עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום וערב טוב לכולם! יש לי שאלה דחופה: יש לי לוח DP35DP דרגומטייל. שבא עם PCI אספרס אחד. רציתי לדעת אם זיכרון HYPER-X של קינגסטון יתמך ע"י? כי באתר של KINGSTON זה לא ברשימה. האם זה יעבוד או לא? תודה רבה לכולם מראש![br]פורסם בתאריך: 30.04.2008 בשעה 21:18:48 האם מישהו יודע אם זה תומך?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  2. אינטל משיקה היום את המעבד החזק ביותר בעולם לשוק המחשבים השולחניים ואנחנו מספקים לכם ביקורת מקיפה: הכירו את ה-Core i7 6950X המפלצתי הגיע הזמן הזה שוב בו אנחנו מכריזים על מלך חדש בעולם המעבדים. מאז אמצע העשור הקודם אינטל ממשיכה לקטוף את התואר הזה ולהשאיר אותו לעצמה בכל שנה שחולפת עם מוצרים חדשים. הפעם התואר הזה מגיע עם יותר מאשר הרמה של תדר המעבד, אלא עם הוספת ליבות והגעה להישג מרשים במיוחד. המעבד הנושא את התואר החזק ביותר בעולם (שכמובן לא מיועד לשרתים) הוא ה-Core i7 6950X אשר הוכרז היום בתערוכת קומפיוטקס 2016 שבטאיוואן. מעבד זה מכיל כמות בלתי נתפסת של 10 ליבות, יחד עם טכנולוגיית Hyper-Threading שמעניקה לו 10 ליבות לוגיות נוספות לחישוב מקבילי זריז ככל האפשר. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. השאלה בכותרת... לפני שנה קניתי מחשב [מפרט בחתימה] אבל המעבד הוא בסוקט 754,והלוח אם [מן הסתם] הוא עם כניסת AGP כרגע זה ממש לא משנה לי,כי יש לי GF6800 ומחשב מספיק חזק כדי להחזיק משחקים לזמן הקרוב,ובעתיד היותר רחוק אני אעשה סופטמוד לכ. מסך ואוברקלוקינג למחשב... אבל בכל זאת-בשביל אופציות שידרוג לעתיד,קצת מגבילה אותי הכניסת AGP שלי,כי פחות ופחות כרטיסי מסך תומכים בזה... ובעתיד-אני בספק אם בכלל יושקו כרטיסים בתקן AGP... גם קניית לוח אם תומך בPCI-E נהייתה בעייתית בשבילי,כי יש לי AMD ATHLON בסוקט 754... האם יש לוחות אם כאלו?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  4. Started by mokisho,

האם יש מישהוא בפורום הזה שיודע או מכיר מישהוא שיודע לעשות מוד ללוח כדי שיתמוך במעבד קורנו

5. שלום אני טס לחול ורוצה לקנות לוח אם מעבד וכרטיס מסך חשוב לי שהם יהיו עם ביצועים מעולים מאחר ואני עובד עם תוכנות גרפיות ובנוסף משחק במחשב אם מישהו יוכל להמליץ לי הבנתי שעכשיו יצאו כמה חידושים אודה מאוד לכל מי שיעזור ומבין התקציב הוא עד 1000$ אולי קצת יותר

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. Started by alex125,

תעזור לי בבקשה האם זיכרון זה : זכרון פנימי קינגסטון למחשב נייח . נפח : 512Mb מהירות : PC 3200 400MHZ זיכרון מסוג 184 Pin DIMM DDR טוב למחשב זה: P5GD1-VM - Intel 915G chipset -Intel LGA775 Pentium 4 CPU -Dual-Channel DDR 400 -PCI Express Architecture -Powerful Integrated Graphics -Max. 8 USB 2.0 ports supports -ASUS Q-Fan Technology -ASUS CrashFree BIOS2 P4 3.0GHZ 775

7. Started by keypod,

זה מה שחיכיתי לו, ולאחריו אחליט בין 754 ל - 939 מישהו יודע מה קורה על NFORCE 4 ? קישור לידיעה - http://www.theinquirer.net/?article=18887

8. שבב ה-Ryzen 7 5800U העתידי של AMD נצפה במאגר הביצועים של Geekbench, עם שיפור גדול לביצועים ליבות העיבוד בהשוואה לדגמים שמבוססים ויבוססו על ליבות ה-Zen 2 מהגלגול הקודםלכתבה

9. שלום: יש לי לוח אסוס - P4T533-C יש 2 פרמטרים שאין לי מושג על מה לשים אותם: 1. פרמטר של RDRAM TURBO - ? ENABLE או DISABLE? 2. VIDEO MEMORY CACHE MODE ? ( טכנולוגיה חדשה כביכול לזכרון כרטיס מסך - וכתוב לא להשתמש במידה והכרטיס לא תומך כי המערכת עלולה לא להדלק ) . - UC או USWC? נתוני הרכיבים הרלוונטים: 1. זיכרון קינגסטון - 1066 2. כרטיס מסך צ'ינטק - ג'י פורס טיטניום 4200 - 64 מגה זיכרון. בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  10. שלום ככל הנראה נהרס לוח האם שלי ואני צריך לקנות לוח חדש למחשב. המפרט שלי זה P4 3.2G 775 512*2 DDR2 533 של GEIL 6600GT PCIE HD SATA1 אני מעדיך לוח אם שיתמוך בחלקים שיש לי עכשיו וגם שיהיה אפשר לשים לו כבר מעבד חדש. התקציב זה בערך עד 500 עד 700 תודה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  11. Started by kse,

http://hwzone.co.il/specslist/view/140/ בקיצור, פה ראיתי אפשרות של קנייה בנפרד של ה- GeForce 8800 . יש אפשרות כזאת, אם כן, איך ? תודה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  12. אני רוצה לקנות זיכרון למחשב אז מאצתי באייבי את הזיכרון של smilentango 2GB( 2x1GB) DDR2 800Mhz PC6400 240pin Low Density Desktop Memory זה המפרט הטכני של הזיכרון Product Details: • 240-pin unbuffered DIMM • Density: LOW • PC6400 800FSB • 1.8 Volts • 6 Layer unbuffered • CAS Latency 4,4.5,5 • 4 Bank • Off-chip driver (OCD) impedance adjustment, and on die termination (ODT) shippingTechnical Information: Memory Size: 1GB DDR2 800Pin Number: 2 x 1GB Memory Speed: 800Mhz More Information: 1024MB x 2 Non ECC Non Registered UnBuffered 6 Layer Non Parity Physical Characteristics: Form Factor: 240pin DDR2, Gold Pin, Green PCB Warranty: Life Time Manufacturer warranty וזה עולה 35$…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. היי חבר'ה, יש לי כרגע במחשב CORSAIR XMS3 2X4GB 1600MHZ שזה יותא 8GB RAM בשני סטיקים. הלוח אם שלי זה H87-D3H עכשיו אני קניתי לאחר שבע חודשים עוד שני סטיקים בידיוק אותו הדבר מחנות אחרת עדיין CORSAIR XMS3 1600MHZ 2X4GB RAM בדקתי ובקבלה שלי רשום אותו הדבר כמו שרשום ב-KSP שקניתי מחדש את אותו דגם. יש אותו מספר דגם אותו סוג אותו מהירות הכל אותו הדבר. השאלה שלי היא : אם קניתי לפני 7 חודשים את הראם שלי שהיה לי 8 GB RAM ועכשיו לאחר שבעה חודשים אני רוצה לשים עוד 8GB RAM בשני סטיקים הנותרים על הלוח אם כלומר שיהיו לי 4 סטיקים זה בסדר? יש לי WINDOWS 7 64BIT ואין לי בעיה מבחינת זה. מבינת מה יכולה להיווצר בעיה? כמובן שהראם יורכב כשהמחשב כבוי. תהיינה בעיה כלשהי בהדלקת המחשב מתי שאני שם א…

14. Started by .AloN,

עד כמה אתם חושבים יוריד המעבד החדש מבית AMD ה2800 את ה2600 ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי בעיה שאני מקווה שתעזרו לי בה, אתמול קניתי מksp זיכרון ddr1 400mhz של ג'יגה. יש לי מחשב דיי ישן.. עכשיו באתי לחבר אותו אתמול ואני מגלה שהזיכרון לא מתחבר טוב ... הכוונה הפין שם לא מתאים. יש לי כבר זיכרון של 512mb על המחשב וראיתי שכתוב עליו ddr2. עכשיו העלתי תמונה של הלוח אם מהתוכנה אברסט http://www.siz.co.il/my.php?i=ydzm3gmginoz.jpg לפי מה שהבנתי אני צריך ddr2 533mhz עכשיו הבעיה שאין לksp את זה ואני רוצה לחליף את מה שקניתי... אולי אתם יכולים להמליץ לי זיכרון אחר שיתאים?... תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. במפרטים מומלצים למחשב משחקים קיימות שתי אופציות: מעבד - Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty ש"ח630 + לוח אם- SocketAM2 - VIA K8T890 - ASUS M2V- 3Y Warranty ש"ח470 סה"כ:1100 ש"ח או לחלופין: מעבד- Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100ש"ח + לוח אם- LGA775 Intel945P ASUS P5LD2 SE/C/ ALBATRON 945P/ABIT IL9 PRO - 3Y Warranty ש"ח525 סה"כ:1625ש"ח האם ההפרש של 500 ש"ח מוצדק עבור מע' למשחקים בעיקר ללא OC ? איזה הצדקה פרקטית יש לקנות מעבד אינטל (מלבד העובדה שאינטל מעסיקה פה מאות מהנדסים בינהם חבר שלי) ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. Started by alone7,

האם לדגם הזה יש SLI?

18. מה ההבדל בינהם ? מתי אני רוצה או לא רוצה להפעיל אותן ? מי עדיפה ? מה ההבדל בינהם ? חיפשתי מידע בגוגל, מצאתי הרבה על EIST אבל כמעט כלום על C1E... אשמח למידע או הסבר קצרצר...

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. אז ככה איזה לוח יהיה יותר טוב למעבד AMD 939? Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 או MSI K8N Neo4-F שניהם עולים אותו דבר בערך... וכמו כן איזה זכרון עדיף בתחום ה DDR 400 A-DATA או SAMSUNG - שניהם בערך עולים אותו דבר. הערות: אני לא אובקלוקר, לא גיימר כבד, בסה"כ מתעסק עם CUBASE ופלאגינים, גולש באינטרנט ורואה קצת סרטים. מה עדיף לי?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. Started by Shonz,

אני רוצה לקנות זכרונות של kingston 512 3200/400mhz x2 תגידו הזכרונות של קינגסטון טובים?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  21. Started by Power_007,

משהו יודע אולי האם המעבד E7200 יעבוד על הלוח הזה.....צ'פסט Intel 925X ?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  22. Started by DREDON,

רשמתי את אותה הודעה בפורום תמיכה טכנית כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  23. שלום ! המון זמן לא התעדכנתי בחומרה בגלל שאני בצבא ואין לי כ"כ זמן אני מחפש לוח אם, מעבד וזיכרונות שיהיו כמה שיותר חזקים לעבודה שוטפת כגון אינטרנט או ריבוי יישומים פשוטים (כמה תוכנות ברקע), משחקים וממש חשוב לי שיהיו אוברקלוקרים טובים, רצוי שיתאימו לביג טייפון כיום יש לי AMD A64 3000@2700 עם לוח אסוס A8N-E וזכרונות 2X512 KINGSTON DDR1 CL3@2.5 לגבי תקציב, אני לא יודע מה המחירים כיום אבל רצוי כמה שיותר זול לכיוון מיינסטרים חשבתי על מעבד 8200 עם לוח DS3L או משהו בסגנון אולי כדאי את ה- 7200 או לוח P45 אני לא יודע ולכן אני מחפש המלצה תודה

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  24. Started by yoavabadi,

אני רוצה למכור את המעד הזה: AMD Athlon 1800XP כיד שנייה, האם תוכלו להגיד לי כמה הוא אמור לעלות? (עם הקירור המקורי). תודה מראש, יואב.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. Started by uguru1969,

מי מהלוחות הוא ההשקעה הטובה ביותר(אין חשיבות לכסף) מבחינת יציבות עבודה (גם האובקלוקיג) וכו"ב תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.