מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חיברתי שני HD (לחריצים הכתומים) אחד מלא והשני ריק (ריק כי משהו קרה נמחק לבד בהקשר לזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294178.new#new) הדלקתי את המחשב ומופיע לי המסך הכחול(בדיקת דיסק) כיביתי את המחשב (לא היה כח לחכות) חיברתי את הריק לחריץ אחר (השחור ליד האדום) והפעלתי ואז שנכנסתי לכוננים ראיתי כאילו שהוא עשה לי רייד והעתיק גם לכונן השני זה הגיוני ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הוצאה או הכנסה של העכבר או המקלדת בזמן שהמחשב פועל יכול לגרום לכשל בלוח האם? כל כשל שהוא? והאם זה יכול לשרוף את הלוח לגמרי?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה מעבדים ישנים שרציתי לעשות מהם מחשב לאינטרנט , שמיעה מוזיקה יוטיוב וצפיה בשידורים TV אונליין לא מעבר הבעיה שאני רואה למשל ערוץ 2 שידור חי המעבד על 80 - 100 אחוז מאמץ כולה שידור אינטרנט לא משחק ולא משהו שאמור להיות כבד ... אני נכנס ל YOUTUBE המעבד על 80- 100 אחוז למה זה כל כך מתאמץ ? עכשיו לקחתי כמה מעבדים P4 3GHZ HT , PD , AMD Athlon X2 ושמתי לב שיש להם טכנלוגיה SSE1-2-3 ולמעבד החדש שלי יש גם SSE1-2-3-4 יכול להיות שזאת הסיבה שהמעבד כל כך מתאמץ שחסר לו SSE4 ? קידוד ? יש לי כמה מחשבים ישנים כאלה מבאס אותי לזרוק אותם ..
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
המעבד מתקשר עם הגשר הצפוני ב64ביט בפעימה והזכרונות מתקשרים עם הגשר ב 64בביט בפעימה אבל בדואל צאנל כל אחד מהזכרונות שולח 64 ביט זאת אומרת 128 אז מה נותן הדואל צאנל אם המעבד יכול להעביר רק 64 ביט עוד 64 סתם??
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול Live 5.1 ואני עומד לקנות לוח ABIT NF7 באיזה מהכרטיסי קול עדיף להשתמש, בשלי או המובנה על הלוח?
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.6 SiSoftware Sandra Name : P4W (Willamette) Pentium 4 180nm 1.5-2GHz 1.70-1.75v והטמפרטורה שלו היא 127 מעלות!!! זה לא קצת גבוה??? Sensors CPU Temperature : 127.0°C / 260.6°F CPU Fan Speed : 4655rpm CPU Voltage : 1.74V
-
- 13 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חברה סתכלו בתמונה. הטמפרטורה של הלוח אם שלי היא בסדר? ומה הטמפרטורה הלא רמויה ללוח אם? תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
איפה או איך אני יכול לבדוק טמפרטורה של מעבד או של כל החלקים במחשב אם צריך תוכנה או לא בבקשה לעזור
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם סתם המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי שתי הרדיסקים שלו ואני לא יודע איך אני יכול להסיג אותו עם תוכלו לעזור לי אני מאוד יודע לכם
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לפני שבוע שאלתי פה אם אפשר לשים בלוחות קונרו 975x זכרונות 800 וענו לי שזה תלוי ביחס 1:2 1:1.25 לא ממש הבנתי... מישהו יכול לתת הסבר יותר מפורט? וגם בלוח של DFI 975X אפשרי לשים זכרונות 800?? ולא בשביל OC
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
האם הזיכרון מתאים לOC http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={A066F5DC-AEED-44CC-9573-D6C7D94947B3}&details_type=1&itemid={64FC2D8F-B39D-428E-9D74-91DFFC4C9F8D}
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה להרחיב את הזכרון שלי ועעכשיו אמרו לי כמה דברים שונים ואני רוצה לבדוק מי צודק ! שמעו אם ישלי זיכרון RAM מחברה שונה ואני רוצה להשים זיכרון של King Stone זה היה מתאים לי ? ישלי עכשיו לא זוכר מה אבל 400MHZ Cl 3 שחכתי תחברה לפני כמה ימים פתחתי בדקתי טוב תגיבו תעזרו
-
- 3 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם היצאה של כפולי ליבות תוריד באופן משמעותי את המחירים של המעבדים מסוג 939 או שזה יוריד בכמה גרושים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כידוע בחלק מלוחות האם יש 2 יציאות קבועות ושתיים שיושבות על הלוח אם אבל אינן מחוברות, ז"א שיש מעיין כבל שמחברים אליהן ובד"כ מחברים אותן לחיבור הקדמי של המארז ככה שיהיה יציאות מקדימה... עכשיו יש לי את ה2 יציאות האלו, הבעיה שאני צריך לקנות ת'קבל, מה המחיר של הקבל הזה?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
האם החברה Twinmos נחשבת טובה בזיכרונות? והאם A-DATA נחשבת טובה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אוקיי אני קצת חושד... למה a-data זולים כל כך? הכרטיסי זיכרון שלהם גרועים טובים לא איכותיים? או שהם טובים? A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 איך הכרטיס הזה? אני מתכוון לקנות את הכרטיס זיכרון הזה, אבל אני לא יודע אם הוא שווה את זה ואם הוא טוב ואיכותי...
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש והבנתי שהיתה לפני כמה ימים ירידה במחירים של AMD והשאלה היא מתי הירידה תבוא לידי ביטוי בחנויות בארץ אם בכלל? כנ"ל לגבי הירידה שצפויה ב 22 מתי הירידת מחירים תגיע לארץ?
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום, ב22.7 מתוכננת ירידת מחירים של אינטל ויוצאים 3 מעבדים חדשים עם FSB1333. אני תיכננתי השבוע לקנות מחשב אך עכשיו אני לא יודע מה לעשות. התקציב שלי למעבד הוא 1300 שקל גג ככה שמרובע ליבה אחרי הירידת מחירים אני לא אוכל לקנות, אבל את הE6850 אני כן אוכל לקנות. אני לא רוצה לחכות שלושה חודשים למחשב החדש אז השאלה שלי היא כזאת-האם הFSB1333 יתן תוספת רצינית לביצועים? כי לפי מה שאני יודע הFSB כרגע שהוא על 1066 לא מגביל שום דבר. אז כדאי לי לקנות E6600 עכשיו או לחכות לFSB1333? תודה רבה מראש.
-
- 34 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . לפי מה שהבנתי מכמה מקומות אחרי השקת המעבד של אינטל (Core I7) , המחירים של המעבדים , לוחות אם והזכרונות אמורים לרדת . לבנתיים אני לא רואה שום שינוי במחיר . (אולי צריך לחכות לחנוכה שאינטל תשיק אותו באירוע של vGames ? {לפי מה שהבנתי אינטל ישיקו אותושם.}) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הבנתי שב-22 לאפריל תהיה ירידת מחירים במעבדי אינטל במיוחד במעבדי הC2D היקרים יותר. רציתי לדעת תוך כמה זמן מה-22 לאפריל ירידת המחירים הקרובה תורגש גם אצלנו בארץ אם בכלל? פשוט עמדתי לקנות מחשב עם הE6600 ועצרתי את הקנייה עקב כך,אין לי בעיה לחכות עד ה22 לאפריל מה גם שמדובר בירידת מחירים דיי רצינית במעבד הזה. כמו כן רציתי לדעת מתי בערך תתרחש אולי גם ירידת מחירים בסדרת ה-8800GTS של NVIDIA לאור יציאת סדרת הR600 החדשה של ATI? תודה לעונים וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
זה משנה אם אני מחבר הCD-ROM לכבל של UDMA66/100? לי זה לא ניראה שזה ממש משנה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש: כבל לחשמל של מאוורר מ 3 פינים ל.. 4 פינים. (עבור מאוורר 120) איפה ניתן לרכוש? חיפשתי מלא באינטרנט. לא מצאתי. עכשיו שאלה לגבי מאוורר של ספק. יש לי בלוח אם מקום למאוורר של ספק (רשום עליו PWR FAN) למה הכוונה? אם זה למאוורר של הספק אז מאיפה יוצא הכל שלו או שצריך מפצל מאיפשהו לשם? יש לי ספק 400W של HuntKey אחרת אם אני לא מחבר את זה אז בתוכנה של ה - H/W Monitor זה מצפצף לי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי בנוגע ל P4 כולם יודעים שב 65 מעלות הוא חם מאוד ולא מומלץ שהוא יהיה בחום כזה וב 70-75 מעלות הוא לגמרי בסכנת מוות וב 80 הוא נישרף\נהרס או כל דבר שאנחנו אפילו לא רוצים לגלות. אבל מה בנוגע ל P3? בבקשה אני ממש חייב את העזרה, נ.ב (יש לי עוד שאלה)(זה אותו מעבד) לחבר שלי יש SDRAM133MHz עם באס מעבד של 133MHZ באס ויש לו P3 ה 1000MHz וחום המעבד הוא 19 מעלות (אכן כן התקינו לו מאוורר של 6000RPM מאוורר ממש טוב גם אני לא האמנתי כשהסתכלתי בהתחלה, בכלל לא האמנתי, והחיישנים לא משקרים אכן המעבד קר והמאוורר שלו באמת חזק מאוד) יש לו לוח אם של אסוס שלפי איך שראיתי מסוגל להגיע ל 1875MHz (יענו נכון כשלוחצים פלוס אז זה מראה עד כמה הוא מסוגל לעלות? אז זה יכל להעלות עד 1875MHZ). שם הלוח אם הו…
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים מה האופציות הבאות ב BIOS עושות: USB Park Mode USB TD Reads USB Periodec Data Reads USB Asyn Data אני שואל זאת בעקבות בעיות שהמודם USB שלי עושה על המחשב הזה בלבד, ואני מסה אולי לפתור אותן, לפני שאני קונה מודם חדש. תודה!
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-