עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mMmSaK,

שלום לכולם ותודה למי שנכנס לנסות לעזור!! יש לי לוח אם MSI H87M-G43 ומעבד CORE I5 HASWELL 4430 3.0GHz בכל מקום שאני מסתכל על המעבד כתוב שבטורבו הוא יכול לעבוד ב 3.2GHz.. מישהן יודע איך אני יכול לגרום לו באמת להיות על הטורבו ולעלות תדר? הוא אינו מעבד המהמרה כמובן אז לא הבנתי איך אני מכניס את הטורבו למצב פעיל או שמא הוא פעיל רק במצב שהוא צריך להיות פעיל כמו משחקים כבדים וכו'

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by eitany245,

שלום,מה ההבדל בין QUAD לבין QUATTRO? ידוע לי שלשניהם יש 4 ליבות אך גם ידוע לי שבמהלך יישום ה-QUATTRO משתמש ב-2 ליבות וה-QUAD משתמש בכל 4 הליבות שלו בשביל היישום,משהו כזה... ה-QUAD זה בכללי,זה יכול להיות I5 וזה יכול להיות I7 או כל מעבד אחר בעל 4 ליבות,ה-QUATTRO זה הסוג עצמו של המעבד שהוא מהמעבדים הישנים בעלי 4 ליבות. אני לא בטוח אם זה נכון ולכן אני צריך שתפרטו לי יותר על המעבדים בשביל לדעת בוודאות את ההבדל ביניהם ובשביל לדעת יותר לעומק,אני צריך יותר פרטים,יותר הסבר על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. AMD Athlon II X4 640 Socket AM3 או Intel Core 2 Duo E7200 Tray או שעדיף בכלל AMD PHENOM אבל אני מחפש משהו עד 550 ש"ח גג תודה! כי אני רוצה לחבר לזה גם לוח-אם טוב! התקציב הכולל גם ללוח-אם זה 900 (ואני צריך לוח-אם שמתאים לDDR 2 RAM ) המחשב הוא מחשב למשחקים שכבר יש לי את החלקים הבאים 4GB DDR2 kingston 800 MGH nvidia geforce 9800 GT תודה לעוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. רציתי לעדכן ולשאול האם גם אצל אחרים יש שיפוריים בתוכנות בנצמארק כעיקרון השיפור הוא קטן בקובץ בגודל של 1MB השיפור הוא של 0.3 שניה ובקובץ של512KB השיפור הוא של 0.8 שניה יש לציין שהשיפור הוא מול התוצאה הטובה ביותר שקיבלתי איי פעם בתוכנה נכון לא שיפור גדול אבל עדיין שיפור אולי גם אחרים זיהו שיפור בביצועיים ע"י תוכנות אחרות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון למחשב הבא, להלן המפרט: AMD Athlon II X3 440 - מעבד G Skill F3-10666CL8-2GBECO , 666.7 MHz DDR3-1333 / PC3-10600 - סה"כ זיכרון של 4GB שמחובר ע"י 2 יחידות של 2GB ב Dual GIGABYTE GA-880GM-UD2H - לוח אם עכשיו אני לא יודע איזה זיכרון כדאי לקנות, האם שווה להשקיע 8GB או שמספיק רק להוסיף 4 ? יש לזכור שזה מחשב טיפה ישן האם כדאי לשמור על עניין ה Dual , זה דרמטי או שפשוט רק לדחוף כמה זכרון שאני רוצה להוסיף? בזמנו שקניתי את המחשב...התייחסנו למשהו שנקרא CL , האם זה עוד רלוונטי? אני חשבתי אם אני משקיע כ 350 ש"ח בערך על 8GB ...אז לפחות שזה יהיה זכרונות מהסוג חדש...כדאי שזה ילך למחשב אחר במידת הצורך...או שכבר החיבורים השתנו וזה כבר לא יתחבר ..…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום , אני מעוניין לבנות מפרט אבל עדיין לא סגור על איזה פלטפורמה AMD או INTEL . ההקצבה למעבד היא במחיר שבכותרת . מה אתם ממליצים ? בגדול לא מתוכנן OC .אולי קצת בעתיד. מיועד לשימוש משרדי\אינטרנט\אופיס ומשחקים (לא כבדים) יש אפשרות לקחת את ה-3600X2 במחיר זול יותר.השאלה אם ההפרש בין 2 המעבדים בכותרת גדול . תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by אבי קורן,

האם כל הכרטיסים יכולים ליפעול ביחד

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. לקחנו לבדיקה את Ryzen 9 7950X3D, המעבד החדיש והמתקדם ביותר של AMD לתושבת AM5 שמיועד בעיקר לגיימינג. האם חוזרת AMD לפסגת הביצועים?לכתבה

9. Started by MODI,

DDR2 2GB ומעלה 667MHZ ומעלה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by InFecT[0]r,

את\ה חובב של?

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Bengo5,

היום אמרו לי שאם אני רוצה 4 ג'יגה במחשב אני צריך לפרמט ל64 ביט... זה נכון? ואם כן למה? ומה שונה ה64ביט מה32 ביט?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by ravid,

הנה לינק,לא בשפה ברורה אבל כמו בכתבה בשער בסינגפורית גם סינית מקובל. http://www.computerdiy.com.tw/modules/news/article.php?storyid=108 האתר נפתח לאט מאד אז אני יעשה לכם טובה,הנה העיקר. רוב המבחנים יש דווקא ירידה בביצועים אך יש מבחן אחד שמקבל 180 אחוזים יותר! ברור שהבנ'צמרק הזה לא מהימן אז אי אפשר לדעת את כוחו האמיתי... הניחוש שלי-חזק יותר מה 64bit יש מתנגדים???

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by FruitLoops,

שלום אני קונה קירור חדש למחשב ו אני צריך עזרה בעניין של הדבק הטרמי א.האם זה משנה איזה חברה או איזה סוג קונים? ב. ראיתי שצריך לקנות את המעבד מדבק טרמי אם יש למישהו מדריך טוב לאיך לעשות זאת אני אשמח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. ברצוני לעשות מערך CROOSFIRE של שני 7950 OC האם הלוח הזה יתאים GA-Z77X-UD3H? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. http://techreport.com/review/23663/as-amd-struggles-intel-chip-prices-stagnate

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by rap 4 ever,

לא הבנתי מה יותר טוב שיהיה ליבה מרובעת אבל יותר חלש או ליבה כפולה יותר חזקה המחירים כימעט זהים אז אני ביכלל מבולבל ???

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by fakeman,

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2268 עולה 537 ולא תומך ב-USB3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 עולה 478 ותומך ב-USB3 עכשיו אני לא מבין, הלוח השני גם עולה פחות וגם תומך ביותר דברים, או שיש איזשהו יתרון לראשון? אני שואל כי דווקא הלוח הראשון יותר נפוץ פה בפורום והמלצתם לי עליו(קניתי אותו), השאלה היא למה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by VGFreak,

שניהם 16GB (שני 8GB) ושניהם 1600MHz האם יש הבדל משמעותי?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני בזמן האחרון שמתי לב לירידת מחירים נמשכת של זכרונות בחנות המחשבים KSP. המחיר של זכרון A-DATA 256MB PC3200 היה 180 ש"ח, אחרי זה ירד ל-160 ש"ח והיום המחיר עומד על 140 ש"ח. אני רוצה לקנות 512MB זיכרון בשני סטיקים שזה יעלה לי 280 ש"ח. רק השאלה שלי היא אם לקנות עכשיו או צפוייה להימשך הירידה במחירי הזיכרונות? או שבעצם צפוייה עלייה במחיר שלהם בעקבות הירידה הקיצונית הנוכחית? וידוע לי שמשך האחריות הוא רק שנה על הזיכרונות ב-KSP, אבל זה לא ממש משנה לי.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ko-b83,

שלום, יש לי לוח אם Asus A7V400-MX SE, אני חושש שהביוס עושה לי כמה בעיות, אז החלטתי לנסות לעדכן בתקווה שהבעיות יפתרו. הבעיה היחידה היא שאין לי מושג מאיפה להתחיל :s05: איך עושים את זה בדיוק? שמעתי שזה די מסוכן ויכול להרוס את הלוח אם. אני אשמח אם מישו יסביר לי איך עושים את זה בזהירות שכלום לא יקרה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני מחפש זיכרון ללוח והמעבד שהיו בהגרלה אני לא הולך לעשות OC מטורף אבל אשמח אם תהיה אפשרות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח, אבל אין בעיה לחרוג אם יש משהו בסביבה הקרובה שיש לו תיזמונים ממש טובים אם בא עם קירור טוב יותר.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. ככל שאנחנו מתקרבים יותר ויותר לתמיכה הרחבה בזיכרון מסוג DDR4, קיטים חדשים ומהירים במיוחד מתחילים להופיע מחברות מוכרות, בנוסף לשיא עולם חדש שנקבע ב-4.255 גיגה-הרץ לכתבה: http://hwzone.co.il/ddr4-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a7%d7%99%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a2%d7%9c-%d7%9c%d7%a6/

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by tiger2014,

קניתי מעבד חדש ומסתבר שהמוכר התבלבל ובחשבונית מופיע לי TRAY במקום BOX האם יש הבדל? האם להחליף לבוקס ? מה שהבנתי שהמאורר שבא עם המעבד זהו ההבדל היחיד אבל הזמנתי עם המעבד קירור נוזלי להחליף או להשאיר את ה tray?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. האתר techspot בסקירה מעניינת והשוואה בין 4770k ובין 8700k לגיימינג. ברור שה-8700k עדיף אבל השאלה האם ההפרש מצדיק שידרוג? תשובתם בבירור לא. מוטב להישאר עם הקיים כי הפער לא מצדיק את ההשקעה. ראו כאן: https://www.techspot.com/review/1526-intel-4th-gen-core-i7-vs-8th-gen/

25. שלום כולם.. אני טס לאמריקה ואני מתכנן לקנות שם כמה חלקים למחשב החדש.. בין היתר זכרונות (DDR2 כמובן..) רציתי לשאול.. האם יש הבדל קריטי בין DDR 2 6400.. 8000.. 10000... וכו'? האם ה800MHZ יספק לי הבדל משמעותי ביחס לחלשים יותר? (אני לא מתכנן OC) עוד שאלה, בנוגע ל 1.5GB או 2GB או אפילו 4GB זיכרון.. מה עליי לבחור? אני לא מתכוון לעשות OC.. האם ההפרש בביצועים כזה משמעותי? אני מתכנן לשחק משחקים כמו Flight simulator X שהבנתי שדורשים זיכרונות טובים.. ומשחקים עתידיים על ההגדרות הכי טובות או בין הכי טובות.. אני צריך לדעת על איזה זכרונות להתכוונן.. אפילו עד הרמה של השם מוצר אם צריך.. אני קונה אותם רק עוד חודש וקצת לקראת סוף הטיול והמחירים ירדו עד אז באמריקה.. תעזרו לי אני לא…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.