עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכנן לקנות בפסח מחשב חדש, אחרי שחסכתי וחכיתי הרבה זמן. רציתי לשאול אם יש טעם לחכות חודש שיגיעו המעבדים החדשים של אינטל עם ה800 באס? לדעתי לא, כי חצי שנה אחרי יצאו הפריסקוט שישתמשו בסוקט אחר אבל מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. CAS# Latency 2.0 clocks RAS# to CAS# Delay 2 clocks RAS# Precharge 2 clocks Cycle Time (Tras) 5 clocks Bank Cycle Time (Trc) 7 clocks

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by Moo^Moo,

חשבתי על זה קצת.. ואינטל משתמשים בQDR לעומת הDDR של AMD.... איפה רואים את השיפורים? כי טכנית זה צריך לתת עיתרון גדול מאוד לאינטל.. במיוחד בבאס החדש של ה200.. אינטל 800 AMD: 400.... אז למי שיש תשובה... PLZ :saint:

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  4. צריך המלצה בבקשה זכרון עבור מחשב חדש בבניה: 1. מעבד E6600 2. זכרון: 2G (דרושה המלצה) 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W תודה מראש למתייחסים

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by numnumnum,

היי. ברשותי מחשב All in one Toshiba Toshiba DX735-D3201: http://support.toshiba.com/support/modelHome?freeText=3132888 4 ג׳יגה זיכרון. לפי תוכנת CPU-Z, זה DDR3 1333, סמסונג, דגם m471b5773dh0-ch9. שני סלוטים במחשב, שניהם תפוסים. מעוניין להרחיב ל-8 ג׳יגה. האם כל זיכרון ddr3 1333 יתאים? האם הזיכרון הספציפי הבא יתאים? Komputerbay 8GB (2x 4GB) DDR3 SODIMM (204 pin) 1333MHz PC3-10600 8 GB (9-9-9-24) Laptop Memory Kit - Retail Package- (Not for Mac) https://www.amazon.com/dp/B0031GK3OI/ref=cm_sw_r_awd_7kzivb16YHSK2 https://www.amazon.com/dp/B0031GK3OI/ref=cm_sw_r_awd_7kzivb16YHSK2 האם 1600 מגה הרץ יכול גם להתאים? מוסיף גם תמונה של פרטי המעבד, לפי CPU-Z.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by zurkin1232,

האם למחשב חדש מומלץ לקנות 4GB בהנחה שמערכת ההפעלה היא XP 32bit? האם XP יודע לזהות ולהשתמש בכל ה-4GB?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לא צריך OC, אבל קריטי שהזיכרון יעבוד בלי שום בעיות, כלומר שזה יהיה זיכרון מאושר (Guaranteed-Compatible ) ללוח הזה מבחינת יצרן הזיכרון.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום. יש לי מחשב בערך בן שנתיים יש לי את המעבד I5 2400 על לוח אם : Gigabyte GA-B75M-D2V S1155 יש לי חבר שעובד באינטל, ויש לי הזמדנות לרכוש מעבד במחיר נמוך. השאלה הוא מה שדרוג ראוי ומומלץ- לשימוש בגיימינג בעיקר האם יש טעם לשדרג על בסיס הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. מתלבט בין 2 זכרונות A-DATA VIETSA 512 או GeIL 512MB (2x256MB) DDR 3500 Golden Dragon Series Memory אני חייב החלטה מהירה היום חה"צ אני הולך לקנות.... אני גם רוצה לעשות אוברקלוק...יש לי קירור מים בדרך. פשוט ksp גם לא נותנים אחריות נניח הזכרון לא מתאים לי ללוח, נדפקתי הם לא מקבלים בחזרה ארררר אם מישהו יוכל לבדוק כי לא מצאתי עם ה-adata מתאימים לי ל- epox 8rda+ תודה חברים!!

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by aaviran,

כרגע יש לי במחשב 2X256MB במהירות 400Mhz בתזמונים 3-3-3-8, שעובדים בדואל. אני רוצה לקנות עוד זכרון, אבל אין לי הרבה.. ממ... כסף. השאלה שלי היא, האם תוספת של 2X256 תספיק לי, או שעדיף להשקיע קצת יותר [כמעט פי 2] ולקנות עוד 2X512. בנוסף, עדיף לי לקנות זכרונות עם אותם תזמונים כמו שלי?

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

אתם יכולים להגיד לי אם הלוח אם הזה: ALBATRON K8NF4-AM2 מתאים למעבד הזה: AMD athlon64 4800+X2 DUAL CORE הלוח הזה היה מיודע ל AMD 4600X2 אך ראיתי שהורידו אותו מ iqpc אז אני רוצה לקחת את זה במקום תודה רבה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by iCe_bLaSt,

זה הולך לגרור הרבה פליים . Sudhian לקחו את המעבד Geode GX 533 של AMD שמיועד לשוק הLowend לבדיקה ... הביקורת עליו קשה מאוד , AMD ככל הנראה נתנה לחברת צד שלישי להריץ בדיקות על המעבד ולפיכך קבעה את הPR של 533 למעבד שעובד ב400 מה"ז . המעבד נקרא 533 מכיוון שהוא לטענת החברה משתווה בביצועיו למעבד VIA Centaur במהירות זאת - הבעיה ? אין כזה מעבד VIA Centaur בכלל. בנוסף לזה , המעבד העיקרי שמתחרה בו הוא הVIA נחמיה ב667 מה"ז אבל ההבדל בין הביצועים שלהם הוא הרבה יותר גדול מה25% הבדל בין 667 ל533. הביצועים של הגאוד לפי הביקורת - במקרה הטוב משתווים לשל VIA נחמיה תאורטי(לא קיים נחמיה איטי כל כך) ב400 מה"ז ובמקרה הרע והמצוי יותר גם לזה לא . האתר מותח ביקורת חריפה מאוד על המדיניות של AMD שכ…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  13. שלום ההיתי רוצה לשפר את המחשב אחרי שנתיים החלקים שאני הולך לחבר אליהם : 9600GT 1GBX2 KINGSTON 800 ספק HEC 500 המטרה לשחק GTA IV ומשחקים ברמות האלה בעתיד... למרות שאני יודע שבחיים הGTA לא יעבוד חלק בתקציב הזה. תודה לעזרים.

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by mtao21,

שלום ממש מוזר בטמפ למעבד ותראו תמונה http://jpg.co.il/view/558a6c2fb0af9.png/ זה מנוחה...וגם מאמץ אותו טמפ אני מתכוון לגרף העליון שנשאר קבוע מעלה מע שלי 3930K לוח אסוס P979X ספק 1250W כ.מסך טיטאן GTX 12GB

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ariebel,

מה יותר טוב? ה LL של GEIL או הLL של CORSAIR, עזבו OC, אני מדבר ביצועים נטו. GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit או CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3200 Low Latency Memory Kit בעיקרון התזמונים של CORSAIR טובים יותר, אבל האם יש משהו מעבר לזה? הם יש הפרש ביצועים גדול מאוד שמאפשר לCORSAIR לגבות 500 שקלים יותר מלבד תיזמונים? ה GEIL עולה 1300 ה CORSAIR 1800.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mushon26,

שלום לכולם יש לי מחשב קצת ישן הלוח אם שלו הוא: 775i65G זה מה שהתוכנה CPUZ הראת לי, כנראה שמדובר בלוח הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65G ויש לי 2 זיכרונות מסוג: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 רציתי לדעת האם אני אוכל להשתמש ב-2 הזיכרונות הנ"ל או לא?! בתודה על העזרה מראש מוש

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  17. למי שלא מכיר, טום פירסם לפני כמה ימים כתבה על המעבד. http://www6.tomshardware.com/game/200306281/index.html

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קראתי ביקורות שמהן אפשר לראות כי האוברקקלוק האטומטי לא נופל רחוק מהידני, האם באמת זאת תהיה הנורמה החדשה?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  19. מחשב של חבר טוב שלי, במשחקים קלים כמו fifa הכל עובד חלק, כשהוא שיחק cod av הוא קיבל הודעה שה cpu עובר 90 מעלות... לקחתי אותו לטיפול בtms שעשו עליו עבודה מדהימה, השקיעו בבדיקות... שמתי עליו קירור פריזר 7, ואולג הטנכאי שם אמר שיש ליבה אחת שעובדת קבוע על 2%... שורה תחתונה, במאמץ המעבד הגיע לחום גבולי במעבדה, ואולג אמר שהבעיה במעבד עצמו, ושכנראה הוא עשה את שלו. כשחיברנו בבית והפעלנו משחק קיבלנו את ההודעה הזאת ואני שואל אם יש מה לעשות חוץ מלהחליף מעבד? התושבת הזאת בעייתית, אין הרבה מעבדים תואמים.. ואותו מעבד כמו שיש לו יקר, כבר הייתי לוקח סקיילייק, אבל אני לא יכול להחליף שילוש.. ממש לא בתקציב. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by iCe_bLaSt,

יש לי לוח אם כל -כך קקה ששום תוכנה לא מסוגלת לזהות תחברה שלו ... אפילו על הכרטיס לא כתוב ...כנראה שלא החליטו עדיין על שם בשבילה בכל מקרה מה שאני כן יודע זה שהוא מבוסס על צ'יפסט prosavage4m266 של VIA ואני יודע שהצ'יפסט הזה תומך בDDR (יש לו באס 400) השאלה שלי היא 1.האם זה אומר שגם הלוחאם תומך בDDR? כי תכנאי אחד אמר לי שלא אבל... הוא תכנאי 2.האם התקנה של DDR תדרוש הוצאה של הSDRים שלי? האם הם יגבילו את המהירות ל100 מה"צ? או שהם יכולים לפעול ביחד?

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  21. אהלן... אני מתכוון לבנות לי מפרט של I7 המעבד הוא INTEL 920 לוח GIGABYTE X58-EXTREME לגבי זיכרונות אני מתלבט בין Corsair DDR3 Triple Channel 6GB 1600Mhz Dominator CL8 עולה בערך (1500 ש"ח) או OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 עולה (800 ש"ח) אני רואה ששניהם אותם נתונים אבל ה OCZ עולה חצי. אז מה לדעתכם עדיף ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by The TrCkeR,

אני קונה מחשב חדש, ויש לי אפשרות לקנות את אחד מלוחות האם האלה: ?Gigabyte K8NF-9 , Abit AX8. איזה לוח אם הייתם ממליצים לי בהתחשב בביצועי עבודה בוינדוס ובמשחקים, ב-OC, ביציבות ובאמינות. שניהם במחירים מקבילים ב-KSP כך שאין צורך להתייחס למחיר.. בבקשה לעזור בהקדם האפשרי, תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני מתלבט ביניהם. המחשב מיועד למשחקים,סרטים, גם פוטושופ וקיובייס ודברים בסגנון, לא מתכוון לשדרג ב-3 שנים הקרובות. אם אני לוקח את הE8400 אני יכול לקנות אותו מחנות שעושה OC, אם את הQ9450 אז בחנות שאני קונה בה אין אפשרות לOC, אבל אני חושב שאני אעשה לו מתישהו OC לסביבות 3.0GHZ, אם אני קח אותו. מה יהיה עדיף ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by Milk-Inc,

אני רוצה להעיף את הלוח אם שלי עם משהו אחר וחזק! אני כעיקרון על המחשב רק על משחקים אז תמליצו לי בבקשה על לוח טוב יש לי תקציב של עד 2500 (תנו לי לוח שינצל את הכסף!) תודה.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

יותר משנה עברה מאז שהגיעו אל השוק מעבדי האקסטרים הנוכחיים. כעת נחשפים סוף סוף מעבדי האקסטרים הבאים, ויש להם להציע המון...ליבות לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-broadwell-e-נחשפים-סוף-סוף-עם-10-ליבות-פיזיו/

• 7 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.