מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
נכון שיש L1 וL2 וL3 עכשיו השאלה היא האם L0 זה הסט פקודות....אני זוכר שקראתי איפהשהו שיש זיכרון L0 ואני לא זוכר מה הוא היה ואני לא מוצא את המקור..
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אני וחבר שלי יש לנו לוח אם של MSI 865PE neo2 ואנחנו מחפשים מעבד P4 של Northwood איפה אני יכול למצוא מעבד משומש וישן?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4-5 שנים.. חחח ישן אבל בכל זאת, אני רוצה לשדרג זיכרון - יש לו 4 מקומות של זיכרון (כמו כל מחשב) אבל יש 2 של 64 ו 2 של 128.. האם זה אפשרי לשדרג את ה- 2 של 64 ל128? או יותר? אני חושב שהוא צריך DDR1 זה נכון? איזה סוג בערך? וסוג המחשב הוא paintum 4 (סליחה אם יש שגיאה ) תודה רבה לעזורים! נ.ב חדש כאן, ואני רואה בפורום - אתר ממש נחמד! יפה לכם!! עוזרים פה מלא.. וזה טוב..!
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשמעות של כל האופציות החדשות בבורדים של הiCore7 ? ???
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אהלן... ברשותי מחשב עם לוח ga-k8nf-9 בעל מעבד AMD Athlon 64 3000+ אני מעוניין לשדרג למעבד AMD Athlon 64 4400+ x2 על פי חיפוש קצר באינטרנט, הלוח תומך... אבל כשאר ניסיתי להרכיב את המעבד החדש ראיתי שצורת הפינים שונה (הפינים החסומים בלוח לא תואמים לשטחים הריקים על המעבד) אז... תומך? לא תומך? המעבד הספיציפי לא תואם? או שכל מעבד בעל שני מעבדים? תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אהלן, אילו לוחות (עדיפות לASUS וGigaByte, פשוט כי הם שכיחים יותר) למעבד הנ"ל? זיכרון 2X2GB DDR 800 דרישות: לא מתוכנן OC FireWire Lan ללא גרפי מובנה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום, היה לי תלוח asus p5ld2 אכשיו הוא נישרף, אז האם כדאי לי לקחת את אותו לוח רק p5ld2-vm? עם כרטיס מסך מובנה. השיקול שלי לקחת עם כרטיס מסך מובנה מפני שאני מרכיב לדודתי מחשב משרדי אז עם כרטיס מסך מובנה זה יוצא לי טוב. אז האם זה שווה?או להיתעקש על אותו לוח כמה שלי ולקנות בנפרד כרטיס מסך?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
מפרט: AMD Athelon XP Barton 2600 Epox 8rda3+ Nforce 2 Corsair 2700 Value 2x256Mb קיבלתי סטיק של 1GB. עד כמה צפוי הבדל בביצועים עם סטיק אחד ? זכור לי שלעומת אינטל, ב-AMD זה פחות משמעותי, נכון ?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
באותו מחיר של זיכרון ניתן לקחת גם את Twinmos?, וגם Aeneon? ,מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, שכללתי בו זכרון של 1GB של KINGSTON, הבעיה שעכשיו אמרו לי מהחנות שאין להם את הזיכרון הזה והציעו לי זכרון 1GB של HYUNDAI. רציתי לדעת איך הזכרונות של HYUNDAI בכללי, ואם שווה לי לקחת אותו. אם לא אני אשמח לשמוע איזה חברות אחרות כדאי.
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
מה יותר שווה ?P-4P800 Delux שיש לו את הציפ היותר מתקדם 865PE וטכנולגית ה hyper path שעולה בסביבות 720 שקל או ה p-4p800 הרגיל,עם הציפ יותר ישן ,שעולה 610 האם זה שווה את ה110 שקל
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אהלן חברים רציתי לדעת אם אני מתכנן לרכוש את המעבד מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ולוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP מה אני צריך לדעת לגבי הOC מומלץ לעשות או לא ? האם בכל זאת כדאי לי ללכת על הQUAD בהסתכלות לעתיד או להישאר עם ההנל? ולגבי סוגיית הקירור, איך אני צריך להתייחס לזה ?כן לקנות קירור לעמבד גם אם זה בגירסת RETAIL וכו כו? תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מפרט: amd athlon 64 3800 כרטיס מסך: 7600gt
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אם יש לי 2 זכרונות של 256 DDR ויש לי את הלוח הזה: http://www.intel.com/products/motherboard/d865glc/ ואני רוצה לקנות עוד 2 סטיקים של 256DDR זאת אומרת 1GB אבל ה2 זכרונות שיש לי כבר על הלוח הם בתזמון CL3 ואם אני יקנה 2 זכרונות בתזמון CL2.5 זה יעבוד ביחד? תשובות בהקדם,תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2878 לכל המתלבטים.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
יש לי התלבטות בין שני לוחות אם הראשון - gigabyte chipset intel h61 b3 והשני - Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 ולגבי הכרטיסי מסך הראשון – asus nvidia geforce 210 512mB השני -
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
התעניינתי קצת על המידע של המעבד שלי וראיתי ש CPU-Z שת'דר המעבד בפועל שונה מת'דר המעבד בשמו. אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה ככה. הוספתי תמונה שתבינו יותר על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יתחילו לשווק בארץ את הסדרה החדשה3200 AMD ולוחות 939 עם PCIE.? אם הם כבר ישנם איפה ניתן להשיג? ומה זה מחיר טוב עבור המעבד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קניתי קירור זלמן פטאליתי ויש לו חיבור ללוח אם ולא לכרטיס מסך (x1900xt) האם המתחים שווים ? החיבורים הם לא אותו הדבר... (זלמן - גדול, כרטיס מסך - קטן). יש לי 2 מקומות על גבי הלוח אם (asus p4gpl-x) ומחובר המעבד והספק. יש אפשרות לחבר את המאוורר לכרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש משהו שמעניין אותי שלא כך הבנתי מקריאה מכתבות וסיקורים לגבי ריבוי הליבות. במעבדים של היום כידוע יש יותר מליבה אחת בוא נדבר על מרוטבעי ליבה ה Q או הפינום יש לכל מעבד 4 ליבות בואו נגיד שכל ליבה פועלת ב 2.0GHZ אם נקח תוכנה שלא מבינה בכלל מה זה ריבוי ליבות , ונותנים לה TASK מסויים האם העיבוד יתבצע כאילו על מעבד חד ליבתי 2.0GHZ ואותה תוכנה משתילים לה קוד שתבין לעבוד במקביל ב 4 ליבות , האם עכשיו התוכנה תבע את ה עיבוד במהירות כפול 4 משעשתה קודם , הרי שעכשיו 4 מעבדים 2.0GHZ מבצעים את העיבוד ביחד !! ולבסוף האם ה VISTA תומכת ביותר מ4 ליבות !?? והאקס פי SP2 ??
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
אז ככה קניתי עכשיו מערכת של amd ואני נורא מרוצה.עכשיו יש לי לוח של גיגה בייט 7vt600 L וקניתי שתי זכרונות של קינגסטון 256 DDR 400 ויש לי על הלוח 3 סלוטים לזכרונות ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג לעוד 512 בסטיק אחד והאם אני חייב שזה יהיה אותה חברה של זכרונות כי הבנתי שיש לפעמים התנגשויות בין הזכרונות וממש לא בא לי לרוץ חזרה לחנות ולהגיד שהזכרון לא מתאים ועושה בעיות ועוד דבר: בחנות שחשבתי לקנות אין סטיק אחד של 512 של אותה חברה רק ב-256 ואין לי עוד סלוט ספייר אני חייב סטיק אחד של 512 של אותה חברה האם למישהו יש מושג איפה יש חיה כזאת באזור חיפה נהריה קריות?? והאם באמת יש צורך לשדרג את הזכרון שלי האם אני ארגיש בהבדל?? תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה מהמעבדים הבאים עדיף: AMD PHENOM X4 945 AMD PHENOM X4 940 BE מבדיקה הבנתי שזה אותו מעבד בדיוק רק שה945 עם תושבת AM3 המאפשר עבודה עם DD3 (וגם תואמת לאחור בתושבת AM2 עם DDR2)וה940 בעלת מכפלה פתוחה המאפשרת OC בצורה קלה\טובה יותר ומיועדת לתושבת AM2 בלבד. מכיוון שאין לי כוונה לבצע OC, האם יש סיבה אחרת\נוספת שה940 עדיף על ה945 (המחיר הוא בהבדל של שקלים בודדים) ? כי זה נראה כאילו שבתכנון לטווח ארוך ה945 עדיף כי הוא מאפשר שדרוג טוב יותר. *המעבד מיועד למשחקים וירוכב על Gigabyte MA770-UD3 עם 4850 ככרטיס המסך. תודה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי איזה מחשב עם לוח אם ASUS Rampage Formula (LGA775)X48 ואני מעוניין לשים בו 8GB זיכרון אבל תאשר אני מתקין את הזיכרונות 4 סטיקים של קינגסטון דגם KHX8500D2K2/4G 4GB MEMORY KIT 4GB PC2-8500 CL5 240-PIN DIMM KIT (2PCS.) 99U5316-066.A00LF כלומר בכול מארז יש שתי סטיקים יש לי שתי מארזים של אותו דגם סך הכול 4 סתיקים כול סטיק 2GB אבל לאחר שאני מתקין אותם, אני מדליק את המחשב הוא נכנס למסך כחול ועושה ריסטרט וכך זה חוזר על עצמו ולפעמים המחשב נידלק עולה רק הלוגו של הביוס של הלוח אם ועושה ריסטרט. כשאני שם רק 4G הוא מקבל את זה והכול בסדר. מה הפיתרון למה הלוח לא מקבל את 8GB זיכרון?ראוי לציין הביוס מעודכן וכן הדריוורים במחשב ממה אני יודע הלוח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-