עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by arieltan,

ברשותי HTPC מבוסס AMD X4 640 GM880-USB3 BOARD וסטיק אחד של 8GB המושאל ממחשב העריכה שלי. המחשב משמש למשחקים בסלון ושימושים כלליים. אני רוצה להתקין זיכרונות 2X4GB. לפי אתר היצרן סוג הזיכרונות המומלץ הוא מסוג: http://ksp.co.il/?uin=15283 בעלות 525 שח רציתי לדעת מה ההבדלים בין הזיכרון הנ"ל לזכרונות הבאים: http://ksp.co.il/?uin=13485 בעלות 425 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10402 בעלות 460 שח אציין שהשיקול הכספי לא משמעותי. מה שחשוב לי הוא אמינות מהירות/ביצועים לשימוש עתידי במערכות בעתיד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by yosi b,

אני יודע שהK מציין מכפלה פתוחה, ושהוא המיועד לאוברקלוק אבל מה זהX ? מבדיקה שטחית בחנויות המקוונות שמתי לב שזה המעבדים היקרים ביותר. יותר מזה אין לי מושג

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה התושבת של המעבד על הלוח אם? למה אי אפשר להרכיב כל מעבד על כל לוח אם? איך אני יודע באיזה תושבות הלוח אם שלי תומך? לוח אם יכול לתמוך ביותר מסוג אחד של תושבת? תודה :-)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shai82,

שלום חברים אני מעוניין לקנות 8 גיגה זכרון ורציתי לדעת איזה כדאי. האם יש הבדל מורגש בין המהירויות והתזמונים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by regev123,

שלום. אני מעוניין להחליף זכרון וכרטיס מסך למחשב שלי כי הוא מתקשה לאחרונה עם המשחקים החדשים שיוצאים. אני צריך המלצות לגבי איזה זכרון לקנות כי אני מתבלבל כבר מכל השמות השונים שתוקעים לכל זכרון. לפי הבנתי הלוח אם שלי תומך עד 1333mhz תקנו אותי אם אני טועה. אם על הדרך תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך בנוסף אני אודה לכם מאוד (עד 2000 ש"ח לשני החלקים בייחד) מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Ga…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by Neus,

שלום חברים. לפני כ-5 שנים סבא שלי רכש מחשב לשימוש ביתי בסיסי. לפני כשבועיים המחשב שלו פשוט לא נדלק. לקחנו את המחשב למעבדה, ושם התברר כי ישנה בעיה בלוח האם של המחשב. במעבדה הציעו לסבא שלי החלפה של לוח האם, וכל זה בתמורה ל-740 שקלים. עכשיו, זה המקום לציין כי את המחשב הוא רכש בסך הכל ב-1300 (ללא ציוד היקפי), כך שהמחיר הנ"ל אינו סביר כלל ועיקר. הצעתי לסבא שלי הצעה פשוטה-לרכוש לוח אם חדש, ואת הישן להשליך לפח. המעבד של המחשב הנ"ל הינו intel celeron 420 775 512KB, ולוח האם הוא:GIGABYTE GA-81945GCM -S2 Intel 945. את לוח האם הנ"ל כנראה כבר לא ניתן למצוא בארץ(אפשר להזמין מEBAY, אבל אני לא אוהב את האופציה הזו), והאלטרנטיבה שעלתה היא לוח האם הנ"ל: http://www.omc.co.il/Products.php?…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום HW!!! ברשותי כרגע זכרונות מהסוג הבא: ELIXIR 1333 2*2GB CL9 אני מעוניין כרגע לקנות זוג של 4GB או 8GB בעלי מהירות 1600MHz ותיזמונים של 8 או 9 (עדיין לא סגור על התזמונים). בלוח אם שלי (P8P67) יש 4 סלוטים (2 כחול 2 שחור), האם אני יכל להכניס את הכל ביחד ? כלומר זוג על כחול וזוג על שחור ?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by IDOnoach,

והאם ניתן להרכיב אותו בבית לבד. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ashibud,

שלום לכולם. יש לי במחשב כרטיס אחד של זיכרון RAM של 2 ג'יגה. אני רוצה להוסיף עוד כרטיס של 2 ג'יגה. מה אני צריך לבדוק מבחינת תאימות? אני יודע שאני צריך זיכרון DDR3 ללוח האם שלי. הזיכרון הנוכחי הוא 1066MHZ, ו CL שלו הוא 7. האם אני חייב שהזיכרון החדש יהיה בדיוק עם הנתונים המדויקים האלה ע"מ שיעבוד ב dual-channel? האם יש מקום לגמישות? מה החוקים במצב זה? תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yagelk,

אהלן ברשותי שני זיכרונות כל אחד 4 gb. אני רוצה להוסיף עוד 8 gb למחשב. האם להוסיף סטיק אחד של 8 או עדיף שניים של 4? כמובן שהם יהיו אותה חברה ואותו הדגם. השאלה אם שניים 4 או אחד 8? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  11. אהלן יש לי מחשב ישן עם מעבד E4300 שרץ כרגע על 2.9GHZ כרטיס מסך 6750, המעבד דיי מגביל, המחשב של אחי, אני רוצה לשדרג. האם קיימים מעבדים טובים עד המחיר הנ"ל, בתושבת 775 המזדקנת? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. יש לי מחשב נייח שאני רוצה לשדרג כדי לא להשקיע יותר מדי כסף ובעתיד אולי לקנות חדש. לוח האם שלו זה - Gigabyte 965p ds3 מעבד core 2 due e6600 intel זיכרון כרגע 2 gb 667mhz דיסק קשיח 320GB עכשיו חשבתי לשדרג רק את הזיכרונות, אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות זכרונות יותר מהירים 800mhz זה המקסימום שהלוח אם תומך, וגם להוסף אותם לקיימים כדי שיהיה יותר זיכרון בכללי. מה אתם ממליצים? לקנות 4 GB 800mhz זכרונות חדשים ולהחליף לגמרי את הקיים או להוסיף 2 GB לקיים כדי שהמחשב יוכל להריץ ברקע הרבה טאבים (ככה אני רגיל לגלוש)? תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  13. Started by Albetron,

אני מתכוון בקרוב לרכוש מחשב שמכיל את הרכיבים הבאים: 1.I7 4770 2. R9 290 2. זיכרון פנימי 32 ג'יגה. איזה לוח אם עדיף לקחת? אבל שלא יהיה ממש יקר..רק אם זה לא יגביל אותי ממש בביצועים..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Shekel.90,

שלום בדקתי את הזכרונות האלו [h=1]Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 2133MHz CL10[/h]וראיתי שרשום מהירות 2133 וSPD SPEED 1333 ושורה למטה TESTED SPEED 2400 מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zivgev,

אהלן, מה הטמפ' הרצויה למעבד כזה? ובנוסף, האם לאחר OC אם המעבד מגיע ל80 מעלות (במצב עומס) זה תקין? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by itaylevi,

אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש למטרות גיימינג. השאלה הקשה היא האם להשקיע עוד כסף בi7 או להשאר עם i5. נכון שעכשיו כמעט ואין משחקים שמשתמשים ביתרון של i7, אבל אנחנו לפני דור חדש (ps4, Xbox one) שישתמשו ביותר מארבע ליבות ואני מניח שזה יגיע בקרוב מאוד גם למחשב האישי - אני טועה? בקיצור, תנו את דעתכם בעניין.. כרגע אני נוטה כן לשים כסף על i7, אני לא רוצה שייקרה מצב שבעוד שנתיים יתחילו לצאת משחקים שתומכים בi7 ואני אהיה תקוע עם i5.

• 110 תגובות
    • 26.4k צפיות
  17. Started by neo27111,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המעבד ולוח אם שלי וזה מה שנתנו לי בחנות GIGABYTE יH77M-D3H שאלה אם הלוח הזה שווה משהו

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by yup821,

יש לי את זה כיום יש לי סטיק כזה מחובר למחשב ישן עכשיו השאלה זה האם אפשר לחבר אותם לאותו לוח ( GIGABYTE GA-MA770-UD3 ) - שניהם DDR2. ושזה יעבוד ? האם צריך קונפיגיורציה נוספת ? או סתם CONNECT AND GO

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nadster,

אני רוצה להוסיף זכרון למחשב i5 3550 3.3 מצב נוכחי עם 4 גיגה זכרון של Trabscend DDR3 1333MHZ CL9 המארז שלי SHARKOON T9 לוח אם :-[h=1]Asus P8H61-M LE[/h] רוצה להוסיף 4 גיגה השאלה איזה כדאי להוסיף והאם הוא יכול להיות שונה בגרסה ? אם אפשר בבקשה מי שממליץ להוסיף את המוצר מ TMS חשבתי על אחד מאלו : http://www.tms.co.il/cat/411/sort:0/394:919 מה ממליצים ? תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  20. ראיתי פרסום באתר על זכרון ע"פ הפרטים הנ"ל, וזה נראה לי זול מדי. אני מציין את האתר, אודה למי שיוכל לומר לי אם יש איזשהו חתול בשק... http://www.omc.co.il/Products.php?id=KS-KHX1600C9D3K2/4G אגב, יש לי זכרון DDR3 666.7 מה"צ, הבנתי פעם שהם יכולים להשתדך, רק ששניהם יעבדו במהירות הנמוכה יותר. א. האם זה נכון? ב. האם זה משמעותי?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by gal651,

שלום, לא מזמן חבר טוב שלי שידרג את המחשב שברשותו וכעת המפרט הוא: מעבד: i3 2100 כרטיס מסך: msi gtx 660 (oc) לוח אם: asus p8h77-v זיכרון ראם: g.skill 2x2gb ספק כוח: seasinic 520w השאלה היא האם 4gb ראם יספיקו להרצת המשחק על 1080p או שכדאי כמו שכתוב במפרט המומלץ למשחק לשדרג ל-8 gb? תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. לפרויקט בעבודה אני מתכנן להעביר מידע בזמן אמת מה-PCIe ישירות ל-RAM ואח"כ ב-offline ל-SSD גדול. לשם כך אני צריך: 1. קצב העברת מידע בפועל של 2.5Gbps כמינימום. מעשי, לא שיווקי. 2. נפח RAM גדול ככל האפשר - 64G מינימום. * עדיף לוח ATX אבל אפשר גם גדול יותר וגם לוחות שרתים אפשריים כל עוד לא מתפרעים במחיר. * צריך מעבד חזק בשביל זה? הוא ככל הנראה לא יהיה ממש מעורב בתהליך... * האם לפלטפורמת 2011 יש יתרון בגלל ה-QUAD CHANNEL? * בכמה RAM תומכים לוחות של 1366? * איזו מהירות RAM צריך? * יש סטיקים של 16G במחיר סביר? המחיר גמיש - עד כמה אלפי דולרים ללוח+RAM+SSD+CPU תודה!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by Gray Druid,

שלום חברים, אני משתמש היום במחשב שעובד עם לוח אם של MSI מדגם P45-8D (שתומך ב4 זכרונות DDR2 ו4 זכרונות DDR3). לאחרונה רכשתי 2 סטיקים של 8GB/1600 + כונן SSD בשביל לעזור לי להתמודד עם עבודות גרפיות כבדות (כיום במערכת יש זיכרון 4GB DDR2). לרוע מזלי התברר לי שהסלוטים של הDDR3 (וגם זוג של הDDR2) שרופים ואני מחפש לוח חלופי שיוכל לתמוך במערכת הזאת (אשמח לתמיכה בSata3 אם יש חיה כזאת במאדרבורדים מיושנים כאלה). שאר חלקי המערכת הרלוונטיים הם: כרטיס גרפי geforce 9800, כרטיס קול מיושן של creative audigy ו3 כוננים קשיחים מכניים + SSD). אשמח לקבל המלצה לגבי לוח חלופי מומלץ.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ראיתי באתר הבא http://www.yac.mx/iw/pc-tech-tips/desktop-pc/use-ram-disk-speed-up-your-pc-for-free.html שיש תוכנה שמאפשרת להגדיל את הזכרון כדי שקבצים מסוימים יפעלו מתוך דיסקאונקי המחובר למחשב, ברצוני לדעת האם מישהו התנסה בזה? יש לי מערכת 32ביט והזכרון המקסימלי 3ג"ב הוא קטן בשבילי. כמו כן - האם מישהו התנסה במה שוינדוס מציעה להגדיל זכרון בעזרת דיסקאונקי? http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/using-memory-in-your-storage-device-to-speed-up-your-computer

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by Bentel,

אני מתלבט איזה לוח לבחור. אין לי הרבה דרישות למעט 6 יציאות SATA

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים