עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני משתמש במחשב למחר גדול של דברים, העצבניים ביותר הם תוכנות גרפיקה. חשבתי ללכת על פנטיום 3000 ולוח אביט או גיגהבייט (בעוונותי יש לי חיבה גדולה לגיגהבייט...), אבל אז שמתי לב שיש כמה סוגים של של פנטיום 3000 - יש את פנטיוםC יש את הפרסקוט ויש אחד ל LGA775, כולם בסביבות אותו המחיר. מה ההבדל מבחינת הלוח והקירור שצריך לקנות לכל אחד? ההבדל בביצועים הוא גדול, או שבשביל אחד שלא ממש אכפת לו זה זניח? השיקול העיקרי הוא לא אחוז למעלה או למטה בביצועים או בטמפרטורה (לא מעניין אותי OC כרגע) אלא אורך חיים ויכולות הרחבה בעתיד.

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, אני יודע שבשביל לקנות מחשב צריך להשקיע הכי הרבה במעבד,לוח אם וזכרונות אבל יש כל כך הרבה חברות הרבה סוגים, אני רוצה לקנמות בימים הקרובים מחשב ולא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו או להמתין אני רוצה לקנות מעבד AMD64 זה שווה עכשיו או צריך לחכות קצת זמן...?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Coldmetal,

היי, אני רוצה לקנות מעבד I5 אבל יש לי לוח אם של AMD האם אני אוכל להשתמש במעבד או שאני אצתרך לקנות לוח אם חדש?

4. שלום לכולם, כמו שהרבה יודעים או נתקלים, יש בלבול עם מעבדי ה - 64 ביט של AMD. אני רוצה לקנות מעבד AMD Athlon 64 3200+ with 1MB Cache הקטע שיש לו מספר ADA3200AEP5AR או ADA3200AEP5AX למי שמבין בתחום, שניהם סטפינג CG ועם מגה קיש. השבוע הזמנתי את המעבד הזה עם המספר P/N הזה. עכשיו קיבלתי טלפון מהחנות שממנה הזמנתי את החלקים של המחשב החדש, ביניהם המעבד החדש הזה עם המספר פריט הזה ספציפית. הם אומרים שהם דיברו עם הספק של AMD ושהוא מביא מעבד ADA3200AEP4AX עכשיו הבעיה היא שמספר פריט הזה אומר שזה מעבד עם חצי מגה קיש ולא מגה שלם כמו שהזמנתי ועכשיו אני בסרטים...הוא אומר שזה מה שהספק מייבא וזה לא יכול להיות כי...אין דבר כזה...לא יודע...פשוט מוזר בכל העולם אפשר לקנות כל דגם מכל דבר ורק פה …

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by natan805,

יש לי כרגע 4600x2 ואני מוכר אותו למשהו.אני רוצה מעבד יותר טוב של amd שאני ירגיש הבדל.יש למשהו עצה?.{רק amd ! שיתאים ללוח של am2 albetron km51pv } חזבתי על ה 6000x2 של amd אבל לא ראיתי שמציעים אותו האם אני ירגיש הבדל גדול או שיש מעבד אחר שמומלץ ממנו. תודה מראש. תקציב 800 ש"ח .אפשר להתפשר במקרה הצורך.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  6. אז ככה נשרף לי המעבד amd 6000x2 athlon ואני ישלח אותו למעבדה {ליבואן הרשמי שמשם נקנה}. בגלל שאין לי כח להתקע איזה חודש בלי מחשב בגלל העכובים {שליחה בדואר וכו,} אז אני רוצה לבנתיים מעבד הכי זול שתומך בלוח שלי הסמפרון למשל תומך? כי יש אותו ב150 וזה מתאים לי אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  7. דיברתי עם בחור אחד מחו"ל[אחד שאני מכיר הרבה זמן]והוא גם מבין בחומרה והוא המליץ לי על המעבד הזה: Intel Pentium 4 2.40 E GHz HT 1MB 533Mhz S478 Boxed שהוא עולה 139 יורו[774ש"ח] חיפשתי אותו קצת באתרים של חנויות של אינטל וכאלה ולא מצאתי אותו לקנייה הוא הגיע לארץ ואפשר להשיג אותו איפהשהוא? והאם הוא טוב?

• 18 תגובות
    • 972 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי כרגע E8400 ואני לא רוצה לעשות לו OC.. ויש לי כ.מ 5850HD והבעיה היא שנוצר לי צוואר בקבוק ואני רוצה לנצל את הכרטיס עד הסוף אז השאלה היא איזה מעבד יספיק לי, במחיר סביר, וכמובן של INTEL שבת שלום

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  9. טוב דבר ראשון הבנתי שהכפולי ליבה של amd יותר טובים משל אינטל... אז דבר ראשון אם זה לא נכון אשמח לשמוע על זה... דבר שני החלטתי ללכת על הלוח הבא http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הוא טוב? מכירים לוח אחר טוב יותר באותו מחיר פחות או יותר? מטרת המחשב הוא בעיקר להפעלת משחקים כבדים דרך אגב... תודה מראש..

