עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בכתבה של Ynet לגבי ההשקה של מעבדי ה-Haswell של אינטל, אינטל/כתבי אתר iopanel (הם פרסמו את הכתבה ב-Ynet), התלהבו על כך שהמעבדים מהסידרה הזו הם בעלי צריכת חשמל נמוכה יותר מהמעבדים שלהם מהדור הקודם ומשך זמן עבודה בין הטענה להטענה של מחשבים ניידים הקצר ב-50% מהמעבדים מהדור הקודם (מבחינתי, צריכת חשמל נמוכה יותר של מעבדים מהדור החדש = הספק חשמלי בוואטים נמוך יותר של המעבדים מהדור החדש בעבודה רגילה ובמאמץ בפועל, מאשר הדור הקודם של המעבדים). מה שאני רואה פה כ"צריכת חשמל נמוכה יותר" של מעבדי ה-Haswell, זה לא הספק חשמלי (Watt) נמוך יותר מהדור הקודם, במצב עבודה רגיל ובמאמץ, אלא כל מיני פיצרים לחיסכון באנרגיה כדוגמת בקרת מתחים, זרם עבודה (כן זרם באמפר A, לא הספק בוואט W) נמוך יותר במ…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  2. Started by kimi,

עד עכשיו הייתי בכיוון של ג'יגהבייט 965GM-S2 בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל כנראה שאני יורד מכרטיס מסך מובנה ובנוסף קראתי בפורום שהלוחות של ג'יגהבייט בעיתיים (משהו עם המאוורר..) אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם טוב של חברה/ות אחרת/ות באותה סביבת מחיר אני אשמח תודה! דרך אגב איזה לוח של אסוס בערך באותה רמה של הג'יגהבייט שהזכרתי למעלה?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  3. http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/11/08/sapphire-790fx-board-pixellated

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  4. Started by DAn0sH,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע איזה חיבבור אני צריך שיהיה לכרטיס מסף psi-e or agf ניראה לי קוראים ל זה ככה, קיצר אני לא יודע איזה חיבור אני צריך לוח אמ: gigabyte GA-8I945GZME-RH בבקשה תעזרו לי.

5. לגבי לוח P5VD2-MX http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VD2MX/#CPUS האם אפשר לשים מעבדי 45NM כגון E5700 ודומיו? http://ark.intel.com/products/42801/Intel-Pentium-Processor-E5700-%282M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB%29 ואם לא, האם קיים עידכון ביוס שפותר את זה?

6. Started by Jenia24,

אהלן, השאלה בכותרת, כרגע יש לי 3 סטיקים (2X1GB+1X2GB). גיליתי שיש לי בבית עוד סטיק של 256MB 533. האם אני כדאי לי להתקין אותו? אני ירגיש שיפו כלשהו בגיימינג או בכללי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. Started by ofirrjd,

לדוגמא X1600Pro מגיע עם DDR2 HD2600Pro מגיע עם GDDR2 זה הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. Started by holly man,

שלום לכולם! מה דעתכם על הלוח הזה?? הוא שווה משהו?? ??? http://www.albatron.com.tw/product/PX845PEV_800.htm

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  9. איזה דרייבר יתן לי את הביצועים הכי טובים דרך אגב יש דרייבר של גיגהביט ויש של nvidia אף פעם לא הבנתי את ההבדל

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  10. Started by SpEcToR,

מתי נראה אותו בחנויות? בארה"ב ובארץ

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  11. לפני מס' ימים קניתי זיכרון מסוג KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 לאחר בדיקה שערכתי בתוכנת CPU-Z ו- EVEREST הסתבר כי המהירות של הזיכרון היא 667MHZ ולא 800MHZ. האם מצב כזה ייתכן?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  12. Started by karabungel,

נשרף לי המעבד ואני רוצה לקנות מעבד pentium 3 . ומצאתי מוכר מישהו יכול להגיד לי כמה שווה מעבד 933mhz,256cach,133mhz זיכונות?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  13. Started by ronkhanu,

יתרונות חסרונות שלו ? האם עדיף לקחת במקומו קינגסטון cl3

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. Started by Singularity,

ראיתי באתר שזה קיים מה ההבדל בינהם לרגיל?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. Started by idan,

