מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש חדש ולא מצאתי בארכיון הפורומים שלכם תשובה לשאלות שלי. קודם כל שלום לכולם קראתי הרבה בפורומים שלכם ובעקבות התרשמותי החלטתי שאני בשל לבחור במחשב חדש AMD . אני צריך מחשב סטנדרטי לגמרי- קצת משחקים , קצת אינטרנט , קצת סרטים . הבעיה היא שבכל חנות שאני הולך אליה אומרים לי : "מ קרה לך ??? amd ?? אל תתעסק !!! " "הבעיה שהמעבד מתחמם - ואין שום בקרה שתמנע ממנו להישרף " " המחשב יעבוד יותר מעשר שעות - בטוח נשרף המעבד " "ה- Bus של ה-AMD יותר צר " ואני אומר : "אבל קראתי ב-HWzone שאין שום בעיה לעבוד עם AMD והוא תומך בהכל ויש פונקציות שעובדות אפילו יותר טוב מאינטל" "בחיים לא יכול להיות" בקיצור - אני קצת מפחד מהקטע של ההתחממות - קראתי גם כל מיני דברים על משחות קירור ?! ומשהו …
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הכל אומנם סגור אבל ששאלתי את המוכר אם יש לו שקיות אנטי סטטיות הוא אמר שהוא לא יודע על מה אני מדבר... מה לעשות?!!? (אני הולך להשאיר את זה הרבה זמן)
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות מחשב בחודש הבא (מבוסס אינטל) עם ערכת שבבים 865 השאלה מה עדיף 2.8 Prescott או רגיל ? הבנתי שהם גם יעלו אותו דבר
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.6 ht והטמפרטורה שלו היא 46 מעלות האם זה בסדר? זה לא גבוה מדי?
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב, בגלל בעיות תקציב כרגע ומחשב עגלה (P3 800) החלטתי לקנות AMD. 1. אני מחפש אתר שיתרגם לי את המהירות של כל מעבד AMD מול מעבדי אינטל, למשל Athlon Barton 2500+ שיתרגם את ה2500 הזה למהירות של אינטל (למשל 2.4C, סתם דוגמה, לא שאני חושב שזה אמיתי). 2. אני קצת מפחד מלקנות AMD כי אף פעם לא עבדתי על מחשב AMD! כן כן מה שאתם שומעים, בחיים גם לא נגעתי במחשב כזה, כל החיים הייתי עם אינטל ואני לא רוצה סתם להסתכן, אז יש מצב שאתם תמליצו לי ותגידו לי באמת מה האיכות של הביצועים שלו ואם הם יתאימו לי לדברים הבאים: משחקים (אני גיימר קצת מעל הממוצע, לא כבד אבל משחק דיי הרבה) גלישה באינטרנט סתם לשמוע מוסיקה (חח כל הזמן יש מוסיקה במחשב שלי) עבודה עם תוכנות של גרפיקה (כמו פוטושופ 7 וכו') הרבה אבל…
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי זכרון 266 512 DDR וניסיתי להרכיבו במקום הזכרון הישן שלי 133 256SDRAM כמובן שכשעשיתי זאת המחשב ציפצף ולא עלה. אז החלטתט לשנות את הג'מפרים. אחרי כמה ניסיונות המחשב כן עלה, הזכרון כן עלה אך ה HD לא עלה ונראה כאילו הוא תקוע. החזרתי הכל למקום.שמתי את הזכרון הישן שלי, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מוצא מערכת הפעלה ועוד כמה דברים אחרים.נכנסתי ל BIOS תיקנתי את כל מה שהשתנה שם אך עכשיו כשהמחשב עולה הוא לו מוצא לי את כונן A ורושם בתחילת הפעלת המחשב ERROR A: כשב BIOS הכל נראה תקין. המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם P4VXASD. כמו כן קראתי שמומלץ לעדכן את ה BIOS בגלל ששלי ישן אך לא מצאתי לו עדכון . הגרסה שלי היא AMI והלוח אם 1.2. אם מישהוא יודע מה אני אמור לעשות ביחוד איך…
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי כרגע P3-1000 עם לוח של אסוס, רציתי לדעת אם אפשר להלביש על הלוח הנ"ל(CUV4X) מעבד סלרון נגיד 2600 מגה"צ. והאם זה באמת יהיה הרבה יותר טוב מהנוכחי? כי יש לי 768 זיכרון ואין לי כסף להחליף גם לוח וזיכרון. תודה רבה, יועד.
-
- 6 תגובות
- 504 צפיות
-
-
או בצורה פשוטה יותר: איזה שינויים יביא הפרסקוט על הנורת'ווד ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלם לכולם אני צריך את עצרתכם במציאת DRIVER לכרטיס קול אונבורד הלוח מחחברת MSI מדגם MS-6524 הלוח למעבד P4 תאור נוסף MICRI ATX MAINBOARD SUPPORTS SOCKET 478 intel "Pantum"4 ציפסט של חברת SIS MS-6524 -MSI תודה לעוזרים ערב טוב....
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
זכרונות מעבירים נתונים של 64 ביטים כל פעם הציפסט מקבל 64 ביט כל פעם ומתקשר עם המעבד ב 64 ביט אז למה עכשיו כולם אומרים שהמעבד פועל ב 32 ביט ורק עכשיו מתחילים לצאת מעבדים ב 64 ביט ובדואל צאנל איך הציפסט יכול לעבוד עם 2 זכרונות במקביל עם כל אחד מהם שולח לו 64 ביט והוא יכול לעבוד רק עם 64??
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
קצת מושגים שברצוני לדעת. מה זה: auto detect pci clk הערכים שלו :enable\disable ומה זה spread spectrum? הערכים שלו: באחוזים, משו לא מובן, כמה ערכים , כמה חיובים כמה שלילים כולם עד אחוז וקצת פלוס אחוז וקצת מינוס תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
לפי אינטל, וגם לפי ידע כללי צ'יפסט ה-865P לא אמור לעבוד ב-800 FSB וכמו כן לא מסוגל לקבל זיכרונות DDR400. אולם לפי ASUS הלוח הנ"ל (P4P8X) דווקא כן מסוגל. למישהו יש מושג איפה הטעות שלי (או שלהם?) http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p8x/overview.htm
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה נותן ביצועים ורוחב פס של זיכרון טוב יותר ללא הבט תקציבי: לוח מבוסס 850E עים זיכרון 512 PC1066 HDR או לוח מבוסס 875 עים 2*256 PC3200 DDR -DC צריך תשובה דחוף יש לי היתערבות. ERO
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום!! חיפשתי מידע ולא מצאתי רציתי לדעת של איזה חברה הלוח. מה המחיר שלו? ואם הוא טוב תודה מראש למי שעוזר ???
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כן/לא ולמה התקציב הוא עד 550 שקל אז אם משהו אחר עדיף, שלא יעלה על התקציב הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
המעבד שלי זה amd athlon xp 2500 אז בביוס עשיתי שבמקום שאם אני לא טועה זה יעבוד על 100 כפול 2 מגה הרץ או משהו כזה אז שזה יעבוד על 200 מגה הרץ ועכשיו כתוב שזה amd athlon xp 3200... עכשיו.. המעלות הם 60C... השאלות: האם זה באמת משנה משהו במהירות? (כי אני רואה שהמחשב עובד תותח חייה אין מה להגיד אבל אני לא יודע אם זה מזה בכלל או שזה השפיע או משהו) והאם הטמפרטורה סבירה? תודה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש פו ואני רוצה לקנות מעבד intel2.8 וזיכרון samsung ddr 256 עכשו שתי השאלות שלי הם: 1) האם אני צריך לוח אם מיוחד בשביל intel 2.8 2) האם אפשר להרחיב את הזיכרון להמרות שזה פירמות שונות ושאלה אחרונה אם כדי לי בכלל יש לי עכשו מעבד 1.5 תודה לעוזרים :*)
-
- 14 תגובות
- 764 צפיות
-
-
או של P3 או של P4 יש איזה חנות שמוכרת את הלוחות אם האלו ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון להשאיר את המעבד (וההרד דיסק אם יש פה אנשים שמבינים שיענו גם) למשך פרק זמן של חודש +- רציתי לדעת לאיפה להשאיר אותם ולמשך כמה זמן אפשר בערך? נ.ב. יש למטה תרד שלי... בקשה תעזרו לי שם
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי AMD בארטון 2500 ויש לי אפשרות להחליף עם חבר שלי ולתת לו שני סטיקים של 256MB 400MHZ של קורסייר (חדשים) ולקבל ממנו שלו זה משנה כי יש לו אינטל סטיק אחד של 512MB 433MHZ גם של קורסייר (חדש) ואז יש לי גם סטיק אחד של ווינבונד 256MB 400 MHZ שאז אני יוכל לשים את שניהם ביחד ויהיה לי 768MB. פשוט יש לי לוח של אסוס NFORCE2 ושמעתי (וגם ראיתי) שהם עושים בעיות עם שלושה סטיקים כי איך ששמתי את 2 הקורסייר שלי עם הוינבונד היו לי מלא בעיות ואז ביררתי ואמרו לי שה-NFORCE2 משתגעים עם 3 סטיקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי והמחשב יעבוד טוב ומהר יותר עם ה-768MHZ ואל תשכחו ששני הסטיקים לא באותה המהירות אבל אם זה לא יתנגש לי אז אין לי בעיה. מה עדיף? (ככה גם בעתיד אני אקנה עוד סטיק זהה של קורסי…
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אנשים אני מחפש כבר שבוע איזה לוח אם יש לי בבקשה תעזרו לי למצוא מה השם שלו תודה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם כרטיס מסך FX5900XT יפעל על הלוח אם שלי D850MV?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT AN7 עם: 2X256mb 400MHZ DDR השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף בסלוט השלישי זכרון נוסף של 256MB אבל המהירות שלו היא לא 400MHZ אלא 266MHZ
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בירצוני ליקנות את הלוח הזה : Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T Motherboard ורציתי לישאול מה המקסימום של RAM בכל סלוט לא בכללי אלה בכל סלוט. בתודה סתיו . ;D
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לפני שאני קונה אני רוצה להיות בטוח שהם תואמים ויעבדו בצורקה מלאה K8V DELUXE או (לא ראיתי אותו בארץ) EXPOX 8HDA3+ עם הזיכרון: CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 4000 Memory Kit האם שווה לחכות לשבב של SiS ובעוד כמה זמן בערך הם יצאו?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-