עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Director,

יש לי 512 זכרון .. רציתי להרחיב אותו ל-1024MB איך אני יכול לדעת איזה זיכרון אני צריך בשביל המחשב שלי ? [br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 12:58:04 Help pLs?_?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by electrikspider,

אהלן לכולם שאלה פשוטה ביותר אבל רק מי שמבין שיענה בבקשה .... מה עדיף זכרון של GELI ,OCZ, KINGSTON, CROSAIR או משהו אחר שמישהו ממליץ ??? תודה על העזרה מדובר ב DDR 512 בין 400-500MHZ

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  3. Started by gal,

יש איזה חנות שאני חושב אולי לקנות חלקים לשדרוג ממנה ומבחינת הזכרונות אין הרבה אופציות,מצאתי זכרון DDR2 667 של HYNIX רציתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הנ"ל? שווה להשקיע ב2 סלוטים של 1 גיגה של החברה הזאת? או שפשוט לקנות משהו אחר במקום?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by sahargt,

הייי יש לי לוח שעובד על 3 סטיק אני רוצה להוסיף זכרון אז איזה סוג של זיכרון אני צריך ? העם אפשר לקנות 3 סטיק מאותו סוג ,או שצריך לקנות זכרונות שבאות בחבילה של 3

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by matant13,

ראיתי באתר של KSP את הזיכרון הזה: ‏DDR 400Mhz‎ - ‏1GB DDR1 400Mhz CL3 G.Skill ‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10209 ובפרטים הטכנים כתוב: ‎ M/B Chipset‎: ‎ nVidia nForce 4 series (For 939),‎ ‎ nVidia GeForce 6xxx series (For 939, IGP)‎ מה זה אומר? שהזיכרון הזה עובד רק בלוח אם בעל הצ'יפסט הזה? אם כן איך זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. נכון שddr400 אמור לעבוד על כזה לוח רק שזה יעבוד על מהירות נמוכה או שזה תלוי בלוח?

• 13 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by Royz,

שלום. אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 1 גיג כל אחד. http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6290 מה התיזמונים של הזכרון הזה? האם הוא טוב? הבנתי גם שבשביל משחקים לא חשוב תיזמונים נמוכים? זה נכון? אני גיימר כבד ועיקר הפעילות שלי במחשב היא משחקים. יש אולי זכרון יותר טוב מהסאמסונג בשביל הצרכים שלי? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by Pease Brother,

אני לא רוצה לקנות מחשב חדש אז אני אשפר את נה ש יש לי טוב אז איפו אוכל להשיג זכרון 512 של SDRAM ובכמה ? והאם זה יתן לי בצועים טובים יותר? ב BF2 :'(

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by slater,

לפי האתר של ksp יש להם זכרונות של corsair xms 512mb xl ב 890 שקל או משהו כזה...... אז השאלה שלי היא האם זה באמת סידרת הxl של corsair???? כי היא אמורה לעלות בערך 1300 שקל ל512mb...... אודה מאוד למי שיעזור לי........

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by ReSt,

ידוע לי שבמעבד Pentuim ישנם 32 קווי כתובת. כמה דפים בגודל של 16KB ניתן למקם בזכרון הפיזי ? ואם אפשר הסבר. ועוד משהו - נניח שאנחנו פונים לדף שכתובתו הלוגית היא 0F3A5h . מהי הכתובת הפיזית של נתון זה לאחר שהוקצה לדף זה מספר מסגרת d10 בזכרון הפיזי ? אם מישהו יכול לעזור אז אני יודה לו מאוד תודה רבה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by valaryan,

איזה זכרון מבין שלושת הזכרונות האלו אתם ממליצים לי: 1. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6033 2. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5951 3. http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=639#detailed הזכרון מיועד בעיקר למשחקים ול OC עתידי. הלוח אם שלי כנראה הוא DQ6 או אחד הלוחות החדשים של אסוס והמעבד הוא E6600. בבקשה לפרט מה עדיף ולמה... תודה לעוזרים!!! +עוד שאלה...האם הלוח DQ6 של גיגבייט תומך ב SLI? שוב תודה

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by alon2k2,

שלום! יש לי עכשיו 4GB בשני סלוטים כל אחד 2GB והם במהירות 800Mhz עכשיו אם אני יקנה עוד 4GB בשני סלוטים במהירות 1066Mhz זה יתפוס? אם מערכת הפעלה Win7 62bit ...

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by HeroesCut,

שלום, רציתי לשאול איזה זכרון מתאים לcore i7 920 +X58SO, צריך זכרון מיוחד שמתאים להם או שאפשר להסתפק בזכרון רגיל של 4GB?

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by HeroesCut,

יש לי הזמנה של Core i5 עם זכרון של 6GB/DDR3/1333MHZ/KINGSTONE זה שלוש יחידות של 2GB. 7-7-7-24 CL 2GBX3, ראיתי בכמה מקומות שI5 לא תומך בטירפל צ'אנל זה אומר שאני אצטרך לוותר על 2GB??

