מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי(E6600, ASUS P5B, CEON 512X2 800MHZ) בזכרונות של OCZ המצויינים להלן: OCZ DDR2 PC2-6400 Vista Performance Platinum 4GB Dual Channel 800MHz DDR2 CL 5-4-4-15 (CAS-TRCD-TRP-TRAS) Available in 2GB Modules and 4GB (2x2048) Dual Channel Kits Unbuffered Platinum XTC* Heatspreader OCZ Lifetime Warranty 2.1 Volts 240 Pin DIMM Special Features 2.2V EVP** Part Numbers 4GB D/C Kit PN - OCZ2P8004GK השאלה שלי היא האם הזכרונות הנ"ל יהוו בעיה ללוח שלי? אשמח מאוד לקבל חוות דעת מכם ואשמח עוד יותר אם מישהו שהתנסה במערכת כזאת יגיב. תודה רבה מראש! שניר.
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי אז ככה, יש לי לוח אם Intel Gigabyte GA-870A-UD3 וזכרונות G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9[table][tr][td]השאלה היא אם יש לי אפשרות לקנות עוד סטוק כזה של 4 ג'יגה ולהוסיף בלי בעיה..[/t][/t][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה הלוח אם הוא Asus P5KPL-CM והקירור הוא הסטוק .. לכמה אני יכול להגיע? וממתי מתחילים להרגיש הבדל ביצועים? נגיד מ2.8 או מ3.1 סתם דוגמא..
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה ההבדל בנהם ? והאם משתלם לקנות את ה 940 ? ואם יהיה לי צוואר בקבוק אם אני ישים 260 GTX עם Core I7 940 .
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שמאפשר זאת והכל אני רוצה לדעת מה הסיכויי הצלחה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
OK אז ככה לפני 4 שנים שהמחשב שלי היה נקרא סוס ועלה לי 4700 שקל, אבא שלי קנה לי אותו במחיר הזה ושאלתי אם זה פנטיום 4 (שהיה סוס חשבתי בזמנו) ולא, הוא אמר לי שזה מעבד חדש שקוראים לו דואל קור אבל היום אני מבין לפי כמה פורומים שזה לא אז לעזאזל איזה מעבד זה בבקשה? הנה תמונה:
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי 1 גיגה 800 DDR2 רציתי לדעת לקנות עוד זיכרון שיהיה Dual Channel ? הוא לשים כבר DDR3 .
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב חדש וכבר הציעו לי מפרטים בפורום הרלוונטי אבל רציתי להבין בנושא יותר. ידוע לי שישנם סוגים שונים של חומרה (בין אם מעבדים, זכורנות וכו'), כאשר ההבדל בין סוג חומרה אחד לסוג אחר בביצועים הוא אינו גדול במיוחד. לעומת זאת, ישנו פער במחירים. כך שאם יש לי תקציב מסוים, לא תמיד משתלם לי לקנות את מה שנראה הכי טוב (לעין "לא מיומנת", לדוגמא כי המספר גבוה יותר) אלא אני יכול לקנות את אותם יכולות, פשוט עם שמות אחרים והמחיר זול יותר. לכן, השאלה שלי (שאני מטנצל על כך שודאי מורכב לענות עליה) היא מה ההבדלים בין המוצרים המרכזיים. לדוגמא, אם אני רוצה מחשב משחקים חדש האם שווה להשקיע בI7 או ש Quad 2 Core עדיף? ואם המשחקים שאני רוצה לא דורשים משאבים עצומים - האם …
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברים אתמול קניתי את הלוח הנ"ל מKSP כי טכנאי מטומטם טען שהלך הלוח אם מה שבסוף התברר כספק שהתקלקל. אני לא ממש יודע אבל באיזה מחיר ניתן למכור את הלוח? KSP טוענים שאין מדינייות החזרה. הלוח לא נפתח מעולם.. עברתי על חוקי הפורום ולא ראיתי בעיה לשאול שאלה כזו אם ישנה בעיה אז אנא עדכנו אותי ותנעלו. תודה בכל אופן.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה, האם עדיף לקחת i7 11700k (ללא שום קשר לאוברקלוק כרגע) או i9 11900. ההפרש הכספי הוא לא בעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות לוח אם ומעבד ורציתי שתמליצו לי על משהו טוב שיריץ לי את ה GTA IV חלק. כרגע יש לי מעבד של AMD 3500+ ליבה אחת ה GTA IV כרגע עובד לי על ההגדרות הכי נמוכות, לאט מאוד ולא רץ חלק. לא מזמן קניתי כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT אשר עומד בדרישות המשחק ועם אני לא טועה הוא יכול להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות (תקנו אותי עם אני טועה) עכשיו בדקתי באתר CAN YOU RUN IT? האם המחשב שלי יעמוד בדרישותת הוא כתב לי שהבעייה שלי היא במעבד. אז הגעתי למסקנה שעליי לקנות לוח אם + מעבד + מאוורר (יש לי מאוורר טוב אבל אני לא יודע עם הוא יתאים ל INTEL) טוב דבר ראשון לפני שאני כתבתי את ההודעה הזאת התעניינתי ב i7 לתדהמתי ראיתי שאני יכול לקנות את המעבד! ולצערי ראיתי במה זה כרוך, אם אנ…
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני קונה חלקים ומרכיב לבד ורציתי לדעת האם המעבד i7 4790 box מגיע עם משחה טרמית (אם לא אני יקנה tray ) או שיש איזה קירור שאתם ממליצים לי לקנות שכולל איתו משחה טרמית(רק שיהיה מקיאספי או איבורי לצערי אני קונה משם...) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. זה מפרט המחשב של אחי: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Enermax EG365AX-VE 350 watt Asus P4S800D-X 4x256 DDR SDRAM Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB Maxtor 40 GB Asus CD-RAW 52x32x52 כתוב לי בחוברת שבאה עם הלוח אם שזה תומך ב - DDR 133/233/333/400 ויש לי 4 כרטיסים של 256 כל אחד שזה DDR SDRAM של 133 MHZ ... איזה זכרון הכי טוב מתאים ללוח אם שלי ?.. יעני DDR 400 זה הכי טוב שיכול לעלות בלוח אם שלי ?.. הנה תמונה מ - Everest ... http://img508.imageshack.us/img508/4287/14541515xa7.jpg תודה מראש, משה
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם של חברת GIGABYTE מדגם GA945P-S3 REV:A2 הנני מעוניין לעשות OC למעבד(E6300), אך לפי מה שאני רואה הלוח לא ממש נותן לי לעשות את זה עם הגירסא הקיימת, לכן הורדתי את העידכון ל BIOS הדרוש מהאתר של GIGABYTE. השאלה היא האם יש דרך לעדכן את ה BIOS דרך WINDOWS ? או חובה דרך MS-DOS ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה האפשרויות הטובות כיום לשימוש ב 6GB זיכרון? איזה מערכת הפעלה? הדרישה היא לגיימר כבד.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ראיתי לוחות של GigaByte, ובחלקם הקירור לצ'יפסט הוא בצלעות קירור (Heat Sink) ובחלק יש משהו שנקרא Silent-Pipe. מה ההבדל בין השיטות? האם יש אחת שעדיפה על השנייה?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי 2 שאלות יש לי במחשב לוח אם - GA-P35C-DS3R איזה זיכרון לקנות DDR3 הוא DDR2 ? וניראה לי הלוח תומך עד 1066 יש אפשרות לשים יותר מ1066 ? טוב בסוף אני הולך על DDR2 אחרי מה ששמעתי על DDR3 יש לי כמה חברות אתם יכולים להמליץ לי : 1 . http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1830 Kingston 2 . http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6586 OCZ-SLI 3 .http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=536 OCZ תודה . אגב זה ל-Dual Channel .
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כיום חי בלוח האם E6420 עם כרטיס מסך 4850 של Asus (דגם TOP). המחשב משמש בעיקר לעבודה שוטפת ולמשחקים. לאיזה מעבד כדאי לשדרג ?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
כתוב באתר של GB שהלוח הזה תואם למעבדים עם VRD11.1 : (Note) This motherboard is designed with VRD11.1 power phase, and cannot be compatible with VRD10 designed CPU. האם E8400 מתאים ללוח או לא ?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך ושמעתי תשובות שונות לשאלה הפשוטה: האם HD4870/GTX260 יתאימו ללוח האם G31M3-F של MSI, כביכול למרות שהוא mATX יש לי מספיק מקום במארז, השאלה היא האם תאימות הPCI-E אפשרית? לוח האם באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G31M3-F&class=mb תודה מראש על התשובה!
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הם ה-Phenom II X4 920 במהירות של 2.8 ג'יגה-הרץ, וה- Phenom II X4 940 Black Edition במהירות של 3.0 ג'יגה-הרץ. מתי הם היו בישראל ??? וכמה כסף הם יעלו ??
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הטמ' במאמץ אצלי 39~42 במנוחה ובמאמץ 68~69 מעלות.... נשמע לי טיפה גבוהה ונורא קרוב למקס' שזה 73.3... מה אומרים? אם חסרים פרטים יש מפרט למטה... והמארז ז'נרי של אייבורי הזה...
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-