מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקנות I7 930 + GIGABYTE X58 UD5(יד שנייה כמובן),אחרי זה אני אמכור את השילוש שלי ובעצם ההוצאה תצטמצם. המפרט העכשווי בחתימה,שימוש עיקרי הוא משחקים וקצת עריכה גראפית(ברמה חובבנית),עיצוב בפוטושופ(גם כן רמה דיי חובבנית) וכמובן מתכנן OC. הI7 + הלוח יעלה באזור ה1000 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאוברקלוק רציני... אין הגבלת מחיר.. שני סטיקים של 512 .. תודה רבה.. שיהיה הכי טוב שיש!
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, הופנתי לפה ממפרטים כי עשיתי בלאגן שם. אני מכין מפרט שידרוג בשביל חבר שלי ואני בשלב הבחירה של לוח אם. (המעבד הנבחר Q9450 ) אני מחפש שני לוחות אם HIGH END תומכי DDR3 אחד תומך SLI ואחד תומך CF. לאחר שיהיו לי שני הלוחות המתאימים נבחר שאיזה טכנולוגיה אנחנו נמשיך ולפיה נבחר את לוח האם. אז אני מבין שבשביל הלוח תואם SLI אני צריך צ'יפסט של NVIDIA , ובשביל CF אני צריך צ'יפסט של כל חברה אחרת (X48 הכי מומלץ?) אז אם תוכלו לתת לי את הלוחות הכי מעניינים עם הפרמטרים האלה תודה NDickler
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש, עובד טוב ומהר בלי שום בעיות. את המחשב קניתי בחלקים והרכבתי הכל לבד. המפרט: לוח אם GYGABYTE P43 מעבד E7400 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER משחה טרמית AC MX2 חייב לציין שלמרות המשחה הקיימת על גוף הקירור מרחתי מחדש משחה. הבעיה היא כזאת , שבתוכנהPCW2008 טמפרטורת 2 הליבות בהפרש של כ5 מעלות לפחות. למרות שבמאמץ זה כמעט ומתאזן בסביבות ה40 מעלות שתי הליבות. במנוחה יש הפרש . והנה התוצאת מהתוכנה: (במנוחה) PROCESSOR TEMPERATURE 37 CORE 1 39 CORE 2 35 כנראה שהPROCESSOR TEMPERATURE זה ממוצע בין שניהם. נ.ב בEVEREST יש את אותם התוצאות. זה תקין ההפרש? איזה תוכנות אחרות יש לבדיקה יותר מדוייקת? ותוכנות אחרות כלליות לבדיקת תקינות ומאמץ של מעבד.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum_rev_2 או ה PQI PQI PC4000 1024MB DDR 500MHz Dual Channel (2x512MB) Mirrored Black Copper 2.5-3-3-7 TCCD http://www.pqimemory.com/spec.asp?link=/dc/PQI4000-1024DBL.htm שניהם הם TCCD ככה שאני ממש מתקשה לבחור.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם . למחשב ישן-חדש נשרף הלוח אם (p4mam2-v) http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=p4mam2-v והייתי רוצה לדעת אם הלוח אם הזה יתאים : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications ואם אפשר לדעת מה הדגם של מעבד p4 שנמצא במחשב (כדי שאם לא יהיה בחנות אני אוכל לבחור לוח אם לפי הדגם) ואם אי אפשר לדעת אז איך אני יכול לברר מה הדגם ללא מע' הפעלה ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אתר צרפתי החליט שלא להמתין לשריקת הפתיחה הרשמית ופרסם ביקורת בלתי תלוי ראשונה עבור דוגמית של מעבד הדור הבא מבית AMD לכתבה
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אני לא מתכוון לבצע OC במערכת, אבל אני רוצה ביצועי מהירות סטוק טובים. יש המלצות? שאלה נוספת 1. עד כמה בחירת לוח אם ללא כוונה ל OC תורמת לביצועים מהירים יותר בסטוק ? 2. אם אני לא מתכוון לבצע OC, האם עדיף להשקיע בלוח אם high-end וזכרונות "בינוניים" (כמו pc4200) או לוח mid-range וזכרונות high-end ? (הכוונה מבחינת מהירות בלבד, ולא איכות רכיבים ואורך חיים)
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל - אשמח להמלוצתכים. המחשב ישמש ליישומים כללים, קצת משחקים ופיתוח ללא OC. אם כבר דובר ונטחן הנושא, יש למישהוא LINK ח THREAD?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
