עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מצד אחד ה4820K נחשב לחזק ומתקדם חותר ומצד שני ללוח2011 צריך להוסיף כ500-600 ש"ח. אבל האם שווה להשקיע בלוח עם הסוקט החדש יותר בקניית מחשב לטווח ארוך? (4 חריצי זיכרון ותמיכה במהירות זיכרון גבוהה כסטנדרט) אציין שהיעוד אינו למשחקים אלא לעריכה גרפית (פוטושופ ומאיה בעיקר) ולאוברקלוק נמוך עד בינוני עם כרטיס radon r9 270X

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

עד כמה הביצועים של 4670K@4.3-4.5 יהיו גבוהים יותר מ4570 כאשר מדובר על גיימינג נטו (Battlefield 4 MP על הגדרות מקסימליות)?

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Croovit,

אהלן בקיצר רציתי להתייעץ איתכם לגבי זה יש לי את הלוח הבא Gigabyte 78LMTS2P REV3.1 בתושבת AM3+ שכרגע יושב עליו PHENOM II 955 ורציתי לשדרג למשהו חדש יותר אז חשבתי על ה FX-8320 עכשיו הבעיה היא כזאת ב CPU SUPPORT LIST של הלוח לא כתוב שהוא נתמך וניסיתי לברר למה והבנתי שלוחות מאותו הדגם ברוויזיות אחרות לא תומכים במעבדים של 125W (שזה נשמע די מוזר כי הפנומים עצמם הם 125W) אבל הלוח הזה כן ה MAX TDP שלו מגיע עד ל 140 עכשיו השאלה שלי היא כזו מה נראה לכם? (עדכנתי ביוס בכל מקרה לגרסא החדשה ביותר)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by NM,

שלום קניתי לפני כמה שנים לפטופ של טושיבה מסדרת satelite ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון RAM כי הוא כבר לא עומד מספיק בעומס הבעיה היא שבאתר שבודק לפי דגם מחשב כמות מקסימלית של RAM אומר שה-4G RAM שהוא הגיע איתם זה קיבולת מקסימלית,מה אפשר לעשות?. המעבד הוא intel Dual Core T4400 והזיכרון הוא מסוג DDR3 יש שתי סוקטים לזיכרון כל אחד כרגע 2G

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לקנות זיכרון למחשב שלי אני רוצה לבדוק האם תאום ללוח האם שלי לוח האם שלי הוא ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX וזיכרון שאני רוצה לקנות הוא Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 http://ksp.co.il/?select=.1038..392..103..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13485&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הוא יתאים למחשב שלי תודה

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  6. G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 מתלבט איזה זיכרון לקנות האם אני ארגיש הבדל כלשהו בין שני אלה בעבודה עם גראפיקה \ במשחקים ?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  7. אני מתעניין בשידרוג המחשב שברשותי יש לי לוח אם ASUS M2N-E עם מעבד +athlon x2 3800 ו 8ג'יגה ram לצרכי גלישה באינטרנט ואופיס וכן תכנות (מעוניין להריץ מכונות וירטואליות של sharepoint) אני מתעניין בשידרוג המעבד ל AMD Phenom x4 945 3.0GHz אך אינני מצליח להשיג, מישהו יודע היכן אפשר להשיג זאת? כמו כן אופציה אחרת יש לי מעבד intel core quad q8200 שהיה לי במחשב של acer aspier x1700 שהלך לו הלוח ועל כן חשבתי על לוח עבורו אבל שתומך ב ddr3 ב 16 ג'יגה או יותר אם יש לכם המלצות על לוח כזה אשמח לקבל. כמו כן אם יש לי דיסק קשיח sata 3 האם שווה להשקיע בבקר חיצוני כלומר בכרטיס הרחבה בכדי שהדיסק יעבוד במלוא המהירות? תודה מראש לכל העונים והעוזרים וכן אני מודע לכך שהמעבדים שציינתי הינם ישנים.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  8. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין לוחות האם השונים.. האם לוח של הHD יותר רציני מהשאר ? תודה למגיבים. מצ״ב קישורים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10887 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10932 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10889

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב נייד של dell מדגם l501x, המחשב הגיע עם 4GB ראם ועם סלוט אחד פנוי. קניתי זיכרון kingston 4Gb value ram 1333mhz, אבל ברגע שאני מחבר את הכרטיס, המחשב לא מצליח לעלות. מבדיקה הבנתי שהמחשב אמור לתמוך בזיכרון של עד 8GB. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? יכול להיות שהמחשב לא תומך בזיכרון הזה? אשמח לעזרה,

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by zaroor,

אני צריך לדעת האם ללוח גי'גה b75 dv3 מעבד g2030 וזיכרון 1600 mhz זה יעבוד על ניצול של 1600 מגהרץ. ראיתי שכתוב באתר כדי שזה יתמוך המעבד צריך להיות 22 ננומטר אז הוא כן ,אבל הבס שלו רק 1333 מגהרץ תודה לכם

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה קניתי את המשחק Call of duty: Ghosts המינימום שלו זה 6gb ראם, לי יש רק 4 והמחשב כולו כבר ישן... רציתי לדעת האם יש אפשרות לשדרג את הראם ל6 במחיר קטן יחסית ? מה אתם ממליצים ? שיעבוד טוב עם מה שיש לי היום מוכן יד 2 גם.. לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 זכרונות קיימים G.Skill DDR2 4096MB (2480MBx2) 800mhz CL 4-4-4-12 Pl Black מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  12. יש לי לוח אם של GIGABYTE P55-UD5 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3159#ov יש לי בוא 4 גיגה ראם וחשבתי לשדרג ל 8 או 16. מצורף דוח כללי של מה שיש לי במחשב מ EVERSET. ואני צריך המלצה לשדרוג הזיכרונות על סמך החומרה הקיימת. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by amit.w1986,

אהלן, יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור scythe mugen 3 . הטמפ' ב idle נמצאת בין 29-34, 35 מעלות. מה שמוזר הוא שתמיד core אחד נמצא מעל 40 מעלות וזה קופץ כל כמה שניות מ core to core. אני לא נמצא ב OC. צריך לציין שזו תופעה וחדשה ועד לפניי כמה שבועות כל ה cores היו כביכול בטמפ' דומות והיו עולים ויורדים בצורה זהה יחסית. האם זה תקין ? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by PrefaceAlumni,

האם הוא נכנס לתדר טורבו אוטומטית או צריך לקנפג משהו בביוס? מה ההבדל בין התדר הרגיל לטורבו? תודה!

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  15. Started by CyberBot,

[h=1]P7P55D[/h]קניתי אותו יד 2 והוא בא בלי הדיסק אני יודע שיש אפשרות של הורדה מאתר אבל משום מה האינטרנט איטי ברמה לא נסבלת ואני בקושי יכול להוריד משהו אז אני מעדיף כבר להוריד את הכל במכה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by silverrfox,

הייתי רוצה לדעת לאיזה סטוק יש תמעבדים הכי טובים לגיימיניג היום בשוק? והאם זה נכון שבקרוב אינטל תפסיק לייצר מעבדים לסטוק 1155 או שהאם אינטל תמשיך לייצר מעבדים חדשים עבורו? אני כרגע אם מעבד lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz הייתי רוצה לדעת לכמה זמן הוא עוד יספיק לי והאם הכרטיסי מסך החדשים כיום או בעתיד הקרוב לא יוכלו לעשות לי איתו צוואר בקבוק? ומה ההבדלים בין הסדרות מעבדים של sandy bridge - lvy bridge - haswell האם בעתיד אינטל תייצר מעבדי haswell לסטוק 1155 גם? בדקתי בTMS תמעבדים הכי חזקים שיש להם להציע לכול סטוק Intel Core i7 4960X 3.6Ghz BOX LGA2011 ₪5256 Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray LGA1155 ₪1538 Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by dor9,

היי, האם זיכרונות שפועלים במתח 1.35V יעבדו על לוח האם Gigabyte GA-H87M-D3H ? קישור ל-specs של לוח האם. דוגמא לזיכרונות: http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?imodule=BLS2K4G3D1609ES2LX0 תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by אבי גק,

שלום לכולם. שאלתי היא האם הכונן http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148784 Seagate Constellation ES ST1000NM0011 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Enterprise Hard Drive Bare Drive יתאים ללוח אם gigabyte ga-ma770t-ud3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3297#sp אני שואל משום שהכונן הוא Interface SATA 6.0Gb/s ובלוח אם רשום 6X SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices האם הלוח אם יעבוד עם הכונן הזה? תודה מראש למשיבים.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by ashbit_q,

נא לקרא הכל אז ככה יש לי לוח אם שעבד מצויין במשך 4 שנים שלמות ופתאום שבק חיים התסמונת כבר נאמרה כאן בנושא אחר ואני מעוניין לדעת דבר אחר כאשר אני מדליק את המחשב נדלקת נורד ביקורת וישר נכבה קראתי שכזה דבר יכול ליקרות בגלל פינים עקומים והלוח מזהה את זה בתור בעיה בדקתי ואכן היו פינים עקומים והרבה 8 בערך כאשר הוצאתי את המעבד ושוב הפעלתי את הלוח "בלי כלום לא כרטיס מסך לא זיכרונות כלום אפילו לא חיבורי חשמל אחרים" הוצאתי את הכל רכיב אחרי רכיב כך שהגעתי למצב של לוח ומעבד בלבד והמעבד הוצא ועדיין אותו מצב!!!!! השאלה היא האם עם הזמן הפינים גרמו לקצר והלוח הלך או המעבד עם הזמן ??? כי ראיתי שיש מצב שהמחשב יעבוד גם כשיש פינים עקומים ואני לא עשיתי את זה בטוח !!!! מאה אחוז כי אם כן…

• 23 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. היי, יצא לי הרבה פעמים לשמוע מחנויות ש"עדיף הרכבה שלנו כי אנחנו עושים בדיקות שהכל עובד כמו שצריך". רציתי לדעת על אילו בדיקות הם מדברים (בסביבה שעוד אין מערכת הפעלה מותקנת)? כשאני מרכיב מחשב אני פשוט מרכיב אותו ומתקין את מערכת ההפעלה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא Memtest אולי, אבל הם באמת מבצעים את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מעוניין בשילוש וב ssd I5 4570 , GB h87 d3h , 8gb 1600 , קירור ות ssd 250 evo כרגע מחפש תמחיר הכי משתלם לי , מבחינת התקנה חנויות מתקינות שילוש על מוצרים שלא שלהם , זה כרוך בתשלום ? פתוח להצעות מחברות (אם יש פה נציגים מחנויות ) גר בראשון נייד בגבולות של עד תא רחובות תודה לעוזרים הנהדרים שנמצאים פה בפורום

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by Ori ZEE7,

קניתי את הלוח הבא gigabyte h87 d3h יחד עם הsniper של g.skill ולאחר הקניה אני רואה שהזכרונות 1.25V. העניין עלול להוות בעיה או שהזכרונות לא חייבים להיות 1.5V? ושאלה נוספת, הקירור של אניטל לא מגיע עם משחה?? על המאוורר היו שלושה פסים שנראו כמו סוג של משחה...אך לא בשפורפרת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ניקח לדוגמא את הלוח אם GA-Z87-HD3, קראתי שהזכרון שהלוח אם הזה יכול לעבוד איתו הוא 1600 Mhz In Nominal Mode – Up To 3000 Mhz In Overclock. עכשיו אני רוצה לדעת האם רק זכרונות של1600MHZ יעבדו איתו או שאפשר להשתמש גם ב1866-2400? תודה.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  24. אני מתכוון לקנות מחשב חדש,ואני עדיין לו סגור על מעבד ולוח אם. הייעוד של המחשב הוא משחקים,העיקר BF4. כרגע אני חושב לקנות את הלוח אם של MSI z87-45 GAMING ראיתי שיש גם גירסא רגילה שלו וההפרשים ביניהם הוא 250 שקל,הוא שווה את ההפרש מהגירסא הרגילה? יש איזה לוח אם יותר טוב בטווח מחירים הזה? לגבי מעבד חשבתי ללכת על I5 4670K,בשביל משחקים הוא מספיק ?הוא שעדיף לקחת I7? לגבי זיכרון מה עדיף? סטיק של 8 ? או 2*4 ? איזה מהירות? אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בעתיד ל16,בנוסף יש לי 4 סטיקים של 2 ג'יגה? שווה לשלב אותם איך שהוא או שזה יוריד לי ממהירות של הסטיקים החדשים שאני יקנה?

25. Started by Aviv943,

היי. לפני כמה ימים קניתי זכרונות של G.skill מדגם F3-12800CL9D-4GBXL ממותג Ripjaws X. באתר של היצרן לא רשום שזכרונות תומכים בלוחות של Amd ובאתר של ksp שמהם קניתי רשום שהוא תואם לשלושה לוחות של אינטל. בכל אתר עולמי אחר כמו newegg מצויין שהוא עובד עם Amd ועם התושבת am3+ שיש לי. אפשר עזרה עם הנושא? אני לא רוצה לפתוח אותם ולגלות שהם לא תואמים. אביב.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים