עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by doctor hardware,

הסתקלתי בהרבה אתרים ואין במלאי אף מעבד , ו ב זיג-זאג כתוב ש [glow=red,2,300]פריט זה צפוי להכנס למלאי (לא סופי) ביום שישי 01 ספטמבר, 2006[/glow].

• 48 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. לינק ללוח באתר של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1311&l1=3&l2=11&l3=331 ביקורת ב Anandtech http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2820&p=9 הלוח נמכר ב newegg בכ 120 דולר, מה שאומר שבארץ מחירו לא אמור לעבור את ה 700 ש"ח. הלוח מבוסס על ערכת השבבים nForce 570 SLI של nVidia. לפי הביקורת, הלוח מציג ביצועים לא רעים, אך עדין מפסיד ברוב המקרים ללוחות המבוססים על ערכות שבבים של אינטל (לא בהרבה). האם לדעתכם לוח כזה משתלם עבור מי שרוצה מעבד E6300 עם OC קל, זיכרונות 667MHz וכרטיס מסך פשוט יחסית (כמו ה 7600GS, בלי שימוש בפונקציית ה SLI), או שעדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים עבור לוח מבוסס 965?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by Gilbk,

אהלן חבר'ה! בגלל שהמחשב שלי התחיל לגסוס בדיוק אחרי 5 שנים ממועד קנייתו אני מתכנן לקנות אחד חדש ממש בקרוב והשימושים שלי הם בעיקר משחקים(כבדים), סדרות/סרטים וגלישה מאסיבית באינטרנט. כשקניתי את המחשב הנוכחי הדעה הרווחת הייתה שאין צורך בi7 למשחקים, אלא יותר למעצבים, עורכי סרטונים וכו'. יצא לי לראות שהיום כבר יותר ויותר הולכים על i7 גם למשחקים(מסיבה מוצדקת או לא). אז אחרי שקראתי באינטרנט כל מיני דעות, רציתי לדעת גם את שלכם - כדאי ללכת על הi5 הנ"ל או שהיום יש כבר יותר צורך ללכת על הi7? אם החסרתי פרט כלשהו שיעזור לכם לענות לי על השאלה יותר טוב - רק תגידו.

• 17 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. הבעיה בכותרת... המחשב לא היה מחובר לחשמל וכשחיברתי אותו והדלקתי הוא כתב לי את הבעיה שכתובה בכותרת... שיערתי שזו הבטריה, מכיוון שכבר קרה לי כמה פעמים באיזה מחשב ישן. בדקתי את הבטריה במולטימטר וזה כתב לי שיש לה עוד 140~ מילי (3V) האם הזרם שנשאר בה מספיק? אני בטוח ב99% שזו הסוללה מכיוון שהביוס פשוט לא נשמר יותר ולכן לא יכולתי להפעיל את הביוס המשני (ראו מפרט ראשון) אחי הלך לקנות סוללה חדשה בחנות שלידנו... כשהוא יחזור אעדכן... בינתיים כל עזרה תתקבל בברכה... בתודה מראש, manbot.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by AriG,

לחברי הפורם שלום, קניתי מחשב חדש עם זיכרון TwinMOS 1G 800Mhz כסטיק יחיד כלומר Single Channel. לאחר שקראתי מאמרים באתר הבנתי שעשיתי טעות והייתי צריך לקנות זוג סטיקים כדי שהזכרונות יעבדו ב Dual Channel. השאלה שלי היא פשוטה, האם אני ירגיש הבדל אם אני אקנה כרטיס נוסף מאותו סוג? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by qpalzm,

במחצית השניה של 2005 אינטל צפויה להכריז על מעבדים חד-ליבתיים חדשים מבוססי ליבת CedarMill (ליטוגרפיית 65 ננומטר, 2 מגה-קאש, 64-ביט) שיחליפו את מעבדי הפרסקוט לשוק הבינוני וירוצו בטווח תדרים 3-3.8 ג'יגהרץ. במחצית הראשונה של 2006 צפויים להצטרף אליהם מעבדי Presler שיהיו כפולי ליבה ויתמכו בטכנולוגיית LT בטווח תדרים 3-3.6 ג'יגהרץ, כמו-גם צ'יפסט חדש לגמרי בשם iAMT2. ליבות Presler שיתמכו בצ'יפסט ייקראו Conroe ויושקו במחצית השנייה של 2006. באותו זמן גם השוק הנמוך צפוי להשתנות עם כניסתם של מעבדי CedarMill-V (מסורסים עם 512K קאש, fsb533, אי-תמיכה בHT או VT). הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום בנושא, אז כנראה שזה הת'רד הראשון ואני ממליץ שיהיה גם הרשמי. כל ידעני הפורום מוזמנים לעדכן או…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by BARAKDAB,

אני מנסה לעדכן ביוס של הלוח אם 661GX-/800-M7 REV::3.0דרך התוכנה WINFLASH(אי אפשר דרך הביוס) אי שם את הקובץ הנכון ולוחץ UPDATE אבל המחשב קופא ולא זז מה אני יכול לעשות? יכול להיות צריך לשנות פיזית משהו בלוחאם בשביל באני יוכל לכתוב עליו? בכ לוח אם אפשר לעדכן ביוס דרך הביוס.ץ?

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  8. הינה קישור הוא תומך בקונרו וב SATA 2? http://hardcoreware.shopping.com/xPF-Asrock_MB_ASRK_ConRoeXFire_eSATA2_945P_775

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Home Boy,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד P4 2.4 בעיקר לעבודה משרדית ומה שהציעו לי מגיע עם זיכרון 256 MB ורציתי לדעת אם כדאי לבקש שדרוג ל 512 MB?? כלומר אני לא חושב שאני כל כך זקוק לו אבל ראה לי חבל לקנות עכשיו זכרון כל כך נמוך...מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  10. Started by roes,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחזק עם E6600 אני אולי יעשה OC קטן מ 2.4GHZ ל 3.0GHZ (י OC של 600GHZ י) ^^^ אל תתחילו להגיד לי לעשוות OC יותר גדול כי אני יעשה את הOC שלמעלה (אם בכלל...) בקיצור, אני לא טחון בכסף ואני לא מתכוון להוציא על לוח אם איזה 1200+ שקל 1. אז מה כדאי ולמה? א. Asus P5LD2 הגרסא שתומכת בקונרו... (945) ב. Asus P5B (י 965) ג. DFI Infinity 975 (י 975) -> 2. לכולם יש SATA 2 נכון? לכולם יש יציאות USB 2.0 נכון? PCI ו- PCI express X16 זה ברור שיש לכולם אז אין לי צורך לשאול... *אני לא צריך כרטיס מסך מובנה כי אני אקנה 1900XT וכרטיס קול X-FI ,אבל את הכרטיס קול המובנה אפשר לבטל בביוס... 3. מעל לכמה דיסקים קשיחים נחשב RAID י?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by stearo,

הרכטיס מסך שלי (nvidia 6800 ultra) הפסיק לעבוד לפני כמה ימים, ואני מחפש מחליף. כרגע זה 7900gtx2, אבל אני לא מצליח למצוא לוח אם שיתאים לו וגם יפעל עם מעבד core2 duo. חשבתי על הלוח אם הזה: http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=331&model=1311&modelmenu=1 אבל בשום מקום לא מוכרים אותו. מישהו מכיר חנות או לוח אם דומה? אם אני לא אמצא משהו, אני פשוט אלך על 7900gtx או 1950xtx תודה!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  12. המפרט של המחשב: מעבד i5 3450 1155 intel 6MB 3,1GHZ כרטיס מסך 7850 זכרון 8 גיגה

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  13. אני עובד עם 16GB ראם (2x8gb), בזמן שלא השתמשתי במחשב קיבלתי את ההודעה הזו: בדקתי את הזכרון ואני מנצל 2-3 ג'יגה מתוך 16GB .. אתמול קפאה אצלי המערכת הפעלה, כבר שם התחלתי לחשוד בכרטיסים.. השתחרר רק אחרי ריסט. איך אני מבודד את הבעיה לאחד הכרטיסים? מאיפה להתחיל? *תודה לעוזרים וכו'

14. AMD?? אני מתכוון למדבקה שחוסמת את אפשרות האוברקלוק. תודה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by jbgood,

איזה מעבד אינטל עדיף? Intel Pentium 640 64BIT 3.2GHz LGA775 2MB 1775 INTEL P-4 LGA775 3.4GHZ 541 800MHZ 1MB 64BIT 1820 המחשב מיועד למשחקים,אינטרנט וצפיה בסרטים. בקיצור מה עדיף זיכרון קאש כפול או 200מגההרץ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by treva42,

שלום, אני רוצה לקנות ssd זול כדי להתקין עליו את ווינדוס ומשחק או שניים. אשמח להמלצות והסברים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. האם יש בעיה להעביר לוח אם וזיכרון RAM בבדיקה ביטחונית בשדה התעופה ? האם יכול להגרם נזק כל שהו בגלל הקרינה של המשפקף הבטחוני שלהם ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by comandobx,

שלום חבר אמר לי שכדי שאני יוכל לראות הבדל בFPS של crossfire אני צריך או מעבד של I7 או Q9550. זה נכון? המסך הנוכחי שלי הוא 24 אינץ כלומר 1920X1200. כרטיסי מסך 2X ATI 4980.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by matizami,

המחשב שלי כבר קשיש ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. עד שאני אקנה מחשב חדש, אני חושב להאיץ את שלי עם כונן SSD וזאת לאור הקנייה הקבוצתית המתגבשת באתר. האם המפרט שלי תומך בSSD? Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L 4GB RAM

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Dror Arasheven,

אני צריך את הביוס האחרון של הלוח הזה (F22) לגירסת וינדוס 7 64 ביט . הביוס שלי הוא בין 3 שנים לפחות (F3) ויש כמה עדכונים שאמורים לפתור לי כמה בעיות במערכת .... אני צריך קישור ישר לקובץ . כי האתר החברה נותן לי את לגירסת 32 ביט בלבד

21. Started by zZOROo,

כמה עולה מעבד בעל 4 ליבות :s05: :s05: :s05: :s05: צריך לזה לוח אם מיוחד או שגם לוח אם שוןב לשתי ליבות טוב לזה :s05: :s05: :s05: :s05: ואם צריך לוח אם מיוחד מה סביבות המחיר שלו :s05: :s05: :s05: :s05: אני שואל כי אני חושב לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 - 4500 שקל ואני מעדיף מעבד חזק והרבה רם מאשר קרטיס מסך טוב תודה מראש למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  22. Started by le011,

שלום יש לי לוח של ABIT NF7-SL עם ביוס אחרון 2.2 כרטיס מסך 9700NP בבדיקה בתוכנת CPU-Z או בכל תוכנה אחרת מופיעה השורה הבאה: AGP Side Band Addressing supported- not enabled איך מפעילים תכונה זו? משתמש בדרייבר מסך 4.2 תודה

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by nec_000,

חברים יקרים, בשבוע האחרון וכפי שידוע לכל, נערכה לה תערוכת Computex 2017 בה AMD ערכה את ה- Conference השנתי שלה. המצגת מעניינת, גם אם חוזרת על מרבית הדברים שאנו כבר יודעים. בכל זאת אמליץ לצפות בה, שכן היא מעניינת את החובבים בתחום ויש בה עוד מספר פרטים חדשים חשובים, כמו זאת שכל הליין של סדרת threadripper ובניגוד לאינטל, משמרת את כל היכולות שמסביב למעבד באותה רמה וללא תלות במיקומו של המעבד בסדרה: קרי שכבר מהמעבד הכי קטן ולו "רק" 10 ליבות, לא יופחתו כל יכולות IO שהן - יהיו פתוחים כל 64 ה- PCI Lanes וכל ארבעת הנתיבים לזיכרון Quad memory channel. AMD דוגלת באסטרטגיה, של לא לגרום לצרכן להיאלץ לשדרג למעבד יקר יותר בסדרה…

24. Started by YoTaMi,

איזה מעבד יותר טוב ? Q9550 2.83 ghz או Q6700 2.66 ghz או Q8200 2.33 ghz או E7400 2.83 ghz איזה מהם יותר טוב ? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by Falcon4g3,

שלום, רכשתי היום, בעזרתכם, לוח חדש ABIT NF7 עם כרטיס רשת וכרטיס קול עליו. המוכר בחנות אמר לי שאם אני רוצה לשדרג את הדרייבר של הכרטיס קול, להשיג דרייבר של Realtek. קצת הסתבכתי בגוגל ולכן אני פונה ומבקש את עזרתכם, איפה יש דרייבר של רילטק לכרטיס קול המובנה שעל הלוח הנ"ל? תודה לכם!

• 6 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.