מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
מעבד הטיוריון של AMD יהיה מעבד ה 64 ביט היחיד לניידם עד לחצי הראשון של 2006, רק אז לאינטל יהיה מעבד לניידים שיתמוך ב AMD64. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050415A2005.html הערה: אותו סיפור כמו עם המעבד לשרתים, רק ל AMD יש מעבד AMD64 ו/או כפול ליבות שראוי להיכנס לשרתים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שלפני איזה חודש כבר כתבתי פה נושא, אבל הדברים קצת השתנו ויש לי התלבטות בין שני דברים. יש לי לוח אם - chaintech sk8t800 בעל שני סלוטים לזיכרונות, אחד מהם 512 של A-DATA. זו ההתלבטות - אם היית אני מה היית עושה? 1. sumsong 1024mb 2. DFI LANPARTY (S754)+2X512 A-DATA תודה רבה למי שעוזר ונא לציין סיבות...
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ב cpu רשום לי לוח אם 694x-698b version v2.x והיצרן לא ידוע ובהמשך בcpu נאמר בקטגוריה של הזכרון מקסימום 2g זכרון(ואני רוצה לדעת אם אוכל להתקין ddr2) ושיש 4 חריצים לזכרון. אם משהו יוכל לברר ולצרף קשור עם מידע על הלוח אם שלי עם גבולות הזכרון אשמח תודה יהודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הזמנתי את המחשב ורק שאלה אחת,האם הזיכרון הזה טוב לOC ומשחקים כבדים?. http://www.skypc.co.il/pl_product~C4G6400C4H~15~0.htm תשובה חד משמעית בבקשה(: תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=140736&Category_Code=Unbuffered_OCZ http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=140601&Category_Code=DDR-PDP איזה מהם עדיף? או שיש המלצה על זכרון אחר (מ-MONARCH בבקשה) DFI LP NF4U VENICE 3000
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב,יש לי לפטופ שנקנה לפני 7 שנים בערך. יש לו כרגע 1 ג'יגה זיכרון, מערכת הפעלה xp. כתוב שהוא תומך ב dual channel, כמו כן יש לו pci express, אם זה רלוונטי. האם שידרוג ל 2 ג'יגה יביא להבדל בביצועים? ואם כן איזה מומלץ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת - היכן ניתן למצוא חומר על ארכיטקטורת המעבד הנ"ל? אולי מישהו יכול להפנות אותי לאתר/מאגר מידע כלשהו? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן כבר מליון פעמים, אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי, ולא רציתי להקפיץ ת'רד מלפני חודש, אז בגלל זה אני פותח אחד חדש. הרצתי את super pi עם מליון ספרות אחרי הנקודה, ולקח לו 44 שניות. אני רוצה לדעת האם זו תוצאה נורמלית למחשב שלי (יפורט בהמשך) או שזה איטי מידי ואז צריך להתחיל לחפש איפה הבעיה (כמובן שאני אשמח לרעיונות). המחשב שלי: (אני לא עושה OC) AMD 3200+ לוח אם של ג'יגה-בייט K8NF-9 ג'יגה זיכרון (2*512 של TwinMos) ונראה לי שזה עקרונית מה שרלוונטי, לא?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר של אינטל ונתקלתי בלוח הבא : Intel® Desktop Board D975XBX... אבקש את דעתכם בנושא טיב הלוח וכן תאימותו למעבדים החדשים, לתמיכה במוצרים הקיימים, והאם הוא קנייה נבונה ביחס של עלות/תועלת... תודה לכל המשיבים...
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מה זה כל הCL5 CL4 הזה, ומה החשיבות שלו, וכמובן מה יותר טוב? ויש גם משהו כזה של 5-5-5-12...מה זה אומר? ומה יותר טוב, כאילו מה כדאי לקנות?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שמתי לב שזכרונות של A-Data ממש ממש זולים יחסית לחברות אחרות שמוכרים אותה כמות של זכרון עם אותה מהירות ... וחוצמזה עוד משהו זה ה VT הזה שמופיע בדגמי ה 400mhz שלהם ועולה זול יותר מ A-data רגיל במהירות נמוכה יותר למשל 333Mhz אגב שמתי לב לכך שרציתי לבדוק מחירים לזכרון ב KSP ...
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני כבר יושב פה(HWzone) כמה ימים וקורא על ירידת המחירים שהולכת להתבצע במהלך השבוע הקרוב במעבדי AMD ועדיין לא הבנתי איזה מעבד עדיף לי לקנות ביחס למחיר/ביצועים. ההתלבטות היא בין AMD 3800 X2 AM2 ל 6300 מהסדרה החדשה של אינטל שתוכרז השבוע. תודה
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות זכרונות למערכת שאני מרכיב, אשמח לעזרה בבחירה. ההמפרט: מעבד- I7 875K *קירור אוויר איכותי למעבד. לוח אם- DP55KG כ.מסך- GTX260 216SP לבינתיים (שדרוג לא בזמן הקרוב, אולי תוספת אחד ל-SLI) ספק כוח- NEXUS 600W המערכת תעבוד על מסך 24" FULL HD -T240 *מארז מאוורר היטב. שימושים: אינטרט, סרטים, מוסיקה, משחקים. כנראה שיהיה OC קל. מערכת ההפעלה- ווינדוס 7. לדעתי יספיקו זכרונות של 4GB, מה דעתכם? התקציב- 500-600, אפשר לחרוג אם התוספת מוצדקת. מה דעתכם על אלה?: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6468 600 ש"ח ויש במלאי. בנוסף, כתוב שהם פועלים על 1.35V. מה זה אומר? שבלי לגעת בביוס הם פועלים ב-1.35V 1600MHZ וב-CL 7? או שצריך לגעת במשהו כדי שזה יהיה ככה? באתר ש…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
הלינק הבא שופך אור מעט שונה על האת'לון 64. ההתלהבות מהתוצאות שפורסמו ב TBREAK דועכת למראה הגרפים המוצגים בכתבה הבאה: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient-menuext&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww%2Ex86%2Dsecret%2Ecom%2Fpopups%2Farticleswindow%2Ephp%3Fid%3D91
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה אולי אפילו קצת תאורתית כי לא נראה לי שמישהו ממש בדק את זה אבל זה ידוע שאם נגיד יש לך לוח שתומך בDDR 2100/2700 עכשו את קנית זכרונות של 3200 התקנת אותם במחשב והם עובדים על 2700 עכשיו השאלה שלי זה האם הזכרונות יהיה להם בלאי מואץ כאילו הם יהרסו יותר מהר מהרגיל כי הם לא רצים במהירות המקורית שלהם? או שזה יותר טוב להם כי כאילו הם לא מנצלים את כול המהירות ו"נקרעים" מביצועים?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, קנתי מחשב ב קי.ס.פי לקחתי לוח EX38-DS4 וזיכרון X2 1GB Kingston Value עכשיו אני רוצה רוצה להוסיף עוד X2 1GB Kingston Value האם זה יפעל טוב? שמעתי שהזיכרון הוא Dual channel memory מישהוא יכול להסביר מה זה בידוק תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
האם אחד מהשנים מחזיק בייתרון ברור על השני? עד עכשיו אני נוטה לכיוון ה P35, בגלל התאימות לעתיד, שבב האודיו המשודרג, שבב הרשת המתקדם יותר והקירור המשודרג. האם יש לי סיבה להעדיף את ה 965? תודה מראש רום.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי שני זכרונות 1 גיגה DDR2800CL5. הוספתי זכרון של 2 גיגה DD2800CL6. לפני ההוספה קצב השעון של הזכרונות היה 400, עם CL 5 גם כשאני שם רק את הזכרון של ה-2 גיגה, קצב השעון הוא 400 אך עם CL6. אז מה מוזר? כשאני משלב את שניהם, ציפיתי לראות קצב שעון 400 עם CL6. אולם בפועל אני רואה קצב שעון של 312 עם CL5. מה הולך פה? האם זה כי 400*5/6 = קצת יותר מ312? תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
א. האם המעבד i7 930 דורש שהזכרונות יהיו בשלשות למשל : 3x2GB אם כן, זה אומר שהוא לא יודע לעבוד עם 2x2GB?. ב. מה ההבדל בגרסאות השונות של לוחות האם מסדרת GA-x58, למשל בין ה- x58a ud3r, x58a ud5 וה-ud7?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני בטוח שענו על שאלה מסוג זה בעבר אבל לא ידעתי מה בדיוק לחפש אז תודה לכל העוזרים יש לי שני כרטיסי זיכרון נפרדים וזהים תוצרת spectek. ddr sdram 256 mb 133 mhz כלומר יש לי 512mb אני רוצה להרחיב ל1024 mb אז שאלתי היא מה צריכים להיות הנתונים של המהירות של הכרטיסי זיכרון שארצה להוסיף.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
ציפסט B150 \ H170 ל I7 6700 סוקט 1151 DDR4 למשחקים לא ממש כבדים עם לפחות 6 יציאות USB ללא אוברקלוק בכוונה אני לא רושם מחיר כי אני מחפש עלות תועלת .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מערכת הפעלה vista ונראה שהגרסה של 64 ביט עדיפה על פני 32 סיט. (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אני לא בטוח שכל המחשב שלי יכול לתמוך במערכת הפעלה כזו. הרצתי cpu-z אבל פרט לCPU שכתוב שהוא תומך בפעולות EM64T לא מצאתי שום ציון לגבי לוח האם או שאר המרכיבים שעשויים להיות חשובים לזה. מה עלי לברר (ואיך) כדי לדעת שאני רוכש משהו שאני מסוגל להריץ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אני מעוניין לקנות מעבד ורציתי לדעת למה צריך מעבד למשל 2.4 מה זה עושה !!!! יותר מהר א המחשב!! מה??
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בשביל אוברקלוק מקסימלי ל E2140 (קירור מים) על לוח אם ASUS Commando איזה זכרונות מומלצים?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש את הדגם של לוח אסוס שיצא לאתלון XP - ברטון 2500 הלוח מבוסס NFORCE 2 ויש עליו גם FIREWIRE - האם יצאו כמה דגמים כאלה, האם זה הדגם עם SOUND STORM ? חשוב לי מאוד לדעת למרות שזה מידע מועט - אנא פרטו לי את הדגמים אם יש יותר מ אחד. דרך אגב קראתי שלוחות של אסוס לאתלון XP הם לא מוצלחים ואפילו בעייתיים - האם זה נכון או שהלוחת האלה הם איכותיים כמו עם מעבדי אינטל?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-