עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המדלקת פשוטה. לוח אם אפוקס עבור AMD איך מכבים את המקדלת דרך הביוס? (הנורית של NUMLOCK דלוקה בסך הכל, לא אסון, אבל רוצה לדעת עקרונית)

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by Inertia,

אט אט מתגבשת לי ההחלטה לגבי המחשב החדש שאני רוצה לקנות וכרגע אני תקוע בשאלת הזכרונות... מעבד: E6300 לוח אם : Gigabyte GA-945P-S3 זכרונות:... אני מתכוון לקנות (ככל הנראה) שני סטיקים של 512 במהירות 533 או 667 והכוונה היא לעשות OC קל למערכת (עד באס של 350).. יש הצעות לזכרונות מתאימים? הכוונה שיאפשרו לי לעשות אוברקלוק ברמה פשוטה ועם זאת לא יעלו הון.. ד"א מה הBUS של ה core2 e6300 המקורי? הוא יגיע ל350?

• 14 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by WhiteTigerK,

שלום לכם, בימים אלה אני מרכיב מפרט של מחשב חדש לחלוטין, בתקציב של עד כ-6,000 ש"ח (פרסמתי הודעה מתאימה בפורום מפרטים). אחד הדברים שאני רוצה לדעת עליהם יותר פרטים, הוא נושא הזכרון. בהתחלה חשבתי ללכת על 1GB זכרון (2 כפול 512) במהירות של 800Mhz, ובהתאם לכך לרכוש את הלוח : GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E. לאחר מספר התייעצויות הבנתי שככל הנראה עדיף לי ללכת בכיוון אחר והוא הכיוון של 2GB זכרון (2 כפול 1024) במהירות של 667Mhz, ובהתאם לכך לרכוש את הלוח : GIGABYTE 945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E. המחירים בסה"כ דומים (100 ש"ח פלוס/מינוס אם אני לא טועה) ועכשיו השאלה היא מן הסתם - מה עדיף ? באופן כללי המחשב ישמש בעיקר למשחקים, אבל לא מעט …

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  4. התחדשתי היום בחומרה חדשה למחשב,הגיע הזמן אחרי 5 שנים מעבד I5 670 זיכרון 2X2GB של קינגסטון 1333 ולוח אם של ג'יגהבייט H55 UD3H במחשב שתורכב החומרה החדשה יש לי מעבד פנטיום 4 תושבת 775 עם ביגטייפון מורכב. התושבת של הלוח החדש הוא 1156 כמובן,האם יש מתאם שאמור להתאים ללוח החדש? תודה מראש וסופ"ש מצויין

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by ToMuSH,

מצד אחד, Q9400 עולה יותר מ Q9450. מצד שני ל- Q9450 יש זכרון מטמון כפול (!) מל- Q9400. שניהם פועלים בתדר של 2.66GHZ. אני חושב שהתשובה מי עדיף כאן ברורה (Q9450 כמובן), אז למה Q9400 יקר ממנו?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  6. שלום מה עדיף? Intel Desktop Board WARRENSBURG (DP55WG) או P7P55D DELUXE ASUS

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dvirf1,

במפרטים המומלצים באתר בקטגוריית משחקים 10,000 ש"ח רשום המעבד: Athlon64 3000+ במחיר סביר של 1500 ש"ח הבעיה היא שכשאשר חיפשתי את המעבד הזה בחנויות שונות לא מצאתי אותו אבל מצאתי את: Athlon XP 3000+ 2 שאלות: 1. קיים בכלל דגם כזה (Athlon64 3000+) או שהתבלבלו בטעות בכתיבה? איפה אני יכול למצוא אם קיים? 2. מה ההבדל בין המעבד השני שהזכרתי פה לראשון?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אם תסתכלו במפרט שלי תראו שיש לי P5B DELUXE הבעיה היא שהוא עושה לי בעיות חימום החלפתי שדרגתי ביוס שום דבר לא עזר אז אני צריך להחליף אותו יש למישהו המלצות ללוח ASUS טוב?? תודה

• 31 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shimi 1,

שלום לכולם, בזמן האחרון אני חם על להחליף מערכת מחשב ולאט לאט אני בונה לי מפרט.. אחרי חיפוש של חצי שעה לא מצאתי את המעבד בלי קירור מובנה, הכוונה ל- TRAY המטרה היא לקנות את המעבד AMD PHENOM 2 955 ולשים לו קירור MUGEN 2 אז השאלה שלי היא האם קיים מעבד כזה בלי קירור מובנה? תודה לעוזרים!! ;D

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מבין פה בפורום שההבדל במישחקים זה רק הכרטיס מסך ולכן אני חושב למה לא לקנות מערכת מבוססת AMD -2-3-4 ליבות שה-4 ליבות במחיר של 2 ליבות של אינטל?? אני יודע ששאלתי את זה כבר והחלטתי פשוט אולי נחסוך עוד כמה שקלים ונשים אותם במסך?? תודה חברה

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  11. שלום לכולם, ברשותי מערכת AMD עם מעבד Athlon 64 X2 4600+ 2.4GHz Winsdor AM2. הספק הוא ספק מסוג HEC TRTF 400W עם 28A על גבי מסילת ה 12V. השאלה היא האם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך מסוג ATI HD6850 או 6870 בלי להגביל? המסך הוא סמסונג 22" עם רזולציה 1920X1200. השאלה כאן היא עד כמה המעבד יגביל את הכרטיס אם בכלל.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by nir29nir29,

בעקרון הצרכים שלי הם משחקים (לא גיימר) המפרט שחשבתי עליו נמצא בקישור הזה אני אשמח אם תגיבו באשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=416058.0 אני רוצה להשוואת בין שני הלוחות האלה: http://www.skypc.co.il/pl_product~31575~83~0.htm VS http://www.skypc.co.il/pl_product~38496~83~0.htm אם אתם בבקשה יכולים להגיד לי איזה מהם יותר מתאים לצרכים שלי (לא צריך OC\CLI\CF) אני צריך בעקרון פשוט בלי יותר מדי פיצ'רים (לא יודע מזה עד עכשיו ולכן אני מאמין שאני אסתדר בלי זה גם אחר-כך) * בקשר לפתיחת ליבה רביעית (אני קונה מעבד 3 ליבות AMD PHENOM 2 710) הבנתי שאפשר לפתוח ליבה רביעית (לא תמיד) אם מישהו יודע על זה קצת אני אשמח אם תסבירו לי- איך עושים את זה? אם זה מסובך או לא? מה הסיכוי…

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by JohnClark,

קניתי מחשב חדש עם הרדיסק חדש מבוסס SATA ואני לא יכול להגדיר אותו כבוט דרייב בביוס איפשרתי את כל הcontrollers והכל ההרדיסק עצמו פועל אבל אי אפשר להתקין עליו winXP.... מה לעשות? ועוד שאלה, אני משתמש עכשיו בהרדיסק ATA רגיל. כשאני מחבר את הSATA הוא הופך לכונן C ודוחק את הATA לD... אפשר לעשות שהSATA יהיה ישר D?

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  14. Started by NeedOcHelp,

אוקיי חדש. יש לי כרגע מעבד AMD PHENOM II X4 920 ואני לא יודע לעשות OC למעבדי AMD אז אם מישהו יכול לעזור שיגיד. השאלה כרגע היא האם מעבד AMD PHENOM II X4 965 יתאים ללוח אם שלי שהוא Gigabyte ga-ma790gp-ds4h Socket:am2+ הסוקט של הלוח אם זה am2+ האם זה יתאים ? ואם מישהו יכול לעזור לי ב OC למעבד שלי כרגע מאוד יעזור כי אף אחד בפורום אוברקלוקינג לא עונה.

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. דיווח חדש מצהיר כי מחיר מעבד ה-Threadripper המוביל עשוי להיות נמוך מהצפוי, ונמוך משמעותית מהעלויות עליהן הכריזה אינטל במשפחת ה-Skylake-X שלה לכתבה

16. עכשיו הזמנתי כמה חלקים חדשים למחשב כולל לוח אם אביט ai7 עכשיו יש לי ולקנו 7+ עכשיו השאלה היא כזאת האם צריך לנקות את המשחה הקודמת מהמעבד איך עושים את זה על מה צריך להיזהר ועצות למריחה נכונה תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by composite,

קודם כל חג שמח! אז ככה, אני עומד לקנות מחשב חדש, ויש לי התלבטות קשה מאוד לגבי השילוש הקדוש, שיכול להשפיע על כל המערכת. אלו הן האפשרויות: [glow=red,2,300]Pentium4 2.4C Asus P4C800-E Deluxe OCZ 1024MB(512x2) PC4000 Preformance Series[/glow] [glow=green,2,300]Athlon64 3200+/3000+ (תלוי בתקציב הסופי) Albatron K8X800 PROII Twinmos 512MB PC3500[/glow] קחו בחשבון שאני אעשה אוברקלוק (אפילו כבד), ועם קירור מתאים (ומתחים ראויים) למערכת א' אני יכול להגיע אפילו לבאס 300, בעוד שבמערכת ב' אני לא אגיע אפילו לבאס 220, בגלל שאין נעילת PCI/AGP. חוץ מזה, אין אפשרות למחלקים. אין גם אפשרות לשים שני סטיקים כלשהם, ו- 1GB של זכרון יכול להיות מאוד רצוי. ממילא, את ה- 64Bit המיוחלים אני לא…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Qtec,

יש לי בבית כרגע p4 2.8 533 האם יש שיפור משמעותי במעבד במהירות זהה אבל עם באס 800 (HT)?? מה ההפרש ביניהם מבחינת ביצועים? ???

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by Morphey,

שלום לכולם. יש לי שאלה קצת (קצת? הרבה) נאבית: האם מתוכנן עידכון ביוס ללוח מדגם Gigabyte 965G-DS4 שיאפשר תמיכה במעבדים עם FSB גבוה יותר? האם דבר כזה אפשרי בכלל (אני יודע ש-ASUS עשתה זאת, אבל לא שמעתי על GIGABYTE)? תודה רבה, דביר.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  20. מעדיף שגם יתמוך ב-16GB זיכרון. המלצות יתקבלו בברכה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי כמה שאלות בקשר ללוח אם שלי 1.אני רוצה לדעת עם הלוח אם שלי תומך בדיסק קשיח SATA? 2.אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר שתי זכרונות (אם אפשר אז איזה סוג של זכרונות אני יכול כמה מהירות אני יכול ואיזה טכנולוגיה למשל :DDR,DDR2 וכו')? וזהו הנה התפריט של הלוח אם שלי (EVEREST):

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by idodos,

אני רוצה לדעת איזה מבין המעבדים האלו חזק יותר. אני מדבר על נטו חזק ביחס ששאר המפרט שווה כמובן (חוץ מהלוח אם כמובן). אני יודע שיש ביניהם הפרש מחירים ואני יודע שהאינטל הוא כפול ליבה בעוד שהשני לא וכו' וכו' אז בבקשה לענות לעיניין איזה מעבד נותן יותר ביצועים בדגש על משחקים כמובן. ה- intel D 2.8 dual core או ה- AMD 3500 AM2 (לא כפול) כן אני יודע שיש מעבדים שווים אחרים והם לא מתחרים אחד בשני אבל אני מבקש רק לגביהם לדעת תשובה נטו איזה מביניהם יותר חזק למשחקים . והאם זה שהאינטל הוא כפול ליבה יתן לו בעתיד יתרון או שזה סתם לא רציני ... תודה רבה

23. אני יודע שהם ישנים, אבל אני צריך לאחד למישהו שני מחשבים למחשב אחד!! אז ככה יש את זה: ASUS P5V800-MX http://www.superwarehouse.com/ASUS_P5V800_MX_Motherboard/P5V800-MX/p/727961 ויש את זה: ASUS P5GL-MX http://www.xpcgear.com/p5glmx.html יש לי מעבד celeron 4 שמתאים לשניהם... בתודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by uriby,

נתקלתי בלוח של ASROCK מבוסס x1250 עבור מעבדי אינטל (הם לא קוראים לו 690G אבל הוא זהה, עבור מעבדי אינטל). זה לוח אידיאלי עבור HTPC זול עם אפשרות OC שאין למעבדי AMD. http://www.asrock.com/news/show.asp?id=110 http://ati.amd.com/products/radeonxpress1250dsk/index.html AMD 690 Series Specifications מישהו נתקל בלוח כזה או של חברה אחרת בארץ? בכלל מוזר ש-AMD הוציאו גרסה לאינטל של צ'יפסט שאמור לתת להם יתרון יחסי. אני אישית שדרגתי מחשב ישן ל-AMD 3600x2 + ASUS M2A-VM HDMI רק בגלל שהקומבינציה הזו הכי זולה והכי טובה למחשבים עם כרטיס מסך מובנה. נראה לי ש-AMD יורים לעצמם ברגל.

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by askme,

אינטל מוציאה דרייבר חדש שאמור להפיח רוח חדשה בכל הכרטיסים הגרפיים שמובנים במעבדי החברה החל מהדור השישי ומעלה, כן, עבור המישחקים דווקא ! https://www.geektime.co.il/intel-graphics-optimizing-gaming/amp/ https://downloadcenter.intel.com/download/27484/Graphics-Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-65- מעניין.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.