עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Demon,

בויכוח קטן עם חבר עלתה אצלנו הסוגייה הבאה: אילו מן הלוחות הבאים (מבוססי KT333) הוא טוב יותר (מבחינת ביצועים, בעיות ידועות, יחס מחיר/תמורה): ASUS A7V333 או Gigabyte GA-7VRXP. העלו פה את דעתכם/טענותיכם. תודה מראש, וסליחה אם הדיון כבר היה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ksn1981,

שלום לכולם, האם יש למישהו פה מידע על תוכניות אינטל לגבי (זמני השקה\נתונים\מחירים) של מעבדיהם החדשים ?? תודה מראש !

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום! אני יודע שההבדל ביניהם הוא GHZ אבל אם יש לי תקציב לכולם מה הכי כדי?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by טל משעלי,

שלום לפני כחודש קניתי לוח אם חדש z97x gaming 7 בנוסף לכרטיס מסך GTX 770OC 4GB עם 16GB של RAM ולפעמים כשאני מדליק את המחשב מגיע השלב של טעינת ה-BIOS והוא פשוט נתקע לאיזה 15 שניות ועושה ריסטרט ורק בפעם השנייה עולה אל הווינדוס. בעיה מוכרת?

5. הלוח שלי... כמו שאתם רואים, יש לי על הלוח שני חריצי DDR, ושני חריצי SDRAM..... בינתיים אני עובד עם שני סרגלי זיכרון SDRAM..... 256 PC133 64 PC133 ומעבד P4 1.7GHz (100X17 עכשיו , בסנדרה היה כתוב לי שהזיכרונות פועלים ב 1X100MHz ושאלתי כאן כבר בעבר למה זה ככה, ואמרו לי שזה ככה כי הלוח יודע שאם הזיכרונות יהיו על 133, זה יהיה אוברקלוק כולל לכל המערכת..... עכשיו , חשבתי על משהו אחר: אם זה באמת ככה, אז אף מעבד שפועל על באס של 100 מגהרץ לא יכול לרוץ עם זיכרונות PC133, וזה לא כל כך מסתדר לי. אז מה אתם אומרים? יש מצב שאני אוכל להפעיל את הזיכרונות ב133 מגהרץ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by or,

איזה זיכרון מתאים ללוח החדש לא אביט (ההוא עם ה3pci וכל היציאות) ואיזה לוח (הכי טוב) מתאים לזיכרון החדש של ocz 3200

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני מתלבט בקניית לוח אם בגלל שכרטיסי המסך הבאים שיצאו יתמכו בAGP8 והלחותו האם עדין לא האם כדאי קודם לחכות ללוחות אם כאלו על מנת לקבל את היכולות בשידרוג? או שזה לא שווה את זה ? ואם תוכלו להגיד לי איזה לוחות אם תומכים ומתי הם יצאו

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Clint Eastwood,

אוקיי יש לי את הפנטיום 3 450 הכי ישן שיש... עכשיו אני רוצה לשדרג לAMD 2500... השאלה היא אם המארז שלי יתאים... איך אני יכול לדעת?? בעקרון אני רוצה לקנות מעבד זיכרון ולוח אם... השאר דיי חדש... אמממ... אם אין מצב שהמארז מתאים אז אתם מכירים מארז במחיר זול מאוד? תודה לכל העוזר! D:

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ravid,

הנה לינק,לא בשפה ברורה אבל כמו בכתבה בשער בסינגפורית גם סינית מקובל. http://www.computerdiy.com.tw/modules/news/article.php?storyid=108 האתר נפתח לאט מאד אז אני יעשה לכם טובה,הנה העיקר. רוב המבחנים יש דווקא ירידה בביצועים אך יש מבחן אחד שמקבל 180 אחוזים יותר! ברור שהבנ'צמרק הזה לא מהימן אז אי אפשר לדעת את כוחו האמיתי... הניחוש שלי-חזק יותר מה 64bit יש מתנגדים???

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ShaharSi,

יש לי זכרון 8gb בסטיק אחד במהירות 1600 במתח 1.5 בcl 11 אפשרי לשלב אותו עם עוד 2 סטיקים של 8gb כל אחד במתח של 1.65 ב cl 9 על לוח אם z87 extreme3 asrock

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by hag911,

אני לא יודע עם לקנות... Asus blitz formula P35 או את הX38 maximus formula ????? ומה ההבדל בניהם, חוץ מהציפט

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Bengo5,

היום אמרו לי שאם אני רוצה 4 ג'יגה במחשב אני צריך לפרמט ל64 ביט... זה נכון? ואם כן למה? ומה שונה ה64ביט מה32 ביט?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by yuraxp,

