עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Vladgi,

זה נשמע קצת מטופש אבל שמתי לב בכל מיני אוברקלוקים שמהירות המעבד הקודמת ב-amd הייתה 1800 (במעבד barton 2500+) ואחר כ אחרי אוברקלוק כ-2000 זאת אומרת שהוא שווה בערך ל-2000 מגהרץ של אינטל?!?!? או שזה משהו אחר אצל amd? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by gizzz,

כולם פה ממליצים לקנות למשתמש המומצע מעבד AMD כאשר ההבדל בין מעבד AMD 4200 למעבד INTEL4400 הוא כמאתיים שקלים האם לא שווה להשקיע עוד מאתיים שקלים באינטל? האם זה מצריך השקעה כספית נוספת מבחינת הקונה גם לגבי רכיבים תואמי אינטל? ואם אני לא מעוניין ב OC האם המעבד INTEL לא חזק דיו?

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  3. Started by comandobx,

שלום חבר אמר לי שכדי שאני יוכל לראות הבדל בFPS של crossfire אני צריך או מעבד של I7 או Q9550. זה נכון? המסך הנוכחי שלי הוא 24 אינץ כלומר 1920X1200. כרטיסי מסך 2X ATI 4980.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by b007,

מה ההבדל בין מעבדי Xeon הבאים: Xeon MP - שקיים עד מעבד 2Ghz למעבד... Xeon DP - שקיים עד מעבד 2.8Ghz

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by roll,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ה805 ל920 מבחינת האוברקלוק? זאת אומרת... לכמה אני יכול להגיע עם ה805 ולכמה עם ה920? :) :) :)

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by Danits1,

אני רוצה לקנות רק מעבד אינטל. בתקציב העכשווי שאני יכול להרשות לעצמי יש את הi3 בעל סוקט 1156 ועם לוח אם H55. האם אני אוכל לשדרג בעוד שנה-שנתיים למעבד i7 בעל אותו סוקט? כאשר ההנחה היא שהמחיר שלו ירד והסוקט ישאר אותו דבר?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by super4life,

מה יותר טוב amd phenom 2 or athlon 2 ומה ההבדל?

8. Started by gotex,

מישהו יכול להגיד לי מבחינת ביצועיים איזה מעבדים יותר טובים של intel או של amd אני יודע שיש את ה AMD Athlon 64 X2 של amd ואת ה pentum d 800 וה pentum d 900 של Intel וגם את ה pentum ee מישהו יכול להגיד לי כאילו כמה ננומטר כל אחד ליבה אחת שתי ליבות כמה bit את הביצועים שלהם ואת המחרים שלהם ועל תפנו אותי לאתרים כי יש לי חרא של אנגלית אז אם מישהו יכול טיפה לירשום לי על המעבדים האלה ועל amd ו intel

• 16 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by mokisho,

שלום לכולם יש לי שאלה ידוע שהמעבד Q6600 הוא מעבד E6600 כפול כלומר שני מעבדים מודבקים אבל כאשר היה לי את המעבד E6600 הוא פעל בתדר של 3200 בלי שום בעיה ועכשיו יש לי את המעבד Q6600 הוא פועל בתדר 3000 למרות שאפשר לסחוט ממנו אולי עוד כמה אבל ממש קצת רציתי לדעת למה הרי ה E6600 פעל בלי בעיה ויכולות ה O.C היו יותר טובות מה השוני חוץ ממספר הליבות ולמה יש הגבלה ב O.C למרות ששניהם תחלס אותם מעבדים ולפי בדיקה בסופר PI יוצא שהחישוב ב E6600 היה יותר מהיר מה פשר הדבר הזה ומה יותר כדאי להיות עם ה E6600 ולסחוט אותו עד 3400 או להיות עם ה Q6600 ולהשאר אותו בתדר 3000 רצוי לומר שלוח האם שלי הוא P5W DH

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  10. שלום יש לי מעבד פנטיום 4 2.6 ג'יגה שנקנה לפני כמה שנים מאז שהוא נקנה לא התעניינתי בחידושים שונים אך לאחרונה אני רואה שנמכרים מעבדים כפולי ליבה במהירות 1.6 ג'יגה, למשל. האם מדובר במהירות איטית מאוד או שהכוונה היא שישנם *שני* מעבדים ש*כל אחד מהם* רץ ב-1.6 מה שאומר סך-הכל.....3.2 ג'יגה :s05:

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  11. מתי יצאו מעבדים לשוק הנמוך מסידרת קונרו? האם הם יהיו כפולי ליבה או חדי ליבה?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by rabbit,

האם יש הבדל גדול בין המעבדים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לבין מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ואיך הוא בא לידי ביטוי?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. שלום חברה: יש לי לוח של ABIT NF 7 SL עם מעבד AMD XP 2500 הזיכרונות שלי הם אלו TWINX1024-3200C2PRO קישור :http://images10.newegg.com/productimage/20-145-466-02.JPG המעבד שלי רץ ב 2200 MHZ עכשיו היחס הוא אחד אחד והזיכרונות על 200 MHZ עכשיו עד כמה אני יכול לעלות מתח לזיכרונות האלה כי אני רוצה להוריד תתזמונים שלהם? התיזמונים שלהם עכשיו הם של החברה2.5 3- 3 -6 והמחשב ניתקע לי ויש שגיאות ב פריים 95..... תעזרו לי חברה עד כמה אני יכול לעלות תמתח לזיכרונות האלה?רק מי שיודע שיענה לי או למי שיש תזיכרונות האלה... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  14. רכשתי זכרונות מאמזון עבור המחשב העתידי שלי. הבנתי שזכרונות מסויימים שהמתח שלהם מעל 1.5V עלולים לגרום לבעיות. 1. ראשית, רציתי לדעת באיזה בעיות מדובר. 2. איך ניתן להתגבר על הבעיות האלו. 3. זה הדגם שקניתי KHX1600C9D3B1K2/8GX, האם המתח שלהם יותר מ-1.5V? המעבד שייקנה יהיה IVY BRIDGE 3470

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by idan1836,

יש לי לוח אם abit IS7-E, עליו מותקנים 2 זכרונות של A-Data 256 mb כל אחד 500 מגה הרץ. הלוח אצלי תומך עד 400 מגה הרץ והזכרונות בטכנולוגיית DDR אם אני לא טועה. אני רוצה לשדרג את הזכרונות ולהוסיף עוד ג'יגה, בלוח יש 3 סלוטים ו2 כבר תפוסים כמו שהזכרתי.. מה עדיף ? לשים שני זכרונות של חצי ג'יגה כל אחד או זכרון של ג'יגה ? בזכרונות יש דבר הנקרא CL והוא מדורג מ1.5 עד 4. איזה אני אמור לבחור שיתאים לי ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  16. בדקתי בעזרת Sandra2004 את הסוג זכרון שיש לבן דוד שלי במחשב ורשום DDR-SDRAM, אז זה DDR או SDRAM? ולגבי המשפט הזה: כאשר משלבים זכרונות מאותו סוג עם מהירות שונה כל הזכרונות יעבדו לפי המהירות של הזיכרון האיטי ביותר (נכון גם לגבי תזמונים) , אז אם יש לי נגיד זכרון של 256 במחשב ואני מוסיף 512, אז המחשב יעבוד במהירות של ה-256? :s05: לא בדיוק הבנתי את המשפט הזה..

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by tomer_et,

ראיתי שיש בערך 4 "מהדורות" של הלוח הזה (PRO ULTRA וכו'...) אתם יכולים להגיד לי אולי מה ההבדלים החשובים בניהם (אם קיימים כאלו) האם ההבדלים האלו מצדיקים את ההבדל במחיר?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי כיום 2GB זיכרון, בשני רכיבים של 1GB כל אחד, ואני מעוניין להוסיף עוד 2GB. בלוח האם יש בסה"כ 4 סלוטים. האם עליי להוסיף עוד שני רכיבים של 1GB כל אחד או שניתן להוסיף רכיב בודד של 2GB ועדיין לשמור על פעולה ב dual channel? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  19. Started by MrDoop,

היי חברים, אני חדש פה ככה שאני לא יודע לאן בדיוק להכניס את השאלה אז החלטתי לרשום אותה בשני תתי פורומים (עימכם הסליחה). אני צריך לדעת מנסיונם של אחרים איזה לוח עובד הכי מהר ב I/O ב REAL TIME. אני פשוט רוצה להתחיל להלחין מוסיקה במחשב ומאוד חשוב לי המחשב יוכל לעבוד מהר עם התקנים חיצוניים ובכלל תגובה מהירה. אציין שברשותי P4 2.4 800MHZ (478) ושני זיכרונות 512 400 שאני מתכוון לשים ב DUAL. יש המלצות מהחכמים ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום, אני הולך בקרוב להחליף את המעבד ולוח האם שלי(עדיין לא סגור על הדגמים אבל זה כבר דיון אחר). עכשיו לפי מה שראיתי במידה ואני קונה מעבד מהדור החדש 7700 יהיה על הלוח אם להיות משודרג לגרסה העדכנית ביותר שלו כדי שהוא יתמוך במעבד זה. השאלה שלי בעצם היא: במידה ואני מקבל לוח אם עם גרסת bios לא עדכנית אני יכול לבצע עדכן ישירות עם המעבד החדש? גם כאשר הקשוחה(הישנה) של הbios לא תומכת בו עדיין? או שעלי לבצע עדכון קשוחה כאשר מותקן מעבד נתמך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Dano,

שלום! יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנתיים עכשיו למה זה טוב אם אני אעדכן את הערכת השבבים של המחשב? כלומר של הלוח אם אם הבנתי נכון? יש לי מעבד Pentium D 2.66Gh ולוח אם Intel D945GNT זה חשוב שאני אעדכן את ערכת השבבים ומאיפה אפשר להשיג עדכון? והאם הביוס גם כדאי שיתעדכן? תודה

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by AmitDanan,

הנה הדגם של הלוח כולל העידכוני ביוס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3285#bios האם כדי לעדכן? מה התכונות החדשות של עידכון ביוס לגירסה מתקדמת יותר? כרגע הלוח הוא ברירת מחדל מעולם לא היתקנתי עידכון ביוס ללוח.

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  23. קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך עם כרטיס זכרון בודד kingston 667 1GB היום אני מתכוון להרחיב לGB2. העניין הוא כזה, על הצ'יפים של הכרטיס שלי כתוב שם של חברה שהיא לא קינגסטון (אלפידה או אביקה או משהו בסגנון...) ואיפה שאני קונה יש רק זכרונות עם צ'יפ של קינגסטון. השאלה היא עד כמה אני צריך לצפות לבעיות תאימות ? האם מה שקובע תאימות בריאה בין כרטיס היא הארכיטקטורה של הזכרון (שבמקרה זה היא זהה כי זה אותו דגם) או הצ'יפים (שבמקרה זה הם של חברות שונות) ? אשמח לתשובה.

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by TrancEnergY,

שלום... ברצוני לקנות לוח אם של ASUS ונתקלתי בשתי סוגים של צ'יפסטים: 965 975X רציתי לדעת איזה ציפסט יותר מתקדם

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  25. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ונראה לי שאני אקח מעבדAMD ATHLON 64 4600+ (socket am2) x2 dualcore וכרטיס מסך GF 8800GTS 320MB EXTREME OVERCLOCKED HDTV 2xDVI לא יהיה צוואר בקבוק נכון? ואם כן איזה מעבד כדאי לקחת בלי להוסיף הרבה כסף

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים