עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by cobmetal,

שלום , לפני כחודש וחצי רכשתי מערכת מחשב מבוסס לוח P67 ומעבד מסוג 2600 (הסדרה החדשה של אינטל) , כאשר הזמנתי את המחשב לא הייתי מודע לבעיה הזו בבקרי ה SATA , רק כאשר המחשב הורכב בחנות כשבועיים אחרי ההזמנה נודע לי על התקלה הזו , יש לי במחשב שני דיסקים קישחים אחד SSD ואחד רגיל שניהם מחוברים לSATA6 והסידירום לSATA3 , האם יש איזו דרך (תוכנה למשל) , שבודקת האם הלוח תקול , לאיזה דברים אני צריך לשים לב שידליקו לי נורה אדומה . בחנות אמרו לי שבמידה ותהיה בעיה הם יחליפו לי את הלוח ללא שום בעיה . תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by baruch28,

מישהו מכיר זיכרון בשם פרינסטון? א"כ איך הוא? והאם כדאי ללכת עליו או לחפש משהו מוכר יותר כמו קינגסטון/סמסונג יש באמת הבדל משמעותי בין הזכרונות? ואני מדבר על זיכרון DDRAM 512

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. Started by אמנון,

יש לי בלוח אם ASUS חבורי CHA FAN, PWR FAN אני יודע שאליהם אני יוכל לחבר מאווררים. אבל לא ברור לי בדיוק מה זה חיבור CHA וחיבור PWR הסבר בבקשה ?

4. Started by uorieldahan,

הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה

5. Started by or_kudai,

אהלן.. יש לי אפשרות בחירה בין שתי מעבדים של אינטל .. אשמח לקבל המלצה: 1. intel Core2Due E6600 box intel Core2Due Core 2 Duo E7500 .2 המעבד הראשון חדש והשני יד שנייה.

6. היי קיבלתי סמפרון 2200 ולוח אם K7VTA3 של ECS והוא רץ רק ב 900 מה"ז במקום 1500 מה"ז לפי הרשום באתר AMD. בהתחלה הוא זוהה כ אתלון, אבל לאחר עדכון הביוס הוא מזוהה כסמפרון אבל בשני המקרים המהירות לא השתנתה. לא מצאתי איפה לשנות את ה FSB (לפי מה שהבנתי שצריל לשנות) בביוס. אין תיעוד מספיק בחוברת לגבי זה. איך אני מריץ אותו במהירות הנכונה??? תודה זכרון 256 MB DDR 400 (הלוח תומך רק ב 333) WIN XP , 40GB MAXTOR

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  7. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה צ'יפים הזכרון הזה כולל הדגם הוא CMX512-3200C2PT והם 512X2 DUAL CHANEEL תודה מראש. ברק.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  8. Started by nati86,

שלום לכולם, הלוח במחשב שלי הלך לו לעולמו ובמסגרת האחריות צריך להחליף לי לוח. הלכתי למעבדה בה רכשתי את המחשב (לפי הMSI בטח תבינו מאיזה חנות), והוא שם לי לוח של MSI במקום הGIGABYTE שהיה לי, ואמר שאם ארצה ישים לי GIGABAYE רק שצריך להזמין. קראתי על הלוח באתר של MSI (הדגמים של שני הלוחות בכותרת) ויש לו יותר פיצ'רים מהGIGABYTE. השאלה היא אם כדאי להישאר עם הMSI או להחליף לGIGABYTE המקורי שהיה לי? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  9. יש לי לוח אם של גיגהבייט שתומך במעבדים עד athlon 2600 266mhz fsb ומה שמוכרים היום בחניות זה מינימום 333mhz fsb אז השאלה האם זה אפשרי לשים ללוח מעבד שעובד על מהירות יותר גבוהה והלוח פשוט יעשה לו הנחתה במהירות או שזה פשוט לא יעבוד?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. האם כדאי לי לקנות זכרון 1600Mhz CL9, או לקנות זכרון יותר איטי עם פחות latency (יש לזה מילה בעברית..? 8) )? שימו לב שאני מתכוון לעשות OC למעבד ואולי לזכרונות (כדאי בכלל..?) 2. אם אני קונה זכרון במהירות 1600, ועם צלעות קירור, לאיזה OC אני אוכל להגיע מבלי להעלות מתח? 3. שמעתי שאם אני עושה OC למעבד, אני צריך לקנות זכרון עם מהירות גבוהה. האם זה באמת יכול ליצור צוואר בקבוק למעבד? ואיזו מהירות תספיק למעבד 3570K מומהר?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  11. Started by O N BOARD,

קיבלתי לוח אם "חדש" ב"קופסא" - רק שסימונים מוזרים על הלוח גורמים לכל מי שמסתכל על זה להאמין שלא יכול להיות שכך יוצא "לוח חדש" מחברה כמו גיגהבייט - ומדובר כאן למעשה בלוח שעבר תיקון,,, ובחברה שמוכרת לוחות "מתוקנים" - כחדשים האם ככה מסמנים "לוחות" שעברו תיקון וטיפול ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144160345.jpg&msgid=144160345

