מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
???לאחר חיפוש ממושך בקישורי היצרנים,לא הצלחתי למצוא לוח אם לאינטל או ל AMD אשר תומך בכל!!! התכונות הבאות:raid,ata133,s-ata,agpx8,dual ddr,usb2, כמו כן שמהירות הזכרון על הלוח תהיה 400 ומעלה .המחשב מיועד כמתנת גיוס משפחתית לאחי(אני השליחה)והמפרט,שאומר לי רק מעט,ניתן לי ע"י חברו אשר לדבריו זה מה שאחי מתכנן לקנות בהמשך.לדעתי,המחשב ישמש למשחקים,אינטרנט ועריכת סרטוני וידאו.אבקש את עזרתכם האדיבה.תודה .יפית
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי בפורום והגעתי לכמה דיונים מעניינים, אבל לא ממש הבנתי את התוכן... 1. קראתי שיש איזה תדר כללי למעבד ולמהירות של HTT שהוא 200MHZ... האם הוא משותף לכל המעבדים? (רק של AMD כמובן...). 2. מה זה מכפלה? איך זה שתדר מעבד הוא רק 200MHZ, ואת כל שאר ה MHZים קובע איזשהיא מכפלה? 3. אם המכפלה היא נגיד 9, אז התדר עובר 9 פעמים בכל פעימת שעון? אם לא, אז איך זה עובד?? 4. מהירות מעבד X מכפלה שווה מהירות המעבד? 5. ב OC, האם יש אפשרות להעלות את המכפלה במקום התדר הסופי? אם כן, זה יותר קל מאשר לעלות את התדר הכללי? (כלומר יותר מהר וכו'?). 6. מה תפקידו של הצ'יפסט בכללי? והאם העלת התדר שלו מעלה את הביצועים באופן משמעותי? 7. מה זה יחס? כל הזמן אני רואה יחס 1:1 4:5 וכו'...…
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם מישהו יודע
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול, אני כבר תיכננתי על ה2500K עם מוגן 3 עם הלוח אם הזה : http://tms.co.il/product/10288 אני התחלתי לחזלוג לכיוון הבולדוזר 6100 כי הוא ברמה של ה2500 לפי מה שהבנתי ויש לו פוטנציאל טוב לOC. הבנתי שAMD הודיעו שהם לא יוציאו מעבדים יותר לשוק הגבוהה ואז לא יהיה אפשר לשדרג... ואינטל יוציאו את הIVEBRIDGE שיהיה אפשר לשדרג אליו... זה נכון ? לא יהיה אפשר לשדר גת הבולדוזר ? אם אני קונה את ה2500K והלוח שנתתי למעלה, אני יצתך להחליף את הלוח כדי לשדרג לאביברידג או שזאת אותה התושבת (1155 ) ? יש לי שאלה על הלוח אם, איך הוא יתמודד עם OC ? אני מתכנן אחד בינוני.. המחשב לא מתוכנן לגיימינג רציני, רק מידי פעם, אני רוצה יותר כוח למולטיטסקינג ואינטרנט... מה אתם או…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי - PU Type QuadCore Intel Core i5-2320, 3200 MHz (32 x 100) Motherboard Name Intel Woodworth DH61WW System Memory 8170 MB (DDR3-1600 DDR3 SDRAM 3D Accelerator AMD Radeon R9 280X ספק XFX 550w אני רוצה לשדרג את הזיכרון רם שלי ל16 ג'יגה, אני בעיקרון חשבתי על 2 של 8 בגלל שיש לי בלוח אם רק שני ספוטים. אשמח לקבל המלצה על 2 זיכרוני רם של כל אחד 8 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס ואני לא מוצא עידכון לוח :440BX-ITE8671 אם תוכלו לעזור לי.. תודה!
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה שמקבלים ב KSP בקירור מעבדים של 939 יעבוד בסדר? ואם יש לכם המלצה על משהו יותר טוב בטווח של ה-1000 שקל מה 3200 X64.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Hello again =) לאחר שחברי הפורום(בעיקר ליאור) הציעו לי לרכוש לוח של ASRock 939Dual SATA2 אשר תומך בAGP וגם PCIX בתושבת 939 ומעבד 3000AMD Sempron 64BiT בתקציב של עד 1100 שקל -----> ניתן לקרא כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=168682.0 התחלתי לגשש ברשת במטרה למצוא סיקורים והשוואות על המעבד הנ"ל , והגעתי למסקנה כזאת : ראשית כל מעבד athlon 3.064bit עולה 1000 שקל בערך(תושבת-939) - הסאמפרון בתושבת 939 אשר נזכר למעלה עולה משהו בין 550-600 שקל. עכשיו ! הביצועים בין השניים גדולים במשחקי מחשב לטובת האטלון לפי ההשוואה הבאה : http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3000_8.html (תראו בבאטלפילד 2 כמה ההפרש גדול למשל.. או ב HL-2 ..) למרות שהסמפרון …
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתעניין בתוכנה המנטרת את העומסים ברכיבים המרכזיים במחשב: עומס CPU, כמות זיכרון תפוס/פנוי ועומס חישוב של הכרטיס הגרפי. אני בייחוד רוצה לדעת כמה זיכרון פנוי יש לי במהלך העבודה (אם זה משחקים או עיבוד תמונות/וידאו) כדי לדעת מתי צריך להוסיף עוד זיכרון. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! קניתי לוח אם של GIGABYTE ב K.S.P ןהם אמרושהלוח מקולקל ויקח עד 3 חודשים להביא כזה כי זה לא לוח חדש ויש לשלחו לחברה. רציתי לדעת אם משהו מכיר יבואן של GIGABYTE כך שאולי אוכל דרכו לעשות זאת מהר יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית לוח אם בגלל שכרטיסי המסך הבאים שיצאו יתמכו בAGP8 והלחותו האם עדין לא האם כדאי קודם לחכות ללוחות אם כאלו על מנת לקבל את היכולות בשידרוג? או שזה לא שווה את זה ? ואם תוכלו להגיד לי איזה לוחות אם תומכים ומתי הם יצאו
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני יודע שההבדל ביניהם הוא GHZ אבל אם יש לי תקציב לכולם מה הכי כדי?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הסמפרון 754 מתאים לכל הלוחות של 754? ואני מחפש לוח בשביל הסמפרון 3100+
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי זיכרון CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory ואני רוצה להוסיף עוד 256מ"ב של זיכרון אבל של חברה אחרת, זולה יותר. 1. האם זה אפשרי לשלב שני סטיקים של חברות אחרות? 2. האם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן? 3. באיזה חברה לבחור? בהנחה שזה יהיה יותר זול מזה של Corsair היקרים. אשמח אם אקבל את התשובות ממשתמשים שיש להם ניסיון בדבר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כדי להביר את השאלה שבכותרת אני אדגים: אם אני מחזיק ביד כרטיס זיכרון ולא כתוב עליו כלום - איך אני יודע אם הוא ECC או לא? (הם מאוד דומים לDDR רגילים) תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלות בכותרת... והאם הסטפינג הכי טוב למעבד A64 3000 זה E3? (מצאתי את זה באתר של AMD... אני לא בטוח שזה נכון) הבנתי שזה משפיע ישירות על האוברקלוקינג... נכון?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייי! יש לי אפשרות לקבל ממישהו מחשב או PENTIUM D או PENTIUM 4 3.2 GHZ. איזה יותר חזק? כי שמעתי ש PENTIUM D היה מעבד לא מוצלח ואני רוצה לעשות לו OC, לאיזה מהם יש פוטנציאל גבוה יותר? (אני מתכוין לקנות MUGEN 3 [חיפשתי MUGEN 2 ב AMAZON אבל לא מצאתי] שמיועד למחשב השני בבית (E5200) ) אני יודע שעדיף להשקיע בפלטפורמה מעודכנת אבל בכל זאת. אני כנראה יקנה כרטיס מסך GTS 450 או משהו במחיר דומה שאני יפעיל איתו משחקים על המחשב (של הבית עם E5200) . סורי על השאלה האידיוטית אבל זה רק נובע מבורות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב ישן: פנטיום 4 2.4GHZ HT, 512 זיכרון (2 סטיקים של 256) מסוג DDR 400 (לא יודע איזה CL) לוח אם ROCK LAKE של אינטל (865PERL). אני רוצה לקנות למחשב זיכרון, משום שהוא עובד לי לאט מאוד (הוא לאחר פירמוט). 2 שאלות יש לי: 1. מה זה CL? ראיתי שיש כזה נתון של הזיכרון, אין לי מושג מה זה (אני מניח שהכוונה לשעון או משהו - אבל מה זה אומר) ובנוסף, כיצד אני יכול לבדוק איזה CL אני צריך (ב-EVEREST לא רשום, ואני מעדיף כרגע לא לפתוח את המארז)? 2. אני רוצה שיהיה לי לפחות 1GB, אבל משום שיש לי 2 סטיקים של 256 ואני רוצה שהזיכרון יעבוד ב-DUAL CHANNEL מה התצורה המומלצת? קנייה של 2 סטיקים של 512? האם במקרה זה אני אוכל להוסיף גם את מה שיש לי כרגע ולקבל בסה"כ והאם זה יע…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי הרבה על לוחות אם, ורציתי לשאול באופן עקרוני.. מה ההבדל בין לוח אם סידרה h p z? הצ'יפסט אחר וכ'ו.. אבל תכלס בביצועים? אני לא מדבר על פונקצינאלי, מי שצריך כרטיס מסך אחד, מקסימום שניים, לא צריך יותר מידי יציאות pci.. והסדרות המיוחדות לגיימרים, כמו rog של אסוס.. כל הסידרה של maximus... יש הבדלים בביצועים בין הסדרה הזאת לסדרה z? בביצועים עצמם? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס7 32BIT, ובהתחלה הוא הראה לי (3GB ניתנים לשימוש), יום אחד זה השתנה ל(2GB ניתנים לשימוש) והביצועים ירדו בצורה משמעותית, המחשב ניתקע כל הזמן במישחקים, לפי מה שהבנתי זאת הגדרה מסוימת שצריך לשנות, (ניסיתי לבטל את הV שהיה על "זיכרון מירבי" ב msconfig , לא עזר...) בבקשה צריך עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בהנחה שמדובר באותו נפח זכרון, האם עדיף לקחת תדר גבוה יותר או CL נמוך יותר? *נניח שלא מתוכנן OC, אז אין עדיפות לתדר מבחינת OC.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מעבד חדש לביצועים מקסימאלים במשחקים. המפרט שלי כרגע: לוח אם: H55M-D2H מעבד: Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz כרטיס גראפי: HD7970 ראמ: 4GB מערכת הפעלה: WIN 7 64 BIT הביצועים שלי לא משהו (בהגדרות הכי גבוהות), ובפעם שעברה נאמר לי לקנות מעבד חדש. אשמח לעזרה!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-