מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום. לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש: AMD2500 ועוד כמה חליקים. בהתחלה הFSB היה על פחות מ100 MHz, אחרי זה שיניתי ל 133. המהירות השתנתה מ1.1 GHz ל 1.9 GHz מתי שאני מדליק את המחשב, אבל כשאני בודק את המהירות בSystem או באמצעות תוכנה אחרת, אתרים, הם מראים לי שהמהירות של המחשב שלי 1.4 GHz. האם הכל תקין? או שרימו אותי? אם הכל תקין, אפשר לעבור לFSB גבוהה יותר, בלי שיחשב לOvercloacking? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בתוכנה cpuz היה רשום שמהירות הבסיס שלי 400 מגהרץ ומהירות ה פרונט 100 מגהרץ אז לאן הולכים עוד 300 מגהרץ?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
כאשר אני קונה מעבד שהFSB שלו הוא 266 או 333 ואני קונה זכרונות במהירות 400 האם זה גורם לאי ניצול הזכרונות במלואם? ואיך זה עובד במעבדים של אינטל הרי הזכרונות הכי מהירים הם 533 וה FSB של מעבדי אינטל הוא 800 האם זה גורם לירידה בביצועים?
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רכש את הלוח GA-7N400V-L ונסיתי עם זיכרון DDR400 והמוכר הבטיח לו שהלוח תומך בבאס כזה אז הפעלתי תוכנות ניטור ובדקתי באתרים ומתברר שה המקס זה 333 FSB חבר שלי פנה למוכר והוא הסביר לו ככה- בגלל הכרטיס מסך המובנה הבאס יורד ל333 וברגע ששמים כרטיס מסך אחר או שמבטלים את המובנה הבאס עולה ל400 האם זה הגיוני או שהמוכר מאכיל אותו כי אני לא הצלחתי לברר את זה? נ.ב עוד שאלה בעניין אם בתוכנות כגון CPU-Z וAIDA לא מופיעה שם יצרן הזיכרון אלא רק מספרים במקום האם זהו זיכרון NONAME (משום שהמוכר הבטיח לו שזהו SAMSUNG OEM) תודה חברה!
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מניסיון/ידע גמור אם ה GA-965P-DS3 הוא Rev. 3.3? המפרט הטכני מראה את המאפיינים של ה REV. 3.3 אבל אני לא מוכן לקחת סיכונים..
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך הזכרונות האלו ואם הם עדיין באים אם PCB של BRAINPOWER ? ואך הם יחסית לזכרונות מבוססים TCCD אחרים ? הזכרונות הם PC3200
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שאלה בקשר ל GHZ של המעבד Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1. הבנתי שיש 2.39 GHz לכל ליבה ז"א שהמעבד מפיק 4.8? 2. שאלה קצת טיפשית, אבל מסקרנת: משהוא יודע למה מספרי ה GHZ של מעבדי הקונרו לא עגולים?? לדוגמא PD עם GHZ שהם מדויקים: 2.8 , 3.0 , 3.2 , 3.4 , 3.6
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי אותו, אני מרוצה ממנו והוא עובד ממש אחלה בחזית המארז יש לי 2 יציאות USB והכנה לעוד כל מיני דברים כמו FIREWIRE ונקודה למיקרופון ואוזניות.. רציתי לדעת איך מפעיל את היציאה של המיקרופון והאוניות? מה צריך לעשות? לקנות? צריך להחליף לוח אם בכלל? הלכתי ל KSP (שיש להם את המארז שלי) שאלתי לגבי זה, והם אמרו לי שהם לא מתעסקים בזה..
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כנראה שבוע הבא קונה את המשחב החדש עם הלוח אם הזה וכמה אנשים אמרו לי שאין בו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בלוח אם. יש לי רשת אלחוטית בבית ולפי מה שהבנתי אם אין כרטיס רשת אלחוטי בלוח אם אי אפשר להפעיל את הרשת.. זה נכון? והאם בלוח באמת אין כרטיס רשת אלחוטי מובנה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה לא הייתה שם אותו בU1 ? בגלל הגודל של המארז? אם זה בגלל הגודל אז אפשר לאחסן את השרת בארון מאורר (ארונות בדרך כלל באים עם מאוררים שונים) ושלא נדבר על החווה שהיא בכלל מקוררת. ותקח בחשבון שכמה שהמארז יותר גדול ככה אתה משלם יותר כסף על האיחסון שלו בחווה. u1 (גודל של מגש פיצה) עולה גרושים בחודש בגלל הגודל שלו. לפי דעתי זה יתרון
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.8 פרסקוט ורציתי לדעת עד כמה אני יוכל להגיע בOC הסטינגס(מצטער אם אני קצת נוב ולא קוראים לזה ככה פשוט אני חדש בכל העסק הזה... :) של הCPU: SL79K COSTA RICA 3408A491 תודה.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אממ רציתי לדעת איזה אוברקלוק אני אוכל לעשות ל Q6600 אם אני אשפר במפרט הבא, את המעבד ל Q6600: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1510 לאיזה OC אני אוכל להגיע אתם -משערים- ? ועוד שאלה, איך הקירור בשביל לעשות OC בינוני? אממ ואם אני עושה ל Q6600 אוברקלוק ל 3.0GHz, במשחקים ה- E8400 וה- Q6600 יהיו שווים בביצועים? אני מדבר על משחקים שלוקחים רק 2 ליבות.. עוד שאלה טפשית.. אבל בכל זאת אני לא יכול לא לשאול אותה... ATI Radeon HD4850 - 512MB לוח אם - GA-EP43-DS3L מעבד - Q6600 יגרום לי בכל דרך שהיא צוואר בקבוק? אגב, איך הלוח אם שרשמתי עובד עם OC בינוני ל Q6600? תודה למי שיענה לי על כל השאלות, נדב
