מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש זיכרון DDR1 של 512M או 1024M ושיתאים FSB יותר גבוה מ200 תודה מראש וסליחה על השגיאות.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש דבר כזה שיש וירוס בזיכרון הפנימי ? RAM או ב OB ( כרטיס מסך ) ? חבר שלי טכנאי מחשבים אמר לי שלפעמים יש וירוס בזיכרון הפיזי שלא ניתן למחוק אותו יש דבר כזה ? אני יודע שיש וירוסים בקבצים בכונן הקשיח , הזיכרון שומר מידע עד כיבוי המחשב בלבד .
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
???לאחר חיפוש ממושך בקישורי היצרנים,לא הצלחתי למצוא לוח אם לאינטל או ל AMD אשר תומך בכל!!! התכונות הבאות:raid,ata133,s-ata,agpx8,dual ddr,usb2, כמו כן שמהירות הזכרון על הלוח תהיה 400 ומעלה .המחשב מיועד כמתנת גיוס משפחתית לאחי(אני השליחה)והמפרט,שאומר לי רק מעט,ניתן לי ע"י חברו אשר לדבריו זה מה שאחי מתכנן לקנות בהמשך.לדעתי,המחשב ישמש למשחקים,אינטרנט ועריכת סרטוני וידאו.אבקש את עזרתכם האדיבה.תודה .יפית
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מעבד חדש לביצועים מקסימאלים במשחקים. המפרט שלי כרגע: לוח אם: H55M-D2H מעבד: Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz כרטיס גראפי: HD7970 ראמ: 4GB מערכת הפעלה: WIN 7 64 BIT הביצועים שלי לא משהו (בהגדרות הכי גבוהות), ובפעם שעברה נאמר לי לקנות מעבד חדש. אשמח לעזרה!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי מבחינת נתונים המעבד i7-2600 נראה כי הוא פחות חזק מ -990X ואם אינני טועה ה990X איננו מסדרת המעבדים החדשה מהו המעבד החזק ביותר כיום למשתמש הביתי שאין לו בעיית תקציב והאם באמת אני צודק כפי שרשמתי למעלה אשמח לתגובות
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב דיי ישן אולי ישן מאוד. 4 שנים אצלי. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 אני מת לעשות לו OC ולא יודע אם לוחות אינטל מאפשרים זאת
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום . אני מתלבט בין שני מעבדים טובים-i7 2700k ו-i5 2500k. מצד אחד ברור שהi7 יותר טוב. אבל מצד שני, האם זה שווה את ה350 הפרש? אומרים שאין הבדל גדול ביניהם למשחקים. אבל אם אני משחק בסימולטור הטיסה של מייקרוסופט ושם לו הרבה תוספות והוא דורש הרבה כוח עיבוד, אז הi7 יביא תוצאות שרואים ממש שהם יותר טובות מהi5, לא? דרך אגב, אני מתכנן לבצע OC לסביבות 4.2ghz
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה הם הרכיבים (מחשב חדש) הכי מומלצים כדי לנצל SLI אם 2 כרטיסי מסך 8800GTS 604MB ועל איזו השקעה מדובר והאם זה שווה את זה(מבחינת ביצועים)
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האתר Hardware Unboxed ערך בדיקה מתי הזכרונות המהירים באמת משפיעים על ביצועי המשחקים. המסקנה ברורה : למערכת תקציבית חבל להשקיע בזכרונות מהירים. אם הכרטיס הגרפי איננו GTX-1080 ומעלה, אין טעם בזכרונות מהירים כי גם עם הזכרונות האיטיים יותר נגיע לצואר בקבוק. הערה: אני חושב שזה נכון גם עבור מעבדי אינטל, אם יש למישהו מידע קיים או מבחן דומה, מוזמן לשתף. מצורפת תמונה מתוך וידאו שהם פירסמו. כתובת הוידאו כאן:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי את הI5 ואני רוצה לגעת היים היא הבדל משמעותי במשחקים ו בlightroom במידה ואני משדרג אותו לI7. הוא משודך לכרטיס מסך 780. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם כנראה ארכיב מחשב (HTPC+ משרדי מולטיטסקיינג) חדש המבוסס על לוח של GIGABYTE (ומעבד של AMD) לשם כך אני מנסה להבין בגדול כמה דברים 1. מה ההבדל בין ערכות השבבים השונות:, 790 (FX, GX, X) 785G וגם 770 780 ומה באשר ל- 880, 890 - והאם זה רק נדמה לי או שלוחות AMD מבוססי ערכות אלה פחות נמכרים כעת בארץ? קראתי בכמה מקומות שערכת השבבים 785G טובה ומומלצת. האם בגלל שה- 790 בעלת מספר גדול ממנה עלי להניח שהיא עדיפה עליה, או שלא בהכרח? האם אני טועה או שערכות השבבים בעלות המספרים הנמוכים, בגדול פחות מתקדמות ולכן פחות טובות? כמובן שהלוח עצמו יכול להיות יותר מפוצ'ר ולכן אולי יותר משתלם - ועדיין עולה השאלה האם בהנחה שאני רוצה לנצל את הגמישות של AMD בשידרוגים עדיף היה וניתן ללכת על …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב בן כ7.5 שנים. לוח אם Gigabyte Z370 HD3P, עם מעבד I7-8700 ו64GB זכרון SSD שלSamsung 960 evo בנפח 250GB + כרטיס מסך GTX 1060 6GB. המחשב משמש בעיקר לעריכת תמונות. שקלתי לשדרג אותו בגלל שתוכנות העריכה PS, LR, Topaz נהיו ממש כבדות ואני מרגיש שהמחשב נהיה איטי. בגלל שעלות מחשב חדש וחזק היא מאוד גבוהה שקלתי כרגע לפרמט את המחשב ולהגדיל את הSSD בכדי שהכל ירוץ עליו במקום על כונן SSD רגיל וככה למשוך עוד חצי שנה- שנה. האם יש כרטיס SSD NVMe PCIe 3 שהוא יותר מהיר *משמעותית* מה960 EVO שלי? האם התוכנית לפירמוט המחשב והגדלת הSSD שווה את ההשקעה ואכן ארגיש שיפור בביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, בתפקידי במהלך היום יום אני מדריך בשגרה נושאי תקשורת שונים. לאחרונה במסגרת העשרת ידע התחלתי בלמידה להדריך טכנאי PC על מנת ליצור גיוון בתפקיד. תחילת הלמידה שלי היא כמובן בסיסו של המחשב, שזהו חומרה. אני נהנה לי, הכל טוב ויפה, ופתאום בא לי הרש"ץ של PC ומבקש ממני לשלוח סקירה על נושא שיש להם חוסר בו והוא הNVRAM. (כמובן כאיש תקשורת NVRAM ישר קופץ לי בראש Cisco) אני נובר לי באינטרנט בעקבות מידע, ומגיע למסקנה שמבחינת צוות PC היא חסרת תקדים. עד עכשיו תהליך הלמידה של זכרונות בחומרה התבצע על פי הטבלה הזאת: http://www.siz.co.il/my.php?i=wmhw4n2izmnd.bmp עכשיו אני הגעתי למסקנה אחרת בעקבות חיפוש מידע באינטרנט על NVRAM(כל זכרון RAM שהמידע נשמר גם ללא מקור מתח אינו NVRAM, זכרון RA…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברת GPD הסינית ממשיכה לשכלל את קו מוצרי המחשוב הקטנים שלה בעזרתה האדיבה של פלטפורמת Indiegogo לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34742 לפי חישוב משוער שלי גודל הליבה הוא בגודל של בערך 295mm בריבוע אולי יותר כמו 300... מה שהופך אותו למשמעותית יותר גדול מה-FX של היום (230~). מה שאומר שAMD לא יתמכרו אותו כנראה לרמות נמוכות יותר מה-FX... Kentsfilled הוא שני מעבדים כפולים שכל אחד בגודל של 141mm מה שהופך יצורו פוטנציאלתי למשמעותית יותר זול.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס ואני לא מוצא עידכון לוח :440BX-ITE8671 אם תוכלו לעזור לי.. תודה!
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין המעבד I-5-8250U לבין I-5-8350U? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 עם ליבת פרסקוט, FSB 533. אני יודע שכאשר אשים זכרון במהירות 400 mhz, זה אוטומטית ירד ל-333. השאלה היא, אם יש דרך לגרום לזכרון בכל זאת לעבוד על 400, כי קצת מבאס שאני לא יכול לנצל את הפוטנציאל שלו בגלל המעבד... (זכרון 512MB של Corsair אגב). תודה לכל העונים.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד DualCore Intel Core 2 Duo E6300 אני רוצה לשדרג ולהחליף למעבד יותר טוב עד 600 ש''ח. תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה של אמא שלי קנתה מחשב מאיזה חנות קבר..: petium 3 celeron 1.10 Some INTEL destop MB PALIT DAYTONA vga card geForce 2 mx WD hardisk 20 gb some shitty "Compal" monitor 256 sdram OEM האיש הביא לה אותו חומרה נטו, בלי שום הגדרות בביוס וכו'.. (היא כמובן הסכימה, וחשבה שזה לא כ"כ חשוב כפי שהמוכר הסביר לה...) באתי אליה התקנתי הכל, בהתחלה נשרף הזכרון, א"כ הם החליפו לה אותו לזיכרון 128 SDRAM, ואז שוב היא הייתה צריכה ללכת לשם הם לא רצו לשנות לה עד