האם כדאי לי לקנות את הזכרון של DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory או משהו אחר..... אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCK מטורף בקרוב... המפרט שלי: a7v8x-x asus amd xp 2000 ddr 256 266mhz :-[ עכשיו הלוח אם שלי תומך רק עד 333... האם כדאי לי לקנות את ה512 ב400 מהץ שיעבוד על 333 ואז אני יעביר אותו למחשב הבא בתקווה שיהיה בקרוב ;D ;D ;D ;D מה עדיף עוד 512 במהירות 266 או עוד 512 במהירות 333 ולהעיף ת'ישן

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  16. שלום! במחשב מותקנים 2 סטיקים (512 מ"ג-DDR 400 ) הזכרונות הם של חברת Kingston . הלוח שיש לי הוא של חברת Abit NF7-S2G . הלוח-אם עבד באופן תקין במשך שנה ולפני מספר שבעות השתגע ונאלצתי להחליף אותו אצל היבואן ללוח חדש ולאחר ההחלפה שמתי לב שהוא מזהה עכשיו את הזכרונות כ- DDR 333 . יש לי מספר שאלות: 1. האם יש אפשרות להגדיר את המהירות של הזכרונות כך שהיא תתאים ל- DDR 400 ( לפי מה שיודע לי המחשב אמור לזהות זאת לבד בלי שום בעיה ?!?) ? 2. כאשר הסתכלתי על הדגם שכתוב על גבי הלוח החדש היה כתוב NF7-S כך שאני רואה שזה אותו דגם. בדקתי את הנתונים של הדגמים השונים מאותה סדרה וכולם תומכים ב- DDR 400 מפני שחשבתי שאולי החליפו בטעות לדגם "דומה שתומך ב- DDR 333 אך זה לא המקרה !! אני מודה מרא…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  17. Started by computer_freak,

הזיכרונות שולחים למעבד 64 ביט בכל מחזור והמעבד יכול לעבד רק 32 אז זה לא סתם בזבוז?

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  18. Started by Reality,

אהלן חברים אני מעוניין להוסיף זכרונות במחשב שקיים אצלי 7 שנים הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 כיום יש סטיק 1 - Kingston 4GB DDR3 1333MHz רציתי לדעת מה דעתכם? האם אפשרי? ועד לאיזה נפח ניתן להגיע במצב הקיים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by dudu26,

האם ללכת על ה- Twinmos 1GB X2 =1140 (לא מצויינים פרטים טכניים לגביו ב-ksp) או על ה-Team Apollo 2GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 שיגרור 50 ש"ח משלוח, כלומר: 1250 ש"ח וגם קפיצה נוספת לחנות שתרכיב כדי להביא להם את הזכרונות... לא מתוכנן OC וכו'. תודה!

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  20. Started by smounche,

שלום, נכנסתי לאתר של Gigabyte. וגשלתי לקטגוריית של לוחות ה-M. עכשיו אני די חדש בזה.. אני קצת לא מבין מי נגד מי.. באתר הזה : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/WebPage/mb_080516_des_advanced/data/tech_080516_des-a-models.htm הלוחות M כאן בסדר כרונולוגי ? אני מנסה להבין מה הכי טוב שלהם מהסידרה הזאת (P45). קצת הלכתי לאיבוד.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. התוספת הבאה למשפחת ה-Aspire המיינסטרימית של היצרנית הטאיוואנית תוכל להציע מסך 15 אינץ', מעבד Kaby Lake-R, כרטיס מסך דיסקרטי, גוף מתכתי קומפקטי ועוד בפחות מ-800 דולר לכתבה

22. Started by Thant,

מחפש תחליף במחיר סביר ללוח הנ"ל שהלך פייפן אלא אם כן מישהו מכיר חנות (עדיף באזור המרכז) שיש להם אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  23. Started by CocainHore,

אהלן חברים. שאלה לי אליכם - איך החברה הזו בכל הנוגע לזכרונות ? אני מעוניין לדעת כי יש להם מחירים לא רעים ביחס לחברות אחרות מוכרות כמו corsair \ ocz \ g.skill ואני רואה שגם הם נותנים על 90 אחוז מהקיטים אחריות לכל החיים, ובסך הכול מעוניין לדעת לשדרוג עתידי איך הם ואם למישהו היה ניסיון איתם. תודה..

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ושמעתי שהלוח אם שבחרתי סובל מאי תאימות עם הזיכרון abit an8 nf4u twinmos pc3200 2.5 cl תודה.. אפחד לא עונה... :-\

25. Started by אמיתי בר-אושר,

שלום, רציתי לברר איך המעבד Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray GIGABYTE H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP והלוח אם הזה?לשימוש ביתי אופיס,קצת משחקים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.