עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, יש לי קצת טראומה מסלרון, מזה שחברים שלי קנו סלרון לפני כמה שנים והמחשב היה איטי בטירוף וממש טרנטה. אבל עכשיו שאני חושב על זה, אז לא ממש התמצאתי אז במחשבים ויכול להיות שהוא היה דפוק מהרבה סיבות אחרות. אז נניח למישהו שרוצה רק אופיס אינטרנט וכו', המעבדים האלו עושים את העבודה? אני יודע שכמות זכרון הקש שלהם נמוכה באופן משמעותי וזה מה שמוזיל אותם (אני צודק?), השאלה היא אם נגיד פותחים 10 חלונות של אינטרנט וכמה יישומי אופיס במקביל, אז (במידה ויש מספיק זכרון מערכת) לא תהיה בעיה? או שגם מחשב חדש יתחיל לקרטע? אני שואל לא בשבילי אלא יותר בכלליות תודה

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by MDK,

האם מספיק 256 ראם כדי שXP יעבוד חלק עם Athlon xp 1800 ? ? ? ?

3. Started by TrancEnergY,

שלום..... אני כבר כמה ימים מעיין שואל קורא ומגיב בפורם ועדיין לא הגעתי לידי החלט האני מתכוון לקנות מחשב שמסגרת התקציב היא עד 8000 ש"ח ללא מסך החלטתי בוודאות על שתי פריטים שאני שלם לגביהם והם: - המעבד: E6600 - וכרטיס המסך: ASUS - GeForce 8800 GTS ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי לוח האם חשבתי ללכת על ה :ASUS - P5B Deluxe אך הרבה אנשים אמרו לי לא ללכת כליו מישום שאינני!! מתכנן OC רציתי כבר להגיע בעזרתכם לידי החלטה לגבי הלוח מכיוון שאיני יודע במה להחליט, אין לי בעיה תקציבית לגבי הלוח כך שהשיקול איננו כלכלי. השיקול העיקרי הוא יחס התאימות והביצועים לכן אבקש מאוד את עזרתכם בבחירת הלוח האם ללכת על הדגם הזה של ASUS או על כל דגם אחר שאתם מוצאים לנכון שיניב ביצועים גבוהים או שיתאים ל…

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by avirama85,

שלום לכולם. אני מתלבט בבחירת מעבד למחשב חדש, לא משהו יקר. המחשב הוא בעיקר למשחקים ואינטרנט. בהנחה שהכרטיס מסך שיהיה הוא 6600GT או 6800GS עם 256 מגה זיכרון, וזיכרון פנימי 1GB לפחות. איזה מעבד עדיף? 1. AMD Athlon 64 3200+ 2. Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB EM64T 630 תודה....

• 10 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by mzini,

1. יש לי לוח אם 850i Maryville ויש לי עוד במארז שני חיבורים של usb שאינם מחוברים ללוח, חשוב לציין שסה"כ יש לי 6 יציאות usb ומיתוכם רק 4 מחוברים והשניים אחרים (שהם גם קידמיים) לא מחוברים ובצמוד לכל אחד מהם יש גם יציאה של מיקרופון או משהו דומה, אשמח אם תוכלו להסביר לי איך ניתן לחבר אותם ללחו אם. 2. רציתי את דעתכם למחיר שהוצע לי לגבי Rdram 1G האם 660 ש"ח זה מחיר טוב...? תודה... ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by avivboker,

האם יש ללוח GA-H97-D3H יציאה אופטית לפי האתר של גיגהבייט הם רושמים שהוא תומך ב S/PDIF אבל בפועל (בתמונות שלו) אין את היציאה האופטית

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lox,

hi ani ratziti lishol matay yotze nforce 4? ve haim ksheata ose shtey kartisey masaah im SLI az yotze*8 ve lo *16 haim ze mafria? ve matay yotzim hakartisey masah im 512 mega? ve ma ze hatehnologiya shel ATI betshuva le SLI mishehu yodea??? toda bekol mikre bye

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by BobCaT,

מה עדיף לי P4 2.2 עם FSB 400 או533 אני לא ממש מתכוון לעשות OC אבל אולי עוד כמה זמן אני ירצה אז מה עדיף להישאר עם 400 או להחליף ל533 יש לי אפשרות להחליף ללא תשלום נוסף ובכלל מרגישים הבדל ביצועים בינהם?

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by Xilver,

שלום, באתר SKYPC שמתי לב לכך שזכרונות 512 667MHZ של PQI עולים בערך במאה שקלים פחות מ512 667MHZ של TWINMOS. השאלה שלי- מי מהחברות מומלצות יותר והאם המאה שקל האלה באמת משתלמים. בנוסף, יש גם את גירסת ה 512MB 667MHZ CL4 TURBO של PQI, רציתי לדעת אם אני אקח שני סטיקים כאלו, ואוסיף למשל בעתיד TWINMOS אחד של 1024, המהירות של הTURBO תשווה את עצמה לזה של הTWINMOS או להפך? והאם אני אוכל להנות מהDUAL CHANNEL עדיין? אגב, במה DUAL CHANNEL עוזר? =) סליחה על הבורות ועל השאלות הנוביות, אני פשוט רציתי לדעת..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DeeKay,

אשמח אם מישהו יסביר לי מה אומר היחס CPU/10.

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by Dr-XP,

במחשבי יש שני זכרונות: 64 מגה שפועל ב100 ו256 שפועל ב133 ביחד זה יוצר 320 שפועל במהירות 100 שאלי היא מה יהיה יותר מהיר? שים 256 מהיר? או 320 איטי?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. במבט לעתיד מה כדאי לי לקחת AMD 3800 DUAL CORE+6800GS או: AMD 3200+7800GT כמובן מיועד למשחקים, האם בעתיד יצאו משחקים הדורשים מעבד כפול ליבה? הכפול ליבה יתן לי יתרונות בכמה שנים הבאות לגבי משחקים? או שהכפול ליבה נועד אך ורק לעריכת סרטים וכד'.. ?! אם אלך על החבילה הזאת אצטרך לשדרג בסופו של דבר את הכרטיס בלבד. או שכדאי לקחת 3200 חד ליבה הידוע ביתרונותיו כיום למשחקים בניגוד לכפול ליבה +7800GT כרטיס חזק כיום אבל בעוד כמה שנים ישחק ולא יהיה שווה גרוש. אם אלך על החבילה הזאת עוד כמה שנים אצטרך לשדרג גם כרטיס וגם מעבד

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה את המפרט אתם יכולים לראות.... חשבתי על משהו כזה... Kingston 1024X2 DDRII 667MHZ CL5 AMD 3800+ Dual-Core AM2 65W ADO3800CUBOX מה אתם אומרים שווה?.. או שאני ישדרג את המחשב לאיזור של לעשות אותו HTPC?....(משמע...החלפת לוח למיקרו ATX...ומארז תואם?) טעות בפורום...נא להעביר!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני יודע שהנושא הזה כבר נטחן , אבל בכל זאת אנחנו מתקרבים למועד היציאה של המעבדים החדשים אני בתהליך של רכישת מחשב חדש וקניתי כמעט את כל החלקים (מארז ,ספק,כרטיס מסך וכו') ועדיין לא קניתי את המעבד ולוח האם . יש טעם לחכות או שלקנות את ה Q6600 ? מישהו יודע מתי יצאו המעבדים החדשים לשוק ?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by BlackDiablo,

אני רוצה זכרונות טובים לOC שבעתיד אני יעשה OC ל3500 שלי שהוא יהיה עייף קצת... כמובן שאני לא רוצה להתפרע במחיר... תודה לעוזרים. בנתיים חשבתי לכיוון של GeiL Ultra-X 512x2 3200Mhz

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  16. יש לי לוח NF7-S שתומך בדואל צ'אנל בשני סטיקים, כרגע יש לי שניים של 512MB שביחד עובדים ב- 400Mhz דואל צ'אנל. שמתי לב המחשב עובר את ה-80% שימוש בזיכרון... המחשב פועל 24/7. האם להוסיף עוד סטיק של 512MB. ולהוריד את המהירות ל- 333Mhz (נראה לי שחייבים לעשות את זה) ולהוריד את התמיכה בדואל צא'נל. זה יהיה שווה את התוספת זיכרון? או שלהישאר עם 1GB....?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by idanmal,

אני צריך לוח אם עד 400 שקל למעבד 3200 AMD תמליצו לי על משהו עוד משהו ששחכתי לציין שאני צריך לוח עם כרטיס מסך מובנה,זה בשביל חבר נשרף לו הלוח ,היה לו אחד פשוט כזה עם רדאון X 200 עליו משהו כזה...

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  18. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  19. היי חברים אני עוד יומיים ( שישי) קונה מחשב ב תקציב של 6K +- ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג את התקציב לקחת לוח אם שתומך ב PCIEX2 ?! וב DDR3 ? על מנת לאפשר שדרוג עתידי?!. אני לא רוצה שיהיה מצב שעוד שנה אני ארצה לשדרג את כרטיס המסך ואני לא אוכל בגלל שהוא לא יהיה תואם ללוח אם.! אותו דבר לגביי הזיכרון. ושאלה אחרונה ... מה אתם אומרים שווה עכשיו לקנות?! או לחכות לאיזה משהו חדש...?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by PCguy,

אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by jhracham,

קניתי בחנות מסוימת שמרכיבה בשבילך עכשיו בעיקרון הם אומרים שיש עם זה בעיות יש חוסר התאמה שאתם יודעים עליו עם החלקים האלה? או שהקירור הזה צריך להיות בסדר עם הלוח אם והמעבד הנ"ל?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by MadCat,

האם יש מעבד 1800+ בתצורת "Thoroughbred "A בארץ? האם מעבד 1800+ בשתי התצורות נותן את אותם ביצועים?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  23. אם כן אני צריך ששהם יהיו מאותו הסוג? יהיה בכלל הבדל משמעותי? צריך לפרמט את המחשב בשביל זה? קראתי משהו על WINXP 32BIT שלא מאפשר 4GB של זכרון ולא הבנתי כ"כ. בעעע אני כ"כ מבולבל

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by sPoiled,

שמתי לב שערכת שבבים P55 או 55 כולשהו דורש 1.5V מתח עבודה של זיכרון. יש זכרון/ות שהם 1.65V. השאלה היא האם תהיה בעיית תאימות של מתח הזיכרון עם המתח הדרוש ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3242 תודה! =]

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  25. Started by alia,

מעיון בדיונים קודמים בפורום,עולה כי הנושא די שנוי במחלוקת,והדעות חלוקות לכאן ולכאן. אבקש לשאול 3 שאלותיש בלוח 2 סטיקים לזכרון) 1-מה עדיף למשחקים 2-שימוש רגיל אך עם "ויסטה"(לא משחקים) 3-בכלל,מה בדיוק נותן dc

• 3 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים