עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NiSSaN,

כרגע אני משתמש בזכרון שקניתי בעבר. Micron 256MB SDRAM 133MHZ בעיקרון הוא מותאם לכניסה שבלוח האם, אני מעוניין להחליף או להוסיף זכרון Samsung 512MB DDR 400 Original אבל הבעיה העיקרית היא שהפינים הם שונים לגמרי, הsamsung יש בו 2 חורים ובזכרון הישן שלי יש חור אחד, על הלוח אם זה תואם לזכרון הישן שלי ולא נראה לי שהחדש יכול להכנס. הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שהזכרון שאני מעוניין לקנות יתאים לכניסות שעל הלוח אם שלי. ועוד דבר, האם אני יכול או צריך להשאיר את הזכרון הישן שלי ולהוסיף איתו את הזכרון שאני יקנה. ד"א יש לי לוח אם pc partner, לפנטיום 4 שאין לי ממש מושג איזה סוג בדיוק אבל אני מטוב שבדרך כלשהיא קניתי מחשב דיי יקר שיכולתי כבר לקנות זול וטוב בהרבה. ניסן.

• 3 תגובות
    • 400 צפיות
  2. המאורר שעל המעבד עושה לי רעש.. יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ.... אמרו לי להוציא את המאורר ולשמן..? נגיד והצאתי..!! איפה משמנים..? לאן אני יתיז שמן !!?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by yosizach,

אין איזה גירסא חדשה לה גגביט 8sq800?! אין איזה גירסא חדשה כי אני רואה כל הזמן באתרים שזה מתדעכן כרגע הגירסא ביוס שלי היא f9

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

למישהו יש טמפ' בישראל?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. Started by LinKinG,

המחשב מיועד בהתחלה לשימשים של משחקים וכאלה ואחר כך כנראה לקצת אובר קלוקינג לכרטיס מסך אולי למרות שלא נראה לי שאצטרך...מי הלוח היותר טוב?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  6. הנה המפרט שלו: PI133MHZ לוח ASUS 64MB SDRAM VOODOO1 8MB המחשב נוראי וזה ברור עכשיו צריך שדרוג למטרות משחקים עד 1200 ש"ח יש לי כבר מארז ,ספק 300 W , כרטיס מסך GF2 400/200 MX 32MB, מודם V92 , כרטיס קול VOICE 128BIT כל מה שאני צריך זה לוח אם מעבד וראם :-\

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by road_runner,

שמעו p3 850 128 ram 30gb hd nvidia gforce 2 mx זה המחשב המזדקן שלי. : אתם יכולים גם להחליף את ה'ק' ב'י' אם בא לכם. יש איזה 2 ג'יגה פנויים על ההארדיסק שגם ככה מפוצל ל-2 מחיצות. אני נכון לעכשיו לא שחקן תלת מימד מהמשחקים החדשים או תוכנות גרפיקה (בצבא... אין זמן) אבל המחשב הזה פשוט איטי באפילו לגלוש באינטרנט, להעלות את התפריטים בסטארט מניו. winxp אני לא יודע מה הטמפ' במחשב כי בחיפוש המהיר שהספקתי לעשות לא מצאתי אחד. שמתי לב שכשאני מעלה את ה Windows task manager המצב תחת performance על הפנים. ה Pf usage גבוה מאוד. (250 מג"ב למרות שאני עובד כבר כמה זמן על המחשב אין לי כוח לעשות ריסט כדי לבדוק מהתחלה) וה CPU USAGE על 95%, IDILE... אין לי כוח להכנס לזה אבל אף פעם המחשב ה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by EagleX2,

רציתי לדעת על איזה ערכת שבבים מבוסס הכרטיס ואיזה כרטיסים עתידים לצאת עם ערכות שבבים טובות ל AMD 64BIT 3000+ ומתי? (וכמובן אם יש מחירים משוערים)

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  9. מישהו רוצה למכור את הלוח והמעבד שלו, כמה זה שווה מעבד פנטיום 4 - 2 גיגה - באס 400 לוח גיגהבייט : GA-8pe667 דף המוצר: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE667.htm

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  10. אני רוצה לדעת איזה חברה הכי טובה יש לי כבר אני רק משדרג אותם מה החברה הכי טובה היום ? אני רוצה 2 של 256 או שעדיף 1 של 512 המחשב שלי הוא AMD 2500 ABIT NF7 120 גיגה RADEON9200 אני רוצה את ההמלצות הכיטובות כי אני רוצה להזמין מחר מהחנות מה עדיף 1 של 512 או 2 של 256 ושל איזה חברה ושיהיה הכי טוב ל OC שיהיו ביצועים טובים עד עכשיו חשבתי על GEIL מה אתם אומרים<?

