מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (פמטיום 3 800) שיושב על לוח אם של pcpartner - ואני מעוניין לעדכן לו את הביוס. הבעיה שאני לא מצליח למצוא את הדגם של הספציפי של לוח האם שלי. אני יודע שזה לוח של pcpartner כי זה מה שרשום לי כאשר המחשב עולה. כמו כן מצאתי את הלוגו שלהם על מדבקה שיש על חריץ ה ISA שיש לי על הלוח (יש לי 1 כזה ו5 PCI ן1 AGP). ליד המדבקה רשומים הפרטים הבאים: C51 D7PSG ועל גבי מדבקה נוספת רשום: 9T205503879T במסך הפתיחה של המחשב רשום גם: BIOS-2M (2K020520C) SUPER 133-SUPPORT SYSYTEM BUS אלה בערך הפרטים שיש לי.... האם מישהו יכול לעזור לי להבין מזה מה הדגם הספציפי של לוח האם שלי? תודה, רם
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום! המפרט שלי בכללי הוא: E6750 OC 3.2MH P35DS3L 4X1GB OCZ WD CB 500GB השימושים שלי הם עבודה כללית ומשחקים אבל אני רוצה שהמחשב שלי יתמודד עם הכל ולשנתיים הקרובות אני לא מתכנן שידרוג משמעותי אני רוצה לקנות SSD 60GB למערכת הפעלה והבנתי שעל מנת להאריך את החיים שלו כדאי לשדרג את הזיכרון מ 4GB ל8GB לפחות כדי לבטל את הpagefile ובגלל זה יש לי כמה שאלות האם הביצועים של המחשב יעלו וזה ישתלם? במידה וכן לכמה זיכרון כדאי לשדרג? ואם כדי לי לשדרג את הזיכרון ולבטל את הpagefile בלי קשר לזה שאני יקנה SSD?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת מה את חושבים על הזיכרונות מהחברה הזו A-DATA טובים לOC ראיתי גם שממליצים עליהם בפורום מיפרטים. רציתי לדעת אם גם להם יש תיזמונים של 2.5, או שזה יותר גבוה. כי המחיר ממש טוב, בהשוואה לאחרים. או פרמטרים נוספים של תיזמון חוץ מ-CL?? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדאי לקנות שני סטיקים של זיכרון או רק אחד (במערכת AMD)?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3 733 עם 128 מ"ב זכרון SDRAM אני רוצה להוסיף עוד זכרון ויש לי שני זכרונות 64 מ"ב sdram האם זה אפשרי? האם כדאי?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש,חשבתי על המעבד הזה ב KSP הוא עולה 15 ש"ח יותר מ E8400 שווה? שימושים:משחקים,ועבודה יומיומית על המחשב (אינטרנט,תוכנות,אופיס וכו'). הקטע הוא שאני מפעיל הרבה תוכנות במקביל אז חשבתי לקחת כבר מעבד 4 ליבות.. מה דעתכם?,טוב לא טוב? וכו'. תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לוח אם למעבד AMD 4600X2 בנתיים כולם המליצו לי על ה- asus M2nE רציתי לדעת אם יש עוד לוחות אם טובים למעבד הזה ושיהיו קצת זולים יותר אני לא עושה OC ולא רוצה כרטיס מסך על הלוח אם אבל חובה שייהיה יצאה אופטית מהכרטיס קול איך הכרטיס הזה : GA-M55plus-S3G יש הבדל גדול מהאסוס כי הוא יותר זול ממנו ... יש עוד המלצות ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי אתמול ב-CHIP והם נתנו לי הצעה עם ה-MOTHERBOARD שכתוב בנושא ההודעה. המ דעתכם עליו? במפרטים שך INTEL כתוב שהוא תומך SATA אבל לא כתוב כלום על SATA 2. הבחור בחנות אמר לי שכבר אין SATA אלא רק SATA 2. הוא מתחמן אותי ? חוץ מזה, האם לדעתכם הכרטיס הנ"ל טוב יותר מכרטיסים מקבילים-ASUS? על איזה כרטיסים כדאי לי להסתכל? אני בונה נחשב במקסימום 4000 ש"ח 2G זכרון עם מעבד E6600. יש לי תחושה שהם דוחפים לי מה שנוח להם.... כל חנות טוענת אחרת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני קונה עוד שבוע מחשב חדש יחד עם ויסטה 32bit, לא מתחשק לי להתקע עם בעיות תאימות ב-64bit... (אם למישהו יש דעה אחרת, אני אשמח) הבנתי שהמקסימום שהמערכת מנצלת גג 3GB. תמיד קונים 2GB, אבל אפשר להוסיף עוד 200 שקל (ולנצל את השפל במחירים), ולקבל 3GB שיחסכו את הצורך בשדרוג. עכשיו נשאלת השאלה אם סטיק שלישי בלוח P965 יפגע בדואל צ'אנל של השניים הראשונים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף לי ומזה ה HK וה Eco הזה ? זיכרון: [..] G.SKILL "ECO" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - זמין במלאי ₪624 כמות:2 זיכרון: [..] G.SKILL "HK" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - זמין במלאי ₪551
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות Core I5 6600 ויש לי זיכרונות של 1333 על 1.5V. הבעיה היא שבפירוט של המעבד רשום שהוא עובד עם 1333 על 1.35V. אז אני רוצה לשאול, האם זה באמת משנה? ובמידה וכן, האם לשנות את הוולטאג' בביוס יעזור?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני עומד להזמין מחשב חדש מזיגזג. יש לי נסיון בחיבור כוננים זיכרונות ושאר דברים שמתחברים ללוח אם, אבל מעולם לא הרכבתי לוח אם ומעבד. האם כדאי לנסות להרכיב את המערכת לבד, או שזה מסובך ואני עלול להרוס? הבעיה שלי היא עם החלקים: AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD Gigabyte GA-7VT600 אשמח לחוות דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כמו שציפיתי ! E6600 ב213$, מצטער שאני לא יכול לפרט מאיפה רק נשאר לי למצוא איך להביא אותו לארץ ואני מזמין :-)
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני כמעט חצי שנה קניתי מחשב עם הלוח ASUS A7N8X-DELUXE (ultra 400). ורציתי להוריד לו את הדרייברים הכי חדשים מכיוון שעבר זמן.. אבל אני לא יודע בדיוק מה אני מחפש ומה אני צריך להוריד עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי משהו =\ אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לחבר שלי כרגע מערכת עם לוח אם : DFI nF4 Ultra-D זיכרונות : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4742 ואחד הסטיקים יצא דפוק ולא יציב אפילו על 370MHZ בתיזמוני סטוק. המחשב מתוכנן לרוץ על 313X8 ביחס 1/10 למעבד ככה שהזיכרונות ירוצו בידיוק על 500MHZ. המעבד עצמו נבדק עם הסטיק הזה ונמצא יציב גם ב2600MHZ למעבד(אפשר יותר - לא ניסיתי) ככה ש313X8 לא אמור להוות בעיה. עכשיו - אני חשבתי אם כבר יש הזדמנות להחליף אז למה לא לקחת את אלו : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4888 אז - מה אתם חושבים שכדאי לעשות... אפשר להציע זיכרונות 2GB עד 1500שקלים גג 1600.
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
סתם שיטטתי באינטרנט וראיתי דבר דיי מוזר...הבדל המחירים של אותו מעבד בין שני חנויות הוא 400 ש"ח....זה דיי הרבה... http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/ouranos_computer/product.asp?pf_id=XXAMD_A64_3000_S939_Tray_TR2 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6012 מה אתם אומרים...הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני צריך לדעת את מחירם של שלושה מעבדים מתוצאת אינטל(כמובן אחרי הירידת מחירים): pD 915 E4300 E6300\E6320 ?
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז שוב אני באותה התלבטות, האם להחליף את הP5N-D בStriker II Formula תמורת תוספת של 600 ש"ח קראתי בפורומים בחו"ל ולא חסרים לכלוכים על אסוס, לדוגמא בעיות בביוס שמצריכות עדכונים ובעיות דרייברים למיניהם, בעיות עם הQuadים, למשל יצאו בטענה שהStriker Extreme לא אוהב מרובעי ליבה וצריך לשבת טוב על הלוח עם עדכונים וכל מיני חרטות בשביל שיעבוד כמו שצריך וכולם ממליצים על הEVGA מבחינת הצ'יפסט של ה780I אז מה אתם אומרים, סתם זיבולים כי אסוס מעדה קצת פה ושם ולא צריך להכליל את כל הלוחות? יש למישהו מידע ספציפי בנוגע ללוחות הנ"ל לגבי ביצועים(גם OC), אמינות בעיקר, ביוס-דרייברים וכו'? פשוט אין לי כל כך זמן להחליט עם איזה לוח להשאר, יש לי זמן עד יום ראשון ואני כבר מת מת מת ללוח שלי!!! ואני…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://techreport.com/reviews/2006q3/e6300-vs-sff/index.x?pg=1
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי מה שלומכם רציתי לדעת את חוות דעתכם על הלרוח AA8XE-3rd Eye של אביט הנה הקישור לאתר של החברה http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AA8XE-3rd+Eye&fMTYPE=LGA775
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אנשים... אני קונה מחשב חדש, ולפני שאני מתחיל בכלל לשאול על מפרטים מומלצים, רציתי לדעת אם כדאי ללכת על מחשב מבוסס מעבד אינטל או AMD? הבנתי שמעבדי ה-core 2 duo של אינטל פשוט מצוינים, אבל אני גם יודע שמעבדי הליבה הכפולה של AMD לא רעים בכלל. בקיצור, השאלה שלי היא האם כדאי לבסס את המחשב על אינטל או AMD (כפולי ליבה כמובן)? מה ההבדלים ביניהם? ההבדלים משמעותיים בכלל? דרך אגב, המחשב לא מיועד לגיימר כבד, אבל משחקים צריכים לפעול עליו יפה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד למטרות גיימינג בלבד בתקציב של עד 700 ש"ח. איזה מעבד יהיה הכי משתלם(לא משנה לי אם זה אינטל או amd)??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שאני לא מבין כל כך במחשבים, אני לא יודע אם צריך לקנות את המעבד בנפרד או לא.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שזה קשור לאוברקלוקינג, אבל בעקיפין זה יותר שייך לפה. עד עכשיו הבנתי שמחלקים זה היחס בין ה- FSB Mhz למהירות של הזכרון,. תנו לי להבין, אם המחלק הוא 1:1 אז ברגע שאני מעלה 50Mhz לבאס אז עולים 50Mhz למהירות הזכרון? ראיתי שגם OCer דגול מצליח להעלות ל- 280 (למשל) ולהשאר במחלק 1:1 ולא ב- 5:4, אז מה ההבדל? האם יש יתרונות ל- 1:1 על פני האחרים? כי ראיתי שלעבוד ב- 5:4 זה יותר יציב\בטוח\קל מאשר 1:1, אז למה לא להשאר בו כל הזמן? תודה רבה, זה די חשוב עבורי
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-