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  10. חשוב לי שיהיה מעבד הכי חזק במחיר הזה.אם קיימים שתי מעבדים באותו רמה שאחד מהם עם גיגה הרץ גבוהה יותר אז הוא יהיה עדיף .כי אני משתמש בתוכנה avid liqid ‎‏ והיא ישנה ולא בטוח שביצועים של מעבדים חדשים יעזרו.יש ברשותי amd6000 שתי ליבות ואני חייב משהו בהרבה יותר חזק

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מעבד+לוח אם(עדיף c2d). היום יש לי P4 3.0GHZ ולוח אם של MSI NEO PLATINUM ו2 סטיקים של זיכרון 533(512X2) אשר המלצה למעבד+לוח אם והאם אני יכול להשאיר את הזיכרון הזה או שכדי לקנותת 667 או להוסיף עוד זיכרון.... ודרך אגב אני לא בתחום הOC(אולי בעתיד).. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  12. ^ יש לי עכשיו גיגה של טווינמוס (200MHz (2X512 איזה זיכרון כדאי לי לקנות בדיוק? תודה.

• 15 תגובות
    • 980 צפיות
  13. הבעיה שלי היא שהזיכרון שלי Mushkin 256MB PC3200 Green וכשהתקשרתי לפנדה להזמין עוד אחד כזה, אבל הם אמרו לי שהוא כבר לא במלאי. השאלות שלי: האם אני יכול שיהיה לי DUAL CHANEL עם זיכרון שונה מהזיכרון הזה. איזה זיכרון מומלץ במקרה הזה. אם תרצו פרטים כמו תיזמונים, מעבד (אינטל 2.4C), לוח אם (ALBETRON אני יכול לברר דגם אם זה חשוב) או פרטים נוספים, תגידו לי. תודה מראש, עומר

14. יש לי כרגע שני זכרונות של 512MB במהירות 667MHZ, ונשאר לי בלוח עוד שני חריצים, אז השאלה היא כמה לקחת? אם אני יקח עוד שניים של 512 במהירות הנ"ל אז יהיה לי בסה"כ 2 ג'יגה, אבל בעוד שנה למשל אז נראה לי המשחקים יצטרכו יותר מ- 2 ג'יגה ואז מה אני יעשה? אם אני יקח אחד של ג'יגה אז לא יהיה לי dual channel.... הקיצר תגידו לי מה לעשות?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by mic,

אז ככה יש לי 256 מגה בייט של זכרון וחשבתי להוסיף עוד 128... השאלה: האם כדאי לי מבחינת מחיר ומבחינת ביצועים ואיזה זכרון אני יצטרך לקנות? האם כל זכרון יתאים למחשב שלי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הנה המידע מCPUZ: Memory type DDR2 Module format Regular UDIMM Manufacturer (ID) Kingston (7F98000000000000) Size 1024 MBytes Max bandwidth PC2-6400 (400 MHz) Part number KTC1G-UDIMM Serial number 68069499 Manufacturing date Week 06/Year 08 Attributes Number of banks 2 Data width 64 bits Correction None Nominal Voltage 1.80 Volts EPP no XMP no Timings table Frequency (MHz) 200 266 400 CAS# 3.0 4.0 5.0 RAS# to CAS# delay 3 4 5 RAS# Precharge 3 4 5 TRAS 9 12 18 TRC 12 16 23 לדעתי התואמים אליו נמצאים כאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Memory&DB135136=135138&DB27457=28048&DB165582=256546 מה לקחת? האם אני יכול גם תוצרת חברה אחרת?…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  17. וב אז ככה... יש לי סטיק זיכרון של סמסונג כזה..http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_858&products_id=4376&PHPSESSID=fdac5025266808d6d538f75716f9cd2f עכשיו בקיי אס פי יש משו שהוא נראה לי אותו דבר אבל אני לא בטוח.. יעני זה..[ftp=ftp://http://ksp.co.il/hmain.php?uin=133]http://ksp.co.il/hmain.php?uin=133[/ftp] עכשיו הם אותו דבר? כי בקיי אס פי זה 110 שקל פחות אז הרבה יותר שווה לקחת משמה..

