מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
האם יש לו יציאה אופטית? וזה 7.1 או 5.1? האם כדאי להחליף את הכרטיס קול ולשים כרטיס קול אחר?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי תמעבד הזה AMD Athlon II X4 645 3.10 GHz ורציתי לדעת למי הוא משתווה אצל החברה המיתחרה אינטל. שמעתי שהמעבד חלש וכבר קניתי
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, i5-2500, 8GB, GTX560 (ללא אוברקלוק ועם כרטיס מסך נפרד אחד) לעריכת וידאו.. P8H67-M PRO http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=oztxS9uaDrwQwO2Y - עם תמיכה בגרפיקה המובנית (לא חשוב לי) - עם 4+2 Phase Power Design (אולי חשוב ליציבות למרות שלא מדובר באוברקלוק) P8P67-M http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=hcyfdEpZcMvFkTNm - יקר ב 20-50 ש"ח (לא חשוב לי) - עם eSata ו- FireWire (לא חשוב לי) 1. האם יש עוד משהו שאני מפספס? 2. האם תהיה סיבה להעדיף אחד על פני השני? תודה לעורים.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כדי להביר את השאלה שבכותרת אני אדגים: אם אני מחזיק ביד כרטיס זיכרון ולא כתוב עליו כלום - איך אני יודע אם הוא ECC או לא? (הם מאוד דומים לDDR רגילים) תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ביכלל מייצגים המספרים 667 800 553 וכו... ואם יש לי לוח אם שרשום בסוג שלו שהוא DDR2-800 אני צריך לקנות זיכרון שהוא 800? בלבד? (שאלה מפדרת אבל אני חייב לדעת
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג זכרונות קינגסטון 512 DD1 3200ב- -372.3 שח איך הזכרונות של קינגסטון?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בלוח 6 כניסות SATA2, ו4 של אינטל ועוד 2 של Jmicron או משהו כזה שפועלים על צ'יפ חיצוני.. לאיזה מהחיבורים עדיף לחבר את הדיסק קשיח שלי? 36ADFD, כי הבנתי שהחיבורים של האינטל לא מאפשרים NCQ יכול להיות כזה דבר?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אפשרות ליקנות את הAMD סאן דיאגו + לוח DFI NF4 + קירור של זלמן ב1300 (יד שניה נימצא הצלו כמה חודשים בודדים עם אחריות והכול) או ליקנות חדש 805 + ASUS P5LD2 + קירור של זלמן ב1500-1600 בערך מה יותר שווה לי? כאילו מי יותר טוב ה805 אחרי OC ל4.0 או 3.5-3.9GHZ או הסאן דיאגו + OC נחמד? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה מומלץ לוח אם MSI-K8n NEO4 platinum s939 nf4ultra או Asus A8N -E? 2. האם זה נכון שלוח האם של ASUS פחות טוב כי המאוורר שלו יותר רועש? בחנות שאני קונה את הלוח של MSI ואמרו לי שלהשיג יקח להם לפחות 10 ימים ואת ה ASUS יש במלאי, האם כדאי לחכות ל MSI? עריכה: הם יש לכם המלצה עם לוח אם טוב כמו הMSI אבל של חברה אחרת, אולי Gigabye GA-K8N ultra-9 nVIDIA nFORCE4 Ultra socket 939? האם זה אותו לוח של MSI רק חברה אחרת? אם אני לא רוצה לחכות שיגיע ה MSI, מה כדאי לקחת?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח אם M2N-E ומעבד AMD 4600x2 אני רוצה לשדרג את המעבד, אבל הבנתי שכדי לשדרג אותו אני גם אצטרך לשדרג את הלוח אם. מה אני יכול לקנות ככה שהקנס לא יהיה גדול מדי, אבל משהו שגם יהיה יעיל? חשבתי להשקיע בכל העסק הזה 1,000-1,200 אה, ויש לי 2GB RAM. כדאי לשדרג?
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
או שאינטל תמשיך לשלוט בשוק ובביצועים ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי רכיבים ע"מ לבנות מחשב, הזמנתי את ה-P5B Deluxe, אך הוא אזל מהמלאי ולא ידוע מתי יחזור. מפרט המחשב: Intel Conroe E6400 Super Talent DDR2 2GB 800MHz PC6400 4-3-4-8 T800UX2GC4 אני מתכוון לבצע אובקלוקינג, והשאיפה היא: ה-FSB יוגבר מ-266MHz ל-500MHz. מהירות המעבד במקור: 266MHz x 8 = 2.1GHz, ולאחר מכן 500MHz x 7 = 3.5GHz. הזיכרון יומהר מ-400MHz ל-500MHz, מה שאומר שהוא מסונכן 1:1 עם ה-FSB. אני פוזל כרגע לכיוון ה-Gigabyte DQ6, אבל אני לא יודע אם יש לו את היכולת להוריד את ה-Multiplier של המעבד ל-E6400 שלי. (ל-P5B Deluxe יש את היכולת להוריד Multiplier לכל המעבדים בעקבות עדכון BIOS ש-Asus הוציאו). אם מישהו יכול לתת הוכחה שה-DQ6 יכול \ לא יכול להוריד Multiplier, אני…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה משהו מיפן בדק שני מעבדי Clovertown (שני מרובעי ליבה) בלוח Supermicro לעוד בדיקות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111251 Clovertown הוא מעבד לשוק השרתים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהוא יכול לתת לי פרוט מדוייק על כל סוגי המעבדים של AMD (לכמה MHZ שווה כל אחד) אני יודע ש1600 =1400 MHZ אז כמה שווים כל השאר?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום בתחילה חשבתי לקנות את את 6300 עקב המלצות חמות באתר זה אחכ ראיתי את מעבד AMD +5200 אני יודע שמהירות 6300 היא 1.8 קאש 2 (שעוד מעט עולה ל-4עם ה-6320) מהירות 5200 היא 2.6 קאש 1MB x2 שני המעבדים באותו מחיר מחיר +/- 1050 שח שאלת מליון הדולר - מי יותר טוב ולמה
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב של אחי אתמול והתקנתי לו ווינדוס והכל, כרגיל. אחרי שהכל עבד כמו שצריך הרצתי את CPU-Z כדי לראות שהכל בסדר. הוא מזהה שיש 2 ג'יגה זכרון ומזהה שיש 2 סלוטים. הבעיה היא בטאב שמראה את הדואל צ'אנל, איפה שרשום CHANNEL זה פשוט אפור לא רשום DUAL ולא כלום פשוט אפור וגם כל החלק למטה אפור. שמתי לב שאיפה שרשום בטאב אחר מהירויות הזכרונות, אז הזכרונות רצים באותם מהירויות אבל שאר המס' קצת שונים. זה קשור? בנוסף בביוס כשאני נכנס אז כבר בעמוד הראשי כתוב 2 ג'יגה זכרון דואל צ'אנל. בדקתי והזכרונות הותקנו בסדר כמו שצריך. אני לא יודע אם הם עובדים בדואל צ'אנל או לא.. ואם לא מה לעשות?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעוד ימים ספורים יגיעו מעבדי הדור ה-12 של אינטל עם ארכיטקטורה יחודית למדפי חנויות המחשבים וכעת אנחנו מקבלים את כל המידע הרלוונטילכתבה
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
- 6 followers
-
-
מישהוא יכול להסביר לי בבקשה למה אניטל עומדים לשווק לשוק מעבדי מרובעי ליבה בשלב כל כך מוקדם (יחסית) אם אין בכלל תוכנות שיודעות לעשות שימוש במרובעי ליבה?! כאילו באמת, רוב התוכנות עדיין לא יודעות להישתמש בשתי ליבות אז מה יעזור לי 4 ליבות?!
-
- 18 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכלום אופציית EIST מופעלת אצלי בביוס בלוח DFI 975 אבל המכפלה לא יורדת במנוחה ונשארת על X9 בכל מצב מישהו יודע מה הסיבה לזה?
-
- 18 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הורידו מחירים כנראה.. כרגע הכי זולים בארץ E6300 עולה 1121 ש"ח 64000 עולה 1354 ש"ח השאלה הגדולה היא האם יש להם במלאי תהנו http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=430 עדכון: המצר במלאי!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך למרוח משחה טרמית על המלבן הכסוף הקטן שיש במרכז המעבד הנ"ל, לפרי שאני מרכיב עליו את צלעות הקירור. אני לא ממש מבין בזה, מישהו יכול לומר לי שםשל משפחה טרמית זולה אך סבירה ? כמו כן היכן ניתן להשיג אותה ? (במספר חנויות מחשבים ששאלתי, אפילו לא יודעו מה זו משחה טרמית...)
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם Athlon 64 X2 3800 וזה כבר לא מספיק לי. עם אוברקלוק הצלחתי לתת לו עוד 400 מה"צ (היה 2000 במקור, רץ על בערך 2400 עכשיו). אני לא רוצה לשדרג את כל המחשב (כי זה אומר לוח, כרטיס מסך גם כי יש לי AGP וכו'), אלא רק את המעבד. הבעיה שלמצוא מעבדים של סוקט 939 זה קרוב לבלתי אפשרי. ניסיתי בלוחות יד שנייה ואין. אני מחפש משהו בכיוון של המעבדים המהירים יותר (אני זוכר שהיה אחד של 2400 מה"צ), אולי אפילו Athlon FX-60. השאלה איפה מוצאים כזה? ועד כמה באמת יהיה אפשר לעשות אוברקלוק למעבדים האלה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר "טכנו" ושם ראיתי באחת החדשות שOCZ מוציאה מוצר מהפכני שיאפשר לזיכרון לקבל הרבה יותר מתח ממה שהלוח נותן בלבד. המוצר הזה ייתן כנראה אפשרות למתחים מעל ל 3V (לא ידוע בדיוק כמה אבל משהו מספק וגבוה מספיק לאוברקלוק טוב) שזה ממש פיתרון מעולה לבעלי לוחות כמו שלי למשל שבהם הלוח נותן רק 2.8V. נשמע מעולה ביותר, יש למה לחכות! (*כל הקרדיט לחברי הטוב אנטולי שמעלה חדשות באתר טכנו).
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-