12. Started by hilik,

After working all the kinks out of my hardware, updating the BIOS, updating the drivers the thing I can't fix is my sound problem. The front speakers don't work. The actual speakers do work because I put them in as the rear speakers to test them, but when I put my headphones into the line out jack (where the front speakers are supposed to go) I get no sound when I run the nForce's Test Tone. Anyone know of a simple solution to this problem and make me look like an idiot. It'll be worth it if I can get my speakers to work. i got all the new drivers bios 1006 all windows update nvidia 2.45 and the front speaker line out(green one) dont preduce sound! help me plz email…

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  13. Started by xlSnaK,

מה ההבדל בין AT ל ATX ? ומה הם בכלל וכיצד מבדילים

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. יש פה פורום לפרסום מכירה ו/או קניה?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. Started by WaREZ-MaN,

INTEL CORE 2 QUAD Q6600 או AMD Phenom X4 Quad Core דעתכם החשובה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  16. יש לי לוח msi neo 2 platinum מעבד amd venice 3000 הערה: הלוח לא תומך במתחים גבוהים מדי

• 1 תגובה
    • 399 צפיות
  17. Started by 54321,

בכל פורום שאני נמצא אני רואה שממליצים על הלוחות של DFI אם זה הINFINITY או אם זה הLANPARTY. מישהו מוכן אולי להסביר לי במה הDFI יותר טובים משאר הלוחות חוץ מOC שאת זה אני יודע שהם יותר טובים. אם אפשר גם ביקורות על הלוחות של DFI שמעתי שהלוח LANPARTY זכה בכל התארים אם אפשר את הביקורת עליו. אני יודע שתגידו לי לעשות חיפוש אז עשיתי ולא מצאתי בדיוק את התשובה שאני מחפש. תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. Started by yakirsh4,

לפני כמה זמן נהרס לי הלוח אם ועכשיו קיבלתי חדש ויש לי שתי בעיות 1.כשהוצאתי את המעבד המערכת קירור לא הייתה דבוקה אליו ורציתי לדעת איך מדביקים אותם שוב למרות שיש קליפסים שמחזיקים את המערת קירור 2.יש לי קבלים שאני לא יודע איך לחבר רשום על הכבלים את זה- power led h.d.d led speaker power sw reset sw הדגם של הלוח הוא p4s800 המקום שמסומן באדום זה המקום שאמרו לי שאני צריך לחבר את הכבלים אב אני לא יודע באיזה סדר http://www.siz.co.il/my.php?i=iunz2nwy20y2.jpg בבקשה תעזרו לי דחוף

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  19. Started by semi-t,

היי ביום ראשון אני מקבל לוח אם חדש, מבוסס nForce 4 שיחליף את הלוח הנוכחי (הזמני) שלי שמבוסס צ'יפסט של ATI. הבנתי שהדרייברים של ה-SATA שלו יהיו אלה של Nvidia שהם שונים מהדרייברים הנוכחיים שלי של Silicon שמתאימים ללוח הנוכחי ואותם התקנתי בהתחלת התקנת ה-XP.. האם לאחר החלפת הלוח אני צריך לפרמט שוב שאת מחשב ולהתקין את הדרייברים החדשים שבאים עם הלוח החדש? תודה.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  20. אותו זיכרון. DDR2 667 CL3! רק הNCP עם 10 שנות אחריות במקום הGEIL שבא עם 3.. מה יותר טוב? מבחינת ביצועים גם..

21. בסטיקי הומלץ על Amd Athlon64X2 (AM2) 5050e+ 2.6GHz Dual Core Energy efficient אבל ב KSP יש רק את שניהם מה עדיף? http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 325 שח http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=506&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11= 345שח

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by yoni_r,

אני רוצה לקנות מחשב לאחי הקטן ואנו מתלבטים בין ה64 ביט של אינטל לבין amd דרישות ממוצעות פשוט בפעם האחרונה שהתעניינתי עוד לא היה 64 ביט לאינטל וארצה לדעת עליו קצת לעומת הamd

23. ASUS M2NPV-VM http://au.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 או Albatron KM51PV-AM2 http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=218# או DFI INFINITY C51PV-M2/G http://eu.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4718&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=UK תוך שימוש באחד המעבדים: 2?AMD Sempron 3000+ AM AMD Athlon 64 3500+ AM2 מניסיוני עם AMD Athlon 64 3500+ AM2 הטמפרטורה שלו גבוהה ב-5 מעלות מטמפרטורת הסביבה . אינני בטוח לגבי ה-Sempron ועד כמה הפער בביצועים מהותי בין המעבדים.

24. Started by elad-k1,

שלום יש לי 2 כרטיס זיכרון שמחוברים למחשב שכול אחד 256! והוספתי עוד 2 התוספת הזאת יכולה ליגרום לכרטיס מסך להתחמם יש לזה קשר?! תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  25. מתלבט בין: 1.MSI Z87-G41 2. Gigabyte GA-Z87P-D3 על הלוח יותקן מעבד 4670K. 4 הארדיסקים. יבוצע OVERCLOCK. מה מבין שניהם עדיף לי? (מחפש סביב ה550 שח).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.