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  18. מעוניין לקנות קיט של 2GB - DDRII למחשב חדש צריך את הכי טוב שאפר בטווח ה-1000 ש"ח. המערכת מבוססת על ASUS P5B DELUXE + CORE2DUO e6700

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  19. שלום לכולם , אני בקרוב רוצה לשדרג את המחשב שלי הקיים . אני קונה רק שילוש ואחרי שנים רבות ונאמנות יש לאמר עם INTEL החלטתי שהמחשב הבא שלי יהיה AMD . יש לי אליכם כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה את השילוש שבוע הבא. 1 ) הגיע ל KSP מעבד 3400 בסוקט 939 שעולה 2490 ש"ח. הלוח היחידי שאפשר להתאים לו כרגע ב KSP הוא ABIT AV-8 . רציתי לדעת איך לדעתכם השילוב הזה ? האם הלוח יהיה בסדר או שכדאי לחכות עוד קצת ללוח אחר או לחילופין לקנות לוח בחנות אחרת.. 2 ) ההפרש בין המעבד הנ"ל לבין 3200 בסוקט 754 הוא 900 ש"ח. האם זה מצדיק את ההשקעה ? 3) איזה זיכרונות כדאי לי לקנות עבור המחשב ? DDR500 או שזה לא יתן לי הרבה ואפשר להסתפק ב 400 או 433 ? תודה לעוזרים. עריכה - לפי מה שאני מבין KSP התבלבלו כיוון…

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  20. המפרט הנוכחי שלי דיי מספק אותי, אבל אני מתחיל להרגיש שהוא כבר לא מספיק לי . בגלל הצבא אני מזה לא מעודכן כבר בכל העסק של החומרה ומה שקורה בשוק, אז אני צריך שתעזרו לי לבחור מעבד+לוח+זיכרון שיהיה טוב יותר ממה שיש לי עכשיו תמורת מחיר כמה שיותר נמוך (עדיף חלקים עם יחס עלות\תועלת הכי גבוהים). חשבתי אפילו על ללכת על איזה Venice 3200 עם לוח DFI ו 2GB זיכרון , לפי מה שאני זוכר הלוח ומעבד טובים מאוד לOC וגם דיי זולים עכשיו . אז האם אני אראה שיפור ניכר בביצועים לעומת המפרט הנוכחי שלי או שכדאי לבדוק אופציות אחרות ?? פתוח לעצות . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. חבר שלי קנה מחשב פרסכוט לפניי חודשיים האם החנות יחולה להחליף לו את זה לנורת' ווד בלי שהו ישלם יותר ממאה ש''ח ?

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  22. Started by Weihenstephan,

שלום, אני רוצה לשדרג מ 3770K לכיוון ה 5930K ולפלטפורמת ה DDR 4, אני עם GTX 980 האם אני אחוש בהבדל במשחקים או בעבודה כללית?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם.....חדש פה אז ככה יש לי שאלה בקשר לזכרון....יש לי 2*1g של Kingston 800h השאלה היא כזו... אני רוצה לשדרג ל4g כי ה-2 לא מספיק לי לעבודה שוטפת עם מכונות וירטואליות + תוכנות הורדה, מוזיקה וכולי... האם לקנות עוד 2 כרטיסים של 1g כל אחד ולנסות למצוא כרטיס זהה של Kingston או להשקיע את האקסטרה ולהביא 4G חדש ? תודה למגיבים נ.ב לוח אם תומך את השדרוג Gigabyte GA-965P

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. Started by Omri Azran,

היי חבר'ה, כבר שבוע שאני מתלבט עם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הנוכחי ואני אשמח אם משהו יכול לעזור לי כי אני ממש לא מבין בחלקים ואיך זה עובד יש לי ידע טוב במחשבים, אני גם גרפיקאי ועורך וידאו אז היעוד העיקרי של המחשב שלי הוא בשביל זה, בעיקר התוכנות שאני עובד איתן הם: כל החבילה של אדובי (פוטושופ, אילוסטריטור, אפטר) וגם סוני ווגס ועוד אני רק צריך לדעת מאנשים שמבינים אם שווה לי לשדרג את המחשב הנוכחי או לא וזה בעצם לקנות מחשב חדש. זה המחשב הנוכחי שלי: Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate (x64) Build 7601 CPU: Intel Core i5-4690 Motherboard: GigaByte Z97-HD3 Ram: DDR/SDRAM 2x4 Storage: Western Digital 2TB Video Car…

25. אהלן, ראיתי ביד-2 בחור שמוכר AMD Phenom II X4 965 במחיר שמתאים לי. 1.איך המעבד בהשוואה לשלי במשחקים? (בעיקר RPG ואסטרטגיה) 2.איך המעבד בOC? עם ה4000 שלי הגעתי ל2.7 מ2.0. 3.האם הספק שלי יחזיק אותו? ובכללי אם יש אנשים בפורום שיש להם את המעבד הזה אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים