מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
האם כל התכונות שיש ב - P8Z68 Deluxe/GEN3 s1155 - ASUS יש גם בדגם היותר טוב ה: Maximus IV Extreme-Z s1155 - ASUS ? ואם כן , האם ההבדל הוא מאד משמעותי בביצועים ? שאלה שנייה : ומבין שני הדגמים הנ''ל של אסוס , האם הדגם הזה Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 for 1155 יותר טוב מהם ? שאלה עקרונית לפני הרכבת מפרט - תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
XFX nForce 680i LT SLI Motherboard CPU Bundle - Intel Core 2 Quad Q6600 Processor 2.40GHz OEM, Corsair TWINX 2048MB PC6400 DDR2 Memory (2 x 1024MB) חבר מציע לישלוח לי ב- 1500 ש"ח את כל השלושה מעבד, זיכרון, ולוח אם, האם הלוח מתאים ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להרכיב מחשב חדש ( דיון כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453606.0 ) וכרגע נראה לי שהלוח שהמליצו לי עליו GIGABYTE GA-P55-US3L (P55) LGA1156 I5 - ATX - Parallel + COM CrossfireX לא מתאים למה שאני צריך. שיקולים: 1. המעבד יהיה i5-750 2. אני רוצה ללכת על DDR3-1333. (בהתחלה חשבתי על 1600, ואז החלטתי שלא שווה בגלל יחס ביצועים-עוד כסף כשגם ככה אני בחריגה) 3. ההארד דיסק עם ה-SATA3 (השחור של WD, ג'יגה) 4. כרטיס מסך PCIE 5. לא צפויות הרחבות בעתיד. איך אני בוחר לוח אם סבבה לעניין?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני מתכוון ליקנות לוח אם: MotherBoard GA-P35-DS3L, Intel P35+ICH9, ATX, 1333, Marvel Gigabit, Sound Conroe Support, GygaByte וזיכרון: Memory 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400 CL-5-5-5-15, DDR2 800 , Corsair לכאורה באתר של Gigabite כתוב כי התמיכה היא דווקא עבור 6400-C4. שזה CL-4-4-4-12. האם הלוח אם מתאים גם לזיכרון שבחרתי? שאלה נוספת:אולי כדאי לקחת זיכרון של 667 -CL-4-4-4-12 במקום 800 , CL-5-5-5-15. XMS2 לעומת ValueSelect? אני לא כ"כ מבין בזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מישהו יודעה מה מחיר של לוח אם asus tusi-m אני צריך לדעת מחיר
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
המליצו לי על לוח האם הזה באיזה כרטיס מסך מדובר ?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, התוכנה מראה לי שהזכרונות עובדים על frequency של 333mhz ב dual למרות שהם במהירות של 667, האם זה תקין? למה זה רשום כך? קיים מפרט, תודה,
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=11053 לאיזה מעבד של אינטל המעבד הנ"ל מקביל מבחינת ביצועים בכלל וביצועים במשחקים בפרט?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. המחשב יריץ עיבודים יחסית כבדים (כמו קימפול מערכת הפעלה לינוקס) כך שחשוב לי ביצועים. אני חושב על haswell השאלה שלי היא: האם כדאי להזמין עם DDR3 שעובד במהירות 1600 ? העניין הוא כזה: לפי מה שראיתי יש שתי מהירויות,: מה שנותנים בד"כ זה 1333 ואם רוצים 1600 צריך במפורש לבקש זאת. מה שאני חושש הוא (ואולי אני טועה) שבגלל ש1600 הוא טכנולוגיה חדישה יותר, ייתכן שהיא עדיין לא בשלה ולא יציבה וייתכן שיהיו בעיות כך שאם רוצים ללכת על בטוח כדאי יותר 1333 אני מעוניין לשמוע את דעתכם בברכה דן
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מהירות מעבד - בגדול, מספר הפעולות שהו איודע לבצע בשניה (לא נכנס להבדלים בין AMD לאינטל) (?) מהירות זכרון - אני מניח שזה מספר יחידות המידע שהוא יודע להעביר בשניה / מספר הטעינות/פריקות מהזכרון בשניה (?) מהירות לוח - המהירות שבה הלוח יודע להעביר את הנתונים לחלקים המורכבים עליו (?) מהירות באס - מה זה בכלל באס ? אשמח מאוד אם תתקנו ותוסיפו, בור שכמוני :-)
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
https://www.guru3d.com/news-story/amd-x590-chipset-pops-up-again-24-extra-full-pcie-4-lanes.html למי שצריך את האקסטרא תמיכה ב- pci lanes
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שוב אני לא ידעתי איך לערוך את הכותרת אז עשיתי חדש.. השאלה היא איזה לוח אם עדיף ולמה (מדוע ולא בשביל מה)? gax48dq6 chipset ddr2 lga intel cpu? gaep45extreme? ga-x48t-dq6? מעבד:intel q9550 זיכרון:DDR2 2GB 900/1066 MHz בלי שום אוברקלוק[br]פורסם בתאריך: 20.10.2008 בשעה 10:44:13 טעות שליזיכרון 4GB[br]פורסם בתאריך: 20.10.2008 בשעה 10:44:52 תודה מראש לכולם!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
השבוע החלטתי סוף סוף לשדרג את המחשב Athlon 64 x2 5000 הישן שלי. קפצתי לאחת לחנות מחשבים ורכשתי לעצמי מעבד Phenom II 940 ב790 ש"ח (החנות בזאפ) ותקעתי אותו בלוח AM2 המיושן שלי. הפלא ופלא, הכל עבד ללא כל בעיה. בעזרת תוכנת AMD overdrive המהרתי את המעבד למהירות 3.6 וזכיתי למחשב מודרני בגרושים. אילו הייתי ההולך על אינטל הייתי יכול רק לחלום על שדרוג במחיר מגוחך שכזה. AMD הם היחידים שתומכים באופן אקטיבי ופעיל באופצית השדרוג לפחות דור אחד אחורה. וחבל שמעט אנשים שמים לזה לב ולוקחים את זה בחשבון בהליך קנית המחשב שלהם. הרי ההבדלים במבחני הביצועים לא באמת מובחנים על ידי אנשים שלא מריצים פעולות חישוב לאורך כל היום וגם ככה ההבדלים בביצועים בין במעבדי אינטל וAMD באותה רמת מחיר הוא מזערי …
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
במפרט של המחשב כתוב לי זכרון 512 במהירות 667MHZ בתוכנה CPU-Z רשום שהזכרון עובד ב-333MHZ. האם זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום. אז ככה,נכון יש את הFSB ,זה עם המכפלה למשל 9X266=X,ויש את הFSB 1066MHZ לדוגמה במעבדי קונרו,מה זה כל אחד מהFSBים האלה? אם תוכלו להסביר לי אות להביא מאמר בעברית אני אשמח!!!! תודה!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי את הלוח gigabyte ga-ma790fxt-ud5p (http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P) וזכרונות של G.SKILL שאמורים לעבוד במתח סטנדרטי של 1.5V. בדף המידע על הלוח מצוין מפורשות שחריצי הזכרונות הם 1.5V, יש לי את הביוס האחרון, אך אין לי אפשרות להוריד מתח מ-1.6V לא בביוס ולא בתוכנת ה-OC שמגיעה עם הלוח (להעלות אין בעיה). אני מניח שלא יהיה נזק כלשהו אם הזכרונות ירוצו ב-0.1V יותר, אבל אני ממש לא מצליח להבין את העניין (בעיקר אחרי שחיכיתי שבועיים לזכרונות 1.5V שמצאתי במחיר זול).
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + המשך...כאשר אני בוחר באותו סוג/רמת זיכרון;לדוגמא:DDR3 1333MHZ?! תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לזה סיבה הגיונית?? ןלמה בDDR1 בזמן האחרון KINGSTON הכי זולים בשוק?? מצאתי KINGSTON DDR400 1GB ב420 שקל(הכי זול שמצאתי של1GB)...זה כזה זול בגלל שזה CL3?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
באיזה תאריך תהייה הירידה הבאה ובכמה אחוזים? תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המעבדים של Q6600 שאחד GO והשני B3.. אם יש הבדל ויש קשר בין שני הדברים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
היי, רכשתי לאחרונה מעבד Intel i3 2120 בתצורת Tray. כשפתחתי את המעבד גיליתי להפתעתי מדבקת ברקוד בחלקו התחתון של המעבד, בחלק עם הפינים שאמור להיכנס לתושבת. כמובן שלא כ״כ ניתן להסיר את המדבקה מאחר והיא דיי ״נקרעת״ כשאני נוגע בה. בחנות שרכשתי טוענים כי כלל המעבדים מגיעים עם מדבקה באופן זהה ואין עם זה שום בעיה, עליי להניח את המעבד כפי שהוא, למרוח משחה טרמית, להוסיף קירור והכל יהיה בסדר. מה אתם אומרים? לירן.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
במקרה ראיתי באתר הזה http://isracomp.net/en/prices.html?id=15 לא נראה אתר משהו אבל שווה לשאול אותם אולי טלפונית.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הדור האחרון של מעבדי APU בהתבסס על ארכיטקטורה ממשפחת ה-Bulldozer עשוי להגיע בתוך מספר חודשים, עם תושבת לוחות אם חדשה שתתאים גם למעבדי ארכיטקטורת ה-Zen העתידיים עידן ה-Zen של AMD מתקרב, אבל עד שהוא יגיע עוד יש זמן – ואת החלל עתידה למלא ארכיטקטורת ה-Excavator, הרביעית והאחרונה ממשפחת ה-Bulldozer שהחלה את דרכה כהבטחה עצומה, ומסיימת אותה בקול ענות חלושה עד מאוד. דיווחים עדכניים מהאתר benchlife.info מאשרים כי AMD מתכננת להשיק דור ביניים חדש של מעבדים עם ליבה גראפית משולבת (מה ש-AMD קוראת לו APU) במחצית הראשונה של 2016, תחת השם Bristol Risdge, ועם מספר שינויים מתבקשים: תמיכה רשמית בזכרונות DDR4, שבב Northbridge שמובנה בשבב המעבד עצמו, ליבה גראפית מובנית בארכיטקטורת GC…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-