שלום, אינטל שלוטת בשוק המעבדים וזה כבר זמן רב, מדוע AMD לא מצליחה להשוות את נתוני המכירות כמו של אינטל, הרי המעבדים שלה יותר זולים, יש להם את מעבדי ה 64BIT, אז למה לא מתהפך הגלגל?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by asmon,

ליפעמים אני רואה זיכרונות שכתוב בהם גם SDRAM וגם DDR מה זאת אומרת? ואיך אני יודע איזה אצלי?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם, קודם כל, שיהיה לי בהצלחה אני חדש כאן טוב אז ככה, יש ברשותי כרגע מעבד Intel Core i5 2500, לוח אם H67M-D2. לאחר 5 שנים איתם, החלטתי להשתדרג ולרכוש מעבד ולוח אם חזקים יותר.. אני הולך על Intel Core i7 6700, ולוח Asus H170-PRO ורציתי לדעת מה דעתכם על השדרוג.. שניהם עולים לי בערך כ- 2,000 ש"ח.. שווה את המחיר? ד"א, מה אתם אומרים על StartPC? ראיתי שהמחירים אצלם די נמוכים משאר החנויות.. תודה רבה על העזרה ושיהיה שבוע טוב לכולם!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Asus X99-A Asus X99-S Asus SABERTOOTH X99 תודה מראש על התשובה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by genia,

היי, אני מנסה לעזור למכר לשדרג שילוש, במינימום תקציב אפשרי. השימוש הוא גלישה, ואופיס, מידי פעם פוטושופ בקטנה, עד היום הסתדר עם AMD ATHLON עתיק ו4 ג'יגה RAM המארז הקיים גדול ויכול להכיל לוח אם ATX , הספק כוח גם איכותי של 500W (ENERMAX) ויש 3 דיסקים קשיחים פעילים. מישהו יכול לעזור? מצד אחד יש את AMD A4-4000 אבל לא הצלחתי למצוא לוח אם עם התושבת שלו.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שידרגתי לוח אם ומעבד קניתי מאמזון אז יצא קצת יותר זול מהארץ.:) הדבר הבא שאני אולי אעשה זה להוסיף שם כרטיס msata כי בלוח יש את זה. היואסבי מחובר לכרטיס הרחבה כי לא הצלחתי לחבר אותו ללוח אם זה היה מסובך מאוד משום מה אבל זה לא משנה כי זה עדיין יואסבי 3.המארז הוא Antec p9 והספק הוא edg750 של 600 שקל מפלונטר. http://www.antec.com/product.php?id=706904&fid=5022136&lan=uk

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם , יש לי את לוח האם P55US3L של GIGABYTE , כרגע מותקנים לי 2 סטיקים של 2GB מסדרת XX של ADATA במהירות שעון של 2000Mhz (PC3 - 16000). אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 4GB , השאלה שלי היא אם יש לי למה להשקיע ב 2000MHZ או שהלוח אם לא יעבוד במהירות הזו עם 4 סטיקים? תודה רבה על העזרה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מה עדיף מבין שני אלה? http://tms.co.il/product/5697 או http://tms.co.il/product/4754 או משהו מומלץ אחר באותו טווח מחירים.... למחשב עם מעבד E8400, הארדיסק 500GB, כרטיס מסך RADEON 4850.... בלי כוונה לOC בקרוב או CF תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by eitany245,

שלום,מה ההבדל בין QUAD לבין QUATTRO? ידוע לי שלשניהם יש 4 ליבות אך גם ידוע לי שבמהלך יישום ה-QUATTRO משתמש ב-2 ליבות וה-QUAD משתמש בכל 4 הליבות שלו בשביל היישום,משהו כזה... ה-QUAD זה בכללי,זה יכול להיות I5 וזה יכול להיות I7 או כל מעבד אחר בעל 4 ליבות,ה-QUATTRO זה הסוג עצמו של המעבד שהוא מהמעבדים הישנים בעלי 4 ליבות. אני לא בטוח אם זה נכון ולכן אני צריך שתפרטו לי יותר על המעבדים בשביל לדעת בוודאות את ההבדל ביניהם ובשביל לדעת יותר לעומק,אני צריך יותר פרטים,יותר הסבר על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by zag_zag,

אני מחפש לקנות פנטיום 1 + לוח אם. מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. להחליף תושבת בשביל פין אחד? ועוד תושבת שיצאה ייחסית לא מזמן... מה אינטל זוממת בצעד הזה? אשמח להסברים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shulem,

שלום! קניתי לוח אם של GIGABYTE ב K.S.P ןהם אמרושהלוח מקולקל ויקח עד 3 חודשים להביא כזה כי זה לא לוח חדש ויש לשלחו לחברה. רציתי לדעת אם משהו מכיר יבואן של GIGABYTE כך שאולי אוכל דרכו לעשות זאת מהר יותר.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים