מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
מבקש הצעות ל מעבד קונרו זכרונות 2gb לוח טוב תומך pci-e ועם כ.קול מובנה משובח תקציב- 3k פלוס מינוס תודה
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לפני כמה שעות אחדות הייתה לי הפסקת חשמל ברחוב שבו אני גר, המחשב כבה בפתאומיות. לאחר מכן , המעבד והכרטיס הגרפי שלי פעלו באופן מוזרה מאוד. המעבד שלי - 6700K והכרטיס הגרפי gtx 980 ti .יש לי גם קירור נוזלי 110hi לפני ההפסקת חשמל הכל היה בסדר. עכשיו לפי התוכנה corsair link הטמפרטורת צלסיוס של המעבד היא "70-80" מעלות מה שלא הגיוני בכלל, כי כאשר אני מניח את היד שלי מעל המאווררים של הקירור הנוזלי המעבד לא חם בכלל. המאווררים מסתובבים במהירות של 2340 rpm ולא משנה איזה מוד אני משנה בתוכנה הם לא מפסיקים להסתובב כאילו המעבד שלי "במאמץ גבוה" למרות שהוא בכלל אמור להיות על איידל כי אני לא נכנסתי לשום משחק או תוכנה שתצטרך כוח עיבוד גדול. בנוסף שניסיתי להיכנס למשחק קל, י…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לשחזר בוט זה FIXBOOT לשחזר MBR זה??????????
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
Gigabyte GA-965P-DS3 Gigabyte GA-965P-S3 Gigabyte 81965P-DS3 מה ההבדל ביניהם? תודה!
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך הזיכרון הזה: Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 קיבלתי הצעה עליו 530שח רציתי לדעת אם הוא זיכרון איכותי ושווה את המחיר שלו?? איך התיזמונים שלו ? ויש משהו מיוחד בציפ שלו- איך ציפ זה? ואם אנחנו פה אז עוד שאלה : איך הלוח הזה: מתכנן OC בעתיד ובעיקר לשידרוגים עתידיים? יש הצעות אחרות ללוחות P45 ?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, ובכן מחר אני הולך ל-K.S.P לקנות מעבד לוח אם, ושאר הדברים, למחשב שאני ארכיב מחר. אני מתלבט בין E6700 לבין Q6600, המחיר של ה-Q נמוך יותר מ-E בK.S.P, לכן זה גורם לי לחשוב טיפה. בעקרון ערכתי כבר השוואות באינטרנט, ואני יודע שבמשחקים בעיקר כרגע אין יתרון ל-Q, אבל אני לא בונה מחשב לחודש.. אלא לתקופה ארוכה, ואני בטוח שהמשחקים העתידיים ינצלו את הארבע ליבות יותר. מה שבעקרון חסר לי זה רק המעבד.. יש לי כבר ביד שני דברים, כרטיס מסך X2900XT של Sapphire, וזכרון של Crusial Ballistix 2GB 1066mhz.. שני רכיבים חזקים יחסית. לכן, ההתלבטות היא בין המעבדים הנ"ל. בקשר ללוח אם זה כבר תלוי בזמינות הלוחות בסניף, נכון לכרגע P35-DS4 של GIGABYTE. תודה לעונים. תודה
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כמה זמן בערך מעבד 6300 יכול לחזיק ? עם OC ובלי OC יש הבדל OC מקצר את החיים שלו?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אוקיי זאתת המערכתתת שלי.. Intel Core 2 Duo E8500 Cooler Master Socket 775, Gigabyte GA-EP45-DS3 P45 CHIPSET Cooler Master 600W Silent Pro, יחידות 1 G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 Gigabyte nVidia GeForce 275GTX 896MB PCIe Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB NZXT Tempest - Air Flow King וואניי רוצה לקנות מחרר עוודד.. G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 ב335 שקללל ועם לא את זה אז תמליצו לי מה לקנות ב335 שקל??? אגבב יש לי וינדוס ויסטה אולטימטיב על המחשב 64 BIT
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
אהלן לפני כשבועיים פתחתי דיון בנוגע למפרט, מאז היתה ירידת המחירים וגם הסמכנו על המפרט, פרט למעבד והלוח. המחשב לצרכי גרפיקה 2D + 3D: פוטושופ, AUTOCAD ודומיהם ולשאר השימושים הביתיים הרגילים - ללא OC, אשמח לקבל המלצה ללוח + מעבד בתקציב של עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית [אם היא הכרחית] עד 1700 ש"ח. אנא התייחסו ל: 1. עדיפות לסקאי PC, המחשב ירכש מהם כנראה. 2. אשמח לשמוע עוד חוו"דים בנוגע לאינטל/AMD לצרכים והתקציב הנ"ל. 3. אם אינטל - איזה מעבד עדיף: ה-6750, ה-6550 או אולי משהו אחר??? לוח לאינטל: האם GIGABYTE GA-965P-S3 יהיה בסדר? 4. אם AMD - איזה מעבד? לגבי לוח תואם, נראה לי ש-Gigabyte M55S-S3 יעשה את העבודה (והוא גם במחיר סבבה, ~450). המפרט ללא הלוח והמעבד: סה``כ מחיר ליח` כמות…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לדעת שקונים מחשב חדש במה שווה יותר להשקיע מבחינה כלכלית - במעבד חזק יותר או בכרטיס מסך חזק יותר - זאת בהנחה שהמחשב הולך להיות למשחקים אינטרנט ואופיס. בבקשה אנא תסבירו לי את המשקל של המעבד או הכרטיס מסך בפעולת המחשב. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... יש לי כרגע 256MB ואם dual ddr עובד כשיש נפחים שונים אז אולי אני אקנה 512MB בעוד זמן קצר אז מי שיודע בבקשה שיענה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי 1500 שקל ואני מתלבט על איזה מעבד להשקיע אותו יש שני מעבדים טובם במחיר הזה שהם E6850 שהוא ב 1333 ו3 ג'גה הרץ ויש את ה Q6600 שהוא מרובע ליבות אבל הוא 1066 ו "רק" 2.4 ג'יגה הרץ איזה הכי כדאי לקחת ? ואל תגידו לי תלוי למה הוא מיועד אני מדבר בכללי הוא לא מיועד למשו ספציפי מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי האם לוחות אם שיש להם כרטיס גרפי מובנה יכולים להוציא וידאו לשני מסכים בו זמנית? אני רוצה לחבר את המחשב למוניטור ולמקרן ולהחליף ביניהם (בין עבודה שגרתית, לצפייה בסרטים).
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי מעבד 6600, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לוח כנראה יהיה ASUS P5B DELUXE. מהמידע שמצאתי ברשת אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק הכי כדאי לשים זכרון בתדר 533 כי הוא בכפולה שלמה של ה FSB. האם זה באמת נכון? איזה זכרון (2GB) כדאי לשים במחשב הנ"ל (מיועד למשחקים, ללא אוברקלוק). תודה
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ואני מתלבט בין המעבדים AMD64 וPentuim4C. מה עדיף? ואם זה לפי איך שאני משתמש במחשב אז אני משתמש בעיקר(לא רק) למשחקים.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם מומלץ לרכוש שני סטיקים של 512MB או אחד של 1GB ? ישנו זיכרון של Gail של 1GB שעולה כמעט כמו שניים של 512MB ( מחברה אחרת ).
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עבור P35, שמתי לב להמלצות רבות באתר על ה Gigabyte, ולא על ה Asus. האם יש לכך סיבה טובה?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי זיכרון של מושקין דגם : DDR2 EM2-6400 האם אני צריך להביא אותו זיכרון כדי להגדיל ל4 ? התיזמונים שלו הם 5-5-5-18 והוא 2GB אני מחפש עוד סטיק של 2.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
1) איך אני יודע אם הזיכרון בפועל עובד בDual Channel? ניסיתי לראות במסך הבוט אבל לא שמתי לב שכתוב שם משהו לגבי זה. 2) יש לי לוח אם Asus A8N5X ומעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ -עד כמה עבודה בדואל צ'אנל מוסיפה בביצועים? קראתי באיזהו מקום שמישהו כתב שזה תוספת של רק כ-2% בביצועים..
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום, בכוונתי לעדכן את ה-Bios. בתוכנה Everest כתוב שלוח האם הוא מדגם Intel Corporation D915GUX. הזנתי את הנתון הזה באתר של חברת Intel והגעתי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Filter_Results.aspx?strTypes=all&ProductID=1676&OSFullname=OS+Independent〈=eng&strOSs=38 והבנתי שאני צריך ללכת לקטגוריית ה-Bios ולא לקטגוריית ה-Documentation. שם, בקטגוריית ה-Bios, לחצתי על BIOS Update [EV91510A.86A], מה שהביא אותי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&Inst=Yes&ProductID=1676&DwnldID=10140&strOSs=38&OSFullName=OS Independent〈=eng שם יש מספר קבצי הורדה. הבנתי שהמומלץ ביותר הוא Express BIOS Update [EV91510…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקבל המלצה ללוח אם של גיגהבייט בעל 5-6 חיבורי SATA למעבד Intel G2020 ואשר תומך בחלונות 8. הקנייה תעשה ב-TMS מיועד לשימוש כללי ללא משחקים, מעט עריכת ווידאו בסוני ווגס. תודה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-