15. Started by Rhx,

שלום,כמו שהבנתם אני רוצה לקנות זכרון עד 50 דולר והבנתי מכם שלא שווה ללכת על ה Ocz הנה לינק :http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227037 עכשיו אמרו לי כאי ללכת על A-DATA עכשיו יש לי את הזכרון A-DATA 512MB DDR400 /VT הגרסאת ה VT אין אותה באתר של newegg אז עכשיו רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון A-DATA משם לא סוג VT זה יהיה עדיין בסדר לא יהיו הבדלים ביניהם ? ותגידו אולי שווה ללכת על Ocz 512x2 ואת מה שיש לי עכשיו אני ימכור ( אם אני אמצא ) ... אגב יש לי תקציב של 100 דולר אם אני אקנה סטיק אחד ב50 דולר אני אוכל לקנות ב50 דולר את האוזניות שאני רוצה ... ויש לי עוד אפשרות ללכת על הארד דיסק ומתי שיהיה לי כסף אני אקנה פה בארץ את הזכרון( אבל הארד דיסק לא דחוף לי כלכך) אמ…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  16. Started by Rhx,

שלום לכולם,אוקיי אז ככה חסכתי כסף לקניית סטיק זכרון A-DATA נוסף 512 . עכשיו יש את הדבר הזה של התיזמונים או משהו כזה,ויש לי 200MHz ככה כתוב לי DIMM2 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) 200MHz זה טוב? התיזמונים טובים?הקניית סטיק תהיה טובה?... אגב כתוב DDR 400 מה זאת אומרת 400? 400MHz כאילו?(כתוב את זה ב KSP בחנות.) אם אפשר הסבר תודה בדקתי וכתוב שם 400MHz אז זאת אומרת זה פועל לי על 200 ? למה זה פועל על 200 MHZ ויש לי את הזכרון A-DATA 512MB 400MHz A-DATA/VT לא ה V-DATA , המחיר של הזכרון הזה עלה הוא היה עולה 260.. מה זה V-DATA?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by shake7,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי אבל אני לא יודע כמה MHZ יש לו. פתחתי את המחשב והוצאתי את הזכרון ולא כתוב עליו כמה MHZ יש, רק כמה MB. ניסתי בEVERST אבל משום מה שאני פותח את הלשונית שאמורה להראות את המהירות של הזיכרון, היא לא נפתחת. למישהו יש דרך אחרת? תודה =]

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  18. Started by Stranger,

שלום לכולם, לפני שבוע ומשהו הזמנתי מחשב. כל החלקים הגיעו אך הזיכרון לא הגיע כפי שציינתי הזכרון העתוד להיות : מושקין LEVEL 1 לא הגיע במשלוח. החנות שמוכרת לי הציעה לי זכרונות עד שיגיעו הזכרונות שלי. האם יכולה להיות בעיה להחליף את הזכרונות אחר כך כאשר הזכרונות שלי יגיעו? כלומר אחרי שאני כבר יתקין ווינדוס והכל ואז פתאום אני יחליף את הזכרונות, לא תהיה בעיה כלשהי?? אני מציין שאני הזמנתי שתי סטיקים של 512 והם מצאיאים לי לבינתיים אחד של 256. לא תהיה בעיה להחליפם ברגע שהמושקינים יגיעו?? תודה רבה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by asmon,

יש לי שני סטיקים של 512 ואני מעוניין לקנות עוד ג'יגה. איזה מאפיינים בזכרונות אמורים להיות זהים על מנת שאפשר יהיה לשלב עם מה שיש לי כרגע? או שאולי אני צריך זכרונות זהים לחלוטין? ומה הבדל הביצועים בין DDR ל DDR2? קצת חבל לי שהלוח אם שלי לא תומך זכרונות DDR2 לכן אני מעוניין לדעת האם ההבדל בביצועים משמעותי. תודה.

• 7 תגובות
    • 490 צפיות
  20. Started by a-gold,

אם יש לי זכרונות ddr 2 של 512 מגה ו 533 מגה הרץ של קינגסטון ואני מוסיף עוד 512 מגה של חברה אחרת זה בסדר? הזיכרונות יעבדו טוב ?

• 6 תגובות
    • 463 צפיות
  21. Started by xxdragonxx,

יש לי במחשב זכרונות ישנים נראה לי שעובדים על 266 בנפח של 512 (256X2) ..איך כדאי לשדרג את הזיכרון במחשב? מה לקנות? עד שאני יקנה מחשב חדש אני צריך להשתמש בזה בינתיים. חשבתי לקנות ג'יגה של 400 ולהוסיף לישנים ואז יצא ג'יגה וחצי .. מה אתם מציעים?

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  22. Started by dragon772,

רציתי לדעת מה ההבדל בין sdram ddram ו rdram ומה זה ddr ddr2 ו ddr3 תודה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by Trol,

יש זכרונות עם CL5 ויש כאלה עם CL4, מה זה ה -CL הזה? ומה יותר טוב? תודה.

24. Started by eliko9,

איזה זכרונות הכי איכותיים מ KSP A-DATA DDR500 או KINGSTON HYPERX המעבד יהיה DUAL CORE 3800 שיהיה לו oc עד כמה שאפשר בסטוק ואולי אחרכך איזה קירור אוויר נורמלי מה אתם אז ממליצים?

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by a-gold,

יש לי זכרונות 512 דואל ובלוח אם יש 4 מקומות לזכרונות רציתי לדעת אם זה משנה אם זה משנה איך אני שם את הזכרונות אחד ליד השני או במרווח של מקום כן מקום לא ?

• 6 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.