/modules/news/article.php?storyid=108 האתר נפתח לאט מאד אז אני יעשה לכם טובה,הנה העיקר. רוב המבחנים יש דווקא ירידה בביצועים אך יש מבחן אחד שמקבל 180 אחוזים יותר! ברור שהבנ'צמרק הזה לא מהימן אז אי אפשר לדעת את כוחו האמיתי... הניחוש שלי-חזק יותר מה 64bit יש מתנגדים???

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום יש לי מחשב די חדש (נקנה לפני שנה או פחות). ויש לו 4gb זיכרון בשתי כרטיסים נפרדים (2bg כל אחד) ואני רואה שלפעמים שכמה דברים פתוחים ברקע אני מנצל את כל ה 100% זיכרון והמחשב נהיה איטי.. עכשיו אני רוצה להוסיף לו עוד 4gb ורציתי לדעת אם כדאי לשים ככרטיס אחד של 4 או כשתיים של 2? כי כרגע זה שתיים של 2 במצב כזה: כרטיס,סלוט פנוי,כרטיס,סלוט פנוי.. ועוד שאלה אם אפשר לדעת למה המחשב מנצל 50% מהזיכרון שכמעט כלום פתוח ברקע.? ואם יש תוכנה מומלצת לניקוי כל הדברים האלה שמצטברים עם הזמן ומעמיסים על הזיכרון.. תודה!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. 3DMark06 בדיקת המהירות מעבד בתוכנה הזאת היא 3000MHZ לאחר OC קטן ( במקום 2700MHZ ) בתוכנה CPU Z ובתוכנה של הלוח אם גיגבייט EasyTune5 הוא מראה 1800 MHZ שזה מכפלה X6 המעבד אמור לעבוד במכפלה X10 וכך הוא מוגדר גם בביוס X10 והתדר( מהירות משתנה לפעמים מ 1800 ל 3000 MHZ ) וגם המכפלה X6 משתנה ל X10 גם CPU Z וגם EasyTune5 מבחינת המהירות מרגישים את זה קצת במחשב וגם במשחקים האם יש בעיה במעבד או בלוח ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. אני רוצה לרנות עוד מעט זכרון a-data 400ddr כעולה 220 בksp אני לא יכול יותר מזה ואין לי מושג איך להגדיר את המחשב אליו ואני לא יודע עם הלוח שלי תומך בוא זה הלוח שלי Intel D845EBG2

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם. המקרה הוא כזה: יש לי מחשב ישן, ואני רוצה להחליף לו רכיבים, להלן המפרט: Motherboard Name ASRock 775VM800 CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) ראם: לא מצאתי איפה בEVEREST אני רואה את שם הדגם אבל יש לי 2 של חצי ג'יגה כונן CD: צורב DVD וכונן DVD רגיל, שניהם חיבור IDE כונן קשיח: 80 ג'יגה ו160 ג'יגה, שניהם חיבור IDE. כרטיס מסך מובנה בלוח אם. ספק כוח: 300W העינין הוא כזה: אני רוצה להחליף רכיבים, אלו השאלות שלי: א) האם יש מציאות שלוח אם חדש (שמתאים למעבד בסיגנון i3 או i5) יוכל להתחבר לדיסק הקשיח\כונן DVD\הראם שיש לי (בין ע"י חיבור IDE בלוח עצמו, בין ע"י מתאם? (שני הראשונים כדי לחסוך בכסף, האחרון כדי לקנות יותר מאוחר, להשאר עם ראם גרוע וכרטיס מסך חדש יתן לי …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום רב החלפתי ספק לא עזר, המאווררים עובדים בהדלקה של כמה שניות, הוצאתי זכרנות, לא עזר המחשב נדלק ל 2/3 שניות ונכבה ונדלק בלופ אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by acker16,

כרגע יש לי מעבד Intel 6600K , זיכרון 32GB וכרטיס מסך 1080Ti. המחשב משמש מעיקר לגיימינג ב 4K, אבל גם לצפייה ברימקסים של 4K HDR (דרך MPC-HT ו MADVR) שזו בעיקר עבודה של המעבד. בנוסף, קורה הרבה שאני צריך לפתוח קבצים מקווצים של עשרות או מאות GB. התקציב הוא גמיש בין 1500 ל3000 בהתאם לעלות-רווח. מסורתית תמיד קניתי אינטל אבל השנה אני מתחיל לחשוב שאולי הגיע הזמן לשינוי בגלל היעדר ה PCI-Express 4 הכול פתוח. מה כדאי לקנות? זיכרון כבר יש לי בבקשה תעזרו להרכיב מעבד+לוח+קירור(אם נדרש)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by EviLeader,

ראו כותרת, מה יותר טוב?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by asili,

איך הלוח אם של GIGABTE 7VTX-E PLUS הוא לוח אם טוב ויציב? היה לי לוח אם של EPOX 8KHA PLUS שנהרס לי ואני מחפש לוח אם יציב ואמין איך יכולות האוברקלוק שלו?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by HitmanW,

השאלה היא הכותרת... אה ועוד משהו קטן - יש טעם לקחת ספק CORSAIR VX 550W במקום 450W אם הכ.מסך הוא RADEON4850? ועוד דבר קטן - יש הבדל בין 4850 של PALIT לשל SAPHIRE? (מבחינה פיזית - קירור או מבנה, מה עדיף) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים