מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה היו לי תקלות במחשב שקשה לי לזהות את מקורן. החלפתי כמעט הכל חוץ מלוח אם וכרטיסי זכרון. הלוח הוא ASROCK 4COREDUAL_VSTA והזכרונות הם מחברה לא מפורסמת . במשך כשנתיים המחשב עבד ללא בעיות מיוחדות. ועכשיו לשאלה. במסגרת הבדיקות שערכתי הרצתי MEMTEST גירסה 2.01 מתקליטור HIREN וכן MEMTEST גירסא 4.10 מתלליטור BOOT שיצרתי מקובץ באתר MEMTEST.ORG (או שם דומה). מה שקורה בכל ההרצות הוא שאין הודעות שגיאה על ידי התוכנה אלא במקום הודעת שגיאה המחשב פשוט ניתקע וצריך לעשות לו RESTART ברוטלי (על ידי מתג RESTART או על ידי לחיצה ארוכה על מתג POWER ). האם זו התנהגות תקינה של התוכנה ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.xtremeresources.com/forums/showthread.php?t=36405
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודש בערך רכשתי את המחשב (כפי שמופיע במפרט שלי) יחד עם המעבד Intel Core 2 Dou E6300. המעבד עלה לי בערך 1,000 ש"ח. היום אחרי ההורדת מחירים מחירו בערך 960 ש"ח, השאלה שלי היא: האם שווה לי להוסיף את ההפרש ולקחת מעבד מהסדרה החדשה ? (יש לי אפשרות כזאת בחנות שממנה רכשתי), לדוגמא: 1. להוסיף כ 150 ש"ח ע"מ לקחת את המעבד E6420 או 2. להוסיף כ 400 ש"ח ע"מ לקחת את המעבד E6600 תודה על התגובות והעצות.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ערב טוב הזמנתי את לוח האם GA-P55-UD3L עם צ'פסט P55 ובטעות הביאו לי GA-P55-UD3L עם לצ'יפסט H55 המעבד שרכשתי הוא INTEL I5 750 השמוש העיקרי שלי זה אינטרנט שרתים וירטואליים ואולי קצת משחקים אשמח לשמוע מה ההבדל בינהם והאם שווה ללכת להחליף תודה רבה על העזרה http://www.gigabyte.com.tw/search/search.aspx?kw=UD3L
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! מלא זמן לא הייתי וחזרתי! אני מתכונן לקנות זכרון של 512MB DDR למחשב עם לוח אם של EPOX 8RDA3 עכשיו הלוח עד כמה שאני מבין, יש לו מהירות BUS של 333. אז הנה כמה שאלות במסודר: 1.) האם כדאי לעשות OVERCLOCK ל-400 ולקנות את ההצעה הזו: http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=219 שהיא בנתיים הכי זולה שם? 2.) על אילו דברים אני צריך להסתכל ולדעת לפני קניה (שמעתי את אחי אומר משהו לגבי CAS SPEED) ? 3.) כמובן שארצה לשמוע המלצות מכם! 4.) היום יש לי 512MB זכרון, אני שוקל לשדרג כי אני משחק הרבה וחבל על הצוואר בקבוק שיש מול הכרטיס RADEON 9800 שלי. בנוסף, יש לי את התוכנה RAMCLEANER אשר מאפשרת לראות גרפית את מצב הזכרון ואני שמתי לב שאחרי זמן ממושך (נגיד יום) ללא…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
..או במהירות 333מה"צ עם תזמונים פחות אגרסביים? AXP1800+ , הבאס שלו עובד ב133 והזכרונות ב 266 נכון,אם לא עושים OC אין טעם לכוון את הזיכרון ל333מה"צ?)
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (פמטיום 3 800) שיושב על לוח אם של pcpartner - ואני מעוניין לעדכן לו את הביוס. הבעיה שאני לא מצליח למצוא את הדגם של הספציפי של לוח האם שלי. אני יודע שזה לוח של pcpartner כי זה מה שרשום לי כאשר המחשב עולה. כמו כן מצאתי את הלוגו שלהם על מדבקה שיש על חריץ ה ISA שיש לי על הלוח (יש לי 1 כזה ו5 PCI ן1 AGP). ליד המדבקה רשומים הפרטים הבאים: C51 D7PSG ועל גבי מדבקה נוספת רשום: 9T205503879T במסך הפתיחה של המחשב רשום גם: BIOS-2M (2K020520C) SUPER 133-SUPPORT SYSYTEM BUS אלה בערך הפרטים שיש לי.... האם מישהו יכול לעזור לי להבין מזה מה הדגם הספציפי של לוח האם שלי? תודה, רם
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום! המפרט שלי בכללי הוא: E6750 OC 3.2MH P35DS3L 4X1GB OCZ WD CB 500GB השימושים שלי הם עבודה כללית ומשחקים אבל אני רוצה שהמחשב שלי יתמודד עם הכל ולשנתיים הקרובות אני לא מתכנן שידרוג משמעותי אני רוצה לקנות SSD 60GB למערכת הפעלה והבנתי שעל מנת להאריך את החיים שלו כדאי לשדרג את הזיכרון מ 4GB ל8GB לפחות כדי לבטל את הpagefile ובגלל זה יש לי כמה שאלות האם הביצועים של המחשב יעלו וזה ישתלם? במידה וכן לכמה זיכרון כדאי לשדרג? ואם כדי לי לשדרג את הזיכרון ולבטל את הpagefile בלי קשר לזה שאני יקנה SSD?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת מה את חושבים על הזיכרונות מהחברה הזו A-DATA טובים לOC ראיתי גם שממליצים עליהם בפורום מיפרטים. רציתי לדעת אם גם להם יש תיזמונים של 2.5, או שזה יותר גבוה. כי המחיר ממש טוב, בהשוואה לאחרים. או פרמטרים נוספים של תיזמון חוץ מ-CL?? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כדאי לקנות שני סטיקים של זיכרון או רק אחד (במערכת AMD)?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3 733 עם 128 מ"ב זכרון SDRAM אני רוצה להוסיף עוד זכרון ויש לי שני זכרונות 64 מ"ב sdram האם זה אפשרי? האם כדאי?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש,חשבתי על המעבד הזה ב KSP הוא עולה 15 ש"ח יותר מ E8400 שווה? שימושים:משחקים,ועבודה יומיומית על המחשב (אינטרנט,תוכנות,אופיס וכו'). הקטע הוא שאני מפעיל הרבה תוכנות במקביל אז חשבתי לקחת כבר מעבד 4 ליבות.. מה דעתכם?,טוב לא טוב? וכו'. תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לוח אם למעבד AMD 4600X2 בנתיים כולם המליצו לי על ה- asus M2nE רציתי לדעת אם יש עוד לוחות אם טובים למעבד הזה ושיהיו קצת זולים יותר אני לא עושה OC ולא רוצה כרטיס מסך על הלוח אם אבל חובה שייהיה יצאה אופטית מהכרטיס קול איך הכרטיס הזה : GA-M55plus-S3G יש הבדל גדול מהאסוס כי הוא יותר זול ממנו ... יש עוד המלצות ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי אתמול ב-CHIP והם נתנו לי הצעה עם ה-MOTHERBOARD שכתוב בנושא ההודעה. המ דעתכם עליו? במפרטים שך INTEL כתוב שהוא תומך SATA אבל לא כתוב כלום על SATA 2. הבחור בחנות אמר לי שכבר אין SATA אלא רק SATA 2. הוא מתחמן אותי ? חוץ מזה, האם לדעתכם הכרטיס הנ"ל טוב יותר מכרטיסים מקבילים-ASUS? על איזה כרטיסים כדאי לי להסתכל? אני בונה נחשב במקסימום 4000 ש"ח 2G זכרון עם מעבד E6600. יש לי תחושה שהם דוחפים לי מה שנוח להם.... כל חנות טוענת אחרת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני קונה עוד שבוע מחשב חדש יחד עם ויסטה 32bit, לא מתחשק לי להתקע עם בעיות תאימות ב-64bit... (אם למישהו יש דעה אחרת, אני אשמח) הבנתי שהמקסימום שהמערכת מנצלת גג 3GB. תמיד קונים 2GB, אבל אפשר להוסיף עוד 200 שקל (ולנצל את השפל במחירים), ולקבל 3GB שיחסכו את הצורך בשדרוג. עכשיו נשאלת השאלה אם סטיק שלישי בלוח P965 יפגע בדואל צ'אנל של השניים הראשונים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף לי ומזה ה HK וה Eco הזה ? זיכרון: [..] G.SKILL "ECO" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - זמין במלאי ₪624 כמות:2 זיכרון: [..] G.SKILL "HK" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - זמין במלאי ₪551