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  11. בתקופה האחרונה (חודשיים) שאני מדליק את המחשב יש רעשים של אחד המאווררים... ורק אחרי איזה 15 דקות מהדלקת המחשב זה עובר.. החלטתי לפתוח את המארז וגיליתי שזה מהמעבד.. עשיתי רוח ויצא מלא מלא אבק... הכנסתי קיסם וניקיתי טיפה אך עדיין הרעש לא עובר !! מה אפשר לעשות !? האם מומלץ להוציא את המעבד ?! מה אתה מציעים.. בבקשה תפרטו תודה רבה לכולם !

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by mrraz,

אני עומד להרכיב מחשב חדש ומתלבט כמה זיכרון לקחת המעבר מ 256 ל 512 היה קל ופשוט מכיוון שמאוד קל לזהות ש XP ו 256 לא הולכים ביחד עכשיו אני מנסה לברר עם 512 זה טוב או ש 1024 זה יותר טוב מישהו חקר את הבעיה ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה לקנות לוח למחשב החדש שלי ואני מתלבט בין ה nforce 2 SL של אביט ל 8rda3+ של איפוקס ובעיקרון חשבתי לקחת את האיפוקס בגלל הכבלים העגולים ועוד משהו ששכחתי, עד היום שגילתי שבאיפוקס אין את הכרטיס קול של הסאונדסטורם וההתלבטות חזרה ובגדול... מכיוון שאתם מומחים אני אשמח לשמוע את העיצה שלכם תודה מראש חברים

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by JohnClark,

טוב אז החלטתי על כל המפרט שלי חוץ מהמארז אבל זה כבר לא חשוב... אני מתכוון לקחת ככה: AMD Athlon 64 3000+ Asus K8V Deluxe 512MB Samsung original memory PC3200 TT420w P/S כרטיס מסך אני משאיר... יש לכם הצעות? לא יהיו לי בעיות תאימות עם הזכרונות וכאלה נכון? יש לי כסף לזכרונות יקרים יותר אבל אני לא עושה OC... רק לכרטיס מסך אולי... בעיקרון התקציב שלי למארז+ספק+מעבד+לוח אם+זיכרון בסביבות ה4100 אבל אפשר לחרוג קצת (מעדיף שלא כמובן, הכסף שנשאר הולך לכרטיס מסך חדש) יש הצעות? ד"א מה המאוורר הכי משתלם בשוק כרגע? עם דחיפת אוויר טובה... הTT SF2? או שיש משהו יותר שווה? לא כל כך מזיז לי רעש... תודה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. טוב השאלה העיקרית שלי היא: איזה לוח אם עדיף: Asus P4P800 Deluxe או MSI Neo2 LS (שתיהם עם אותו ציפסט 865PE) יש לי 2 דברים שעל פיהם אני רוצה לדעת מה כדאי...: איזה עדיף מבחינת ביצועים (בייחוד במשחקים) ואיזה יותר איכותי מבחינת בעיות (אם יש לאחד מהם בעיות מסוימות או שהוא נוטה להתקלקל...)? השאלה השנייה שלי היא איזה זיכרון עדיף? Geil Golden Dragon 256x2 400 Mhz או Geil Ultra Series 512x2 333 Mhz ? זו שאלה תאורטית כי כבר (כפי שרואים במפרט שלי) יש לי את הזיכרונות 333.... (הלוח אם עדיין אין לי למרות שהוא רשום במפרט...לכן אני שואל כדי להחליט איזה לקנות...) אני מבקש שהתשובות יהיו לא על פי סתם כי למשל לאזוס יש שם טוב יותר... אלא על פי ידע או ניסיון... בבקשה עזרה כמה שיותר מהר כי אני ח…

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  16. היי יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום סלרון ישן המאוורר שלו התחיל להרעיש ולהסתובב לאט.... איזה מאורר בדיוק אני צריך לקנות? (אודה אם מישהו יתן לי לינק ישיר לחנות) כמובן מאורר ג'נרי פשוט תודה

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by laredo,

אולי אחת ולתמיד מישהו יסביר לי את ההבדלים בין אינטל וAMD? איך במהירות שעון זהה הAMD מהיר הרבה יותר? איך במהירות FSB800 אתם עדיין אומרים שהAMD מהיר יותר? ומה מקביל במהירות לאינטל 4 2.6 800 מבחינת AMD (כולל לוח אם וזכרונות דואל DDR400)?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. AMD 2600 GIGABYTE GA7M400M בביוס מראה טמפרטורה של CPU 61 SYSTEM 43 בתוכנה של GUGABYTE EASY TUNE מראה את אותם ערכים בSANDRA מראה CPU 35 ו BOARD 42 האם יש לי בעיה באשר לחום המחשב? ראוי לציין שבשתי התוכנות הראשונות ישנה אזהרה ש SYSTEM FAN SPEED 0 RPM עם זאת המאוורר שאני שומע יכול לשגר את עמוס 3 מה עושים מקווה שאני בפורום הנכון אם לא אז סליחה תודה נעם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה... קניתי RADEON 9600XT חדש... והוא ממאן לעבוד לי על הECS P4VXASD2... אז בעיקרון מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם חדש עם הפיצ'רים האלו: SATA USB 2 Game Port Onboard sound card AGPx8 LAN תואם אינטל P4 1.5GHz ואם אפשר שיתמוך גם ב HT לעתיד... הכל צריך להיות במחיר של עד 700 ש"ח תודה מראש לעוזרים! עריכה: אם צריך בשביל זה להחליף גם את המעבד אז בבקשה תנו לי הצעה של עד 1500 שקל ללוח ומעבד AMD עם הפיצ'רים הנ"ל...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by zy2000,

יש לחבר שלי מחשב עם לוח rdram ל P4 מותקנים לו במחשב שתי שורות של 64MB .מסוג PC800 . הוא רוצה להוסיף עוד שתי שורות 64MB . כדי לדעת איזו מהירות זכרון יש לו במחשב וכדי לייעץ לו איזה זכרון לקנות למען התאימות , הרצתי aisa ושם כתוב שמותקן לו ( 2X64 pc800(400Mhz אני חשבתי עד היום ש pc800 משמעותו 800MHZ . אז למה כתוב ב Aida בסוגריים 400Mhz ?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  21. קניתי אותם זה מה שנתנו לי קניתי אותם מתי שלא הבנתי כל כך במחשבים השאלה היא אם אני צריך להחליף אותם ? לא ידעתי מה השם שלהן אז זאת התמונה של מה שהראה לי בתוכנה תגידו לי עם הם טובים http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632092665225527867-untitled.jpg

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  22. אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש או 9800 או5900XT (הXT יותר הגיוני)בעוד כמה חודשים, ואני חושב לשדרג גם את הלוח אם שלי D850MV ויש לי כמה שאלות, אתם לא חיבים לענות על כולם: קדם כל התקציב שלי הוא 450+- שקל. 1- מה אתם חושבים על הלוח אם שיש לי עכשיו? (אני ממש לא מבין בזה). 2- האם לוח אם בתקציב שלי יכלול כרטיס קול באיכות טובה יותר מהONBORD שלי? 3-מה הלוח הכי טוב שאת ממליצים לי עליו? 4- האם הזכרונות RDRAM שלי יתאימו גם ללוח הזה, או שאני חייב להחליף? 5-האם כדאי לקנות לוח אם במחיר הזה או לחכות עוד ולהשקיע יותר? שוב אני לא יודע מה לוח ב450 שקל יתן לי, אולי צריך להשקיע יותר בדברים האלה? 6- האם ההבדל בביצועים יהיה גדול? תודה מראש 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם למישהו יש ניסיון עם הלוח ויכול לחוות חוות דעת אז בשימחה.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לשדרג זיכרון ומעוניין לשמוע את דעתכם/המלצותייכם. כרגע אני עם 256 MB / DDR 333 של סמסונג. אני רוצה לרכוש 1GB (2 סטיקים של 512, DDR400). המעבד ולוח האם הם : AMD XP2000, ASUS A7N8X DELUXE 1. האם המעבד הנ"ל "ייהנה" בכלל מה- dual channel ? 2. האם ניתן להפעיל את הזכרון ב - 400Mhz (הלוח, לדעתי הוא 333FSB)? 3. האם מישהו יכול להמליץ לי על זכרון טוב ומתאים? כרגע המועמד הוא Corsair XMS3200 2-3-3-6 ב - 400, ו 2-2-2-6 ב-333 תודה.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by War-Hammer,

אז ככה, אם תציצו במפרט שלי תראו שהיה לי פנטיום 4 2.4B הכל היה נחמד אבל עכשיו אני רוצה לחבר את הפנטיום 4 1.5A שלי..(אל תשאלו למה) בקיצור, החלפתי את המעבדים, הרכבתי סינק, אני מדליק תמחשב והמסך לא נדלק, הנורה של הארדסק דולקת לכמה שניות אחרי זה מפסיקה וזהו, לא קורה כלום, אוקיי... אני מכבה תמחשב מדליק שוב וקורה אותו הדבר... חשבתי אולי קרה משהו למסך, ניסיתי אם מסך אחר אבל אותו הדבר, המסך דלוק אבל נשאר בסטנד ביי, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך למחשב השני שלי והכרטיס עובד... הרכבתי בחזרה את הכרטיס, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם, איפסתי ביוס, הדלקתי, ושוב, אותה הבעיה.. חשבתי שכבר אולי לא הרכבתי את המעבד טוב.. הוצאתי אותו, הרכבתי שוב, ניסיתי שוב (אחרי כמה תפילות)…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים