מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח DFI Infinity NF4 SLI עם זוג זכרונות 400MHZ 512X2 של PQI בתזמונים של 2-2-2-5 ב-2.8V . אני רוצה להוסיף זוג נוסף של ג'יגה זיכרון. האם אני חייב בדיוק אותם תזמונים של זכרונות ואותה צריכת חשמת בשביל שזה יתאים? או שרק ה-CL עצמו צריך להיות תואם? או שבכלל כל CL יתאים?
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם המעבד הספציפי הזה, יתמוך בלוח האם הבא: M2A-VM HDMI http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#CPUS (ניסיתי להסתכל ברשימת מעבדים הנתמכים, אבל לא מצאתי את דגם המעבד הספציפי ברשימה). תודה. מצורפת תמונה, של דגם המעבד שכרגע מותקן במחשב אחר. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש ויש לי שאלה. כגרע יש לי את 128mb rdram ורציתי לשפר ל512mb ddr אז השאלה אם הלוח אם שלי יקבל את הזכרון החדש זה הלוח אם שיש לי:
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
צהריים טובים בשעה טובה הרכבתי מערכת חדשה - הזכרונות שבאתי לקנות הם Corsair XMS 8GB DDR3 1600MHz CL11 (4 סטיקים) בעקבות מחסור במלאי בKSP ביום הקניה - קניתי סטיק 1 ונאמר לי שאני יכול להזמין עוד 3 . עכשיו מסתבר ש KSP לא מביאים את זה יותר ולא יהיו כאלו זכרונות. השאלה היא כזאת- האם אני יכול לשים זכרונות אחרים ( שאני לא ממש רוצה ) ואלו כן יתאימו ושאלה נוספת זה האם מישהו מכיר חנות שכן מוכרת את הזכרונות האלו בארץ או שאני אצטרך להזמין מ EBAY ( גם אופציה פחות רצוייה ) תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש אפשרות ששתי זכרונות חברה שונה שעובדים על אותו תדר (400) יכולו לעבוד יחד בשיתוף ללא בעיות? סתם לצורך השוואה נגיד האם זכרון של סמסונג יכול לעבוד עם זכרון של טיונמוס. תודה מראש ושבת שלום, דניאל
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכם. אני בונה בימים אלה WORKSTATION לצרכים מסויימים. בחרתי לוח של חברת SUPERMICRO דגם X8DAL-I שבו יש שתי תושבות 1366 למעבדי קסאון E5XXX. יש לי התלבטות מאוד גדולה, אני צריך לבחור גופי קירור שישבו אחד ליד השני בהתאמה ! בלי פיקשושים. מדובר על שתי תושבות שיושבות בצורה מאוד צפופה אחת ליד השניה, ולכן הרעיון שלי הוא לחפש גוף קירור בעל פרופיל צר ודק ! עם נפח כלפי מעלה ! (תצורת TOWER בעלת פרופיל (גיזרה) נמוך/ה) אני מצרף תמונה של הלוח, אנא תנו המלצותיכם, דעתכם, אשמח לכל פידבק אפשרי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה קורה אם אני מבריג את הלוח אם ישר למארז בלי לשים את הברגים המיוחדים שנותנים מרווח בין הלוח לפלטה??? יש מצב שהפלטה תקצר לי את הלוח עם המגע איתו מלמטה \?!? הלוח יכול להינזק בצורה כלשהיא??
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגיד שיש לי לוח דואל .. אני חייב ששתי המעבדים יהיו אותו הדבר (דגם..) או שאני יכול לדוגמא Athlon MP 1800 & Athlon MP 2000 ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הזמנתי ב PCH מחשב שמכיל בין היתר מעבד ATHLON XP 1700+. איך אני אוכל לבדוק שהמעבד הוא אכן TBRED B , ואיך אני יכול לבדוק איזה סטפינג הוא? תודה...
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות זכרון של 2GB של GSKILL במהירות 667MHZ. האם זה משנה מבחינת ביצועים במשחקים אם אני לוקח 4 סטיקים של 512MB או 2 סטיקים של 1GB?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום. אני מצטער על חוסר הידע שלי בחומרה אבל נדמה לי שעליתי פה על משהו מוזר, אשמח אם תעזרו לי. יש לי את הזיכרון הבא http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200 , עכשיו מדובר בזיכרון 400MHZ. לוח האם שלי הוא http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=79. כאשר אני בודק את חוצץ הזיכרון ב CPU-z\Everest רשום לי שמהירות הזיכרון היא 200MHZ :s05: עכשיו שמתי לב שבמאפייני לוח האם שלי רשום: 3 DDR200/266/333/400 Memory Sockets, רציתי לשאול האם יש חשיבות למיקום של הזיכרון בסלוטים? בגלל שאני שם לב שהסלוט הראשון הוא 200MHZ, והזיכרון שלי נמצא בסלוט הראשון באמת... תודה מראש ושוב סליחה על הבורות :-[
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי בתוך המחשב רק RDRAM 128 800MH 45 עכשיו חשבתי לי להוסיף עוד 256 כדי שמחשב יראה כמו מחשב ולא כמו מחשבון.. חפשתי זיכרון יד שניה ומצאתי זיכרון RDRAM 128 800MH 40 האם זה תואם כאילו הם יעבדו על הלוח שניהם בייחד כאשר אחד 40 ואחד 45 ?!
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי היום את הלוח Gigabyte K8n51GMF-9 ויש לו כרטיס 6100 מובנה ויש לי מספר שאלות לגבי הלוח רציתי לדעת איך בדיוק הולך כל הקטע עם הזיכרון שהלוח מקצה לכרטיס -כמה הוא מקצה בתור ברירת מחדל? ו-איך אפשר לשנות את זה? -האם רצוי לשנות את זה? -האם אפשר לגרום לזיכרון המוקצה להשתנות אוטומטית לפי הצורך בזיכרון לעיבוד גרפי? כלומר במשחקים וסרטים יהיה שימוש רב יותר בזיכרון ע"י השבב הגרפי וכשאין משו שדורש עיבוד גרפי מעט זיכרון יוקצה לשם כך ויותר זיכרון יהיה פנוי לשימושים אחרים... -הבנתי גם שבד"כ לשבבים גרפיים מובנים אין קירור פסיבי... האין זה הכרחי שיהיה? ואם כן איך אפשר להוסיף? -ובעתיד אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך(יש יציאת PCI-E בלוח) האם הלוח אוטומטית מפסיק להקצות זיכרון לשבב המובנה בו או…
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הפעלתי בדיקה על הזכרונות שלי וגיליתי שבאחד מהם יש כ-10 שגיאות. מה ניתן לעשות בנידון? כיצד ניתן לתקן את זה? וכיצד ניתן לדעת ממה זה נגרם, האם זה הגיע אליי ככה או שאני גרמתי לזה? נ.ב. שאלה לגביי הלוח אם שלי הזיכרון שלי הוא שני סטיקים של 1GB כל אחד, זה הגיע כ-KIT בשביל Dual Channel. הדגם OCZ2P800R22GK PC2 6400, Platinum Revision, 4-4-4-15 השאלה שלי, היא האם אין תמיכה בלוח לזיכרונות האלו? אמנם יש לי בעיה של ריסטים בטמפ' גבוהה של המעבד, וה-memtest מצא 10 שגיאות בסטיק זיכרון אחד.. האם זה אפשרי בגלל שאין תמיכה? החלק הבא הוא הזכרונות שהלוח שלי תומך בהם לפי אתר היצרן. ga-p35-ds3l. לפי מה שאני מבין מזה, הזיכרון שלי אינו נמצא שם, למרות שיש שם משהו דומה. וחוץ מזה, קניתי את המחשב לפני …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון חדש של 2GB עכשיו אני רוצה שהוא יהיה טוב גם לאובר וגם למשחקים שיריץ אותםן על הכי טוב שאפשר אז מצאתי באתר ZIGZAG 2000 זיכרון אבל אני לא יודע אם הוא ממש טוב אז תגובה מקצועית שלכם מאוד תעזור . הקישור : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_396&products_id=3776 אם יש משהוא יותר טוב אפילחו אם הוא עולה יותר אז בבקשה דברו . תודה לכל העוזרים !
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מאוד q6600, רוצה לדעת איזה זיכרון יהיה טוב, 800 mhz יהיה טוב ל oc? או לקחת יותר מהירים? האם ה OCZ2SE8002GK הם טובים? האם שווה לקנות את הזיכרונות עכשיו? כי לאט לאט יש עליות מחירים שלהם או שאני סתם הוזה. הדגם שנתתי עולה מעט פחות מ 590 ושקלתי לקנות 2 סטים כאלה על מנת להגיע ל 4 ג"ב. לא מצאתי בחיפוש שלי סטיקים של 2 ג"ב ואז לקנות רק 2 סטיקים אבל נראה לי שכיום גם 4 של 1 זה בסדר. מה אתם ממליצים? לקנות עכשיו במחיר של כמעט 600 ל 2 ג"ב של ocz ב 800 mhz או לחכות עד קניית המחשב?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב תקשיבו 1.מה זה זיכרון מטמון? 2. במה הוא עוזר? האם הוא עוזר במשחקים? 3. האם ההבדל בין 1MB ל 2MB ל4MB גדולים ? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון עוד קצת.....הלוח שלי לא תומך DUAL ויש לי סטיק של ג'יגה....אני רוצה להוסיף את זה כדי שיהיה ג'יגה וחצי....הזיכרון הוא מסוג DDR 512Mb 400MHz CL2.5 Super Talent האם זו חברה טובה לזכרונות והאם כדאי לקנות את הזיכרון הזה במחיר של 360 שקל?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן, מעבד פנטיום 3 -1 ג'יגה הרץ, ויש לי זכרון פנימי של 512 MB המחשב שלי עובד לאט ואני שוקל להוסיף עוד זכרון של 512MB. העניין הוא אם זה בכלל ישפר את המהירות של המחשב או ששום דבר לא יעזור? האם ניתן לצרף ל512 הקיימים עוד 512 ואז זה יעבוד כ1 ג'יגה ? איך אני יודע איזה סוג של זכרון אני צריך (DDR2 DDR )? ואיך אני מתקין אותו במחשב? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא, אני יודע שיש לי הרבה שאלות אבל אני פשוט לא מבין כ"כ בנושא.
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי סטיק של 512mb geil 400mhz ddr+cooling http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=19 ואם תשימו לב לתזמונים שלו כמו שאני שמתי לב בקנייה, ואחרי שהרצתי את aida גיליתי שהתזמונים שלו במחשב שונים ממה שהחברה אומרת שהם, אצלי הם גבוהים יותר (רע יותר) מה שנראה לי יוצר צוואר בקבוק ומשפיע על כל המערכת בכלליות, זה מה ש-aida הוציאה לי Chipset Properties Motherboard ChipsetnVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency2.5T RAS To CAS Delay4T RAS Precharge4T RAS Active Time8T Memory Slots DRAM Slot #1512 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Properties AGP Version3.00 AGP StatusEnabled AGP Aperture Size64 MB Supported AGP Speeds1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed8x Fast-WriteSupported, Enabled Side…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי זיכרון Kingstone 512 400mhz DDR שאלתי היא כזאת האם בכל סלוט בלוח האם המהירות שונה ? מכיוון שבתוכנת הEVEREST שלי הוא מראה לי כזה דבר : בתמונה כמו שאתם רואים המהירות מחולקת לשלושה מהיריות: מה זה בעצם אומר האם לכל סלוט ישנה מהירות אחרת ואם כן אז איפה בעצם לשים את הזיכרון ?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הנה הנתונים שEVEREST מצאה בקשר לזיכרון שלי במחשב נישא: [ Memory Controller ] Memory Controller Properties: Error Detection Method None Error Correction None Supported Memory Interleave 1-Way Current Memory Interleave 1-Way Supported Memory Types DIMM, SDRAM Supported Memory Voltages 3.3V Maximum Memory Module Size 256 MB Memory Slots 3 [ Memory Modules / Base Memory ] Memory Module Properties: So…
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המחשב החדש של AMD 1090T על לוח אם Gigabyte GA-890GPA-UD3H 890GX+SB850 Chipset Socket AM3 Model G890GPAUD3H המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם כן לגרפיקה. המוכר המליץ לי על הזיכרון הזה OCZ 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold OCZ3G1600LV4GK Model OCZ3421K אבל קראתי באתר של היצרן שהזיכרון הזה מיועד או מתאים יותר ללוח אם של אינטל. עכשיו לשאלה העיקרית:האם אני יכול בכל זאל לרכוש את הזיכרון הזה בלי לחשוש ממשהו שיקרא כי הוא לא מתאים או משהו כזה או שאולי לרכוש זיכרון אחר שהוא מתאים ללוח אם המיועד? אשמח, אם תמליצו לי על זיכרון שכן מתאים ללוח אם שאני רוצה לרכוש או שהזיכרון שהמליצו לי הוא טוב מספיק. תודה רבה לעוזרים מחכה לתשובתכם.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות :OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1424&products_id=8338 או GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1360_1722&products_id=6782 אני עושה בעתיד OC, ואני מתלבט אם כדי לקנות 1G זיכרון לOC איכותי או לקנות 2G זיכרון VALUE שלא שפחות מתאים לOC ?
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה יותר כדי למשחקים G.Skill 4GB Kit DDR2 PC8500 1066MHZ 5-5-5-15 F2-8500CL5D-4GBPI G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION ומה הבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-