עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by thebenjamin,

שלום, קניתי לפני שנתיים וחצי את המפרט הבא בKSP: penitum 4 3.0Ghz 775 2MB CACHE FSB800 630 נשרף - Asus P5L2 (775+945+sata2+ddr2+gbl) x2 elixir DDR 2 533MHz 512MB western digital 160GB (8MB) 7200RPM SATA 2 GIGABYTE 660 256MB PCI-Express חוץ מזה גם הספק של 350W נשרף... השאלה שלי היא מה לעשות? יש לי עדיין אחריות על הלוח אם(3 שנים) השאלה היא אם לא עדיף להשקיע במחשב עם מעבד חדש (E8400/8500) כרטיס מסך חדש: 9600GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E/9500GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E להוסיף עוד דיסק קשיח של 160GB ב200 שקל ועוד 1GB זכרון (אפשר לחבר ללוח אם חדש עם מהירות 800MHz או יותר זכרונות ישנים של 533MHz כי אז…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני צריך למרוח משחה טרמית על המלבן הכסוף הקטן שיש במרכז המעבד הנ"ל, לפרי שאני מרכיב עליו את צלעות הקירור. אני לא ממש מבין בזה, מישהו יכול לומר לי שםשל משפחה טרמית זולה אך סבירה ? כמו כן היכן ניתן להשיג אותה ? (במספר חנויות מחשבים ששאלתי, אפילו לא יודעו מה זו משחה טרמית...)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by yuraxp,

שלום, אינטל שלוטת בשוק המעבדים וזה כבר זמן רב, מדוע AMD לא מצליחה להשוות את נתוני המכירות כמו של אינטל, הרי המעבדים שלה יותר זולים, יש להם את מעבדי ה 64BIT, אז למה לא מתהפך הגלגל?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. כבר פעם שניה שהלך לי הלוח הזה והוא חדש יחסית (ינואר 2008) אבל בלי אחריות יותר. איזה באסה. אסוס האלה מפשלים לי בגדול. בדקתי אצל חבר את הפנטיום, הזכרונות וכרטיס המסך והכל תקין. מבקש עזרה דחוף (שבוע הבא מתחיל הלימודים) במציאת לוח שיתאים לחלקים נשארו: כ.מסך (HD2400PRO AGPx8 ,512MB), הפנטיום (3GB ,PCG 630) וה-DDR 2X1024(לא DDR2). רצוי כמובן משהו אמין ושיהיה במינימום הוצאות.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543%7E116238,00.html http://www.dailytech.com/AMD+Breaks+Teraflop+Computing+Barrier/article6286.htm יוזכר, כי אינטל מנסים לעשות זאת עם מעבד בעל 80 ליבות !

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם! קראתי הרבה על לוחות אם, ורציתי לשאול באופן עקרוני.. מה ההבדל בין לוח אם סידרה h p z? הצ'יפסט אחר וכ'ו.. אבל תכלס בביצועים? אני לא מדבר על פונקצינאלי, מי שצריך כרטיס מסך אחד, מקסימום שניים, לא צריך יותר מידי יציאות pci.. והסדרות המיוחדות לגיימרים, כמו rog של אסוס.. כל הסידרה של maximus... יש הבדלים בביצועים בין הסדרה הזאת לסדרה z? בביצועים עצמם? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש לי ווינדוס7 32BIT, ובהתחלה הוא הראה לי (3GB ניתנים לשימוש), יום אחד זה השתנה ל(2GB ניתנים לשימוש) והביצועים ירדו בצורה משמעותית, המחשב ניתקע כל הזמן במישחקים, לפי מה שהבנתי זאת הגדרה מסוימת שצריך לשנות, (ניסיתי לבטל את הV שהיה על "זיכרון מירבי" ב msconfig , לא עזר...) בבקשה צריך עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. הלוח שלי... כמו שאתם רואים, יש לי על הלוח שני חריצי DDR, ושני חריצי SDRAM..... בינתיים אני עובד עם שני סרגלי זיכרון SDRAM..... 256 PC133 64 PC133 ומעבד P4 1.7GHz (100X17 עכשיו , בסנדרה היה כתוב לי שהזיכרונות פועלים ב 1X100MHz ושאלתי כאן כבר בעבר למה זה ככה, ואמרו לי שזה ככה כי הלוח יודע שאם הזיכרונות יהיו על 133, זה יהיה אוברקלוק כולל לכל המערכת..... עכשיו , חשבתי על משהו אחר: אם זה באמת ככה, אז אף מעבד שפועל על באס של 100 מגהרץ לא יכול לרוץ עם זיכרונות PC133, וזה לא כל כך מסתדר לי. אז מה אתם אומרים? יש מצב שאני אוכל להפעיל את הזיכרונות ב133 מגהרץ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by דובי770,

הייי! יש לי אפשרות לקבל ממישהו מחשב או PENTIUM D או PENTIUM 4 3.2 GHZ. איזה יותר חזק? כי שמעתי ש PENTIUM D היה מעבד לא מוצלח ואני רוצה לעשות לו OC, לאיזה מהם יש פוטנציאל גבוה יותר? (אני מתכוין לקנות MUGEN 3 [חיפשתי MUGEN 2 ב AMAZON אבל לא מצאתי] שמיועד למחשב השני בבית (E5200) ) אני יודע שעדיף להשקיע בפלטפורמה מעודכנת אבל בכל זאת. אני כנראה יקנה כרטיס מסך GTS 450 או משהו במחיר דומה שאני יפעיל איתו משחקים על המחשב (של הבית עם E5200) . סורי על השאלה האידיוטית אבל זה רק נובע מבורות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by zamir21,

שלום, זה המפרט שלי - PU Type QuadCore Intel Core i5-2320, 3200 MHz (32 x 100) Motherboard Name Intel Woodworth DH61WW System Memory 8170 MB (DDR3-1600 DDR3 SDRAM 3D Accelerator AMD Radeon R9 280X ספק XFX 550w אני רוצה לשדרג את הזיכרון רם שלי ל16 ג'יגה, אני בעיקרון חשבתי על 2 של 8 בגלל שיש לי בלוח אם רק שני ספוטים. אשמח לקבל המלצה על 2 זיכרוני רם של כל אחד 8 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, קודם כל, שיהיה לי בהצלחה אני חדש כאן טוב אז ככה, יש ברשותי כרגע מעבד Intel Core i5 2500, לוח אם H67M-D2. לאחר 5 שנים איתם, החלטתי להשתדרג ולרכוש מעבד ולוח אם חזקים יותר.. אני הולך על Intel Core i7 6700, ולוח Asus H170-PRO ורציתי לדעת מה דעתכם על השדרוג.. שניהם עולים לי בערך כ- 2,000 ש"ח.. שווה את המחיר? ד"א, מה אתם אומרים על StartPC? ראיתי שהמחירים אצלם די נמוכים משאר החנויות.. תודה רבה על העזרה ושיהיה שבוע טוב לכולם!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Clint Eastwood,

אוקיי יש לי את הפנטיום 3 450 הכי ישן שיש... עכשיו אני רוצה לשדרג לAMD 2500... השאלה היא אם המארז שלי יתאים... איך אני יכול לדעת?? בעקרון אני רוצה לקנות מעבד זיכרון ולוח אם... השאר דיי חדש... אמממ... אם אין מצב שהמארז מתאים אז אתם מכירים מארז במחיר זול מאוד? תודה לכל העוזר! D:

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by zag_zag,

אני מחפש לקנות פנטיום 1 + לוח אם. מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by koby058,

מי מהם מתחמם פחות? ועל הדרך גם איזה קירור מומלץ ומתאים לסוקט 745 ?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי חברים, הלך לי הכרטיס מסך ואני מנצל את ההזדמנות לעשות שדרוג קל ולקנות מסך 1440p 144hz + כרטיס מסך חזק. השאלה היא האם הרכיבים שיש לי יתאימו למשחקים בביצועים גבוהים בשדרוג הנל. i5-4670K @ stock (יש אפשרות לעשות אובקרקלוק, יש קירור מים) 16GB 1600mhz

16. Started by מוטי יאיר,

אני הולך היום ךלקנות כרטיס מסך רדאון 9200 של ג'יגה בייט. יש לי לוח אם של גיגה בייט עאם כניסה של AGP*8 ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב להתקנת כרטיס המסך? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by זאק,

יש לי את הלוח אם הזה ואני קניתי דיסק קשיח חדש וחיברתי אותו.. וכשאני מנסה להתקין ןןינדוס הוא לא מזהה את הדיסק קשיח. ניראה לי זה בעיה בחיבור sata יש למישהו מושג מה אני עושה?? אגב הדיסק קשיח תקין..

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yairf,

היי, יש ברשותי מערכת מבוססת i7-1155, ולפי כל הסימנים הלך הלוח. כיוון שזו מערכת מושקעת למדי, אני מעוניין להחליף רק את הלוח. אני מחפש אחד עם שני חריצי PCI-EX-16, וארבעה חריצי זכרון. למישהו יש רעיון איפה אני מוצא לוח כזה (עדיפות לחדש, לא משומש) ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. בהנחה שמדובר באותו נפח זכרון, האם עדיף לקחת תדר גבוה יותר או CL נמוך יותר? *נניח שלא מתוכנן OC, אז אין עדיפות לתדר מבחינת OC.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מחשבי סדרה 9 החדשים של היצרנית הקוריאנית מציעים מפרטים מודרניים עם משקל כמעט בלתי אפשרי לכתבה

21. Started by eitany245,

שלום,מה ההבדל בין QUAD לבין QUATTRO? ידוע לי שלשניהם יש 4 ליבות אך גם ידוע לי שבמהלך יישום ה-QUATTRO משתמש ב-2 ליבות וה-QUAD משתמש בכל 4 הליבות שלו בשביל היישום,משהו כזה... ה-QUAD זה בכללי,זה יכול להיות I5 וזה יכול להיות I7 או כל מעבד אחר בעל 4 ליבות,ה-QUATTRO זה הסוג עצמו של המעבד שהוא מהמעבדים הישנים בעלי 4 ליבות. אני לא בטוח אם זה נכון ולכן אני צריך שתפרטו לי יותר על המעבדים בשביל לדעת בוודאות את ההבדל ביניהם ובשביל לדעת יותר לעומק,אני צריך יותר פרטים,יותר הסבר על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. לעזאזל כל הזמן אני שומע משהו חדש ואני כבר לא יודע איזה לוח לקחת... GIGABYTE 945P-S3 שכמובן הוא עם 945 וממליצים עליו לאנשים בלי צרכים מיוחדים או ABIT IB9 שהוא עם 965 והוא יותר ל OC... אני לא משדרג חלקים כל שנה שנתיים..(אפילו לא שלוש) ולכן אני רוצה לדעת אם עדיף לי 965 או 945 או שכשה 945 כבר ייחשב לציפסט ישן גם ה 965 ייחשב לישן... מה לקחת???

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by _Y-A-I-R_,

שלום לכולם! כמה אמור לעלות מעבד I5 4670? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by lion03,

הסמפרון 754 מתאים לכל הלוחות של 754? ואני מחפש לוח בשביל הסמפרון 3100+

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים