מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
יש דבר כזה שיש וירוס בזיכרון הפנימי ? RAM או ב OB ( כרטיס מסך ) ? חבר שלי טכנאי מחשבים אמר לי שלפעמים יש וירוס בזיכרון הפיזי שלא ניתן למחוק אותו יש דבר כזה ? אני יודע שיש וירוסים בקבצים בכונן הקשיח , הזיכרון שומר מידע עד כיבוי המחשב בלבד .
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מעבד I5 3470 עם לוח אם z77m-d3h. כמה שאני יודע, טכנולוגית הTurbo boost עבור המעבד שלי עובדת באופן הבא: 1core -3.6 2cores -3.6 3cores -3.5 4cores -3.4 וככה זה גם מוגדר בbios ווידאתי שturbo boost לא מכובה. כשעשיתי בדיקה בprime 95 ובמקביל בתוכנה עם אינפורמציה על הליבות קיבלתי שכל הליבות פעלו בתדר של 3.6. מה אני מפספס פה? אגב, כשאני מעלה את התדרים לx40,x40,x39,x38 בbios אז כולם עובדים על 4ghz באופן דומה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כנראה שאני אצרטך לקנות לוח אם חדש. אני לא רוצה לוח מבוסס על nFoce 2 כי הם עולים הרבה יותר... אז לוח מבוסס KT600 יהיה לי טוב...? Giga-Byte GA-7VT600-L יהיה לי טוב...? הוא מתאים ל-Athlon XP 1600 נכון? אני מאמין שבכל זאת הביצועים שלו יהיו יותר טובים מה-GA-7VTXH (KT266A( שהיה לי לפני יש הבדל גדול בכלל בין KT600 ל-nForce 2 בביצועים? במה הם מתבטעים?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין המעבד I-5-8250U לבין I-5-8350U? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כדי לקנות 8 GB? האם VISTA תומכת בזה בכלל? אני שמעתי שכן, אני לא יודע אם זה נכון או לא נכון. גם אם זה נכון זה קשור ללוח לא? יש לי VISTA ואני שוקל לעבור ל8 גי'גה... עכשיו אני עם 1 GB ולא הכל עובד חלק.... העבודה היומיומית תשתפר? הכל יפעל יותר מהר בצורה משמעותית? איזה יתרונות יש לזה? תודה מראש. מחכה בקוצר רוח. .swg
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים בקצרה - האם Amd ryzen 5 2400g מתאים כמעבד (ללא כרטיס גרפי נוסף) למכונה משרדית +מולטימדיה שתחובר למסך 22"-24" FHD? (יספיק ללפחות 3 שנים). מטרה -עבודה איכותית ונעימה אבל ללא בזבוז כספי מיותר. . באריכות.. נראה לי שזו הולכת להיות חפירה. מקווה שתקראו בכל אופן ותעזרו לי אז אני בונה מחשב נייח (חשוב שיהיה נייח) עבור אדם קרוב שמת לו המחשב ואינו רוצה או מוכן להמתין. אני מתחילה בשילוש (וספציפית במעבד) ואשמח לשמוע וללמוד מהמומחים. ** מטרת המכונה- מחשב משרדי לשימוש לא כבד, עריכה גרפית ביתית קלה, סרטים, מעט מוסיקה ומשחקים ברמת הסוליטר ופאזלים ברשת (כלומר אין משחקים ). ** המכונה תחובר למסך 22-24" בFHD. ** המטרה שהשילוש יחזיק לפ…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מדבר ספציפית על זכרונות DDR3 ללפטופ, אני לא יודע מה המצב עם DDR4 וכו', אבל ממה שבדקתי לפני מספר חודשים, כעת המחירים עלו בצורה דרמטית, עלייה של 100 ש"ח ויותר לסטיק. אז דבר ראשון, האם מישהו יודע מה הסיבה לכך, ושנית, האם יש צפי לירידה במחיר?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף יותר למעבדי AMD - ה GIGABYTE 7VAXP ULTRA או ה ASUS NFORCE ומה ינצל טוב יותא זכרון של SAMSUNG 256MB 4000MHZ (יש לי מעבד AMD ATHLON 1900 אם זה משנה) תודה רבה לעוזרים!!!!!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/02/21/a_look_at_amds_socket_am2_platform/page9.html Toms Hardware קיבלו סיבוב על הסוקט החדש - ולפי התוצאות ישנה הרעה בביצועים בחלק מהישומים, ובשאר הבדל מינורי...מה שכן הסוקט יתמוך ב ddr2 עד 800 מגה הרץ...
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהמשך לthread הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479053.0, יש לי לוח אם (AMD ga-m61p-s3) ששבק. אני מחפש לוח שיתאים למעבד הנוכחי שלי (AMD Athlon64 X2 4800) מסוג AM2 אך שאוכל גם לשדרג לו את המעבד בעתיד הלא רחוק. איזה לוח מתאים לי? (אני מעוניין להשקיע עד 350 ש"ח). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. המקרה הוא כזה: יש לי מחשב ישן, ואני רוצה להחליף לו רכיבים, להלן המפרט: Motherboard Name ASRock 775VM800 CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) ראם: לא מצאתי איפה בEVEREST אני רואה את שם הדגם אבל יש לי 2 של חצי ג'יגה כונן CD: צורב DVD וכונן DVD רגיל, שניהם חיבור IDE כונן קשיח: 80 ג'יגה ו160 ג'יגה, שניהם חיבור IDE. כרטיס מסך מובנה בלוח אם. ספק כוח: 300W העינין הוא כזה: אני רוצה להחליף רכיבים, אלו השאלות שלי: א) האם יש מציאות שלוח אם חדש (שמתאים למעבד בסיגנון i3 או i5) יוכל להתחבר לדיסק הקשיח\כונן DVD\הראם שיש לי (בין ע"י חיבור IDE בלוח עצמו, בין ע"י מתאם? (שני הראשונים כדי לחסוך בכסף, האחרון כדי לקנות יותר מאוחר, להשאר עם ראם גרוע וכרטיס מסך חדש יתן לי …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מפרט על בסיס I5 2500K. בהתחלה התכוונתי לקחת Asus P8P67-B3 Pro, אבל מצאתי בפורומים הרבה מאוד תלונות על issues שונים. האם מדובר בתופעה? חשובה לי אמינות, יהיה OC עם קירור אוויר (Noctua NH-D14), יש לי הרבה מתקני USB ו-SATA. בחיפוש אלטרנטיבה שמתי לב ל-Asrock P67 Extreme6, כל התגובות שמצאתי, הן מצוינות. איך הלוח הזה ביחס לאחרים שהזכרתי? בינתיים ראיתי שהיגיעה Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3, אולי כדאי לעבור ל-Z68? כול הלוחות נכנסות לתקציב (1000 +/- ש"ח).
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול מה הם הרכיבים (מחשב חדש) הכי מומלצים כדי לנצל SLI אם 2 כרטיסי מסך 8800GTS 604MB ועל איזו השקעה מדובר והאם זה שווה את זה(מבחינת ביצועים)
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע את המפרט הבא: I7 4790 Asrock Z97 killer ddr3 16 gb GTX1080 G1 OC אני מרוצה יחסית מהמחשב ומהביצועים,יש לי מסך 34 UW של LG עם 144 הרץ,השאיפה בסופו של דבר היא גיימינג ב4K עם מסך קצת יותר רציני. בגלל המצב כרגע של הכרטיסים ,אני לא הולך לקנות כרטיס מסך חדש, בטח לא במחירים של היום,מבחינת ביצועים אני מריץ doom eternal ב120-144 הרץ לרוב בהגדרות הכי גבוהות,מידי פעם דרופים ל100 הרץ. משחקים קצת יותר חדשים או שדורשים יותר כוח , מורגשת איטיות ויותר לאגים. האם יהיה לי יתרון בגיימינג לעבור לשילוש מודרני עם הכרטיס מסך הקיים? אם כבר משדרגים(מתוכנן לעוד חודשיים שלושה) האם ללכת על DDR5 או DDR4? כמו שאתם רואים אני לא משדרג כל יום ורוצה חומרה …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואמרו לי שאני צריך לבחור בין 2 ליבות ל4 ליבות בשתי ליבות הציעו לי את המעבד של אינטל הזה: INTEL CORE 2 DUO E8400 3GHZ 6MB 1333MHZ BOX http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6029 אמרו לי שהוא יספיק לצרכים שלי (אני צריך את המחשב בשביל משחקים כמו GTA החדש ושיוכל להפעיל ברקע אימיול, שירים, וכו') אבל אני נוטה לארבע ליבות, השאלה שלי היא מה ההבדל העיקרי בניהם ואם שווה לי להשקיע 250 ש"ח יותר בשביל ההבדל הזה כמובן שאני רוצה שהמחשב ישרוד אצלי כמה שיותר שנים בארבע ליבות הציעו לי את המעבד הזה: AMD Phenom II X4 920 Box http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AMD1281&Cat2Cat1ID=60&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה רבה יום טוב!
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
3DMark06 בדיקת המהירות מעבד בתוכנה הזאת היא 3000MHZ לאחר OC קטן ( במקום 2700MHZ ) בתוכנה CPU Z ובתוכנה של הלוח אם גיגבייט EasyTune5 הוא מראה 1800 MHZ שזה מכפלה X6 המעבד אמור לעבוד במכפלה X10 וכך הוא מוגדר גם בביוס X10 והתדר( מהירות משתנה לפעמים מ 1800 ל 3000 MHZ ) וגם המכפלה X6 משתנה ל X10 גם CPU Z וגם EasyTune5 מבחינת המהירות מרגישים את זה קצת במחשב וגם במשחקים האם יש בעיה במעבד או בלוח ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר המחשב של אבא שלי היה אצל הטכנאי לצורך טיפול, הטכנאי כיבה בביוס אופציה בשם Green LAN, מתוך טענה שהדבר מוריד את ביצועי הגלישה באינטרנט (כאילו בגלל שהמתאם עובד בצורה חסכנית באנרגיה). על כן, הינני רוצה לברר מה משמעותה של האופציה הזאת, ואם היא צריכה להישאר על Disabled או שאני יכול להעביר אותה ל-Enable. תודה על העזרה. לוח האם של המחשב של אבא שלי הוא Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מהלוחות הנ"ל עדיף? נראה לי שה AS-ROCK, אבל יש לי ניסיון עבר מצויין עם Gigabyte. מה אתם אומרים? קונה באמזון והם עולים שם אותו דבר. לא מתכנן OC, וחשוב לי USB-C וגם בקר אודיו איכותי. ASRock Z370 EXTREME4 https://www.amazon.com/ASRock-Motherboard-Motherboards-Z370-EXTREME4/dp/B0763BS899/ref=sr_1_7?s=pc&ie=UTF8&qid=1518017053&sr=1-7&keywords=z370 GIGABYTE Z370 HD3P https://www.amazon.com/dp/B0762RN791/ref=twister_B0763NH11M?_encoding=UTF8&th=1 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ככה החלטתי לשדרג בחודש הבא או בעוד חודשיים ואני מתחיל טיפה להתעניין...יש לי כרגע ספק 520 OCZ ומארז של טרמלטק ספידו...כרטיס מסך GTX285 של XFX XXX. קירור יש לי ביג טייפון ואם הוא מתאים גם לתושבות החדשות של המעבדים אני לא רואה סיבה להחליפו(פשוט מעולה גם באוברקלול של 3.4 ו3.6). מה שכן מעניין אותי והרבה זמן לא חקרתי ובדקתי זה את הדור החדש של המעבדים\לוחות\זכרונות. התקציב שלי כרגע המקסימלי עומד על 4 אלף לשלושת המרכיבים הנל.... כיוון שאני כרגע עם לוח של ASUS דגם COMMANDO מסדרת ROG אני חושב להמשיך איתם וכמו ב12 שנה האחרונות אני מרוצה מכל המוצרים שלהם... זכרונות אין לי מושג מה קורה כרגע בשוק הזכרונות ולפחות מהפעם האחרונה שבדקתי קורסייר היו החזקים והאיכותיים ביותר(ב-DDR2) מה גם שאנ…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב שלי ללוח אם והמעבד המפורטים בכותרת ובבדיקות ביצועים של AIDA64 בכל המבחנים התוצאות נמוכות מאשר לוח האם ומעבד הקודמים GA-H55-USB3 עם מעבד i5-760 בעשרות אחוזים ואם אני משווה לתוצאות של מעבדים מאותה משפחה עם לוח אם דומה http://hwzone.co.il/reviews/mb/corei7_performance/4 ההפרשים הם אפילו גדולים עוד יותר 50-60% לרעת השילוב הנ"ל. הביצועים היחידים בהם התוצאות של השילוב הנ"ל לעומת השילוב הקודם הם טובים יותר (בהפרש לא גדול) הם בקריאה / כתיבה לזכרון (העברתי את הזכרונות DDR3 1066 בין הלוחות). הגדרות ה-BIOS איפסתי לברירות המחדל, ללא שינוי. איך ייתכן שלוח אם תותח כזה עם מעבד חזק נותנים תוצאות כל כך גרועות? אני מפספס משהו? הגדרות? אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
???לאחר חיפוש ממושך בקישורי היצרנים,לא הצלחתי למצוא לוח אם לאינטל או ל AMD אשר תומך בכל!!! התכונות הבאות:raid,ata133,s-ata,agpx8,dual ddr,usb2, כמו כן שמהירות הזכרון על הלוח תהיה 400 ומעלה .המחשב מיועד כמתנת גיוס משפחתית לאחי(אני השליחה)והמפרט,שאומר לי רק מעט,ניתן לי ע"י חברו אשר לדבריו זה מה שאחי מתכנן לקנות בהמשך.לדעתי,המחשב ישמש למשחקים,אינטרנט ועריכת סרטוני וידאו.אבקש את עזרתכם האדיבה.תודה .יפית
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כל הזמן קורא כאן בפורומים על מחלקים וכל מיני דברים כאלה, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי את המחשב החדש, עם לוח אם A8N-SLI Deluxe (כאמור). מהירות המאוורר שעל הצ'יפסט היא 8000RPM~ . הסטייה שלו היא כ- 1000RPM, ז"א הוא לפעמים יורד ל-7000, או עולה ל-9000. אפילו קרה שהוא ירד ל-6500. הבעייה בכל הסיפור הזה היא הרעש הנוראי שהוא מייצר. למען האמת, יותר רעש מכל המאווררים ביחד. נשמע כמו איזה חתול גברי מיילל. אז אתם חושבים שאני מקרה מיוחד? ממש לא, עשיתי חיפוש וגיליתי שזו בעייה מוכרת ושיש אותה כמעט לכל בעלי הלוח הזה. הבנתי לפי הודעות "חצי רשמיות" בפורומים (כולל הפורום של ASUS) שאם מתקשרים למחלקת RMA של ASUS ומודיעים להם כי המאוורר עושה רעשים מרגיזים (ומוסיפים שלפעמים הוא מפסיק לעבוד ל-5 שניות) אז הם שולחים את ה*דגם החדש* של המאוורר בחינם!. דגם זה גדול יותר,…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-