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות Core I5 6600 ויש לי זיכרונות של 1333 על 1.5V. הבעיה היא שבפירוט של המעבד רשום שהוא עובד עם 1333 על 1.35V. אז אני רוצה לשאול, האם זה באמת משנה? ובמידה וכן, האם לשנות את הוולטאג' בביוס יעזור?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני עומד להזמין מחשב חדש מזיגזג. יש לי נסיון בחיבור כוננים זיכרונות ושאר דברים שמתחברים ללוח אם, אבל מעולם לא הרכבתי לוח אם ומעבד. האם כדאי לנסות להרכיב את המערכת לבד, או שזה מסובך ואני עלול להרוס? הבעיה שלי היא עם החלקים: AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD Gigabyte GA-7VT600 אשמח לחוות דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כמו שציפיתי ! E6600 ב213$, מצטער שאני לא יכול לפרט מאיפה רק נשאר לי למצוא איך להביא אותו לארץ ואני מזמין :-)
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני כמעט חצי שנה קניתי מחשב עם הלוח ASUS A7N8X-DELUXE (ultra 400). ורציתי להוריד לו את הדרייברים הכי חדשים מכיוון שעבר זמן.. אבל אני לא יודע בדיוק מה אני מחפש ומה אני צריך להוריד עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי משהו =\ אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לחבר שלי כרגע מערכת עם לוח אם : DFI nF4 Ultra-D זיכרונות : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4742 ואחד הסטיקים יצא דפוק ולא יציב אפילו על 370MHZ בתיזמוני סטוק. המחשב מתוכנן לרוץ על 313X8 ביחס 1/10 למעבד ככה שהזיכרונות ירוצו בידיוק על 500MHZ. המעבד עצמו נבדק עם הסטיק הזה ונמצא יציב גם ב2600MHZ למעבד(אפשר יותר - לא ניסיתי) ככה ש313X8 לא אמור להוות בעיה. עכשיו - אני חשבתי אם כבר יש הזדמנות להחליף אז למה לא לקחת את אלו : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4888 אז - מה אתם חושבים שכדאי לעשות... אפשר להציע זיכרונות 2GB עד 1500שקלים גג 1600.
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
סתם שיטטתי באינטרנט וראיתי דבר דיי מוזר...הבדל המחירים של אותו מעבד בין שני חנויות הוא 400 ש"ח....זה דיי הרבה... http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/ouranos_computer/product.asp?pf_id=XXAMD_A64_3000_S939_Tray_TR2 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6012 מה אתם אומרים...הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני צריך לדעת את מחירם של שלושה מעבדים מתוצאת אינטל(כמובן אחרי הירידת מחירים): pD 915 E4300 E6300\E6320 ?
-
- 11 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אז שוב אני באותה התלבטות, האם להחליף את הP5N-D בStriker II Formula תמורת תוספת של 600 ש"ח קראתי בפורומים בחו"ל ולא חסרים לכלוכים על אסוס, לדוגמא בעיות בביוס שמצריכות עדכונים ובעיות דרייברים למיניהם, בעיות עם הQuadים, למשל יצאו בטענה שהStriker Extreme לא אוהב מרובעי ליבה וצריך לשבת טוב על הלוח עם עדכונים וכל מיני חרטות בשביל שיעבוד כמו שצריך וכולם ממליצים על הEVGA מבחינת הצ'יפסט של ה780I אז מה אתם אומרים, סתם זיבולים כי אסוס מעדה קצת פה ושם ולא צריך להכליל את כל הלוחות? יש למישהו מידע ספציפי בנוגע ללוחות הנ"ל לגבי ביצועים(גם OC), אמינות בעיקר, ביוס-דרייברים וכו'? פשוט אין לי כל כך זמן להחליט עם איזה לוח להשאר, יש לי זמן עד יום ראשון ואני כבר מת מת מת ללוח שלי!!! ואני…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-