עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תודה מראש!!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. DDR2 - מה הזכרונות הכי טובים שאני יכול להשיג בתקציב שלי(1400-1200) 2GB לא מתכננן OC כל המחשב מיועד למשחקים.

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  3. שלום!! אני מחפשת לשדרג את המחשב שלי וסוף סוף יש קצת כסף לבזבז אני רוצה להחליף את הזכרונות שיש לי. אני מחפשת 4 ג'יגה ב-2 סטיקים כעיקרון לא משנה לי החברה, רק שתהיה אמינה עם אחריות טובה. ראיתי את אלה: האם הם מתאימים למערכת הנוכחית שלי? (המפרט בצד ימין) (אני יודעת שXP לא מנצל את כל ה-4 ג'יגה אבל בקרוב אני עוברת לווינדוס 7) 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel - מKSP, הם עולים 380 שקל, והם של 1066Mhz http://gskill.com/products.php?index=170 לפי מה שרשום באתר הזה הם מתאימים ללוח אם שלי) אני אקנה כנראה או מ-KSP או מ-FOXPC (מערב ראשון) שיש לי ליד הבית אז אודה לכם אם תמליצו על זכרונות מהחנויות האלה תודה!!!! מורן

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  4. יש לי מחשב שבמקור נקנה למטרת גיימינג ועריכת וידאו, הוא דיי וותיק - הרכבתי אותו לפני 7 שנים. היום משמש בעיקר לצורכי עבודה ואינטרנט (3 מסכים והמון טאבים של כרום) לאחרונה הוא פתאום נהיה ממש איטי בגלישה בכרום כשיש הרבה טאבים, אני מרגיש שמשהו נדפק בRAM (עד לפני חודשיים היה מריץ 100 טאבים פתוחים כמו כלום, היום אחרי 30 כבר מתחיל להיות תקוע) חשבתי לקנות זכרונות חדשים, אני חושב שאלך על 2X8GB, אבל אני פחות מעודכן כבר בעולם הזה ולא נעול מה יהיה נכון לרכוש, לכן אשמח לעזרתכם. בתכלס התקציב שלי הוא המינימום הנדרש, אני רוצה שזה יהיה הכי cost effective שאפשר, כנראה יישאר איתי לעוד הרבה שנים עכשיו. יכול להיות שיהיה נכון להחליף רק אחד מהזכרונות …

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  5. מצאתי באינטרנט זיכרונות שני ג'יגה TWIN2X2048-6400C5 ב200 שקל וזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה שלי היא האם זה לא מסוכן לקנות זכרונות אלה אחרי שהם עבדו שנתיים והם ללא אחריות (לפי מה שהמוכר אומר).?הוא אמר שיש לו שני סטים כאלה. אני פוחד שאני אבוא הביתה ואבדוק את הסטיקים והם חס וחלילה לא יעבדו אבל יהיה כבר מאוחר מדי. תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. אז ככה לפני שנה וקצת קניתי מחשב חדש מksp : הדגם והכל מצורפים בתמונה, למחשב שלי יש רק 117 גיגה בכונן (עשיתי רק כונן אחד) רוצה להגיד בהרבה יותר לפחות עוד איזה 200 גי'גה ,אשמח לקנות אני מתל אביב ,דרום תל אביב. הייתי שמח לדעת איפה מחיר כדאי לקנות שאגיע למקום עם המחשב (הוא במסך מובנה ה1+1 ) ופשוט שבמקום יעשו לי את כל הפרוצדורה.

7. Started by dvido,

/תוכן ההודעה נמחק/

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  8. Started by giloman,

NFORCE 2 שיתאים לאובר די רצחני..... חשוב שיתמוך SATA

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by itaysp,

שלום יש לי בעיה.. המחשב שלי פועל לאט.... יש לי 256 RDRAM וזה עולה מלא כסף להוסיף עוד.. אם אני רוצה DDR צריך לקנות לוח חדש.... אז זה מה שאני רוצה לעשות.. יש לי תקציב של 2000 ש"ח. אני רוצה 1024 מגה זיכרון. יש לי פנטיום 4 1.7 ג'יגה הרץ כרטיס מסך GFX5200 128DDR AGP X8 ו... האם הוספת זיכרון באמת תעשה את המחשב שלי מהיר יותר?? עכשיו אני יכול לשחק במשחקים רק בימים הראשונים שאחרי הפירמוט... המחשב שלי כל הזמן עמוס ורוב הזמן פועל לאט.... מערכת ההפעלה שלי היא אקס פי ושמעתי מאנשים שהיא הסיבה העיקרית לבעיה שלי.... תודה לעוזרים עריכה: ראיתי ב KSP זיכרון RDRAM 256 כמו שלי ב 250 שקל במציאון שלהם... זה שווה לי לקנות וככה יהיה לי 256 מגה ואז אולי זה יפתור לי את הבעיה??

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  10. בגלל שאני לא מבין כל כך במחשבים, אני לא יודע אם צריך לקנות את המעבד בנפרד או לא.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  11. לוח אם שלH55M ASrock מישהוא יודע האם הוא אמין וטוב עבור מעבד intel i5 760 וכמו כן ספק כח של zoomax500. נ.ב לא יודע אם קשור לפה, אך האם pc4u הוא מקום אמין לרכוש בו מחשב? (אם לא קשור לפה, תנו הפנייה לפורום המתאים) תודה לעוזרים!

12. Started by RKK,

אני צריך לקנות לוח אם חדש, הקודם(GIGAVYTE GA-P35-DS3L) נשרף לי אני צריך משהו שיתאים לזה. INTEL Q9450 Seagate Barracuda 500GB 32MB sata 2(יש לי את זה פעמיים יענו 1TB) G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 NVIDIA 8800GT OC CM690 עכשיו שמעתי יש משהו כזה שנקרא RAID, מכיוון שיש לי אותו דיסק קשיח אני יכול לעשות את זה לא? אם כן אפשר לוח אם שיתאים לכל זה. אם לא,למה.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by davidbr,

היי, רציתי לקנות לוח אם חדש ל P4 2.4B שלי, (למשל את ה IS7-g) וחשבתי שאני אוכל גם לשדרג בעתיד את המערכת. עכשיו על פי החדשות (המעבדים החדשים לא יתאימו ל 865) אני לא אוכל לשדרג את המעבד בעתיד. מה אתם אומרים? בכל זאת שווה לקנות לוח אם? אם אני אחכה ללוחות החדשים אז זה גם לא יעזור כי המעבד (כנראה) לא יתאים אליהם... דעות בבקשה...

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  14. הלוח אם שלי לא מאפשר OC וגם יש לי בעיה עם כרטיס הקול המובנהת ז לכן החלטתי לקנות לוח אם חדש. איזה לוח אם שטוב ל-OC אתם ממליצים במחיר של 800-900 ש"ח (PCI-E DDR2)??

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by pincher77,

אהלן חבר'ה... אחלה פורום יש לכם פה קודם כל אני חייב לציין!.. בקיצור אני רוצה לקנות לוח אם עבור מעבד AMD. יש ברשותי כ400 ש'ח.. אני רוצה משהו פשוט כזה אבל טוב כי כרגע יש לי לוח אם ממש גרוע (GIGABYTE DXE) משהו כזה בקיצור הכי ישן נראה לי וקניתי כרטיס מסך fx5900xt ויש בעיה עם הלוח משהו כזה ככה שצריך לוח חדש..אני רוצה להשקיע עד 400 ש'ח..! שמעתי שיש nforce2 בפחות מ400 שקל ושלא יעשה בעיות עם הכרטיס מסך.. זה נכון? ואיזה לוח אם ממליצים כי הלוח אם שיש לי כרגע אפסי ביותר ישן ופשוט! תודה מראש חבר'ה אשמח לקבל עזרה ממכם אחלה פורום זה ))

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  16. נהרס לי הלוח שלי ג'יגה ביתud3‎ ‎שנשברו לו הפינים של המעבד ואני עובד עם המחשב ואני צריך היום דחוף לקנות לוח אם חדש עם ביצועים טובים,אני לא מתכנן אוברקלוק ואני רוצה לוח שיתמוך בחומרה עתידית, חשוב לי לציין שאני צריך ממש עכשיו לקנות ולכן אם אפשר להציע לי את הלוח מאייבורי או לפחות מskypc ‎‏ בכל זאת אני מעיף מאייבורי שהרבה יותר קרוב אלי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני משתמש במחשב למחר גדול של דברים, העצבניים ביותר הם תוכנות גרפיקה. חשבתי ללכת על פנטיום 3000 ולוח אביט או גיגהבייט (בעוונותי יש לי חיבה גדולה לגיגהבייט...), אבל אז שמתי לב שיש כמה סוגים של של פנטיום 3000 - יש את פנטיוםC יש את הפרסקוט ויש אחד ל LGA775, כולם בסביבות אותו המחיר. מה ההבדל מבחינת הלוח והקירור שצריך לקנות לכל אחד? ההבדל בביצועים הוא גדול, או שבשביל אחד שלא ממש אכפת לו זה זניח? השיקול העיקרי הוא לא אחוז למעלה או למטה בביצועים או בטמפרטורה (לא מעניין אותי OC כרגע) אלא אורך חיים ויכולות הרחבה בעתיד.

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, אני יודע שבשביל לקנות מחשב צריך להשקיע הכי הרבה במעבד,לוח אם וזכרונות אבל יש כל כך הרבה חברות הרבה סוגים, אני רוצה לקנמות בימים הקרובים מחשב ולא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו או להמתין אני רוצה לקנות מעבד AMD64 זה שווה עכשיו או צריך לחכות קצת זמן...?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Coldmetal,

היי, אני רוצה לקנות מעבד I5 אבל יש לי לוח אם של AMD האם אני אוכל להשתמש במעבד או שאני אצתרך לקנות לוח אם חדש?

20. שלום לכולם, כמו שהרבה יודעים או נתקלים, יש בלבול עם מעבדי ה - 64 ביט של AMD. אני רוצה לקנות מעבד AMD Athlon 64 3200+ with 1MB Cache הקטע שיש לו מספר ADA3200AEP5AR או ADA3200AEP5AX למי שמבין בתחום, שניהם סטפינג CG ועם מגה קיש. השבוע הזמנתי את המעבד הזה עם המספר P/N הזה. עכשיו קיבלתי טלפון מהחנות שממנה הזמנתי את החלקים של המחשב החדש, ביניהם המעבד החדש הזה עם המספר פריט הזה ספציפית. הם אומרים שהם דיברו עם הספק של AMD ושהוא מביא מעבד ADA3200AEP4AX עכשיו הבעיה היא שמספר פריט הזה אומר שזה מעבד עם חצי מגה קיש ולא מגה שלם כמו שהזמנתי ועכשיו אני בסרטים...הוא אומר שזה מה שהספק מייבא וזה לא יכול להיות כי...אין דבר כזה...לא יודע...פשוט מוזר בכל העולם אפשר לקנות כל דגם מכל דבר ורק פה …

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by natan805,

יש לי כרגע 4600x2 ואני מוכר אותו למשהו.אני רוצה מעבד יותר טוב של amd שאני ירגיש הבדל.יש למשהו עצה?.{רק amd ! שיתאים ללוח של am2 albetron km51pv } חזבתי על ה 6000x2 של amd אבל לא ראיתי שמציעים אותו האם אני ירגיש הבדל גדול או שיש מעבד אחר שמומלץ ממנו. תודה מראש. תקציב 800 ש"ח .אפשר להתפשר במקרה הצורך.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. אז ככה נשרף לי המעבד amd 6000x2 athlon ואני ישלח אותו למעבדה {ליבואן הרשמי שמשם נקנה}. בגלל שאין לי כח להתקע איזה חודש בלי מחשב בגלל העכובים {שליחה בדואר וכו,} אז אני רוצה לבנתיים מעבד הכי זול שתומך בלוח שלי הסמפרון למשל תומך? כי יש אותו ב150 וזה מתאים לי אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  23. דיברתי עם בחור אחד מחו"ל[אחד שאני מכיר הרבה זמן]והוא גם מבין בחומרה והוא המליץ לי על המעבד הזה: Intel Pentium 4 2.40 E GHz HT 1MB 533Mhz S478 Boxed שהוא עולה 139 יורו[774ש"ח] חיפשתי אותו קצת באתרים של חנויות של אינטל וכאלה ולא מצאתי אותו לקנייה הוא הגיע לארץ ואפשר להשיג אותו איפהשהוא? והאם הוא טוב?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי כרגע E8400 ואני לא רוצה לעשות לו OC.. ויש לי כ.מ 5850HD והבעיה היא שנוצר לי צוואר בקבוק ואני רוצה לנצל את הכרטיס עד הסוף אז השאלה היא איזה מעבד יספיק לי, במחיר סביר, וכמובן של INTEL שבת שלום

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  25. טוב דבר ראשון הבנתי שהכפולי ליבה של amd יותר טובים משל אינטל... אז דבר ראשון אם זה לא נכון אשמח לשמוע על זה... דבר שני החלטתי ללכת על הלוח הבא http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הוא טוב? מכירים לוח אחר טוב יותר באותו מחיר פחות או יותר? מטרת המחשב הוא בעיקר להפעלת משחקים כבדים דרך אגב... תודה מראש..

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.