Amd Athlon 64 X2 Dual Core BE-2300 ראיתי היום באחת החנויות את המעבד. לא ראיתי שום דבר עליו באתר. לפי חיפוש קצר אלה אמורים להיות מעבדים חסכוניים באנרגיה ודי חלשים (?) אפשר יותר פרטים?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לקנות מחשב חדש ורוצה לבצע בו OC קל-בינוני (לא משהו מטורף, לא נראה לי שהתדר המומהר יעלה על 4.2GHZ). עוד לא בטוח אם לקחת אחד מאלו או Gigabyte GA-Z77X-UD5H ואני אשמח לשמוע חוות דעת אבל נחזור לעיקר. Asus P8Z77-V PRO נגד Asus P8Z77-V הבדל של 285 ש"ח במחיר עבור עוד 4 Phase Power Design עבור הCPU, עוד חיבור USB 3 פנימי (2 מול 1) ועוד מחבר מאוורר למארז (4 מול 3), עוד מחבר USB 2 וeSATA. אז רציתי לדעת האם העוד פאזות האלו כ"כ חשובות לOC שצריך להוסיף כמעט עוד 300 שקל (כי חוץ מהדברים הנ"ל הלוחות זהים כמעט לגמרי)? מה זה חיבור eSATA ולמה הוא משמש? אני 99% לא אקנה קירור במים אז אני לא צריך כ"כ הרבה תושבות למאווררים וחשמל עבורם. יש סיבה לדווקא עוד אפשרות קירור? ואני גם ל…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
E8400 4GB HD4870 עם אפשרות להוספת עוד אחד 320GB ו TT600W ספק ומה ההבדלים בינו לבין הDS5 לבין הלוחות הדומים של ASUS DFI וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ובמה הגדלת כמות הזכרון תשפר את ביצועי המחשב?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך עזרה לבחירת שילוש מתאים שהיה מבוסס על AMD 64 3000+ שהיה כלול בלוח אם טוב, זכרונות מתאימים וקרור נחמד שהיה בסביבות ה3000 שקל + - תודה העדפה ל ksp מתעמי מיקום, PChardware גם בא בחשבון תודה
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון חדש של ocz 2x512MB OCZ Value Pro Series זה המפרט: Specs 667 MHz CL 5-5-5-15 1GB (2x512) Dual Channel Optimized Kits Pure Copper Heatspreader Unbuffered 1.8 Volts 240 Pin DIMM והמחיר הוא 300 שקל שווה לקנות?
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
I'm looking for a server capable of performing the following tasks: Can be used as a build-server (we have several developers using Microsoft Team Foundation Services) Continuous integration of massive projects Perform CPU intensive tasks (mostly user-mode data parsing) Can be used for load balancing of other stations Requirements: The server must be able to run hundreds of processes simultaneously (therefore must include large amount of cores [16+]) Must contain at least 64 GB of RAM Better not include an OS (we already have license for Windows Server so we don't want to pay extra money for operating system) …
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
האם יש חיישני בקרה שמראים טמפרטורות, מהירויות מאוורים וכאלה בDFI Lanparty ut nf4 ultra - d בזמן אמת דרך ווינדוס משהו כמו התוכנה של אסוס בלוחות שלהם?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני קונה זיכרון Kingston Original (K2G667DC) 2x1GB DDRII 667Mhz ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח אם Gigabyte GA-P35C-S3
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
שלום, סליחה אם זה לא הפורום הנכון פשוט יש לי כמה דברים שקשורים לכמה נושאים אתמול חיברתי בעצמי את הקירור TR EXTREME 120 וספק כוח CORSAIR 550VX שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה הוא עלה ואז נתקע אחרי כמה דקות שהווינדוס עלה ועכשיו שאני מפעיל אותו הוא מגיע לטעינה של הווידנוס נותן מסך כחול לשניה ומאתחל את עצמו יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה המתבקשת שאין טעם להשאר בסוקט 939 רק בשביל הזכרונות. מכיוון שהכ. מסך שלי החליט שחרב עליו עולמו העניינים הסתבכו. [תופים] מפה לשם, זה הפתרון: e6300 Gigabyte GA-945G-S3 וסטיק כלשהו של DDR 667 בנפח ג'יגה. [/תופים] כך אוכל להסתדר עם האוןבורד לתקופה הקצרה שלפני ה1900XT שיגיע מאוחר יותר. אז מה דעתכם? צריך להבין שכל העניין חרג בהרבה מהתקציב המקורי, כך שכל חריגה נוספת אמורה להיות מינימום קדושה. (וכמובן שקיצוצים יתקבלו בברכה) ... בתקווה שהת'רד הבא שאפתח יהיה עם בנצ'ים ולא שאלות, אביתר.
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי את הלוח: D945PLRN אני רוצה לשים את הזיכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3534 OCZ DDR2 System Elite XTC 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 2.1V אלה הם הדברים שהזיכרון צריך ליהיות כדי שהלוח יתמוך בו: The board has two DIMM sockets and support the following memory features: 1.8 V (only) DDR2 SDRAM DIMMs with gold-plated contacts Unbuffered, single-sided or double-sided DIMMs with the following restriction: Double-sided DIMMS with x16 organization are not supported. 2 GB maximum total system memory. Minimum total system memory: 128 MB Non-ECC DIMMs Serial Presence Detect DDR2 533 or DDR2 400 MHz SDRAM DIMMs הבנתי שהזכרונות יכולים ל…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לאחר חיפוש ממושך לא מצאתי לוחות לפנטים 4 אני מחפש לוח זול, במחיר הנמוך ביותר שיענה על הדרישה של מעבד פנטיום 4, כל השאר לא חשוב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינטל הולכת להחזיר את הG4560 תחת השם Pentium Gold G4560 וזה אחד הדברים הכי מטומטמים שראיתי אותם עושים. במקום להוציא את הפנטיומים החדשים בתדרים קרובים לI3 הקודמים (והפעם לשם שינוי לא תהיה קניבליזציה כי ה I3 יהיו מרובעי ליבה) ולסוקט החדש הם מוצאים את אותו מעבד, ללוחות אם הישנים וללא תמיכה בלוחות אם החדשים (מיקומי פינים שונים). כאילו שזה לא מספיק מבלבל עם 1151 ו1151-V2 אז גם יוצאים מעבדים חדשים- ישנים לסוקט הישן והמת https://www.techpowerup.com/237577/intel-to-rebrand-pentium-kaby-lake-processors-as-pentium-gold
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום שני סטיקים של 2GB DDR2 800MHZ ללוח אם הפח אשפה שלי - gigabyte ep31ds3l הלוח אם פשוט מסרב להפעיל את הכרטיסים בDUAL CHANNEL הוא גם סירב יום אחד להפעיל את הזכרונות הישנים בDUAL CHANNEL ונשארתי במשך שבוע עם 1GB. עדכנתי את הBIOS - לא עזר. החלפתי בין כל הסלוטים האפשריים - לא עזר. והכי מעצבן זה שיש כרטיס אחד שלא מוכן לפעול כמעט ובכלל וכרטיס אחד שפועל רק אם שמים אותו בסלוט מספר 2. מה זה החרא הזה?! יש למישהו רעיון מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום! כרגע מערך הזכרונות שלי הוא 256X4 RDRAM והמחשב שלי די חדש אך רציתי לשאול אם יש הבדל שזה 2 זכרונות של 512 שמעתי פה כמה אנשים מדברים על זה שאם שמים 2 זכרונות המחשב עובד יותר מהר או משהו כזה ראיתי שיש פה תראד על זה אבל הוא באנגלית וכשמדברים על מחשבים באנגלית אני לא ממש מבין אז אם מישהו יסביר לי אני ישמח בתודה דוד
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-