שבסוף היא הייתה צריכה לקרוא לי.. רק אז הם החליפו בעע. טוב, לאחר זמן מה התחלתי קצת לחשוד שמה המע' ב OC, אבל הייתי קצת סקפתי כיוון שהביוס היה "בתול" ואף אחד לא נגע בו חוץ ממני, ואני לא עשיתי שם גם-כן כמעט כלום (אפילו החזרתי אות…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז זהו, ערב, אני יושב ליד המחשב (למזלי אחרת לא הייתי יודע) שומע את הקול הקפיצי הזה, זה נשמע כאילו בא מתוך המחשב ואני כאילו "לא יכול להיות". פירקתי כיסוי והתחושה שלי התבררה כנכונה, מדובר במאוורר של המעבד, קצת חופשי חשבתי "מה הוא נשבר?" הרי כבר שמעתי דיבורים נגד ה-Arcticcooler אבל לא, התושבת עצמה נשברה, הפין פלסטיק שמחזיק את אחד מהתפסנים של המאוורר נשבר :s05: ויש רק אחד ... למה יש רק אחד?? ?? ?? ??? מה לעשות? לוח בן שבועיים-חודש (משהו כזה), מחשב חדש דנדש, יש למישהו ניסיון עם זה? מדובר בלוח של Asus M2N-E, מה עושים? אחריות תעבוד? אפשר להחליף רק תושבת? כמובן שדבר ראשון על הבוקר טלפון לחנות ממנה קניתי אבל .... מבאס!!! בינתיים התקנתי תוכנה לניטור טמפרטורה והכל בסדר - המאוורר י…
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מהלוחות הנ"ל עדיף? נראה לי שה AS-ROCK, אבל יש לי ניסיון עבר מצויין עם Gigabyte. מה אתם אומרים? קונה באמזון והם עולים שם אותו דבר. לא מתכנן OC, וחשוב לי USB-C וגם בקר אודיו איכותי. ASRock Z370 EXTREME4 https://www.amazon.com/ASRock-Motherboard-Motherboards-Z370-EXTREME4/dp/B0763BS899/ref=sr_1_7?s=pc&ie=UTF8&qid=1518017053&sr=1-7&keywords=z370 GIGABYTE Z370 HD3P https://www.amazon.com/dp/B0762RN791/ref=twister_B0763NH11M?_encoding=UTF8&th=1 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב בן כמעט 9 שנים. מפרט בתמונה במצורפת. מעבד Intel Core i5 750 לוח GIGABYTE GA-P55-USB3. כרגע יש 4GB של ADATA על שני סטיקים של 2GB במהירות 1600MHz, תזמונים CL9-9-9-24. אני מעוניין לשדרג ל-8GB. למעשה חשבתי לעשות את זה כבר לפני שנתיים וחצי אבל זה לא יצא לפועל. אני מבין שהזיכרונות עובדים כרגע על 1333MHz כי הלוח או המעבד לא תומכים ב-1600MHz אבל זה לא מפריע לי. לא מזמן שדרגתי את המחשב עם SSD חדש וזה בהחלט משפר את הביצועים וקניתי כרטיס מסך משומש GeForce GTX 750 Ti של MSI. אבל עדיין 4GB לא מספיקים היום אפילו לגלישה עם כמה טאבים לאורך זמן... אני מעוניין שהזיכרון יעבוד ב-Dual Channel באותה מהירות עם אותם תזמונים. למרות שאני יודע שההבדל זני…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מפרט למחשב חדש, ואחד הדברים שאני צריך הוא כניסה אחת לפחות (רצוי שתיים) של USB Type C, וכניסות נוספות של USB רגיל. (אני לא בטוח אם זה נוגע רק ללוח אם או שהייתי צריך לשאול את זה במארז או מפרטים, אז העדפתי לשאול כאן) מישהו יכול להמליץ על רכיב? התקציב הכולל של המחשב הוא בערך 4K לא כולל מסך תודה! עריכה: השימוש העיקרי של המחשב יהיה גיימינג
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי את המחשב החדש, עם לוח אם A8N-SLI Deluxe (כאמור). מהירות המאוורר שעל הצ'יפסט היא 8000RPM~ . הסטייה שלו היא כ- 1000RPM, ז"א הוא לפעמים יורד ל-7000, או עולה ל-9000. אפילו קרה שהוא ירד ל-6500. הבעייה בכל הסיפור הזה היא הרעש הנוראי שהוא מייצר. למען האמת, יותר רעש מכל המאווררים ביחד. נשמע כמו איזה חתול גברי מיילל. אז אתם חושבים שאני מקרה מיוחד? ממש לא, עשיתי חיפוש וגיליתי שזו בעייה מוכרת ושיש אותה כמעט לכל בעלי הלוח הזה. הבנתי לפי הודעות "חצי רשמיות" בפורומים (כולל הפורום של ASUS) שאם מתקשרים למחלקת RMA של ASUS ומודיעים להם כי המאוורר עושה רעשים מרגיזים (ומוסיפים שלפעמים הוא מפסיק לעבוד ל-5 שניות) אז הם שולחים את ה*דגם החדש* של המאוורר בחינם!. דגם זה גדול יותר,…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-