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא DG965SS השאלה שלי : אני רוצה לקנות כרטיס מסך עכשו אם אני קונה משהו שהוא express 2.0 או 2.1 זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במעבד משתמשים בקואד פאמפ בפרונט סייד באס בגלל זה 200 כפול 4 שווה 800 אבל למה לא משתמשים בקואד פאמפ במעבד עצמו לדוג 3000*4 זה יכול להיות נחמד
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה עדיף ב Quad יש 4 ליבות ופחות ghz כידוע לכם ב Core 2 Duo יש 2 ליבות ויותר ghz עכשיו השאלה מה עדיף לי לקנות כיום אין צורך של שום מערכת הפעלה או משחק 4 ליבות אז למה לא לקנות את ה Core 2 Duo שהוא יותר זול ויותר מהיר? ואל תענו לי כי יש לו 4 ליבות
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני אשדרג יהיה לי לוח 7VRXP עם RAID ATA133. אז יהיה לי הרד דיסק Quantum 10GB ATA66 ו- Maxtor 60GB ATA133. האם ה RAID יתן לי משהו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הבנצ'מארק הזה למעשה בודק ? מה מסמל הסרגל האדום ומה מסמל הסרגל הכחול , ומה מסמלים שאר הסרגלים ? ועוד שאלה קטנה, יש עוד באנצ'מארק ב Sandra שמשתמשים בו הרבה, לא הצלחתי למצוא תמונה שלו עכשיו, אבל זה באנצ'מארק למעבד. מה הוא בודק ? תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, רציתי להבין משהו - במידה ויש לי מעבד עם TDP של 125W, האם זה אומר שכל הזמן הוא צורך 125W? גם במאמץ וגם במנוחה? אם התשובה שלילית, האם אפשר "לשחק" עם זה, כלומר שאם הוא במנוחה, שייקח למשל 10W ובמאמץ רק 100W? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! האם ה- Turbo Boost של ה Core i5 מופעל מההתחלה ועובד באופן אוטומטי לחלוטין? האם יש צורך לשנות הגדרות בביוס? האם יש צורך לבדוק שהוא עובד על מעבד חדש שקניתי? במדה וכן, ראיתי בנושא אחר שהבחור השתמש ב-Prime כדי לאמץ את המעבד ולהכריח אותו להיכנס ל Turbo Boost, השאלה היא, האם משהו כזה יכול להשפיע לרעה על המעבד? לקצר את אורך החיים שלו? לשרוף או לשבור משהו? מאוד מצטער על השאלות המגוכחות, אני משדרג את המחשב שלי בפעם הראשונה מזה 5-6 שנים ואיני מעודכן כלכך בדברים החדשים כיום
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
משהוא יודע כמה ה SYSTEM CLOCK ב P-4 1.7
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשה HTPC עכשיו אני בחרתי במארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7001.asp thermaltake mozartsx vc7001 שני שאלות איזה לוח אמ אני צריך במארז הזה רשום שמה משהו על ATX לא הבנתי מזה? ואולי מישהו יכול לאמליץ לי על לוח אמ של ASUS אני מעדיף מעבד אינטל! לא הכי זול! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנותמעבד A64 SOCKET 939 ומכיוון שיצא עכשיו הציפסט החדש אני מחכה לראות את הביצועים שלו ואם יהיה שווה לקנות אותו על גבי ה NFORCE3 ULTRA העניין הוא שראיתי שבכל ה NFORCE4 למיניהם אין תמיכה ב חריץ AGP בכלל האם אני טועה או שזה באמת כך? כי אם כן אז זאת אומרת שאני לא יוכל להשתמש ב RADEON 9800PRO שיש לי ובהחלט מספיק לי למשחקים שאני משחק וישחק בזמן הקרוב. אני צריך את המחשב לא רק למשחקים אלה גם לעבודה בגרפיקה ועוד תוכנות ואני כן רוצה לקבל את הביצועים של NFORCE4 מבלי לשדרג את הכרטיס מסך כרגע אפילו אם בעתיד אני כן יעשה זאת.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש או לפחות את רובו אני מחדש. יש באפשרותי לקנות עוד השבוע מחשב חדש דנדש. השאלה היא אם לא כדאי כבר לחכות עוד איזה חודשיים ולקנות מעבד מדור הPENRYN החדש?
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
לחבר שלי יש p4 2.6 Ghz HT (northwood) ושני סטיקים של 256 MB 400 MHZ cl2.5. עכשיו הוא רוצה להוסיף עוד 512MB 400Mhz cl2.5. יהיה הבדל אם הוא יקנה עוד סטיק אחד של 512 או סני סטיקים של 256? (יש לו עוד שני מקומות פנויים) הלוח אם שלו הוא Asus p4p800. תודה!
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-